Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja det er altid nemt at være bagklog.


Der har jo netop være tale om det akkurat modsatte fra IFLs og jegs side. Så let slipper du ikke afsted med, at bare affeje en bekymring som i hvert fald undertegnede offentligt har flagret med i over en måned.
La prende Vecino.
Jamen, hvad ville du så have haft? At S&A allerede i juni vidste, Kina ville smække kassen i?

Det fremgår jo tydeligt, at S&A har forsøgt op til flere gange at indhente et fuldgodt tredjevalg, men at de manglende ressourcer kom i vejen. Hvis ikke det havde været et problem, og Inter var lykkedes med at hente Mustafi for 25 mio. € eller én eller anden midterforsvarer for en mere eller mindre større pose penge, så havde tråden været fyldt med tuderier om, at vi igen igen betaler overpris for en spiller, der tilmed skal sidde på bænken. Havde vi i stedet for gemt på Murillo eller Medel, så ville halvdelen af tråden hyle op om, at S&A slet ikke handler. Hell, selv i det bedste scenarie, hvor vi havde stukket Andreolli en forlængelse på et år, sendt Murillo, Medel og Ranocchia afsted, ville der sikkert stadigvæk have været en masse larm om det.

Jeg fatter ikke, man altid og konsekvent skal vinkle alt negativt i denne tråd.

S&A har haft et fremragende vindue. De har formået at holde på de vigtigste spillere, hente spillere ind, hvor de fleste er direkte forstærkninger og enkelte er spændende emner, og det med relativt få midler. Nej, det er, af indlysende grunde, ikke lykkedes for dem, at hente et bedre tredjevalg end Ranocchia og Vanheusden - men Ausilio har immervæk ret i, at vi numerisk er mere end bare godt dækket ind. Vi har fire spillere til to pladser, hvor man ikke skifter meget ud. Den ene af reserverne er en spiller med mange års Serie A erfaring, og som snild kan begå sig mod alle andre end topholdene, og den anden er et kæmpe talent, som tilmed ser ud til at være tredjevalg.

Er der en vis risiko ved det? Ja. Men man kan stadigvæk kun gardere sig så meget. Hvis Icardi eller Perisic bliver ramt af en skade, er vi også på røven. Vi er hverken i en sportslig eller en økonomisk situation, hvor vi kan ønske os mere end det her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Inters transfervindue i sommers:

- Får hentet den vel nok bedste træner blandt topholdene, og ikke mindst den bedste træner, vi lige nu kan håbe på - og svækker tilmed derigennem en direkte konkurrent.
- Får hentet den midtbanemetronom, vi har savnet siden Motta, samt hans makker fra samme klub, der faciliteter, at vi for første gang i mands minde har én på midtbanen, der kan skabe noget - og svækker, igen, en direkte konkurrent mens vi er i gang.
- Får hentet et kæmpe talent til midterforsvaret - en spiller, der i sidste sæson havde den højeste pass completion percentage i Serie A, som imponerede alt og alle til U-21 EM og som har været enormt god indtil videre.
- Får hentet en habil anden målmand.
- Får hentet et enormt spændende emne til venstrebacken, en plads, der har voldt os problemer siden Chivu stoppede - vel at mærke foran næsen af blandt andet Liverpool og Tottenham.
- Får afskibet et hav af spillere, først for at sikre os i forhold til FFP, derefter for at få dem af sted, der ikke vil være del af Inter længere. Får tilmed lavet et par kloge tilbagekøbsklausuler.
- Holder på én af vores klart bedste spillere, på trods af et vedvarende pres fra Manchester, samt makkeren på den anden side, som Chelsea vist var interesserede i.
- Henter et spændende emne på lån til højrekant og -back - og når denne bliver skadet, er man lynhurtig til at sikre i hvert fald højrekant med endnu en handel.
- Får ikke hentet en ekstra midterforsvarer, til hvis nu det utænkelige skulle ske, selvom man efter alt at dømme prøvede ihærdigt.

