Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Langt mere besværet end nødvendigt. Fiorentina kunne ikke vildt meget og vi var pinligt uskarpe.

Jeg troede aldrig, jeg skulle skrive det... men Kolarov kampens spiller? Måske?

Også godt af Rano, Eriksen og delvist Perisic.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@FD

Det var jo bare en refleksredning hvor han knap skulle flytte fødderne. Hvad har han ellers taget, som ikke skulle tages?

Selv Lukakus målgivende hovedstød sidder midt på.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Ja, han har været frygtelig at følge.

Ift. målmanden: Jeg synes, han har et par gode - inkl. refleksen mod Lukaku, men vi er også selv skyld i, han ikke blive passeret flere gange.

Nå, godt at gå videre. Men ærgerligt med forlænget inden mødet mod Juve.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Men stadigvæk refleksredninger han skal lave, vel at mærke på et splitsekund.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Men sgu ikke noget der gør det til en brandkamp.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Ja videre i pokalen. Farligt fint :). Det giver spilletid til dem som ikk spiller så meget. Så fint for dem.
Skrevet af petersen100
Spændende eksperiment fra Contes side ift. Eriksens placering på banen. Pirlo havde samme rolle i Juve-dagene. Martin Jørgensen fik også samme rolle, da han vendte hjem til AGF. Ingen af dem var bolderobrer og fightere, men med teknik og overblik kunne de sagtens gøre sig på 6’eren.

Eriksen har ikke farten, så det virker som en spændende løsning at trække ham tilbage på banen. Hvordan klarede han opgaven i dag?
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vi så bare ikke enige i, OC.

@ Petersen

Eriksen var én af de bedre spillere på banen i dag, især i "sin" nye rolle. Han måtte gerne blive brugt noget mere, end tilfældet var, men alt i alt en god indsats. Og så fik han et gult kort! For en tackling!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Petersen: Som dansk Inter-fan kan det generelt være lidt svært (eller, det er det i hvert fald for mig personligt) at bedømme Eriksens indsats ud fra en bare nogenlunde objektiv vinkel.

Men jeg er helt enig med FD. Han var også i min optik en af de bedre spillere i kampen. Han begik et par fejl (særligt én af dem var tæt på at koste dyrt), men han havde samtidig foden med i rigtig mange gode aktioner. Samtidig lod han til at falde bedre og bedre ind i rollen som 6´er og tilbød sig løbende mere og mere og kom dermed også mere og mere på bolden. Alt i alt leverede han en absolut godkendt indsats.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er godt nok meget røg om de der BC Partners. Spændende at se hvad der sker!

EDIT: Der er ikke så meget røg, som at der faktisk er ild. Der er et ekstraordinært bestyrelsesmøde i dag, BC er ved at lave deres due dilligence og Marotta indrømmer, at der er gang i forhandlinger.

Ellers mener diverse mere eller mindre pålidelige kilder, at vi har bedt Manchester United om et lån af Donny van der Beek. Han vil falde et tørt sted, i så fald - ikke kun numerisk, men også fordi han kan en masse af det, vi mangler (når Sensi ikke er der).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@FD

Vil du sende nogle links til, hvad du læser om BC?

Du må også gerne, hvis du gider, skrive et par ord om Van de Beek. Jeg kender ham kun fra få CL-kampe for Ajax, hvor jeg ikke syntes, han var den, der lyste skarpest. Hvad tænker du han kan tilføre os?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Der er ikke så meget mere, end hvad der står i diverse medier. Overfor CdS bekræfter Marotta, at der er gang i forhandlinger, at BC laver deres due dilligence og at der er et ekstraordinært bestyrelsesmøde i dag:

Marotta, the confirmation
Club sale enters a crucial phase: today extraordinary board meeting
‘Zhang evaluating opportunities’
The fund examines Inter accounts
Nerazzurri CEO admits for the first time there are negotiations
BC Partners begin due diligence on the club’s finances


Det samme bliver mere eller mindre skrevet i GdS og TS, og bekræftet af Marotta i Radio RAI.

