Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Søren F er gud
Vidal må helt klart være første mand, der skal væk.
Hvis han får i omegnen af 5,4 mio £, så.....
Så er spørgsmålet om man kan finde en reserve der er lige så god som Alexis Sanchez. Som 3. højest betalte, er han en dyr herre, hvis der skal ryddes op.
Derudover må der vel regnes med at Kolarov og Vecino også rejser.
Hvad med Perisic, er han fredet?
Skrevet af Flying Dutchman
Igen, vi kan ikke bare pege på spillere og forvente de smutter. Der skal være klubber der vil købe dem - og blive enige med spilleren.

Hvis jeg var Vidal og havde to, tre sæsoner tilbage, ville jeg heller ikke nøjes med mindre end jeg pt. får, alene fordi Inter har været så dumme at stikke mig en toårig til 5 mio. € med indbygget lønforhøjelse. Så medmindre der kommer en klub og tilbyder Vidal noget tilsvarende eller bedre, sidder han da bare på bænken og hiver penge ind. Han er ikke i starten af karrieren - han har opnået det han skal.

PS. Kolarov rejser helt sikkert, da hans kontrakt udløber. Et salg af Vecino giver kun mening, hvis vi er sikker på at bredden holder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
FD:

Du skrev for nogle sider siden et best case scenario. Vil det sige at hvis vi sparede de lønninger væk, så ville vi være reduceret med 15 procent?

Og derved ville vi så kunne hive et bare billige, hvis ikke transferfrie spillere ind, for Politano pengene?

Jeg forstod ikke helt ´regnestykket´ - og har ikke haft tid til at sætte mig godt nok ind i det.
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Tror desværre også I hænger på Vidal - hvem vil i en post-corona fodboldverden betale sådan en løn for en over-the-hill aldrende spiller?

https://www.football-italia.net/170431/zhang-asks-inter-players-give-two-months-wages

Lyder desværre til at det i den grad er alvorligt mht. jeres økonomi. Håber godt nok I får det vendt for Serie A og Milano har brug for at I og vi kommer tilbage, også til den europæiske top.

Vi har brug for at I får styr på jeres økonomi og at stadium projektet kommer igang - ellers er det svært at se os og jer for alvorlig udfordre de engelske klubber + Bayern/PSG/Real/Barca/Alt. Mad.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Der bør måske lige tydeliggøres et par pointer først:

- At der skal skæres i omkostninger, er der ikke så meget tvivl om. SKY (i.e. Di Marzio) bragte historien, og det er siden blevet bekræftet af Marotta selv. De 15% spekuleres der dog i - men kommer fra selvsamme kilde, så jeg arbejder ud fra den præmis. At SKY også melder, at Zhang i ramme alvor har bedt spillerne om at droppe to måneders løn, er også meget bekymrende - og næppe noget spillerne går med til.

- Fodboldlønninger i Italien er ganske offentlige, og bliver offentliggjort i GdS efter hvert vindue. Finten er dog den, at den samlede oplyste lønpost er i brutto, mens lønnen for de enkelte spillere er i netto. Det gøres der af den simple årsag, at skatten for eksempelvis Eriksen og Lukaku er lavere end for eksempelvis Ranocchia og Vecino - og jeg er ikke nok ind i de skatteregler til at kloge mig yderligere på dem.

Så selvom jeg sagtens kan trække 15% fra det samlede brutto lønbudget (fra de 149 mio. € vi er på nu, til 126,5 mio. €), så har jeg kun en svag idé om, hvor stor en del af de 149 mio. €, Young og Kolarov står for...

Nå, til dit spørgsmål:

I en best case scenario (som samtidigt er realistisk), beholder vi først og fremmest vores foretrukne startellever, samt de primære reserver (Darmian, Sensi, Radu, Gagliardini og Sanchez), alt i mens vi så kommer af med løntunge og/eller "ligegyldige" spillere; udover Young, Kolarov og Spalletti, tænker jeg på Vidal, Mario, Lazzaro, Dalbert og Nainggolan, som alle kommer tilbage fra lån og altså på vores lønningslister. Ved at de tre første smutter, sparer vi allerede 11,5 mio. € netto (tre mio. hver til Young og Kolarov, samt 4,5 til Spal), mens de fem sidstnævnte altså belaster budgettet med hhv. 6,5, 2,7, 1,5, 1,2 og 4,5 mio. € (til sammenlagt 16,4 mio. €) som så sammen med førnævnte 11,5 mio. € bliver til 27,9 mio. €.

