Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Ja vildt. Med vidal. Hvem havde set han ikk står som nr 1 mere. Totalt faldet ned
Skrevet af Nickdkinter
Han har lige præcis gjort hvad han skulle og lidt mere til så man kan ik klage
Skrevet af Flying Dutchman
Jøsses, så kegler man rundt i det. Skidt lavet af Hakimi...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Skidt skidt skidt. Men flot mål!
Skrevet af Flying Dutchman
Der skulle Sanchez have lukket.

EDIT: Og Hakimi to minutter efter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Klasse af lukaku. Også laver Sanchez det lort!
Skrevet af Flying Dutchman
Det blev da lige unødvendigt spændende til sidst. Også vildt at vi ikke lukker den med de store chancer til sidst.

85 super kedelige, men disciplinerede minutter - og 5 minutter plus overtid med god, gammeldags pazza.

Darmian, Skriniar og De Vrij en kombineret MoM for mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Kanon! 3 point på kontoen! Og endnu tættere på det store mesterskab!
Skrevet af mansemand
utroligt at Inter er de bedste i Italien i år..og så med Eriksen som def. midt..

ts ts ts..
Skrevet af jzprG
manse er det noget du vil uddybe? Du mener måske det er ufortjent eller hvorledes?
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af mansemand
jeg mener at det er mere held end forstand at de har vundet de sidste mange 1 måls sejre mod midterhold... røg ud af E.L Bliver mestre nu fortjent, hvor Milan og Juve er ringere..de bliver kørt ud på røv og albuer i C.L næste sæson med den spillestil.
De skal kunne sætte sig meget mere på kampene ihvertfald i Serie A
Skrevet af jzprG
Har du set alle kampene ? For det tvivler jeg stærkt på. Inter er et af de mest scorende hold i europa, og kendetegner det ikke et mesterhold, at man netop kan vinde på dårlige dage også? At Inter ryger ud i CL er da ikke mærkeligt, Projekt-Conte er stadig under opbygning og det tager tid, ville til en hver tid foretrække at vinde serie A over at gå videre i CL uden se store chancer for at nå finalen :)
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Interforlivet
Der er absolut ingen tvivl om at det var en kæmpe skuffelse at ryge ud af CL. Og det er slet og ret for dårligt at ryge ud allerede i gruppespillet med tanke på at vi er i Contes anden sæson.

Men der er så absolut heller ingen tvivl om at en Scudetto vil kunne veje mere end op for det.
Skrevet af Flying Dutchman
De skal kunne sætte sig meget mere på kampene ihvertfald i Serie A

Har du overhovedet set kampene? Mod langt de fleste modstandere sidder Inter netop på opgørene. Det er meget muligt, at det kun blev til en smal sejr i dag, men Sassuolo havde intet nævneværdigt, de sidste fem minutter fraregnet (hvor Inter i øvrigt havde de største chancer). Det er simpelthen for dumt at påstå, det har været "mere held end forstand" - det har netop været forstand.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Vil kunne veje mere end op for det? Uenig. En scudetto var og er mindstekrav. Det var det allerede i sommers og det blev kun forstærket efter vi røg ud af CL.

I min verden vil et mesterskab betyde at sæsonen er godkendt, men så absolut heller ikke meget mere end det. Med den trup, det budget, den trænerløn og de på forhånd kaldte problemer hos Juventus in mente, var og er der ingen undskyldninger for, ikke at vinde mesterskabet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja ja. Jeg kan da godt se rationalet i det udsagn. Men jeg er som sagt i mine følelsers vold i øjeblikket.
Skrevet af Flying Dutchman
Et par løse tanker:

- Conte havde Sassuolo skakmat i går og viste sig som en toptræner. Ja ja, amatørkommentatorerne ved TV2 himlede da op om både det ene og det andet ("Sassuolo ligner førerholdet i Serie A; Inter får ikke et ben til jorden"), men reelt set havde vi Sassuolo lige præcis, hvor vi ville have dem og var kampen igennem mere farligt end de var, på trods af 70-30% boldbesiddelse (hvilket jo er helt skævt...).

Var det flot? Fortjener spillet ros? Var det et tophold værdigt? Den neutrale (og undertegnende) mener nok ikke, nej - men det er sådanne præstationer, mesterskaber også bygges på. Det skrevet, så håber jeg da, at vi snart ser noget lidt mere sprudlende fodbold igen...

