Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(202125210502)
5 måneders skade sammenlagt i Sassuolo i de 3 år han var der.
Hos os er han oppe på næsten 7 måneder ud af de 15/16 måneder han har været her.
Man kan stille sig spørgsmålet om det er Conte hårde træning og spillestil, der gør det.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Soren32
I har ret i, at det virker mistænkeligt med så vildt et skadesforløb, men kan man bebrejde conte det? Han presser hårdt på ifølge hans renommé, men Sensi er et lidt enestående tilfælde - endda fra næsten først i contes tid. Synes ikke vi har været hårdt ramt af skader foruden Sensi og så sanchez?

Og ift. Dit spørgsmål Urban, så tror jeg bestemt han sparker Eriksen længere end til hjørne, hvis han kommer stabilt retur og rammer niveau. Ikke kun fordi det var meget højt, men også fordi Eriksen var tilsvarende under forventet.

Jeg er kæmpe Sensi fan, men ikke kæmpe optimist med hans skader.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Det skal ikke forstås at det er Contes skyld, men at Sensis fysik måske bare ikke holder til Contes stil.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Nickdkinter
Præcis. Vil ikk give conte skylden for det.
Skrevet af Urban
Eriksen har ikke givet os det vi håbede på. Det er bare SÅ ærgerligt, og så frustrerende, særligt som dansker (imø).

Derimod gjorde Sensi det helt modsatte. Han var god, bevares, men jo slet ikke Eriksen niveau.

Kunne man håbe at vores offensiv blev bedre med ham på banen? Ja. Uden den mindste tvivl.
Bliver det, så det? Jeg tror det. Men det er virkelig også kun fordi jeg ikke orker mere polemik omkring Inter. Nu skal der bare vindes nogle kampe.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Pyha en kamp af Lukaku idag. Et monster!!!
Skrevet af Interforlivet
Lukaku er så vild. World class.
Skrevet af Nickdkinter
Det er helt vildt
Skrevet af Soren32
@Urban
100p enig!

Havde virkelig store forventninger til Ce, og mente han var den perfekte brik i puslespillet. Sådan skulle det dog ikke gå.

Nu skal vi - som du siger - have ro og stabilitet. Både med sejr, men forhåbentligt også med en (mere eller mindre) fast start 11´er.

Edit: Jeg er i øvrigt tilhænger af disse rygter: https://www.fedenerazzurra.net/news/2020/11/18/inter-planning-for-january-eriksen-and-vecino-out-for-paredes-and-milik
Skrevet af Nickdkinter
Ja det ville ikke være dårligt. Særligt milik ham er jeg kæmpe fan af. Og manden laver altså bare mål.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig mht Milik. Han ville være en glimrende tilføjelse til vores lidt breddemæssigt tynde angreb.

At man kan mene at et bytte mellem Eriksen og Paredes nogensinde skulle være andet end en fuldstændig vanvittig ide, kan jeg simpelthen ikke forstå.
Skrevet af Nickdkinter
Paredes Kender jeg ikke det helt store til. Men i min verden lyder det også for dumt af os. Men om Paredes passer bedre ind, det ved jeg ikk. Lyder som om han er en kriger ala vidal.
Skrevet af Soren32
@inter4livet

Ja, hvis du havde Eriksen i storform. Men det har vi ikke. Slet ikke. Vi har en brik, som ikke passer ind. Parades derimod er altså slet ikke ringe. Hverken i forhold til en 3-mands midt eller som spiller. Han er en god all-rounder, som spiller for Argentina og PSG, og som jeg havde et godt øje til i hans Roma-tid, hvor jeg synes han gjrode det godt!

Sammen med Milik er der tale om to spillere i en god fodboldalder, med serie a erfaring og som forstærker os i bredden som det ser ud nu. Milik giver sig selv, mens Parades kommer ind for en spiller, der ikke fungerer.

