Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå nej, Duck, jeg tror, vi taler en smule forbi hinanden her. Strootman er selvfølgelig mere end 40 mio. € værd for jer. Min kommentar gik snarere ud på, at I tilsyneladende snild kan hente en ny ´Strootman´ eller flere for de 40 mio. €, der muligvis vil få samme betydning. Historikken viser under alle omstændigheder, at I har en heldig hånd med det.

Som jeg også skrev, så er jeg ret neutral i forhold til Strootman. Han er dygtig. Meget dygtig. Men jeg så for det første hellere at vi fokuserede på backpladserne (det ser også ud til at ske), mens jeg heller ikke kan se, hvem 40 mio. € manden i så fald skal skubbe ud af starteren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@Flying Dutchman:
Men jeg så for det første hellere at vi fokuserede på backpladserne (det ser også ud til at ske)


Ja. Nu bliver Henrichs fra Leverkusen også nævnt. Ham har jeg set spille et par gange, og han ser altså mere end almindelig spændende ud! Lad os håbe at Strootman-historien er en and (hvilket jeg også tror det er) og at pengene bliver brugt lidt mere fornuftigt (læs: primært på forsvaret og selvfølgelig særligt på backs!).
Henrichs kender jeg ikke, men alt der vil være en kvalitativ forbedring i forhold til det vi har nu, er bare a-okay med mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Jeg tror de nye ejere anskuer situationen således at man hellere vil købe sig til succes fremfor at vokse sig til den.
Det er nok også en genvej, selvom det bliver er en dyr fornøjelse.

Jeg forventer at man til sommer sælger relativt billigt og køber dyre etablerede navne i stedet - både til trænerbænken og til banen.

Det giver i det lys mening, at vi sættes i forbindelse med alle spillere over 40M mærket, især dem der gør det godt i vores svære liga (ex Strootman).

Det er en skam, for det bliver svært for ex Brozovic, Kondogbia og især Pioli - der har potentialet og er kørt ind i maskineriet. Jeg kan godt lide Pioli, og hans eneste signing har været nærmest perfekt; selvom de færreste havde sat Gagliardini i kikkerten.

Desværre skal vi nok også til sommer hente erstatninger for Perisic og Icardi - selvom sidstnævnte har svoret loyalitet og bla bla. Bliver overrasket hvis han ikke er væk til sommer (ja begge, faktisk).

Kun CHL vil betyde at vi realistisk set kan holde på dem.

Ærgerligt i det lys at Napoli slog Roma - nu er der meget langt hjem...
Inter | siden Misura/Fiorucci.
@mumleren: Jeg har helt samme indtryk af Sunings strategi for at få os tilbage i det fine selskab - det er de økonomiske muskler der skal udgøre det vigtigste middel.

Jeg er dog slet ikke så sikker på at Perisic og Icardi ryger, som du lader til at være. Jeg tror i hvert fald der skal meget til (læs: vanvidsbud i bedste PL-stil) før de ryger. Man må jo trods alt formode at Sunings intention om at købe sig til succes også på et eller andet plan involverer en intention om at holde på de stjernespillere vi i forvejen har.

Det bliver under alle omstændigheder en meget spændende sommer. Og ja CL-kval bliver sværere og sværere at nå, men som du nok har kunnet fornemme på mine tidigere indlæg, så har jeg aldrig rigtig troet på at vi kunne overhale Roma og Napoli. Og det gør jeg stadig ikke. Men EL-kval bliver nu også svært nok at opnå for os tror jeg.
Hvordan harmonerer det med FFP, men det er Suning måske ligeglade med?
Mojn do!
@Foggy: Hvordan harmonerer det med FFP, men det er Suning måske ligeglade med?

Det harmonerer ikke ligefrem med FFP, men ja det tror jeg Suning er ret ligeglade med. Og andre klubber som Man City og PSG har jo allerede vist at man med lidt kreativ tænkning sagtens kan bruge vanvittige mængder af penge på transfers uden at blive ramt af FFP. Så jeg forestiller mig at det er noget lignende Suning har tænkt sig at gøre.
Hvor er Candreva dog for forfærdenlig ringe for tiden !
Forza Inter
Suning er efter alt at dømme røv ligeglade med FFP, intet tyder på Suning ligefrem tager det særligt seriøst, eller hvert fald ikke mere alvorligt end det ikke kan løses med kreativ tiltag og bogføring.

Når der konstant snakkes om transfer budget i størrelsesordenen på 100-200m ?, er det hvert fald et gevaldig vink med en vognstang hvilken vej Suning vil følge. Det tegner derfor ikke ligefrem på en satsning på egne spillere fra egne rækker og en overholdelse af ffp, det lugter derimod i langt højere grad af at man vil lave en Man city/psg.

Derfor tror jeg heller ikke Perisic eller Icardi ryger nogen steder det vil være formålsløst. Det hvert fald som minimum som FD er inde på kræve vandvids bud fra england, psg, barca eller real.

Flot bold i dag, godt at komme tilbage i sporet.

Forstår stadig ikke at Pioli sætter Éder ind i stedet for Gabigol ved 1-4, men han skal vel have lidt tid for at kunne afskibes til sommer (eller, det han præsterer hiver jo ikke ligegrem prisen op).
Inter | siden Misura/Fiorucci.
annonce