Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Nu skal scudettoen bare køres hjem’ - er du Inter fan?


@ilpolpopogba

På ingen måde. Tværtimod prøver jeg bare at sætte mig ind i, hvordan de fleste her i tråden sandsynligvis mener og tænker. I holdets nuværende situation er det lige meget om man bliver underholdt eller ej så længe at der kommer sejre på kontoen og forspringet fastholdes eller endda udbygges. Conte tænker på samme måde, hvilket også kan ses på banen nu. Og det kan alle leve med.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
@ Ilpolpo

1-0, ligesom Amen i kirken :)

Ahr... Uden at have tjekket efter, så vil jeg tro, vi har ramt 2-1 noget mere her i sæsonen end 1-0. Du har dog ret i, det er blevet til et hav af étmålssejre - især her i foråret. Tja, bare så længe man underholder, så... nå, nej... ;)

Ej, det har været lidt sløvt over det hele og gårsdagens kamp var bestemt ikke en undtagelse. Flere af nøglespillerne præsterer slet og ret ikke på vant niveau (tak skæbne for, at vores tre forsvarere ikke er hoppet med på den vogn), så jeg skal da ærligt skrive, at jeg jublede så højt ved Darmians mål i går, at jeg vækkede min nyfødt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
Acheron: ah okay jeg læste det som, at du i bedste medløberstil lige holdte med Inter nu hvor de lå til scudettoen.

Ja vi er helt enige, det har jeg selv sagt de seneste mange sæsoner. Man husker mesterskaber og ikke underholdende kampe, om 10-20-30år.

At jeg laver en lille kæk bemærkning om 1-0, og selv er juvefan burde være det paradoksale og “sjove” og burde ikke sætte himmel og hav igang. Specielt med tanke på at man har en scudetto i sigte, men jeg skal da love for man er ømskindet.

- at jeg efterfølgende vedkender at Inter faktisk ikke har spillet så mange 1-0 og beklager, bliver så også modtaget olmt.
la vecchia signora
Skrevet af ilpolpopogba
FD: se indlæg lige under dit OG det indlæg jeg lavede til jz efter hans ‘stop dig selv’

- men skønt at du kan smile af det og trække på skuldrene.
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
@ Ilpolpo

Mit var skrevet med en høj dosis selvironi... Jeg forstod godt både dit oprindelige og efterfølgende indlæg.

Når de i øvrigt er på det plan (i.e. smådrillerier eller kække bemærkninger), er der selvfølgelig også plads til dem. Der var intet galt med at hentyde at Inter som forventet vandt snævert, som jeg ser det. Det er jo bare sandheden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Helt enig, FD. Jeg vil egentlig også bare takke både Ilpolpo og JzprG for at bekræfte at Juventus og Inter stadig hader hinanden på trods af at balancen er tippet og Inter nu er (meget) bedre på både banen, trænerposten og direktionsgangene.

Held og lykke med den top 4-plads der Ilpolpo;)
Skrevet af ilpolpopogba
FD:
Dejligt at én har den holdning.

Interforlivet: nu 2 med den holdning. Ja jeg hader ihvertfald stadig Inter - nu får jeg nok beskeden for 5. gang af politimand Stankovic :).

Haha jo tak, det er jo så tragikomisk at man må grine.
la vecchia signora
Skrevet af Interforlivet
@ilpolpo:
det er jo så tragikomisk at man må grine
.I det mindste griner vi i fællesskab;)

Spøg til side: Jeg tror nu I tager den, men jeg tror sateme også det bliver tæt. I skal jo fx håbe på at vi nupper guldet inden I møder os. Ellers tror jeg nemlig ikke I vinder den kamp.

Sassuolo-kampen er heller ikke helt sjov ligesom Milan på en god dag kan slå alle.
Skrevet af ilpolpopogba
Samtlige kampe er rædsomme med Pirlo ved roret
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har en idé om, at top fire ender med at bestå af de fire hold, der er i den nu. Milan og Juventus har så sandelig ikke været godt kørende, men Napoli og Lazio er jo ikke så meget bedre kørende. Napoli har dog det med afstand nemmeste slutprogram af samtlige hold i top seks, hvor fem af de resterende seks modstandere i skrivende stund alle er i den nedre halvdel af tabellen - og den eneste der ikke er, Verona, ligger nummer ti. Der er altså mulighed for femten ud af femten point - men de har det med at smide dumme point i indeværende sæson.

