Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Chino
@Stankovic

Det tager tid at vænne sig til en ny liga og spillestil, så det er ikke så bekymrende, synes jeg.


Hvor længe er det nu, at Hakimi har været i klubben? Og Hakimi har på to kampe vist mere end Eriksen i hele sin Inter-tid. Desuden er Eriksen opgivende i sin attitude. Det virker Hakimi ikke til at være.

Lille Christian som kommer fra lille trygge Tottenham og nu er i en storklub.


Det handler om, at Eriksen skifter klub på toppen af sin karriere (Nej, han var ikke imponerende i sin sidste sæson i Tottenham, men det er ikke så afgørende) til et nyt land og en større klub, hvor barren er sat højere. Det skaber et massivt pres på ham, som han aldrig har oplevet tidligere.

Tottenhams finaleplads i CL siger ingenting om størrelsen på klubben og dens selvforståelse. Der er Inter på en anden hylde.

Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har lidt svært at se en positiv udvikling i henhold til sidste sæson, vi er værre på rigtigt mange parametre og på enkelte er det enten sidelæns eller i bedst fald et my op.

Overordnet set, så er vi på tilbagegang og det burde alle kunne se, man kan jo blot kigge på defensive stats, vores pointsnit etc. hvor det mildest talt er under al forventning og under de krav man bør have.

Conte står til dumpe karakter pt. det eneste der redder ham er at vi står i en international krise.
Skrevet af Chino
@KM

Jeg siger ikke, at de erfarne spillere har tilført alt det, de burde, men jeg tror, at tanken bag at hente nogle erfarne spillere til Inter, er rigtigt set. Og så tror jeg altså heller ikke, at Kolarov havde stået øverst på Contes liste, hvis der ikke havde været en økonomisk krise i Italien.
Skrevet af Chino
Jeg har lidt svært at se en positiv udvikling i henhold til sidste sæson, vi er værre på rigtigt mange parametre og på enkelte er det enten sidelæns eller i bedst fald et my op.


Hvem taler om en positiv udvikling i forhold til sidste sæson? Jeg taler om en positiv udvikling generelt siden Spalletti. Og nej, den kommer ikke til udtryk i alle kampe, og der har været alvorlige udsving i indeværende sæson, men dog slet ikke nok til at retfærdiggøre en fyring af Conte. Det er jo altså ikke Stramaccioni eller De Boer, vi taler om at fyre, det er en absolut toptræner, som er i gang med et projekt i Inter, og dér er nogle halvsløje præstationer over et par måneder altså ikke være nok til at få alt det til at vakle. Så kan vi jo starte forfra hele tiden.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Chino:

Jeg er helt enig. Dejligt at blive hevet lidt op i fugleperspektiv.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Når du bruger næsten 300 mio € på et projekt, så er det ikke et langtidsprojekt. Det er et projekt hvor du skal leverer her og nu.
Hvis det er et langtidsprojekt, hvorfor køber man Kolarov og Vidal og ikke Tonali og Kumbulla? Fordi det handler om folk der kan leverer og bidrage her og nu, ikke nogen, der skal udvikles på.
Hvor mange af de unge har fået spilletid under Conte? Esposito, fordi han er tvunget og Agoume, fordi han ikke skulle lejes ud i første sæson. Andre?
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Ole K
Bastoni og Barella?
Skrevet af Flying Dutchman
Hakimi og Lautaro.

EDIT: Og Sensi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@KM

De penge, der er brugt under Conte og i øvrigt bruges på mandens løn, er da netop et argument for at holde fast. Jeg kan ikke huske, at vi siden Mourinho har haft et så klart koncept, både på og udenfor banen, og jeg synes, det ville være helt sort at kaste det over bord på baggrund af nogle dårlige kampe i en meget begrænset periode, hvor der i øvrigt er en kæmpe global krise, der påvirker fodbolden og spillerne på alle mulige måder, som man ikke kunne have forudset.

Du skriver, at der skal "leveres her og nu". Må jeg igen henvise til, at vi ligger ét point foran favoritten til mesterskabet, Juventus. Hvorfor tænker du, at vi ikke skulle have pæne chancer for at blive mestre i denne sæson?