20-25 mio. € kan altså findes hos spillere, som vi ikke kommer til at savne, og som bør række til at skære nok i omkostningerne - og mere til.

EDIT: Hvis altså Young, Kolarov, Lazzaro, Dalbert, Mario og/eller Spalletti er tænkt med i det budget, som skal sænkes. Ellers er de bare yderligere belastninger.

Men nu er der som jeg har pointeret et par gange før langt fra at ville komme af med en spiller til, at det faktisk også sker - og jo mere de tjener hos os, jo sværere bliver det at komme af med dem, selvom vi i tilsvarende grad har brug for netop at komme af med disse.

Men kan vi det, så har vi ikke kun et vist transferbudget og plads i budgettet - men så er der godt nok meget, der skal falde på plads...

Personligt forventer jeg en meget stille sommer, hvor det lykkes os at komme af med Vidal, samt Nainggolan til Cagliari (hvor vi så fortsat dækker en del af hans løn). Positivt er også, at især Lazzaro og Mario, men også Dalle har spillet rigeligt og samtidigt ikke tjener en ublu løn, hvorfor mange bække små hurtig kan blive til noget dér også.

Derudover forventer jeg, at vi forsøger at hive Dimarco hjemme, alt i mens Gravillon går ind og erstatter Ranocchia.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Jeg tror, at Inter er first movers i det her - jeg forventer nu klart, at de fleste klubber udenfor England sidder med samme kattepine og overvejer samme manøvre. Men jo, isoleret set er det ikke just opløftende...

Angående Vidal, så popper der i samme nu faktisk nyheden op om, at Marseille er tilbage på banen og at Vidal faktisk er villig til at gå ned i løn, mod at spille mere og det i øvrigt under den gamle landstræner Sampaoli. Det ville være HERLIGT!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
FINGERS CROSSED!!!!
Skrevet af Slettet(560810232201)
FD:

Mange tak for en rigtig rigtig fin "analyse".

Lad os håbe på et best case scenario. Jeg tror også på, uanfægtet hvad medierne mener, at Conte, Marotta og Zhang har haft nogle gode snakke, så alle tre sejler i samme båd. Denne situation lyder til at være så alvorlig at der er brug for at alle mand griber årerne (for nu at blive i billedet).

Personligt ville jeg være rigtig tilfreds hvis vi holder start 11´eren, samt dine nævnte rotaionsspillere, og så har nogle unge knæjter som 3. rangs breddespillere, læs; Esposito, Stankovic, Kinkoue, Persyn mfl. Zinho Vanheudsen kunne man også hente hjem?
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, ud over Agoume, Gravillon og Esposito, er jeg ikke ovenud begejstret for hvad der render rundt af yngre spillere lige nu - men også de må gå an. Hvorom alt, så tror jeg at vi selv i best case scenario bliver ramt på bredden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
Jeg kan godt lide at følge med i primavera, og de drenge jeg nævnte, de har altså potentiale. Nuvel, sol og måne skal stå lige og alt det der, men jeg tror godt det er nogle vi kommer til at se om nogle få år.

Og selvfølgelig Agoume og Gravilion, dem glemte jeg!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved, at Stankovic er et temmeligt stort talent, men jeg tror (læs: er næsten sikker på), at vi fortsætter med Handanovic, Radu og Padelli konstellationen.

Vanheusden kunne være et bud, men umiddelbart håber jeg mere på Gravillon.

EDIT: Det ser i øvrigt ud til, at vi beholder Dimarco, da Hellas ikke vil betale den ellers aftalte pris. Det vil passe mig glimrende! Han har spillet endnu en god sæson og vil være en opgradering fra Kolarov/Young som reserve på venstrewing.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
https://www.football-italia.net/170441/inters-2021-22-home-kit-leaked

Nej.