En fin liste, hvis jeg selv skulle sige det. Og alligevel bruger man 95% af spaltepladsen her i tråden, på at fokusere på det sidste punkt. Der hopper kæden altså af for mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@Flying Dutchman:
Havde vi i stedet for gemt på Murillo eller Medel, så ville halvdelen af tråden hyle op om, at S&A slet ikke handler. Hell, selv i det bedste scenarie, hvor vi havde stukket Andreolli en forlængelse på et år, sendt Murillo, Medel og Ranocchia afsted, ville der sikkert stadigvæk have været en masse larm om det.
Ikke fra min side da. Jeg skrev allerede i starten af transfer-vinduet at jeg ikke forstod vores iver for at få sendt Medel væk. Senere skrev jeg at jeg ikke forstod, at vi sendte Murillo væk grundet den manglende bredde i midterforsvaret. Jeg er helt enig med OC i at du/I gør problematikken meget sværere end den behøvede at være. Bottom line: Man burde ikke have sendt alle midterforsvarerne (Medel, Andreolli, Murillo) væk før man havde sikret sig nogle erstatninger. Havde man fulgt den strategi, var problematikken med Kinas "smækken kassen i" ydermere også løst inden den opstod. Vi ligger som vi har redt nu med en katastrofal gardering på CB i form af Rano og en aldeles uprøvet primavera-spiller. Og det gør vi ikke grundet ydre omstændigheder men fordi vi ikke har ageret fornuftigt i denne henseende på transfermarkedet (dermed ikke sagt at vi generelt har ageret dårligt!).

Jeg fatter ikke, man altid og konsekvent skal vinkle alt negativt i denne tråd.
Det synes jeg da absolut heller ikke er tilfældet. Men det er klart at det i dit perspektiv godt kan fremstå sådan, når nu du selv er så overvejende positiv.
Jeg er helt enig med OC i at du/I gør problematikken meget sværere end den behøvede at være.

Nej, det gør jeg fortsat stadigvæk ikke. Jeg kigger på listen over midterforsvarere, ser vi har fire spillere, samt to potentielle emner, og giver Ausilio ret i, at vi er fint dækket ind. Det er netop ikke mig, der gør det sværere end striks nødvendigt, ved at inddrage alt muligt andet.

Bottom line: Man burde ikke have sendt alle midterforsvarerne (Medel, Andreolli, Murillo) væk før man havde sikret sig nogle erstatninger.

Vi har ikke sendt alle midterforsvarere af sted. Vi har, udover Miranda og Skriniar, stadigvæk Ranocchia og Vanheusden. Uanset hvor meget man vender og drejer det, så var det niveaumæssige forskel mellem Murillo og Frøen til sidst til at overse. Og jo, vi kunne da godt have beholdt Medel - men han blev solgt, inden kassen blev smækket i. Vi var og er ikke i en position, hvor vi kan sikre os før vi sælger.

Havde man fulgt den strategi, var problematikken med Kinas "smækken kassen i" også løst inden den opstod.

Jovist, men det er jo bagklogskab, så det basker. Hverken S&A, og lad stå os, vidste det ville ske. Igen, man kan kun gardere sig så meget.

Vi ligger som vi har redt nu med en katastrofal gardering på CB i form af Rano og en aldeles uprøvet primavera-spiller. Og det gør vi ikke grundet ydre omstændigheder men fordi vi ikke har ageret fornuftigt i denne henseende på transfermarkedet (dermed ikke sagt at vi generelt har ageret dårligt!)

Men det er jo påviseligt forkert. Vi ved, at Ausilio har talt med midterforsvarere - det lykkedes bare ikke at lande dem. Hvis vi havde hentet Acerbi til 15-20 mio. €, så havde der været en masse hylen op om det. Så nej, jeg er ikke enig i, at det ikke er grundet ydre omstændigheder. Vi var efter påviseligt to midterforsvarere (og jeg kunne forestille mig nok også én eller to mere ud over disse) og man kunne ikke blive enige.

Endvidere holder jeg fortsat fast i, at Ranocchia er en fin gardering, så længe modstanderen ikke hedder Milan, Juventus eller Napoli. Der er ingen klubber i Serie A, udover Juventus og måske Milan, der har fuldgode erstatninger klar på bænken - that´s the name of the game.

Det synes jeg da absolut heller ikke er tilfældet. Men det er klart at det i dit perspektiv godt kan fremstå sådan, når nu selv er så overvejende positiv.