CL er skidt, men som jeg tidligere har redegjort for, har det også været stolpe ud i de fleste kampe, og jeg synes egentlig, at spillet har været fint i CL.

Jeg gentager også lige, at Kolarov og Vidal er hentet dels for at få flere erfarne spillere ind på holdet. Simpelthen få et bedre miks. Det er jeg helt enig med Conte i, at vi har haft brug for. Tonali og Kumbulla er sikkert gode, men vi kan ikke have et helt hold af talenter. Der er også nødt til at være noget erfaring og rygrad. Det andet hører Football Manager til.
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Først og fremmest har du selvfølgelig helt ret i at Conte overordnet set har rykket os. Jeg synes dog at du tillægger denne sæsons forfærdelige pointhøst lige lovlig lidt betydning - også selvom du selvfølgelig gør klogt i at inddrage COVID-19 i din analyse.

Dét sagt så har jeg godt nok svært ved at se logikken i din forklaring på hvorfor den åbenlyse forskelsbehandling af Vidal, Eriksen og Hakimi ikke er problematisk.

For mig at se er spørgsmålet om hvilke typer de hver især er, fuldstændig underordnet. Det er og bliver dybt problematisk at Conte ikke kritiserer Vidal for at "bede dommerene om et rødt kort" i en afgørende CL-kamp når han samtidig ikke er bleg for at kritisere Eriksen og Hakimi for både det ene, det andet og det tredje hvad angår deres præstationer i kamp og til træning.

Det skriger forskelsbehandling, og det er selvsagt alt andet end fordrende for opbyggelsen af et hold.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes ikke, der har været forskelsbehandling af Eriksen og Hakimi, kontra Vidal... I hvert fald ikke mig bekendt - men jeg bliver gerne oplyst!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@Interforlivet

Hvad er det for en forfærdelig pointhøst, du taler om? Jeg tænker ikke rigtigt, at du kan bruge et pointsnit til noget i indeværende sæson pga. det lille antal kampe indtil videre, men hvis du endelig vil, så ligger snittet altså over Spallettis sæsoner. Og i de ni kampe, vi har spillet, kan jeg ikke finde et andet uacceptabelt resultat end 2-2 hjemme mod Parma.

Selvfølgelig havde det været rart, om vi havde fået tre point i en af kampene mod Milan, Lazio eller Atalanta, men det er ikke så kritisk, som du gør det til. Slap af, sæsonen er lang. Lad os vente med at konkludere og give Conte og holdet en reel chance for at vise, hvad de kan.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg mener der er særligt to punkter hvorpå Conte udøver markant forskelsbehandling i relation til de tre spillere.

1) Hvis Eriksen og Hakimi ikke leverer, ryger de på bænken (det er der i og for sig intet odiøst i, for sådan bør det være). Hvis Vidal ikke leverer - ja selv hvis han decideret skader holdet som i Real Madrid-kampen - spiller han igen næste gang.

2) Eriksen og Hakimi kritiseres i pressen. Vidal kritiseres ikke.
Skrevet af Interforlivet
@Chino:
Hvad er det for en forfærdelig pointhøst, du taler om?
Det er et meget mærkeligt spørgsmål. Jeg refererer selvfølgelig til den pointhøst som indtil videre har forsynet os med 23 point ud af 42 mulige i Serie A og CL kombineret. Og det endda efter de to seneste sejre. Needless to say: Lavede vi denne opgørelse i starten af sidste uge, så det decideret rædderligt ud.

Lad os lige huske på hvad det er for en trup og træner vi har med at gøre her. Vi ligger ikke just i bunden hvad angår udgifter, og vores pointhøst skal selvfølgelig karakteriseres med dette in mente.
Skrevet af Rossoneri
...men vi kan ikke have et helt hold af talenter.

Blandt de 11 mest brugte spillere sidste sæson er kun fire af dem under 25 år.

Omend jeg naturligvis ikke er uenig i udsagnet helt isoleret, så er det vel næppe heller den situation Inter står i (?) - og det ville det heller ikke være med Kumbulla og Tonali i truppen fremfor Kolarov og Vidal.

Der er også nødt til at være noget erfaring og rygrad.