Bare nej.

Bevares, trøjen er egentlig meget fin. Men vi spiller i sort og blåt. Ikke i blå nuancer af 90´er dye.

Spænd. Hjelmen. Nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Puha, den er satme ikke min kop thé og jeg synes derudover slet ikke den signalerer "Inter" - selv for neutrale fans tror jeg de færreste er i tvivl om hvem der spiller, hvis de slår over på en kamp med jer eller os.

De blå/sorte og rød/sorte striber er bare genkendelige og en del af begge klubbers brand.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Magnifico
@ FD
Jeg tror, at Inter er first movers i det her - jeg forventer nu klart, at de fleste klubber udenfor England sidder med samme kattepine og overvejer samme manøvre.
Enig. Og meget apropos din, min og Gustens dialog i fredags med pointen:
... tror de færreste forstår hvor stor indflydelse C19 rent faktisk har/får på fodbolden.

... tror ikke, at Inter bliver den eneste storklub, der må se de økonomiske realiteter i øjnene - og agere med rettidig omhu: Sætte tæring efter næring.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
@ FD

Det er helt rigtigt, at der ved besparelser på spillerlønninger, skal regnes med bruttoløn, idet klubben både afholder nettoløn og lønskat, som samlet udgør lønbeløb i driftsregnskabet.

Hvis du har brug for en tommelfingerregel ved omregning af netto- og bruttoløn, så er den her:

Fra nettoløn til bruttoløn:

Spiler under normal skat = Gang nettoløn med 1,8 - så har du bruttoløn
Spiller under forskerskat = Gang nettoløn med 1,3 - så har du bruttoløn

Fra bruttoløn til nettoløn:

Spiler under normal skat = Dividér bruttoløn med 1,8 - så har du nettoløn
Spiller under forskerskat = Dividér bruttoløn med 1,3 - så har du nettoløn
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Nickdkinter
Den trøje nej tak. Uha nej
Skrevet af Flying Dutchman
@ Mag

Tak skal du have.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det bliver ved med at tikke ind med negative nyheder. Spillerne har angiveligt (selvfølgelig) takket nej til ikke at få løn i to måneder - det var også en hail mary til at begynde med. Conte vil for anden kamp i streg ikke stå for pressekonferencen op til Roma kampen, medens der i to af de store aviser skrives om, at både han og Lukaku smutter, hvis ikke der kommer garantier fra ledelsen.

Jeg tror, vi er i store, store, store problemer - som i, eksistenstruende. Det har været super fedt med det mesterskab, men ikke hvis det har været på bekostning af de sidste fem-seks sæsoners hårde arbejde. Så havde jeg gerne nøjedes med mindre.

Et eller andet sted håber jeg, at Zhangerne får solgt klubben. De har åbenlyst ikke råd til at drive den længere, og så virker det for dumt krampagtigt at holde fast i den.

Hvis i øvrigt Inter langt fra er eneste klub i problemer, så skal UEFA og FIFA reagere, for ellers dør fodbold.

Yeey... campione... hurra...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Har du nogle tal på hvad de købte klubben for kontra hvad man kan få for den nu? Med investeringerne i truppen og et frisk mesterskab må de da stå til en stor fortjenest?

Hvis de er så presset økonomisk, de ikke har råd til at drive klubben, må det da være tæt på en no-brainer at få solgt hurtigst muligt og score fortjenesten.....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Ingen anelse - det eneste, jeg ved, er at de købte omkring 70% af klubben for 270 mio. €.

Men jeg ved, klubben er til salg for 1 mia. € og at de har sagt nej til 780 mio. €. Jeg har dog ingen idé om bevæggrundene til det.

Det føles efterhånden lidt som om at klubben er taget til gidsel og at gidseltagerne hellere vil forsøge med krumspring, frem for at give op. Det er jo simpelthen for latterligt at forsøge at overbevise spillere om, at opgive deres løn. Bevares, jeg synes fodboldspillere tjener for meget - men en kontraktuel aftale er simpelthen en kontraktuel aftale.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0