Tja, som jeg påviser ovenover, så bliver der fokuseret mere på den såkaldte "manglende midterforsvarer", end der gør om de øvrige, mere spændende emner i vores transfervindue, og i øvrigt også end vores flotte sejre over Fiorentina og Roma. Det er fair nok, du synes, tonen ikke er negativ - der er vi så bare uenig.

Skal vi i øvrigt ikke lige lægge den myte i seng med det samme? Jeg er ikke "overvejende positiv". Tråden er ikke delt op i positive og negative lejre.

Jeg er dog realist. Jeg ser på vores økonomi, hvor vi er trængt; ser på de emner, vi kunne sælge, og anerkender at Murillo og Medel var eftertragtede, mens Ranocchia ikke var; jeg ser på hvor mange kampe vi skal spille i forhold til konkurrenterne; jeg ser på at vi har fire, potentielt seks emner til to pladser i midterforsvaret, hvor vi normalvis ikke kommer til at skifte meget ud; og så ser jeg på en sportslig ledelse, der har gjort sit bedste for at klargøre holdet så meget som muligt til sæsonen - og i høj grad er lykkedes med dette.

Jeg står ved, at S&A, vores sportslige og især vores økonomiske situation in mente, ikke kunne have gjort det så meget bedre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@Flying Dutchman:
Skal vi ikke lige lægge den myte i seng med det samme? Jeg er ikke "overvejende positiv". Tråden er ikke delt op i positive og negative lejre.

Jeg er dog realist. Jeg ser på vores økonomi, hvor vi er trængt; ser på de emner, vi kunne sælge, og anerkender at Murillo og Medel var eftertragtede, mens Ranocchia ikke var; jeg ser på hvor mange kampe vi skal spille i forhold til konkurrenterne; jeg ser på at vi har fire, potentielt seks emner til to pladser i midterforsvaret, hvor vi normalvis ikke kommer til at skifte meget ud; og så ser jeg på en sportslig ledelse, der har gjort sit bedste for at klargøre holdet så meget som muligt til sæsonen - og i høj grad er lykkedes med dette.

Jeg står ved, at S&A, vores sportslige og især vores økonomiske situation in mente, ikke kunne have gjort det så meget bedre.
Jeg er også realist ligesom OC er det. Det er ikke dette der adskiller os i diskussionen. Vi anskuer jo bare "realiteterne" fra forskellige subjektive perspektiver. Jeg er helt med på at du er tilfreds, og det respekterer jeg. Jeg er overordnet set også nogenlunde tilfreds - specielt når jeg tænker på at vi formåede at holde på Perisic og på Spallettis ansættelse. Det er intet mindre end fantastisk arbejde fra ledelsens side. Samtidig konstituerer købene af både Valero og Skriniar købmandsskab i verdensklasse - ingen tvivl om det.

Jeg er dog stadig utilfreds med vores manglende gardering i midterforsvaret. Og det vil jeg altså blive ved med at være. Og jeg vil også blive ved med at mene at det er en situation, vi sagtens kunne have undgået, hvorfor en kritik altså dermed er berettiget. Jeg kommer til at sidde med hjertet i halsen gennem hele efteråret hver gang jeg ser Skriniar eller Miranda forlade en nærkamp med ondt et eller andet sted. Jeg er nemlig slet ikke enig med dig i at der ikke er langt fra Rano til Murillo. I mine øjne er der langt - endda meget langt. Og så tør jeg slet ikke tænke på muligheden for at både Skriniar og Miranda bliver skadet...
Jeg er også realist ligesom OC er det.

Er I nu også det? Det ligger jo lidt mellem (og i) linjerne, at der forventes, der hentes et fuldgodt tredjevalg, men dog inden vi har solgt alt det overskydende, og desuden for penge, vi ikke har.

Tja, du har nok ret i, vi bare ser det fra forskellige vinkler - men jeg synes godt nok, I har høje forventninger til S&A´s virke.

Jeg er overordnet set også tilfreds - specielt når jeg tænker på at vi formåede at holde på Perisic og på Spallettis ansættelse. Det er intet mindre end fantastisk arbejde fra ledelsens side. Samtidig konstituerer købene af både Valero og Skriniar købmandsskab i verdensklasse - ingen tvivl om det.