Handanovic: 36
Young: 35
Nainggolan: 32
Ranocchia: 32
D´Ambrosio: 32
Perisic: 31
Sanchez: 31
Darmian: 31
de Vrij: 28
Brozovic: 28
Eriksen: 28
Lukaku: 27

Det er vel ikke just sådan, at man skriger på erfaring...
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jeg synes, du glemmer et par ting:

1) Jeg synes ikke, Hakimi er røget på bænken, fordi han ikke leverer. Conte har et par gange udtalt, at Hakimi skal bygge på det taktiske - og så har han desuden fået ros et par gange. Han er desuden trods alt den højrewingback, der har fået flest minutter.

Eriksen er rigtigt nok røget bagerst i køen, til dels på baggrund af præstationerne, men da også i den grad fordi Conte er gået tilbage til den flade 3-mands midtbane, som fungerede så godt i sidste sæson. Her er der bare ikke plads til Eriksen.

Jeg studsede også over, at Vidal startede mod Sassuolo - det skal siges. Men med ovenstående in mente, samt at Nainggolan er ude (var det med Covid?) og Sensi halv klar, samt en vigtig kamp mod BMG i horisonten, var det vel også det smart nok, Vidal fik den kamp. Han får i øvrig en klækkelig bøde af klubben, så han slipper bestemt ikke.

2) Har der været kritik af de to? Conte har da udtalt sig - og Conte kunne da godt have taget afstand fra Vidal efter Real-kampen - men jeg synes nu, at omtalen af Eriksen og især Hakimi har været indenfor linjerne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@Interforlivet

Jeg synes ikke, det giver mening at blande turneringerne sammen på den måde. Hvis du kigger på Serie A, er pointsnittet ikke decideret dårligt, og slet ikke med tanke på, hvilke hold, vi har mødt. Vi har tabt én ud af ni kampe. Det eneste rigtig skuffende resultat er 2-2 mod Parma. Det er ikke fantastisk, men vi er ikke derhenne, hvor du på dén baggrund kan argumentere for en fyring efter en flot, flot 1. sæson af Conte.

Hvorfor ikke give ham og holdet mere tid? Er din tålmodighed virkelig allerede brugt op?
Skrevet af Chino
@Rosso

Af den liste, du nævner, er der vel også i transfervinduet i sommer taget beslutning om en hel del af dem:

Young - så vidt jeg husker udnyttede man en option om at forlænge
Nainggolan - manden kommer tilbage fra leje, han indgår ikke umiddelbart i planerne, men man holder formentlig fast for bredden og erfaringens skyld
Perisic - tilbage fra leje, igen en spiller med masser af erfaring fra afgørende kampe i CL og VM
Sanchez - vi køber ham
Darmian - vi køber ham

Min pointe er, at alle ovenstående enten er købt til denne sæson eller har været på vippen, og så har man valgt at beholde dem. Det har styrket erfaringen. Og så er der helt sikkert også et corona-argument inde over: Det har simpelthen ikke været muligt at komme af med dem.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Rossoneri:

Handanovic: 36
Young: 35
Nainggolan: 32
Ranocchia: 32
D´Ambrosio: 32
Perisic: 31
Sanchez: 31
Darmian: 31
de Vrij: 28
Brozovic: 28
Eriksen: 28
Lukaku: 27

Af dem her er det kun:
Handanovic
De Vrij
Brozo
Og Lukaku der er decideret startere.

Young og Perisic er skiftevis, men ingen holdbar løsning på LWB.
D´Ambrosio, er heller ikke starter, hvis alle er klar.

Vi har jo så tilgengæld, Skriniar, Bastoni, Hakimi, Barella, Lautaro som må betegnes som faste startere. Derudover er vi mange der glæder os til at se Sensi tilbage i starteren. Vi har en ung trup som start 11´er. Eller i bedste fald en blandet trup - og det er som det bør være.
Skrevet af Rossoneri
@chino
Jeg prøver sådan set ikke at motivefterforske hvorfor disse spillere er i truppen. Jeg konkluderer blot lidt firkantet, at der også ville være masser af erfaring i truppen uden Kolarov og Vidal. Dermed har jeg også svært ved at se, at det skulle være et savn eller en mangel.
annonce
0