- Hakimi bekymrer mig - endog rigtig meget. Han har i enkelte kampe lignet Maicon v.2.0, men siden den gode periode han havde omkring nytår (kulminerende mod Juventus), har der simpelthen været for langt mellem snapsene. Han træffer godt nok ofte dårlige beslutninger, og selvom det er blevet bedre i den defensive fase, får vi lige pt. ikke nok ud af ham, på trods af fine arbejdsvilkår. Bør han egentlig sælges, hvis det rigtige bud kommer? Makkeren Young på modsatte side spillede til gengæld sin vel nok bedste kamp i sæsonen.

- Det er fint med det gule kort til Barella, så han får et hvil mod Cagliari. Duracell-kaninen bliver ved og ved og ved, men formen har været nedadgående, hvilket jeg tilskriver det pressede program. Han får et hvil og er formentlig i hopla igen mod Napoli.

- Gags og især Darmian havde gode cameos i går og viste deres berettigelse på et tophold - om ikke andet som reserve. Som jeg i sin til skrev, så gav en tilgang af Darmian mening, netop fordi han kan spille samtlige pladser i forsvaret. Det er dælme rart, at have sådan en mand i truppen - en ægte multikunstner. Gags spiller også en god kamp og fremstår for mig faktisk som én af de bedste i første halvleg. Hans store styrke ligger vel ét eller andet sted i, at han kender sine styrker og begrænsninger temmelig godt og aldrig gør det sværere end nødvendigt. Ikke særlige spektakulært - men han begik i går nok en gang ikke mange fejl.

- Jeg står ved, at Lukaku på én og samme gang spillede en ringe og en god kamp. God, fordi han ligesom gør hvad han står på banen for og kan skrive endnu et mål og en assist på CV´et (og kan takke Alexis for, at det ikke blev til en assist mere), men også ringe fordi det også var noget nær det eneste rigtige han gjorde... Det er svært at brokke sig over det dog! Makkeren Lautaro spillede i min bog dog en noget bedre kamp.

- Eriksen får ris og kritik i de danske medier - men spiller efter min mening en godkendt kamp. Ganske anonym, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, når man ligger som regista.

- De Vrij og Skriniar (og Bastoni) er lige så vigtige for at vi ligger hvor vi gør, som Lukaku og Barella er. Slovakken spillede en brandkamp - igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg er godt nok lodret uenig angående vores præstation i går. For mig at se spillede vi en forfærdelig kamp og fortjente al den ris vi fik.

Én ting er at acceptere at Sassuolo har bolden, en anden ting er hvad vi gør med den når vi selv har den. I går var vi slet og ret horrible med bolden nærmest hele kampen. Vi havde et par gode aktioner i starten af kampen, men så var det ligesom også det. Resten af kampen smed vi utallige bolde og muligheder væk og var generelt pinligt ringe til at skabe noget der bare lignede chancer.

Tænker man så det faktum med at der skulle en meget tvivlsom dom til at sikre os en 2-0-føring fremfor en 1-1 udligning, ja, så har du i mine øjne opskriften på en horribel indsats - særligt med tanke på at Sassuolo manglede så mange spillere.
Skrevet af Chino
@FD

I min verden vil et mesterskab betyde at sæsonen er godkendt, men så absolut heller ikke meget mere end det.


Hehe, FD. Du er utrolig. Hvis vi vinder mesterskabet ganske overlegent for første gang i ti år og bryder Juves dominans, så er det selvfølgelig en super flot bedrift af Conte, sportscheferne og spillerne - og vejer mere end op for et skidt CL-exit.

Vi har heldige med gruppen i CL i år, og vi burde selvfølgelig have gået videre, men med mesterskabet har vi sikret os, at vi er 1. seedet, og det gør nu en gang vilkårene en hel del lettere.

Det har været et helt skørt år med den største krise siden 2. verdenskrig, og at holdet har holdt hovedet køligt og slået samtlige rivaler i de direkte dueller og nu er på ti sejre i træk, er en fantastisk bedrift. Conte har skabt et utroligt sammentømret vinderhold, som ikke er set siden Mous dage, og det fortjener al muligt ros. Det var jo derfor vi satsede ved at hente Marotta og Conte, og det sats ser nu ud til at bære frugt i 2. sæson.
Skrevet af Martinovic
Hvis vi vinder mesterskabet ganske overlegent for første gang i ti år og bryder Juves dominans, så er det selvfølgelig en super flot bedrift af Conte, sportscheferne og spillerne - og vejer mere end op for et skidt CL-exit.


Jeg er nu på linje med FD. Juves forfald in mente lå Scudettoen til Inters højreben. Det bliver et solidt mesterskab, men ikke et mesterskab, hvor man tænker wauw.

Mojn do!
annonce
0