Lazio mangler Milan, Sassuolo og ikke mindst Della Capitale; Milan mangler altså Lazio, Juventus og Atalanta; Juventus mangler altså Milan og "topholdet fra Inter" (<3) og Atalanta mangler Sassuolo og Milan. Vi mangler Roma og Juventus, men er forhåbentligt i mål inden da.

Et forsigtigt gæt er, at slutstillingen i top seks hedder:

1) Inter
2) Atalanta
3) Juventus
4) Milan
5) Napoli
6) Lazio
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@FD

Napoli har dog det med afstand nemmeste slutprogram af samtlige hold i top seks, hvor fem af de resterende seks modstandere i skrivende stund alle er i den nedre halvdel af tabellen


Du er opmærksom på, at fire ud af Napolis seks modstandere er i nedrykningsfare, ikke?

Der er selvfølgelig altid mulighed for 15 point i fem kampe, men i Napolis tilfælde ser det meget, meget vanskeligt ud at komme i nærheden af det. Det kan selvfølgelig være, at Fiorentina har klaret skærene på dét tidspunkt, men der er også en overhængende fare for, at Viola skal bruge point i lige akkurat den kamp.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Ja, selvfølgelig. Jeg er sikker på, de vil kæmpe med næb og kløer - men der er ligesom en grund til, de er i nedrykningsfare og den situation gør dem ikke pludselig til så markant bedre modstandere, at Napoli ikke længere er favoritter. På papir bør et Napoli hold, der jagter top fire, kunne slå et hold der kæmper om nedrykning - og Napoli er på papir selvfølgelig også kæmpe favoritter til at slå de resterende seks modstandere.

Napoli har med andre ord det nemmeste slutprogram.

Der er selvfølgelig altid mulighed for 15 point i fem kampe, men i Napolis tilfælde ser det meget, meget vanskeligt ud at komme i nærheden af det

Det skriver jeg da også? Jeg kan ikke se Napoli, deres form in mente, vinde samtlige de kampe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Jeg ville også helst have Napolis kampprogram.

Som det ser ud lige nu, vil de hold der kæmper om top-4 have meget få kampe mod hold, der ikke har noget at spille for. For der er ikke nogen tvivl om at det fedeste lige nu er at spille mod de hold der ligger mellem 9. og 12.pladsen.

Napoli har Udinese i 36. runde, som formentlig er sikre på det tidspunkt. Derudover Verona som ikke har noget at spille for i 38. runde. De resterende kampe er mod nedrykningskandidater, men som FD påpeger er der jo en grund til de ligger dernede.

Atalanta har et semisvært program, men skal bl.a. spille mod nedrykkede Parma og et Genoa-hold, der bør være sikre i runde 37. Derudover er de flyvende og jeg har meget svært ved at se dem ende uden for top-4. De må være storfavoritter til andenpladsen.

Juve har Udinese og Bologna, som ikke har så meget at spille for. Til gengæld også svære kampe mod Milan, Inter og Sassuolo.

Alle Milans modstandere har som udgangspunkt noget at spille for (måske Atalanta har sikret sig andenpladsen før sidste spillerunde, men de kommer til at give den gas uanset). 3 kampe mod top-6 mangler. Meget svært program, men de har også lidt at give af, hvis de slår Lazio i aften.

Lazio gar nedrykkede Parma, Genoa samt et Sassuolo-hold,m der måske har udspillet sin rolle i runde 38. Egentlig et fornuftigt program, men de har også brug for flest point. De skal vel bruge 6 sejre i de resterende 7 runder.

Jeg føler mig ret sikker på Atalanta 2 og Lazio 6. Så er spørgsmålet hvem af Milan, Juve og Napoli, der bliver sorteper i kampen om fjerdepladsen. Jeg gætter på at Milan misser ud.

