Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@urban
Vi har en ung trup som start 11´er. Eller i bedste fald en blandet trup - og det er som det bør være.

Jeg ved ikke lige om vi taler forbi hinanden her (?)

Jeg konstaterer blot, at der findes masser af erfaring i truppen allerede.
Skrevet af andib
Men der er vel også forskel på om de spillere, som har erfaringen er en del af den foretrukne startformation eller ej.

De kan vel faktisk ende med at skabe mere splid i truppen, hvis de ikke spiller end unge urutinerede spillere kan. Det afhænger selvfølgelig også af, hvilke roller de er blevet stillet i udsigt.

I Milan er der jo Donnarumma, Hakan, Kjær og Zlatan som alle er en del af den foretrukne startformation.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
@andib
Men Kolarov er vel næppe hentet ind som starter?

Ift Vidal og Tonali, er de ikke umiddelbart hinandens alternativer. Jeg har da også længe argumenteret for at jeg ikke helt så ideen med Tonali i Inter, da man i forvejen råder over Brozovic og Sensi.

Men rent økonomisk gjorde Vidal, at der ikke kunne være plads til andre (herunder eksempelvis spillere med en fremtid).

Mit argument ift dette er blot, at jeg ikke mener man kan postulere, at Conte har prøvet at udfylde en mangel i truppen (i form af erfaring). Det ligner blot, at han (og klubben) har tænkt væsentlig mere kortsigtet.
Det er der for så vidt ikke noget galt i - eller rettere, det er ikke en diskussion jeg vil engagere mig i ift inter.

Skrevet af andib
Kolarov er vel hentet ind som en spiller lige 3-4 valg i centerforsvaret, men det er nok heller ikke så veldefineret en start 11´er, som den Milan har.

Vidal ser jeg hentet ind for at give stabilitet og balance på midtbanen. Jeg synes nemlig, at du har ret i, at det mere er Brozovic, som en Tonali skulle erstatte, hvis han var kommet til Inter.

Rent økonomisk er Vidal i den grad dyr, som I allerede har været inde på tidligere, og jeg tror da også, at man i første omgang har set Juventus som såret dyr og derfor går all-in efter mesterskabet i dette år. Det skal netop rutinen fra en spiller som Vidal, der har været med til vinde flere store pokaler, være med til.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Chino
@KM

1) Så du fortæller mig at gejsten var i top i United da Mourinho blev fyret? Der blev lavede lige så vilde comebacks, hvis ikke vildere


Uden at være stærk på United, så mener jeg også, at der var nogle ekstremt udsving i resultaterne. Det holder jeg fast i, at der ikke har været under Conte.

Jeg synes, at der er masser af eksempler på, at gejsten i truppen er god. Den kunne sikkert godt være bedre, men jeg reagerede på, at du skrev, at der ingen gejst er.

Barella var vild inden han kom. Så den køber jeg ikke. At han har løftet sit niveau har intet med Conte at gøre, da han ikke har ændret en skid i hans spillestil. Vi ser det bare, fordi vi ikke så alle Cagliaris kampr.


Nu er der jo kæmpe forskel på at gøre det godt i Cagliari og i Inter, og det håber jeg, at du ved. Der er masser af eksempler på spillere, der har været bærende for et mindre hold, og som ikke har hægtet sig fast ved skiftet til en topklub. At Conte delvist skal have skylden for Eriksens nedtur, men "intet" har at gøre med Barellas fantastiske og bemærkelsesværdige udvikling, virker usagligt.

Du ved godt at Lukaku var tættere på Juve end os? Da de ikke ville betale som vi ville, så trak de sig.
PSG bød også på ham inden de hentede Icardi.


Du læser flere rygter end jeg gør, men min pointe er, at Lukaku ikke var en specielt eftertragtet angriber at hente, da vi gjorde det. Der var altså ikke en kø af topklubber klar til at bruge 70-80 mio. euro på ham. Jeg tror, de fleste United-fans var godt tilfredse med at slippe af med ham. Lukaku har løftet sit niveau til helt nye højder, og det er takket være Contes spillestil og det bånd, de helt tydeligt har skabt.
Skrevet af Rossoneri
...men det er nok heller ikke så veldefineret en start 11´er, som den Milan har.

