Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Det har absolut intet med at gøre, at de andre spillere "gemmer sig bag Lukakus klasse", men mere fordi alt offensivt spil skal gå igennem Lukaku per Contes ordre.

Jeg sagde det samme under kampen mod Shakthar, men det er rimelig tydeligt, at spillere som Eriksen og Brozovic er blevet til gedigne boldflyttere, fordi instrukserne helt og holdent er "spil bolden til Lukaku, som lægger den af". Selv hans angrebsmakkers eneste rolle er at indgå i kombinationsspil med ham, og så tager vi den derfra.
Da der blev lukket ned for de to ting i Ukraine, så blev det impotente bolde frem og tilbage, og så ud til backerne - hvorfor vi ikke så flere dybe løb fra dem, er en gåde.

Lukaku er en rigtig god spiller, og har vist at han scorer mål ligegyldigt hvor han er - som det er nu, så er han dog en hæmsko for det samlede spil, fordi han skal bære hele den offensive plan på sine skuldre.
Jeg kan ikke lade være med at tænke, at vi var bedre stillede med en anden taktiker, som sandsynligvis ville kunne få mere ud af vores andre offensive brikker, frem for at plan A, B og C er Lukaku.
Så kan det godt være Lukaku ville score 5-10 mål mindre i sæsonen, men jeg tror vi ville vinde flere fodboldkampe, slet og ret.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
@Interforlivet.
Er egentligt enig med dig. Der var netop chancer, så måske jeg formulerer mig klodset.
Men uden slutproduktet bliver det bare sådan lidt ..ligegyldigt? Er det mon ordet? Så vi er nok derhenne, hvor vi er enige om, at de andre skal vise noget mere. Glasset halv tomt er en ørkenvandring med intet finish i 90 min. Men håber klart mere på din halvt fyldt – med 3 uundværlige point til følge.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Men jeg synes da netop at vi så masser af dybe løb fra backs i kampen mod Shaktar. Hell, D´Ambrosio havde bare i 1. halvleg vel flere dybdeløb end han har i en normal sæson, og han spillede altså som bekendt midtstopper. Det må du da også have set?
Skrevet af OC
@IFL

I første halvleg, ja.
I anden stod Hakimi konstant og ventede forgæves lige på kanten af offside efter en høj bold han kunne løbe ind i.

Men det er som om, at hvis plan A ikke lykkes (som i første halvleg, hvor vi havde okay med chancer), så panikker spillerne i kraft af, at de ikke får andre instrukser fra sidelinjen. Og så bliver det en pærevælling af alt muligt intet frem-og-tilbage spil.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Ja, det er jeg helt enig i. Jeg syntes bare det var vigtigt at pointere at vi rent faktisk angreb på virkelig mange forskellige måder i 1. halvleg når nu debatten gik på vores generelle angrebsspil og vores afhængighed af Lukaku.

Men ja, omstillingen undervejs i kampene mestrer Conte på ingen måde. Det kan vi hurtigt blive enige om.
Skrevet af Interforlivet
GDS spår en startplads til både Gaglia og Pinamonti samt Darmian på banen i stedet for D´Ambro.

Handa
Perisic Bastoni De Vrij Darmian Hakimi
Brozo Gaglia Barella
Pinamonti Lautaro

Det bliver sgu nok ikke et festfyrværkeri.
Skrevet af Nickdkinter
Arrrrrgh så dårligt hold er det satme heller ikk. Og tror sgu nok vi skal lave nogle mål. Vi kommer til at have bolden meget
Skrevet af Interforlivet
Det er skam slet ikke fordi jeg mener det er et dårligt hold, Nick. Men fjerner du Lukaku og sætter Pinamonti ind, vil det automatisk koste i det offensive spil. Når vi så samtidig vælger Gags´ muskler frem for Eriksens kreativitet, ja så tyder det mere på tons og tilfældigheder end på flotte, gennemspillede angreb.

Det var sådan set bare det der var min pointe.
Skrevet af Nickdkinter
Nårh ja okay:).
Det er klart på den måde. Håber dog også Eriksen starter inde. Men lad os nu se. Jeg tror nu nok vi skal få de 3 point. Om det så er på lorte spil går det nok (dog tvivler jeg på vi spiller af lort)
Skrevet af Slettet(202125210502)
Om vi så skiftede de 11 bedste ud, så burde vi slå
parma med vores bænk.
Jeg vil mene at alle vores spillere som ikke er blandt de 11 bedste, kunne lave et hold sammen og stadig komme i top 10 i Serie A uden problemer.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Nickdkinter
Ja top 10 bestemt.
Skrevet af Nerazzurri
Handannovic

Ranocchia- Di Vriej - Kolarov


Hakimi - Barella - Gagliardini - Darmian

Eriksen

Laurator - Perisic


Tjah, hvorfor ikke give Pinamonti chancen? På den anden side, så er Conte vel tvunget til at skifte væk fra lange bolde til en angriber. At det så næppe sker, er noget andet.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nickdkinter
Jeg tror vi kommer til at lukke mindst 2 mål ind. Og ja sys sgu det ser lidt underligt ud med holder idag. Særligt forsvaret.
Skrevet af Janus
Mon dog. Parma har 4 mand ude med virus.
Skrevet af Nickdkinter
Desværre offensiv er ikk dårlig. Og imod vores med kolorov. Arrrgh
Skrevet af Nickdkinter
Der skulle vi have været foran 1-0
Skrevet af Nerazzurri
Mads Junker har ikke set Darmians start i Inter eller læst om den, men det er vel også for meget at forlange af eksperterne hos tvtotempæl, at de er opdateret på en liga der ikke prioreteres.
Godt reddet af Handa på COrnelius.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nickdkinter
Hmmm hva sker der for vores dødbolde. Vi er slet slet ik farlige og ligger lige til målmanden hver eneste gang
Skrevet af Nerazzurri
Barella er en fremragende spiller, men han skal lære ikke at tabe hovedet og lave hjernedøde frispark.

Det bliver spændende at se, hvad Conte vil gøre for at lukke Parmas forvar op uden de høje bolde til Lukaku. Brzovic, Vidal eller Nainggolan i stedet for Barella?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er rystende tandløse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0