Fedt! Skal vi ikke lige huske den tankegang, næste gang der er en træng her i tråden til at ofre S&A for fodboldguderne?

Jeg er nemlig slet ikke enig med dig i at der ikke er langt fra Rano til Murillo.

Nå? Jeg synes, at Murillo her i foråret var lige så ringe, som Rano var, da han var anfører. Han lavede nogle helt vanvittige fejl. Jeg er ingenlunde ked af, at han smuttede. Hvis Murillo stadigvæk var her og Rano var blevet solgt, så var vi, efter min mening, stillet på samme måde.

Og så tør jeg slet ikke tænke på muligheden der består i at både Skriniar og Miranda bliver skadet...

Ja, goddaw. Og hvad så hvis Chiellini og Rugani bliver skadede samtidig i Juventus? Eller Fazio og Manolas i Roma? Eller Albiol og Koulibaly i Napoli?

Jeg tror ikke, der er noget tophold i Italien, der ikke vil være i alvorlige problemer, hvis begge de normale startere i midterforsvaret er ude. Igen, man kan ikke gardere sig mod alt. Jeg er til gengæld helt sikker på, at Vanheusden/Ranocchia kommer til at klare sig fint som makker til enten Miranda eller Skriniar, så længe kampen ikke er mod Juventus, Milan eller Napoli. Og så prøver S&A jo igen til januar.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@FD:
Er I nu også det? Det ligger jo lidt mellem (og i) linjerne, at der forventes, der hentes et fuldgodt tredjevalg, men dog inden vi har solgt alt det overskydende, og desuden for penge, vi ikke har.

Tja, du har nok ret i, vi bare ser det fra forskellige vinkler - men jeg synes godt nok, I har høje forventninger til S&A´s virke.
Selvfølgelig har vi det. Det er jo Inter de skal hånd om:)

Fedt! Skal vi ikke lige huske den tankegang, næste gang der er en træng her i tråden til at ofre S&A for fodboldguderne?
Jo det kan vi da sagtens. Men så skal vi også huske på at man godt kan kritisere dem for nogle beslutninger samtidig med, at man er tilfreds med andre beslutninger.

Nå? Jeg synes, at Murillo her i foråret var lige så ringe, som Rano var, da han var anfører. Han lavede nogle helt vanvittige fejl. Jeg er ingenlunde ked af, at han smuttede. Hvis Murillo stadigvæk var her og Rano var blevet solgt, så var vi, efter min mening, stillet på samme måde.
Fair nok. Det er jeg som sagt ikke enig i. Murillo var i enkelte kampe skandaløst ringe sidste år, men det ændrer ikke på at manden stadig har et højt topniveau og har leveret fint forsvarsspil generelt set i sin tid i Inter. Jeg ville derfor være langt mere tryg ved ham ved siden af Miranda eller Skriniar end Rano, som i mine øjne slet ikke har niveau til fodbold på højeste plan.

Ja, goddaw. Og hvad så hvis Chiellini og Rugani bliver skadede samtidig i Juventus? Eller Fazio og Manolas i Roma? Eller Albiol og Koulibaly i Napoli?
Så står Barzagli og Benatia, Moreno og Castan (plus Juan Jesus som vel stadig godt kan spille CB) og Maksimovic og Chiriches (granted hans niveau kender jeg ikke meget til, men han har dog spillet en del kampe for Tottenham hvorfor jeg formoder, at han ikke er helt ringe) klar. Og i alle tre tilfælde er klubberne i min optik langt bedre stillet end os.

Jeg tror ikke, der er noget tophold i Italien, der ikke vil være i alvorlige problemer, hvis begge de normale startere i midterforsvaret er ude. Igen, man kan ikke gardere sig mod alt.
Selvfølgelig kan man ikke det. Men man kunne i mine øjne godt have garderet sig bedre. Og det er jo så bare det jeg brokker mig lidt over.
Selvfølgelig har vi det. Det er jo Inter de skal hånd om:)

Haha, ja selvfølgelig. Og selvfølgelig ønsker jeg mig også, at tredjevalget på bænken ikke var Ranocchia, men en anden spiller, gerne én på niveau med de to startere. Realisten i mig ved dog godt, det er noget nær umuligt at opnå.

