Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Det er herligt at Conte nu er mere eller mindre tvunget til at sætte Eriksen tilbage i startopstillingen. Men mon ikke han havde gjort det under alle omstændigheder? Det tror jeg i hvert fald.

Man kommer vel ikke meget tættere på en walk-over på papiret end den kamp vi står over for på søndag (i hvert fald ikke hvis vi taler om kampe med to hold fra samme turnering). Torino har vundet en kamp i de sidste otte forsøg. Deres nye træner har vundet én af sine indtil videres seks kampe i spidsen for mandskabet og tabte senest mod håbløse Crotone. De er uden sejr på hjemmebane hele sæsonen, og nå ja, så har de også lige haft (eller har) et COVID-19-udbrud i truppen som har tvunget blandt andre Belotti i selvisolation.

Det er en af de kampe hvor min nervøsitet relaterer sig til netop det faktum at vi bør vinde kampen nemt.
Skrevet af Nickdkinter
Skal give 3 point og af det jeg har set af torino så er de helt væk. På papiret er det faktisk et OKAY hold. Vildt de ligger hvor de gør.
Skrevet af Interforlivet
@Nick:
Vildt de ligger hvor de gør.
Jeg er meget enig. Specielt set i lyset af at trænerskiftet heller ikke har hjulpet det store. Det udelukker nemlig at det "bare" var Giampaolo der var problemet.
Skrevet af Slettet(002353223001)
Som én der har fulgt Eriksens karriere tæt - jo for fanden fordi han har et særligt talent - så har hans uforløste macho-potentiale alle dage ærgret mig, og åbenbart har det også ærgret Conte - han taler om at NU kan han stole på Eriksen, og med stole tror jeg han mener Eriksen nu evner at investere sig selv bedre som mand og menneske i kampene. Hans indhop mod Atalanta var okay, ikke prangende. En spiller som Lautaro spillede konsekvent uden om Eriksen. Og hvorfor gjorde han det? Jo, fordi Lautaro er old school latino, sådan tolker jeg det, Eriksen er ikke nok alfa, han bliver overset, stadigvæk, han lader sig spille uden om. Der er noget at arbejde med, men god udvikling.

Skrevet af Soren32
@KM
okay tak, super havde ikke bemærket ham på bænken.
Sensi havde jeg fuldstændig glemt, som var han sunket i jorden. Lad os se, om de bliver bragt lidt i rotation.
Skrevet af Flying Dutchman
Vildt de ligger hvor de gør.

Torino har været absurd ramt af både skader og Covid, så der ligger nok en god forklaring der. Vi er klare favoritter mod dem, men jeg vil ikke gå så langt som at skrive, de er en walkover. De har trods alt et par gode spillere klar.

Jeg håber ikke, Torino rykker ned (da de spiller fin fodbold og trods alt er lidt en traditionsklub), men hvis de gør, har de et par interessante emner, synes jeg - om ikke andet til bredden. Jeg håber, vi i al fald kigger nærmere på Izzo og Belotti (som jeg hader som modstander). Førstnævnte vil være en fin gardering til stort alle vores pladser i det defensive (og er i al fald et godt stykke bedre end Kolarov og Rano), mens Belotti ville være den oplagte vice-Lukaku. Mandragora er også spændende, synes jeg, men vi er fint dækket ind på midten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Det bliver ikk nemt. Der er ingen kampe som er nemme. Men pt er torino helt helt nede og er de ramt af corona. Så mange af dem har ikk trænet. Men klart det bliver ikke bare lige og vinde 5-0. Men vi skal gøre det hvis vi skal være mester :).

Skrevet af Nickdkinter
Belotti ville være et klasse køb!!!
Også izzo :)


Eriksen har trænet for sig selv idag. Da han har problemer med venstre knæ:/ og skal teste imorgen. Så skidt nyhed
Skrevet af Jussi
Lige den del af Eriksens karriere må man dog sige har været nærmest pletfri.

Hold fast, hvor har han været stabilt uskadet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af bruger
Hold fast, hvor har han været stabilt uskadet


Har nok noget med hans spillestil at gøre. Sjældent i nærkampe defensivt og aflægger bolden inden modstanderen kommer op til ham.
Lidt nok derfor Conte ikke har været stor fan af ham.
Man kan se at Eriksen er blevet mere aggresiv og går ind i nærkampe mere end tidligere i karrieren.
Skrevet af Flying Dutchman
Il Sole 24 Ore mener at vide, at Suning snart sikrer nogle tiltrængte midler. Good news er, at der ikke er tale om svinet Bin Salman, men et amerikansk equity fund ved navn Fortress Investment Group. Umiddelbart intet odiøst udover det sædvanlige (et par mindre skandaler i gruppens 23 år, formentlig skeletter i skabet, godt med velgørende arbejde for at pudse over alt det), hvilket selvfølgelig er at foretrække fremfor at komme i kløerne på den saudiske kongelige familie og alt hvad det indebærer.

Der vil i øvrigt også være tale om et minoritets aktiepost, til 150 mio. € her og nu og 100 mio. € senere, hvilket vil betyde, at Zhangerne umiddelbart bliver som klubbens ejere.

