Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
PS: At Brozo løber 13 km. pr. kamp i snit er fandeme vildt.

Vildt? Det er standard for ham! Jeg mener, det er femte sæson i streg, at han er den der løber mest i Serie A.

Men jo, det er absurde tal. Kæmpe vigtig spiller. Kommentatorerne roser - med rette - Lukaku, Barella og De Vrij, men gad vide om Brozovic faktisk er den vigtigste for holdet.

PS: Deres spillestil in mente undrer det mig, at Atalanta ikke ligger højere i den statistik. Inden jeg læste den nyhed, ville mit bud have været netop dem. Deres presspil er jo fra første til sidste fløjte.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Selvfølgelig er Brozovic i henhold til at få holdet til at fungere som en enhed en af de vigtigste brikker, den eneste jeg kan komme i tanke på, som har en ligeså stor betydning er Lukaku. Resten af holdet kan man formentligt godt erstatte med mindre justeringer, men de to, nej. Dertil er der ikke mange spillere der gør det de gør.
Skrevet af Nickdkinter
Han er mega vigtigt!
De Vrij Brozovic Lukaku. Det er virkelig vores spil er bygget på. Også Barella
Skrevet af Caroe
Det er måske netop fordi Atalanta er så aggresive, at de ender med at løbe lidt færre km. Man kan nu engang ikke spurte i 90 min og med et mere jævnt tempo vil man alt andet lige løbe længere over samme periode end hvis man spurter.

Til gengæld er Atalanta et godt bevis på, at det er vigtigere at løbe de rigtige km i stedet for mange km. Sagt på en anden måde, hvis man ikke kan få sat orden i et højt pressspil, så bliver man fuldstændig overrumplet.

Det overrasker mig derfor heller ikke at det er en central midtbanespiller som Brozovic (alle i top-5 spiller i øvrigt CM), da man på denne position generelt ikke har mange højintensitetsløb.

Men at han ligger mere end 10 % over nr. 2 er fandme imponerende!
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg ved selvfølgelig godt at vores kroatiske dynamo længe har domineret den statistik. Men som Caroe også er inde på, så er det fandeme da vildt at han løber så meget mere end nummer to på listen. "Absurd"
som du skriver, rammer det meget godt.

Uden af kende til statistikkerne i de andre store ligaer så tror jeg faktisk det er ret så unikt det han bedriver i den henseende.

Og ja, så er jeg selvfølgelig overvejende enig med dig angående hans vigtighed. Det at han dækker et så stort område både med og uden bold gør det jo fx så meget nemmere at hedde Barella eller Eriksen.

Om han er den vigtigste spiller, synes jeg dog er noget nær umuligt at afgøre. Umiddelbart vil jeg pege på de samme som andre har gjort i Lukaku og de Vrij og sige at de er svære at kalde mindre vigtige trods alt.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Nå nej, det var blot for at understrege, at hvad ville være vanvittig for... ja, næsten enhver anden spiller, synes at være standard for kroaten. Han´ li´gla´.

Med vigtig mener jeg i øvrigt lidt det, du også er ind på. Altså, Lukaku, De Vrij og nok egentlig også Barella er mere afgørende, men ganske ligesom Thiago Motta i sin tid (og Kanté og Kuyt), så frigør Brozovic´ uselviske løbearbejde og koloenorme arbejdsindsats resten af holdet. Det betyder - som du også er ind på - at Barella og Eriksen kan tænke lidt mindre på knokkelarbejdet, og mere på hvad de faktisk er gode til eminente til, men så sandelig også de to wingbacks og de to yderligere midterforsvarer. Bemærk hvor ofte Skriniar eller Bastoni tager en tur frem, at Brozovic så træder et par skridt ned og ud, for at dække hullet. Ydermere er han bare altid spilbar (fordi han er i konstant bevægelse), hvilket er fedt for de nævnte spillere, samt De Vrij og Handanovic. Slutteligt er hans præcise pasninger også guld være for især Lukaku.

Vi har her i tråden en gang i mellem talt om vice-Brozovic og nævnt et par navne, der alle har kunnet gøre noget lignende, men ikke fyldestgørende. Han er jo bare en gave til holdet og formentlig én af dem, holdkammeraterne selv peger på som deres "favorit".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg lægger gerne hovedet på blokken og garanterer at vi i dag får lov til at overvære noget vi ikke just har set alt for meget af på det sidste når Inter har været på banen, nemlig en underholdende kamp.

Jeg kan godt se sådan en kamp a la den vi spillede mod Benevento tidligt på sæsonen. Måske ikke med lige så mange mål men dog deropad.

Crotone spiller ret meget med hovedet under armen nemlig.
Skrevet af Nickdkinter
De spiller med i starten også de sidste 45 min bliver der fandme gang i den. De er piv ringe de sidste 45 min :) så ja kan godt blive sjov
Skrevet af jzprG
Interforlife, hvis du jinxer, så skylder du kvajebajer hahaha
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved det nu ikke. Jeg håber på en kamp, der flyder, men jeg forventer et opgør, hvor et Crotone hold bliver presset helt i bund - hvorefter den står på stillingskrig igen. Håbet lever dog!

Jeg håber i øvrigt, at Sensi starter ind i stedet for enten Eriksen eller Barella, der begge har set lidt sløve ud på det seneste.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@jzprG: Selvfølgelig! ;)

Men bemærk lige at jeg ikke nævner nogen vinder. Jeg garanterer bare underholdning.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg synes også det ville give supermeget mening at give Sensi en efterhånden sjælden startplads. Jeg vil dog mene at det giver klart mere mening at hvile Barella end Eriksen hvis det handler om form. Jeg synes slet ikke Eriksen har set lige så slidt ud som Barella. Rent taktisk vil det desværre nok give mest mening at sætte Sensi ind i stedet for Eriksen.

Dét sagt så tror jeg ikke det sker. Jeg forventer ret meget at se the usual suspects fra start.
Skrevet af Nickdkinter
Vi kommer til at stille i den normale. Det er Conte som træner og han vil have den pokal hjem hurtigt muligt. Efter for nole af dem som ik spiller så meget. De for tid :)
Skrevet af Flying Dutchman
Conte læser med - Sensi i stedet for Eriksen. Giver også mening med en mere dynamisk spiller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Ja den må jeg sgu æde
Skrevet af Flying Dutchman
At vi ikke er foran, er et mysterium.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Man forstår godt vi kun har scoret 1-2mål de seneste kampe, det er utroligt uskarpt og der mangler noget kvalitet i en del af afslutningerne.
Skrevet af Flying Dutchman
Alternativt er vi bare svært uheldige i dag. To stolpeskud, to gode redninger og et par blokeringer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Inter har ramt stolpen 10 gange i de sidste 7 Serie A-kampe. Lige så meget som i de foregående 32 kampe.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hold op de parkere bussen, godt med en tre dobbelt indskiftning.
annonce
0