Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(560810232201)
KM:

Det har jeg bestemt ikke glemt. Men måske min smertetærskel er længere end din!? Kunne det være en mulighed?
Uanset hvordan man vender og drejer den, så har Spalletti bare ikke lige så meget på CV´et som Conte har. Det siger sig selv. Men at Conte så skaber sig er der ingen der bryder sig om, og alene dét, bør være fyringsgrund. Det sker så ikke, kan vi jo se. Og derfor falder det tilbage hvordan Conte engagerer spillerne, vinder kampe mv. Og dér er min smertetærskel måske længere end din.

FD:
Nu var jeg ikke ude på at ligge dig (eller I4L) i en yderpol. Jeg forsøgte bare at konstatere at I ikke var i den positive side mere, hvor jeg stadig befinder mig. Du har jo selv proklameret dig som trådens, ja næsten, største optimist, og derfor jeg konstaterede at der var du ikke mere. Men fred være med det, jeg mente ingenting ondt med det :-)
Som altid er du meget saglig og argumenterne, hvilket er vigtigst for mig, om du eller andre så vælger den ene eller den anden side, eller midt i, er mig flintrende lige gyldigt :-) (og smileys så i/du rigtig kan se at jeg mener det oprigtigt og med smil på læben)

Skrevet af Chino
@Interforlivet

Jeg ser ikke alle Contes postmatch-interviews og læser også langt fra alle, så jeg ved ikke, hvad han har sagt eller ikke har sagt om Vidal. Det ville dog undre mig, hvis han slet ikke havde omtalt situationen.

Jeg vil dog bare påpege, at købene af Eriksen og Hakimi har ekstrem bevågenhed hos ikke bare italienske medier, men samtlige fodboldmedier i Europa. Derfor bliver Conte bombarderet med spørgsmål om de to konstant. Han kan slet ikke undgå at forholde sig til dem. Og det kan måske få vægten til at se lidt skæv ud i forhold til omtalen af andre spillere.

Det er ikke nær så interessant for medierne at skrive om, hvis fx Darmian ikke lige præsterer.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jeg synes, det bliver lige tyndhudet nok, når Conte benævner et par ting, han gerne så anderledes ved enkelte spillere, og betegner det som kritik. Endvidere kunne Vidal da godt have fået en offentlig sviner (noget jeg i øvrigt synes bør holdes internt), men i og med han har fået en kæmpe bøde, tænker jeg den skid ligesom er slået.

Jeg kan ikke se nogen forskelsbehandling, må jeg sige.

Jeg brugte bus-udtrykket i en helt anden forbindelse.

... Ja? Det gjorde jeg da også?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Fair nok. Jeg synes da også, det er fedt, der stadigvæk er nogle i tråden, der ser lidt lysere på tingene end jeg selv pt. gør - sortseere er der og har der altid været nok af. Jeg håber også, at jeg i sagens natur flytter mig i jeres retning igen - pt. er jeg bare svært skuffet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
FD:
Og det er jeg også, når jeg ser på Contes optræden udenfor banen. På banen har han rykket os rigtig meget, efter min mening.
Men ja, der er simpelthen hold vi skal vinde over, og nogle ting vi skal blive meget bedre til. Som f.eks. at lukke kampene af.

Og gerne, efter min mening, finde ind til den helt rigtige start 11´er igen, hvor der ikke er tvivl om hvem der burde starte.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er bestemt ikke uenig i, at Conte har rykket os på banen i sidste sæson. Jeg synes dog samtidigt også, der har været tilbageskridt siden i sommers.

Pilen peger pt. i den rigtige retning - selvom vi skal tilbage til at spille gode 90 minuter, fremfor 70 eller 60.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Altså som sagt kan vi sagtens se forskelligt på hvad "kritik" er. Jeg mener personligt at Conte har kritiseret både Eriksen og Hakimi ved flere lejligheder. Og egentlig synes jeg det er lidt ærgerligt at du skøjter henover at jeg rent faktisk tilkendegiver at jeg mener kritikken har været/er helt på sin plads.

Min væsentligste pointe (som jeg lidt føler du stadig ikke fanger når du skriver at Conte selvfølgelig "kunne have svinet Vidal til") er dog ret irrelevant i forhold til om vi kan karakterisere det som kritik eller ej. Bottom line er: Conte fortæller i pressen at Eriksen og Hakimi til tider ikke præsterer optimalt og insinuerer at de med deres mangler ikke kan præstere optimalt for holdet. Vidal skader holdet direkte med sin hjerneblødning, og han bliver ikke nævnt med et ord.

Det er for mig forskelsbehandling. Og som sagt er det det også, hvis vi vælger at kalde udtalelserne om Eriksen og Hakimi for andet end "kritik".