Men så skal vi også huske på at man godt kan kritisere dem for nogle beslutninger samtidig med, at man er tilfreds med andre beslutninger.

Det har jeg immervæk heller aldrig anfægtet. Jeg synes dog, vi her i tråden har en klar tendens til at fokusere på det negative, frem for det positive. Vi vinder 1-3 over Roma - men der bruges mest tid på at mundhugges om, hvorvidt Candreva var katastrofal eller bare dårlig. Vi smadrer Fiorentina ud af banen - men skal alligevel fokusere på, at Brozovic (tror jeg det var) ikke ydede det, han burde. Vi har haft et godt vindue, med flere forstærkninger til følge - og alligevel bruges der metervis af spalteplads på at brokke os over, at vores reserve midterforsvarer hedder Ranocchia og ikke noget andet.

Det er lidt trættende. Jeg efterlyser vel egentlig en lidt mere nuanceret tilgang.

Og i alle tre tilfælde er klubberne i min optik langt bedre stillet end os.

Det handlede nu ikke om en kvalitativ sammenligning mellem vores respektive reserver, men snarere for at påpege, at ingen klub får det nemt, når man piller de to centrale forsvarsspillere ud - ergo synes jeg lidt, det var en omsonst pointe fra din side. Ja, jeg bliver nok heller ikke glad, skulle det usandsynlige ske og Vanheusden og Ranocchia spille en kamp eller to i midterforsvaret. Men sådan har ingen klubbers fans det vel.

Debatten koger stadigvæk ned til, hvordan vi hver især anser Ranocchia og hans niveau. I ser ham som en Serie B spiller - det er fair nok. Jeg sætter ham noget højere i niveau, og står fortsat ved, at han, for eksempel, fint kan begå sig mod samtlige Serie A hold, Juventus, Milan, Roma, Napoli og Torino fraregnet - og da især hvis makkeren hedder Miranda eller Skriniar.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@FD:
Det har jeg immervæk heller aldrig anfægtet. Jeg synes dog, vi her i tråden har en klar tendens til at fokusere på det negative, frem for det positive. Vi vinder 1-3 over Roma - men der bruges mest tid på at mundhugges om, hvorvidt Candreva var katastrofal eller bare dårlig. Vi smadrer Fiorentina ud af banen - men skal alligevel fokusere på, at Brozovic (tror jeg det var) ikke ydede det, han burde. Vi har haft et godt vindue, med flere forstærkninger til følge - og alligevel bruges der metervis af spalteplads på at brokke os over, at vores reserve midterforsvarer hedder Ranocchia og ikke noget andet.

Det er lidt trættende. Jeg efterlyser vel egentlig en lidt mere nuanceret tilgang.
Fair nok. Det kan du måske godt have ret i. Mht Candreva er det bare lidt blevet min kæphest fordi jeg er så træt af, at den mand af en eller anden grund altid skal gøres til syndebuk.

Det handlede nu ikke om en kvalitativ sammenligning mellem vores respektive reserver, men snarere for at påpege, at ingen klub får det nemt, når man piller de to centrale forsvarsspillere ud - ergo synes jeg lidt, det var en omsonst pointe fra din side. Ja, jeg bliver nok heller ikke glad, skulle det usandsynlige ske og Vanheusden og Ranocchia spille en kamp eller to i midterforsvaret. Men sådan har ingen klubbers fans det vel.

Debatten koger stadigvæk ned til, hvordan vi hver især anser Ranocchia og hans niveau. I ser ham som en Serie B spiller - det er fair nok. Jeg sætter ham noget højere i niveau, og står fortsat ved, at han, for eksempel, fint kan begå sig mod samtlige Serie A hold, Juventus, Milan, Roma, Napoli og Torino fraregnet - og da især hvis makkeren hedder Miranda eller Skriniar.
Ja det er nok der hunden ligger begravet. Lad os håbe at omstændighederne udvikler sig således, at vi ikke får mulighed for at finde ud af, hvem af os der har ret i vores bedømmelser!
annonce