Tror lige du skal kigge Milans startopstillinger igennem en ekstra gang. Milan har i øvrigt brugt 24 spillere i indeværende sæson mod jeres 22.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Chino

Jeg gider faktisk ikke bruge tid på at diskutere med dig, når du alligevel har ja-hatten på hele tiden uden at sætte puslespillet sammen.

Lukaku var eftertragtet sommeren vi hentede ham, men ingen gad betale prisen. Uniteds fans ville ikke af med ham, hvis United ikke hentede en erstatning. De fortryder stadig salget og de ikke byttede ham med Icardi. Lukaku har hele sin karriere spillet alene på toppen og nu med en makker. Det gør lettere for ham og alle andee angriver. Derfor kan man ikke måle Icardi med Lukaku.

Jeg giver på ingen måde Conte skylden for Eriksen og derfor mener at Barellas udvikling er mere hans præstation frem for Contes. Der er nok en grund til Barella var nærmest fast landsholdsspiller inden han kom til os og faktisk kan spille 2 forskellige typer bold når han er med landsholdet kontra Inter. Det viser drengens mentalitet og intelligens og har intet med Conte.

Du kan ikke sige vi er i en stabil form. Vi er heldige og skal være glade for dommerne nogen gange er søde ved. Eksempemlvis straffe mod Torino og det annullerede mål i går.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Stankovic
Jeg prøver sådan set ikke at motivefterforske hvorfor disse spillere er i truppen. Jeg konkluderer blot lidt firkantet, at der også ville være masser af erfaring i truppen uden Kolarov og Vidal. Dermed har jeg også svært ved at se, at det skulle være et savn eller en mangel.


Desværre har der historisk set været et mærkværdigt syn på ungdom i Inter og det samme ses langt henad vejen blandt supporterne, som ønsker resultater her og nu. Derfor at der klappes i hænderne når spilleren har fine tidligere klubadresser upåagtet, at det netop er historie og ikke fremtid.

På det punkt ser jeg lettere misunderligt over på det projekt i har gang i på den røde side af Milano.

Bevares vi har fine yngre spillere her også. Conte formår dog i klassisk italiensk stil at pisse dem et stykke op af ryggen. Desværre.
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Jeg har på intet tidspunkt sagt at jeg mener Conte skal fyres. Jeg har endda skrevet at jeg mener du har ret i at vi overordnet set har flyttet os under Conte.

Så jeg forstå ærlig talt ikke hvorfor du skriver som du gør.

At vores samlede pointhøst ikke er væsentlig synes jeg i øvrigt er helt i hampen. Selvfølgelig er den det. Samtidig er det da heller ikke et succeskriterium med en trup og en træner som vores blot at undgå at tabe. Så at det skulle give anledning til ros eller tilfredshed synes jeg ligeledes er helt håbløst at påstå. Ligesom der ikke kan være to meninger om at Conte overordnet set har rykket os, kan der simpelthen heller ikke være to meninger om at pointhøsten i år har været skidt.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det her med at diskutere årsager bag Contes dispositioner er generelt en svær øvelse, så lad os bare lade den del ligge.

Mht den anden del så er det sådan set ret simpelt i min optik. Enten nægter Conte af princip at kritisere sine spillere i pressen, eller også kritiserer han Vidal i skarpe vendinger for at smide sit hold under bussen i en så vigtig kamp som den mod Real.

Alt andet er stærkt kritisabelt efter min mening og kan udelukkende tolkes som et klart signal om at Vidal får særbehandling.
Skrevet af andib
Tror lige du skal kigge Milans startopstillinger igennem en ekstra gang. Milan har i øvrigt brugt 24 spillere i indeværende sæson mod jeres 22.
Jeres?