Det kan ende med at blive afgjort på indbyrdes opgør, og der er det endnu ikke tydeligt hvem der vil være bedst.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Kort og godt enig, Caroe. Som vi lakker mod enden i sæsonen, vil der være flere og flere modstandere, som hverken kan ramme top eller bund - og det er altså svært at regne sig frem til, i al fald på stående fod. Det er også derfor, jeg lægger meget vægt på, mit skrevne er på papir.

Jeg er i øvrigt også enig, at i det største spørgsmålstegn ved den top 6, jeg stillede op, er om Milan eller Napoli snupper fjerdepladsen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
En anden interessant pointe er, at Milan er bedst indbyrdes mod Napoli, men hvis alle tre (Milan, Juve, Napoli) ender på samme pointantal, så bliver Milan sorteper, medmindre de slår Juve i deres indbyrdes kamp.

Hvis man havde kørt efter PL-systemet, hvor det er målscoren der tæller, så stod Milan dårligt i alle scenarier.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Chino
@FD

Jeg er uenig i, at nedrykningsfaren ikke gør dem til markant bedre modstandere. Flere hold i nedrykningsfare henter pludselig mange point, når det for alvor brænder på.

Selvfølgelig skal Napoli alle dage kunne slå hold, der lige nu kæmper om nedrykning, men jeg tror ikke, at du ser Napoli være kæmpe favoritter i alle resterende kampe. Lige nu kan du da også næsten få to gange pengene igen på, at Napoli vinder i aften ude mod Torino (dermed altså på ingen måde kæmpe favorit). Jeg tør godt vædde på, at det odds havde været markant lavere, hvis Torino ikke havde kæmpet om nedrykning.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Men der er stadigvæk en grund til, de er i nedrykningsfare... Crotone, Cagliari og Benevento bør ikke på magisk vis blive markant sværere opgaver for et hold som Napoli, bare fordi de ikke har været gode nok i løbet af sæsonen - og da især ikke hvis/når sidstnævnte også selv har noget at kæmpe for.

Er et givet hold "bedre" når det kæmper om at undgå nedrykning, sammenlignet når samme hold er i sikkerhed? Formentligt. Men det bør ikke betyde det helt vilde, dersom Napoli også har noget at kæmpe for - og kvalitativt er meget bedre.

I øvrigt skulle min påstand om et nemmere kampprogram ses i et kvalitativt lys - altså, sat op mod konkurrenterne. Du er vel forhåbentligt ikke uenig i, at Napoli´s resterende seks modstandere er sværere opgaver end dw øvrige top seks holds ditto - selv hvis vi kort accepterer din præmisse?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@FD

Du er vel forhåbentligt ikke uenig i, at Napoli´s resterende seks modstandere er sværere opgaver end dw øvrige top seks holds ditto - selv hvis vi kort accepterer din præmisse?


Jeg synes, at Atalanta har et meget nemt program, og jeg er nok tilbøjelig til at foretrække deres fremfor Napolis. Jeg reagerede på, at du skrev, at Napoli "med afstand" har det bedste program. Det er jeg ikke enig i. Og så misforstod jeg måske, at du tænkte, at Napoli kunne tage 15 ud af 15.

Atalanta burde køre Sassuolo, Parma og Genoa over med stor sikkerhed. Halvdelen af de tilbageværende kampe er altså mod hold, der efter alt at dømme ikke har noget at spille for.

Det ser meget vanskeligt ud for Milan, der umiddelbart ser ud til at misse top 4.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Så forstår jeg bedre. Okay, indrømmet - med afstand var lige at tage munden en spids for fuld. Men jeg synes nu, at opgør mod hhv. Cagliari, Spezia, Udinese, Fiorentina og Hellas er lettere end ditto mod hhv. Sassuolo, Parma, Benevento, Genoa og Milan. Sassuolo kæmper trods alt stadigvæk om EL, jf. Coppa Italia finalen... Jeg medgiver dog, at der ikke er meget forskel mellem de to programmer.

Og så misforstod jeg måske, at du tænkte, at Napoli kunne tage 15 ud af 15.

Kunne? Jow, teoretisk... men det tror jeg næppe... Ellers havde jeg også placeret dem noget højere, end nummer fem :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Så er jeg klar til Lazio-Milan - og hepper noget så eftertrykkeligt på en lyseblå sejr.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0