PS: Det med tilsviningen skal illustrere min pointe om at jeg aldrig nogensinde har ment at Conte skulle "svine Vidal til". Men han skal forholde sig til handlingen og det åbenlyst dumme i den. Det gjorde han ikke. I den forbindelse er bøden dermed også temmelig ligegyldig. Den kan jo i øvrigt sagtens relatere sig til en generel regel i klubben om at man får sådan en for at brokke sig til røde kort (ikke at jeg kender til sådan en regel skal det lige siges).
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Han nævnte kun at det gjorde det svært/umuligt for holdet at komme tilbage i kampen. Han karakteriserede ikke selve handlingen eller selve dommen med ét eneste ord. Selvom jeg godt vidste på forhånd at han elsker Vidal, så blev jeg faktisk overrasket over det. Det var pinligt at bevidne for at være helt ærlig. Og var jeg en af de andre midtbanespillere i truppen, så så jeg det interview og tænkte "Hold kæft et fjols".

Mht Hakimi og Eriksen har du selvfølgelig ret. Jeg forsøger dermed heller ikke at argumentere for at proportionaliteten i kritikken skal se anderledes ud. Jeg forsøger bare at plædere for et princip der hedder at ingen i truppen skal være immune hvad angår kritik. Og det mener jeg at det virker ret tydeligt som om at Vidal er.

Hvis man ikke kritiseres efter sådan en handling som den mod Real Madrid, hvornår kritiseres man så?
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jeg skøjter ikke henover noget som helst - det er bare ikke en væsentlig pointe (EDIT: Efter min mening, altså).

Conte har sikkert skulle forholde sig til især Eriksen, men også Hakimi og i sidste sæson Lautaro i pressen. Det gør han, efter min bedste overbevisning, så diplomatisk som overhovedet muligt. Det gjorde han i øvrigt også da han blev bedt om at forholde sig til Vidal´s røde kort. At Vidal så i øvrigt får en klækkelig bøde synes også at tale imod forskelsbehandling.

Slutteligt vil der selvfølgelig være en inherent forskelsbehandling, i og med der er tale om forskellige situationer. Eriksen har ikke præsteret i et år; Hakimi skal blive bedre taktisk og Vidal får en hjerneblødning. Deres behandling skal ikke være ens.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Vi er sgu nok bare grundlæggende set ikke enige.

Vi er dog enige så langt at behandlingen af de tre spillere i relation til de konkrete sager ikke skal være ens. Hakimi og Eriksens mangler er nemlig langt fra lige så kritisable som Vidals hjerneblødning.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Hakimi og Eriksens mangler er nemlig langt fra lige så kritisable som Vidals hjerneblødning.

Jeg synes, det er at sammenligne æbler og jetjagere, for at være helt ærlig.

Forstå mig ret; Vidals røde kort er én af de dummeste ting, jeg længe har set ske i en Inter trøje. Det fortjener al kritik og den klækkelige bøde, han får, er helt og aldeles på sin plads. Conte var bestemt heller ikke tilfreds og jeg kan da lide at tro, at Vidal var blevet sat på bænken mod Sassuolo, hvis ikke Brozovic, Nainggolan og Sensi alle var ude eller halvt ude. Det er selvfølgelig spekulationer og i øvrigt sagen uvedrørende.

Det kan dog ikke sammenlignes med Eriksens mangler - hverken kvantitativt og kvalitativt. Jeg synes ikke, man kan sige, at Eriksens manglende præstationer er værre eller bedre end Vidals røde kort. Det er bare noget... andet. Eriksen bliver så også "straffet" ved manglende spilletid.

NB! Det er i øvrigt helt med vilje, jeg ikke inddrager Hakimi i alt det her, da jeg ikke synes, Conte har udtalt sig synderligt meget eller synderligt negativt om marokkaneren. Han har udtalt, at Hakimi mangler at bygge på det taktiske - hvilket man jo kun kan være enig i - så vi er (igen) ikke ud i samme boldgade som Eriksen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
https://www.football-italia.net/162991/brozovic-paredes-swap-deal-collapsed-deadline-day

En plausibel forklaring på det ukarakteristisk lave niveau som Brozovic har lagt for dagen i denne sæson indtil videre (kampen mod Gladbach fraregnet).
Skrevet af OC
Gudskelov for det.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Brozovic for Paredes havde været et par skridt ned.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja, det havde det uden tvivl. Lad os håbe at kampen mod Gladbach var et tegn på at Brozo har lagt det bag sig.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg var meget imponeret af ham, må jeg sige. Jeg tror også, det hjalp ham at vende tilbage til en flad tremands midtbane. Han har brug for mindst én knokler omkring ham (læs: Gagliardini), for at han fungerer bedst.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Enig. Men "knokleren" skal så bare helst i mine øjne være Barella.

Jeg savner i dén grad konstellationen med Brozo som (for nu at bruge et udtryk vi begge synes om) metronomen og så Sensi og Barella som makkere.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Helt enig I4L. Helt og aldeles enig. Bliv nu skadesfri Sensi!!!!
Skrevet af Flying Dutchman
Åh ja. Jeg kunne heller ikke forestille mig andet, end at Conte glæder sig til at Sensi, Barella og Brozo kan gå på banen sammen igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Glad for at have muligheden, måske, men den konstellation kommer ikke til at se dagens lys med mindre både Gagliardini og Vidal er ude på samme tid.
La prende Vecino.
annonce
0