Jeg har ikke haft tid til at tjekke op på, om det kun har været i serie a, at Milan har brugt 24 spillere (det lyder ret voldsomt). Milan har vel mere eller mindre spillet med den samme bagkæde hele vejen igennem og det har Inter i hvert fald ikke og det har været tydeligt at se. Der har ikke været balance i det defensive overhovedet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(560810232201)
KM:

Jeg gider faktisk ikke bruge tid på at diskutere med dig, når du alligevel har ja-hatten på hele tiden uden at sætte puslespillet sammen.


Det var da sløset. Chino gør det jo lige netop muligt at sætte puslespillet sammen, med sin positive attitude. Et puslespil består, som bekendt, af mange brikker, og hvis man ikke kan belyse en situation med flere vinkler, så bliver det et fattigt "spil". Og dermed fattige argumenter.

Jeg er personligt glad for Chinos tilgang. Efter I4L (og FD) sprang fra som værende positiv til negativ på Inter (Conte) har jeg følt mig meget alene.
Skrevet af Rossoneri
Milan har vel mere eller mindre spillet med den samme bagkæde hele vejen igennem

Var det ikke bedre lige at tjekke fakta igennem, inden du kommer med sådan et udsagn?

Milan har stillet med seks forskellige forsvarskonstellationer i sæsonen indtil videre.
Skrevet af Slettet(202125210502)
. Og dermed fattige argumenter.


Det er jo lige præcis det I 2 gør.
I måler Conte med eks Spalletti og dem før. I glemmer bare lig hans løn og det transferbudget manden har brugt.
Så skal man stille LANGT større krav og det er det I 2 ik gør.
Når man bruger så mange penge, så kan du ikke acceptere fejl og snakke langtidsprojekt.
Derfor er jeres puslespil helt væk.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Men har Conte kritiseret Eriksen? Jeg er med på, at Conte har omtalt Eriksen og hvad denne skal gøres anderledes (og desuden også rost ham, dog er det noget tid siden) - men kritik?

Conte er en mageløs klaphat når det kommer til mange ting, men jeg kan faktisk ikke mindes, han har smidt en Interspiller under bussen én eneste gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Efter I4L (og FD) sprang fra som værende positiv til negativ på Inter (Conte) har jeg følt mig meget alene.

Det er måske lige lovligt unuanceret nok, synes du ikke?

Der er en kæmpe gråzone mellem de to yderpoler, som hhv. OC og du står for - og ret beset befinder jeg mig midt i den gråzone. Jeg har ingen besvær med at anerkende Conte´s resultater sidste sæson, men det har ikke været godt nok indtil videre i denne sæson - og det bør trods alt vægtes noget højere end hvad der skete for et halvt år siden. Tilføj dertil alt det palaver i transfervindue og mandens periodiske idiotier i pressen og så tænker jeg, der er rimelig grobund til en nuanceret tolkning af mandens gøren og laden i klubben, der overstiger negativ eller positiv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@Interforlivet

Jeg har på intet tidspunkt sagt at jeg mener Conte skal fyres. Jeg har endda skrevet at jeg mener du har ret i at vi overordnet set har flyttet os under Conte.

Så jeg forstå ærlig talt ikke hvorfor du skriver som du gør.


Beklager. Jeg kom nok til at skære tråden over én kam og tænkt, at når selv ellers positive FD begyndte at skrive #Conteout, så var alle her med på den (minus Urban), men jeg forstår nu, at det er lidt mere nuanceret. :-)

At vores samlede pointhøst ikke er væsentlig synes jeg i øvrigt er helt i hampen. Selvfølgelig er den det. Samtidig er det da heller ikke et succeskriterium med en trup og en træner som vores blot at undgå at tabe. Så at det skulle give anledning til ros eller tilfredshed synes jeg ligeledes er helt håbløst at påstå. Ligesom der ikke kan være to meninger om at Conte overordnet set har rykket os, kan der simpelthen heller ikke være to meninger om at pointhøsten i år har været skidt.