Lyder umiddelbart som en fin løsning - men som bekendt er jeg ikke tilnærmelsesvis nok ind i "den" verden, for at kunne kloge mig synderligt meget p det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Og ja, Eriksen formentlig ud i morgen. Det er ærgerligt, det netop er mod Torino, hvor en kreativ spiller havde været rart. Forhåbentligt starter Sensi fra start - men det bliver jo nok Gags.

Normalt pålidelige GdS spår i alt fald, det bliver sidstnævnte. Samme medie melder i øvrigt også, at Conte har mistet troen til netop Sensi - hvilket er trist, men ikke underligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Ole K
Belotti ville være den oplagte vice-Lukaku


Jeg tvivler oprigtigt på, at Belotti ønsker at være vice-Lukaku. Der vil være væsentligt større mulighed for ham, at spille sig i idealopstillingen i både Juve og Milan. Lukaku er så god, at I må sigte lavere
Skrevet af Flying Dutchman
@ Ole

Korrekt, jeg var lidt utydeligt i min formulering.

Lad mig uddybe. Det er ingen hemmelighed, at vi mangler én der kan tage over for Lukaku, når og hvis det er nødvendigt. Belotti har i mine øjne mange af de samme egenskaber - dog ikke på helt samme niveau; relativt hurtig, god teknik, god afslutter, stærk i hovedspillet, fysisk relativ stærk og temmelig arbejdsom. Så det hul vil han dække.

Jeg ser dog ingen grund til, at han ikke ville kunne co-eksistere med Lukaku på banen, når Lautaro skal aflastes/hviles. Alexis gør det fint til godt, men egentlig mest som indhopper, når modstanderne er møre. Jeg har ikke været entydigt imponeret af ham, når han har spillet fra første fløjte. Endvidere har han selvfølgelig også en mildest talt træls skadeshistorik. I og med Lautaro - i hvert fald indtil videre - har rækkens mest svingende form, vil det give mening med en spiller, der kan aflaste også ham.

Ergo ser jeg en (i øvrigt på det her tidspunkt komplet hypotetisk) tilgang af Belotti som en tilgang af et tredjevalg i et tomandsangreb, hvilket vil betyde rigeligt med hele og halve kampe, især når vi skal i Europa igen.

Jeg er dog enig i, at han vil have lettere til startopstillingen hos både Milan og jer (og nok også Napoli).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Ole K
Hvis angriberne hedder Lukaku, Belotti og Lautaro, så vil jeg nok ikke se Belotti som tredjevalget. Om det så vil fungere med to relativt ens typer (jo jo, Belotti mangler da lige 20kg muskelmasse), kunne da være interessant at se. Eller egentligt ikke. Jeg foretrækker ham stadig som spids i Juve, med Kulusevski og Chiesa på kanten i noget 4-3-3 agtigt
Skrevet af Flying Dutchman
Belotti vil jo unægteligt skulle bevise sig, for at pille ved Lautaro og Lukaku´s plads i hierarkiet. På sigt? Tja, hvem ved...

Nu hvor jeg har dig (og du må gerne svare i Juventus tråden, hvis det er); hvordan ser du jeres muligheder til sommer? Er I afhængige af at afskibe Ronaldo og dennes lønseddel, for virkelig at kunne agere på markedet?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Ole K
Hvis jeg skal være helt ærlig, så har økonomien aldrig interesseret mig nok, til at jeg vil kunne give et reelt svar.

Rent sportsligt mener jeg dog, at vi er nødt til at komme videre fra Ronaldo-æraen. Projekt CL-trofæ slog fejl. Ikke at anser det som Ronaldos fejl. Holdet havde ganske enkelt toppet, og vi fik ikke rettidigt byttet aldrende spillere ud. Sjovt nok gik det helt galt efter Marottas fyring
Skrevet af Flying Dutchman
Okay, tak for svar.

Jeg er enig i, at hvad angår Ronaldo, at operationen lykkedes, men patienten døde. Det er lidt paradoksalt, at en spiller der scorer 92 kampe i 121 kampe for klubben, ikke er en ubetinget succes. Men som du også skriver, så kan og skal manden ikke bære et holds succes alene.

Det skrevet, så var det også lidt ujuvesk, hvis man må skrive det. I alle de år, jeg har fulgt med i calcio, så har Juventus, succes eller ej, æstetisk flot eller ej, altid været et hold. Det er også hovedsageligt derfor, jeg stort set aldrig havde Juventus spillere på mit sæsonens hold, fordi det altid var en holdpræstation der bragte det i hus. At man så sadler om, med at hente en spiller ind, der uanset hvor hårdt han arbejder i holdets tjeneste, altid vil stå over holdet, virkede en kende bizart.

Men måske er det netop Marotta, der ikke længere havde noget at skulle have sagt der, ja...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Ole K
Det er lidt paradoksalt, at en spiller der scorer 92 kampe i 121 kampe for klubben, ikke er en ubetinget succes


Det er ikke bare paradoksalt. Det er faktisk vanvittigt. Det har dog netop været på bekostning af holdet, som du skriver. Noget som Juve om nogen har været kendt for. Der er mine øjne brug for både at komme af med Ronaldo og Dybala, for at komme tilbage til rødderne, så at sige
Skrevet af Flying Dutchman
Jaeh, I laver lidt samme stunt, som Inter gjorde post 2010 - hvor et hold af aldrende spillere ikke bliver skiftet ud i rettidigt omhu, alt i mens man taktisk famler i mørket efter en stærk taktikker ved roret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0