https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Inter/13-01-2021/marotta-cessione-quote-inter-suning-valuta-rispetto-inter-3902461191105.shtml
https://www.football-italia.net/164756/marotta-confirms-suning-considering-selling-stake-inter
https://www.football-italia.net/todayspapers/164787

Angående Van de Beek, så stod han rigtigt nok lidt i skyggen af De Ligt, De Jong, Ziyech og Tadic, men der en del hollandske eksperter så ham faktisk som værende et lige så vigtigt led i Ajax´ vidundersæson, som de fire. En arbejdshest uden lige, der dog gerne vil med frem og være med i den sjove ende, hvor han ofte kom med i anden bølge. God til at afslutte og til at placere sig i kombinationsspillet. Faktisk også en god teknik med bolden og et klogt hoved på sig. Ikke helt ulig vores egen Barella.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det er alligevel, ret crazy.
Er det fordi bestyrelsen ikke vil forstætte med den kinesiske regerings stramninger?

Der er intet der tyder på (for mig at se) at Sunning ikke har gjort det godt. Jeg synes de har løftet klubben, rigtig rigtig meget. Gad vide om BC kan løfte os endnu mere?
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, der er jo stadigvæk mange spørgsmål op i luften - hvoraf den pt. vigtigste velsagtens er, om BC køber en masse aktier eller om de køber majoriteten og derved bliver ejerne.

Jeg er også ovenud tilfreds med Suning, men ikke i en sådan grad at jeg synes, Kina´s restriktioner skal gå ud af Inter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@FD

Tak. Jeg følger ikke de italienske nyheder så tæt hver dag. Lyder spændende. Også med Van de Beek, selvom jeg tvivler på, at United vil slippe ham (og at vi vil betale hans løn, mens vi stadig har Eriksen rendende).

Og virker ikke til, at der kommer til at ske noget, så længe der er forhandlinger om ejerskabet.

@Urban

Er det fordi bestyrelsen ikke vil forstætte med den kinesiske regerings stramninger?


Det er 100 pct. en Suning-beslutning, fordi de ejer klubben. De må have vurderet, at deres handlingsmuligheder fremover bliver så begrænsede, at det vil trække værdien af klubben voldsomt ned (og dermed deres mulighed for rent faktisk at tjene på investeringen). Det virker dog ikke til at være et optimalt tidspunkt at sælge på under alle omstændigheder, så det må på en eller anden måde være nødtvungent, hvis Suning vil sælge majoriteten.
Skrevet af Nickdkinter
Men de sælger vel kun fordi at Kina sætter en stopper for alt det med køb osv?? Ellers er det en skam sunning ikk ejer os mere. De har gjort det godt. Og vi havde de økonomiske redskaber at gøre godt med!
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er ikke blevet solgt (endnu), Nick.

@ Chino

Det skal også retfærdigvis skrives, at det ikke er Di Marzio et. al., der er kommet med Van de Beek historierne. Grunden til jeg bringer det op er delvist fordi vi i går her i tråden skrev om den manglende reelle bredde på midten, og delvist fordi vi havde en reel, konkret interesse i ham for halvandet år siden.

Jeg tror, du har ret i, at der i bedste fald er lang vej til enighed mellem Manchester United og Inter - vel at mærke såfremt historien overhovedet har noget på sig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Meget interessant perspektiv

Ravezzani tweeted: "I don´t think there is a single economically powerful company that would agree to enter Inter as minority shareholders, knowing that every decision the club makes is conditioned by the unfathomable workings of the Chinese communist government."For that reason, the only option is to sell the club."


Fra et business perspektiv kunne det godt ligne en situation som betyder ejerskifte, og ikke blot nye minority shareholders
Pazza Inter Amala
Skrevet af Nickdkinter
I know. Men er det ikke kun pga netop den regl de har lavet i Kina???
Skrevet af Slettet(560810232201)
FD:

Ja, jeg tror du har ret.
Jeg synes det er svært at tolke hvad BC vil med Inter. Vi har jo heller ikke hørt noget endnu, men umildbart ligner det "køb billigt - sælg dyrt" løsning.
annonce
0