At Parades dækker godt af, slår gode bolde, kan afslutte og kender Lautauro fra landsholdet (som han fandt med en assist seneste kamp) gør det slet ikke dårligere.

Vi kan da kun komme bedre ud af den handel.
Skrevet af Flying Dutchman
Et bytte af Paredes og Eriksen ville være helt fint.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Soren32: Det er slet ikke fordi jeg synes at Paredes er en dårlig fodboldspiller. For mig at se er han bare rigtig meget en type som vi har rigeligt af i forvejen (læs: muskler på midtbanen). Samtidig vil man i Eriksen miste det man absolut ikke har så meget af, nemlig kreativitet.

Derfor mener jeg at handlen ikke bare vil være dårlig men decideret vanvittig. Står vi med en Paredes i stedet for Eriksen til januar, har vi én kreativ offensiv midtbanespiller tilbage i hele truppen mens vi har en 6-7 CM´er der mere eller mindre ligner hinanden.
Skrevet af Soren32
@I4L
Okay, det kan jeg godt følge dig i. Desværre synes jeg, at det dermed kommer til at handle om, at man gerne vil beholde den kreative spiller og se ham lykkedes, i hvilken forbindelse toget er kørt.

Jeg ser pragmatisk på det. Som i at Conte – helt som du siger – vil have sine muskelmænd og dygtige taktikere. Og en tilgang af Paredes giver det – men gør det samtidig muligt f.eks. at rykke Vidal lidt frem, hvilket jeg også tror vil behage vores stædige træner.

Så for mig at se er der tale om ønskescenariet med omlægning af spil og et pludseligt gennembrud fra Ce, mens det andet er den faktiske situation.

Jeg ser derfor god fornuft i en tilgang af argentineren, hvor vi får mere passende materiale (i en conte’sk forstand). Sort og hvidt ser jeg det som valget mellem endnu en god spiller ala det vi har (dog med mulighed for at flytte Vidal som sagt) ELLER status qou med en vraget Eriksen.
Skrevet af Flying Dutchman
Samtidig vil man i Eriksen miste det man absolut ikke har så meget af, nemlig kreativitet.

... i teorien. I praksis kan vi ikke miste noget, der ikke er blevet vist.

Desuden synes jeg, din beskrivelse af Paredes slet og ret er forkert. Jo, han har et udgangspunkt der ligger noget længere tilbage på banen end Eriksen eller Sensi, men Paredes er mere typen Brozovic end typen Vidal. Paredes har et godt skud, er en god pasningsspiller, en god teknik og så er han en ørn til både de direkte og de indirekte frispark. Dertil har han selvfølgelig de gængse egenskaber, som en central midt skal have (fysik, kondi og så videre). En temmelig, hvis ikke meget komplet spiller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Soren32 og FD: Bare lige for god ordens skyld. Jeg er ikke partout imod at Eriksen sælges. Jeg er helt med på at han ikke hverken har leveret eller leverer.

Min pointe er bare at jeg mener man bør kigge efter en afløser som har nogle af de samme karakteristika som Eriksen har. Ellers risikerer vi at stå med en muskelmidtbane med al for lidt kreativitet.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er ikke uenige. Jeg synes bare, at din beskrivelse af Paredes ligger ret langt fra virkeligheden. Paredes er langt mere end "bare muskler".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
@I4L

Ja, til dels enig. Handlen giver god mening i min bog, også fordi, Parades - som FD skriver - kan mange ting, og mange ting godt. Ikke kun takle.
Plus det åbner for den her lille rokade på midten, hvormed Vidal kan skubbes op, hvor han også bliver en mere målfarlig trussel. Samtidig kunne man håbe på en Sensi uden skader (7-9-13) og at en Beralla holder niveau.

Så for et januar-vindue i coronaland at være, synes jeg vældig godt om muligheden. Let´s see. Milik, Parades og en LWB ville i hvert fald pynte gevaldigt.
annonce
0