Jeg synes ikke, den samlede pointhøst giver nogen som helst mening, fordi det ikke er et parameter i fx Champions League eller Coppa Italia. I CL-gruppespillet handler det jo bare om at skrabe sig videre fra gruppen, ikke nødvendigvis om at vinde alle kampe. Ligesom det i CL-slutspillet kan være et rigtig godt resultat at få 1-1 på udebane, men i dit regnestykke ville det være skidt, for det er to tabte point.

Derfor giver det udelukkende mening at tale om pointhøst i en liga som Serie A, og her vil jeg holde fast i, at den ikke på nogen måde er kritisabel - især i forhold til de hold, vi har mødt.
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Men har Conte kritiseret Eriksen? Jeg er med på, at Conte har omtalt Eriksen og hvad denne skal gøres anderledes (og desuden også rost ham, dog er det noget tid siden) - men kritik?
Altså, det kan selvfølgelig hurtigt blive en diskussion omkring hvad vi hver især opfatter som "kritik". Men ja, jeg mener personligt at Conte ved flere lejligheder har kritiseret Eriksen. Han har særligt kritiseret hans attitude og arbejdsindsats (igen, med rette synes jeg - vil jeg lige tilføje). Han har samtidig haft travlt på det seneste med at kritisere Hakimi for sine manglende defensive egenskaber. At han gør det, er altså for mig at se slet ikke problematisk i sig selv. Men det bliver det i dén grad når han så undlader at kritisere Vidal for at svigte sit hold på groveste vis i en så vigtig kamp som den mod Real Madrid.

Endnu mere interessant og hyklerisk bliver det når man så tolker lidt på kritikken af Eriksen og Hakimi. For Conte handler det jo tydeligvis om at de skal være i stand til at hjælpe holdet mere end de er i deres nuværende forfatning. Kritikken handler altså med andre ord om lige præcis det som Vidal sked på i kampen mod Real Madrid.

Conte er en mageløs klaphat når det kommer til mange ting, men jeg kan faktisk ikke mindes, han har smidt en Interspiller under bussen én eneste gang.
Jeg brugte bus-udtrykket i en helt anden forbindelse. Jeg mener skam heller ikke at Conte har smidt nogen under bussen i sin tid i Inter. Men jeg mener som sagt at han er skyldig i en trist omgang forskelsbehandling.
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Tak for den undskyldning. Jeg er 100% på FDs hold hvad angår nuancerne. Jeg er personligt pissetræt af Conte på mange måder. Men jeg er samtidig ikke bleg for at anerkende den positive effekt han overordnet set har haft på Inter siden han kom til.

Mht pointsnittet bliver vi ikke enige. Kører man med Serie As næsthøjeste spillerbudget og har man samtidig Serie As højest lønnede træner, så skal der hentes flere sejre end tilfældet har været i sæsonen indtil videre - endda en del flere sejre. Og det skal der selvom kampprogrammet har været til den svære side.
Skrevet af Chino
@KM

Det er jo lige præcis det I 2 gør.
I måler Conte med eks Spalletti og dem før. I glemmer bare lig hans løn og det transferbudget manden har brugt.
Så skal man stille LANGT større krav og det er det I 2 ik gør.
Når man bruger så mange penge, så kan du ikke acceptere fejl og snakke langtidsprojekt.
Derfor er jeres puslespil helt væk.


Jeg stiller større krav til Conte, end jeg gjorde til Spalletti, men jeg synes også, at manden i den grad indfriede dem i sin 1. sæson. I denne sæson skal vi selvfølgelig kunne bygge yderligere på og gå direkte efter mesterskabet. Dér hvor kæden hopper af for mig er tålmodigheden hos mange her i tråden. Det er IKKE en normal sæson, den er kun lige begyndt og de fleste hold er mere ustabile end normalt. Selv Juve kan ikke vinde over Crotone og Benevento. Vi ligger ét point FORAN Juve, så jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor Inter ikke stadig skulle være i spil til mesterskabet. Og vi er vel enige om, at hvis Conte henter et mesterskab, så har han gjort det godt? Hvorfor i alverden så fyre manden på et tidspunkt, hvor vi stadig er på sporet i forhold til at blive mestre?
annonce
0