Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Marcus Thuram Ja tak
Skrevet af Soren32
Jeg kan se, Di Marzio også nævner Thuram jr.
Jeg kender ham ikke så godt, men er han ikke mere wing-agtig, som også Insigne? Thuram ligner ikke en ligefrem en goalgetter, når man tjekker stats. Nogen der har kendskab til hans profil?

Ift. Weghorst, så ville jeg hellere bruge de 30 mil på Zapata, såfremt det ikke bliver Correa. Ville gerne en kendt serie a spiller, hvis det alligvel skal være en lidt ældre.

Weghorst har da scoret flittigt i Bundesligaen og Holland, men jeg kan se på analyser, han lever meget af at f.eks. ligge sig på den blinde side af forsvaret (bag den centrale del af banen modsat den side bolden kommer fra) og slå til, samt komme frem til chancer i boksen. Chancer skal der måske nok komme, men i den italienske liga, hvor alle hold er så organiserede, tror jeg ikke Weghorst får plads til at opstøve "rum" og snyde forsvarene. Jeg kan selvfølgelig tage fejl, men mavefornemmelsen er ikke helt god på ham. Jeg bed heller ikke særlig meget mærke i ham under EM. Andet end hans størrelse.

Spændende hvad der kommer ind. Der skal til at fart på.

EDIT:
@Facchetti

Synes dælme det er en grimrian, den trøje! Det er selvfølgelig smag og behag:) Men du har ret! Ingen historie. Vores historie virker til tider helt fy-fy. Nyt logo, ingen "pazza inter"-sang på stadion længere, fancy ´IM´-whatever branding kampagne. Medieteamet gør det i det mindste fint med deres præsentationsvideoer, men overordnet bliver der ændret på mange ting. Hvilket selvfølgelig havde været fint, hvis det blev bakket op af ejere, som gav os fede signings og holdt deres løfter. Meeeen..
Skrevet af Flying Dutchman
Thuram er en højrebenet venstrekant, så jo, det er lidt mere Insigne-agtigt end striks nødvendigt. En dygtig spiller dog! Det er heller ikke tilfældigt, han blev taget med til EM for et Frankrig hold, hvor konkurrencen er hårdt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Tak for svar @FD.

Tja, i et andet system havde jeg nok jublet så - man må jo kunne noget, hvis man er med i Frankrigs EM-trup!

Til Inzaghi-bold kan man så håbe på en bedre løsning med en mere decideret angriber eller rendyrket second striker.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, Correa var også venstrewing, inden han kom til Lazio, så hvis Thuram rygterne har noget på sig, tror jeg, der mere kigges på egenskaber end på hvilken plads, han pt. spiller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Der kan man bare se, det vidste jeg faktisk ikke!
Jeg læser bare flere steder, at Inzaghi ønsker Correa, og her ville det være passende at give manageren sin spiller. Men det er klart, at de nok har et bedre blik for enkelte spilleres kvaliteter til deres system ...hvis det mere færdige produkt - Correa - glipper.Skrevet af Lehrer
OC
"En mand der hedder Tammy til 40 millioner ville om noget være endnu dårligere end en næsten gratis Dzeko.
Jeg forstår simpelthen ikke at Roma bliver rost for den handel"

Det første lader jeg stå ukommenteret.

Men for Roma er dette en stor handel, og med en potentielt vigtig spiller. Med hans statur og alder, så er dette en fuldgod erstatsning for Dzeko der senest lader en del tilbge at ønske. Angibere er superdyre, og i det lys at Abraham er prøvet i PL og har leveret, så er dette ansolut toppen af hvad vi kan præstere i ASR.

Vi plejer at ty til afdankede spillere fra de store klubber der både er dyre og på retræte.

Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Soren

Jeg synes, du har en fin pointe angående Correa. Jeg kan faktisk godt lide ham som spiller - omend han ikke tilnærmelsesvis kommer til at score de 25-30 mål, vi mangler i Lukaku. Men hvis Lazio forbliver tunge at danse med (som de er indtil videre), er Thuram et spændende kort. Jeg har ikke set meget med ham, andet end når jeg endelig har tid til en Bundesliga kamp, men der ser det altså fedt ud. Han var også brandgod i de to kampe, vi spillede mod dem i sidste sæson, hvor han voldte os kæmpe problemer. Der synes jeg også at huske, han lå mere i en fri rolle, end som decideret kant.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Men for Roma er dette en stor handel, og med en potentielt vigtig spiller.


Jeg tror det mere er prisen jeg stejler over, end Abraham. Nu har man brugt 58 millioner samlet på uzbekeren og Abraham, og ingen af dem kan vel siges at garante for ret meget - ikke i Serie A i hvert fald.
På den ene side er det jo et sundhedstegn - går jeg ud fra - at man kan bruge de penge i Roma, men det er så også mange penge at bruge på det jeg anser som spørgsmålstegn. Det er 110 mål over de sidste fem sæsoner der skal erstattes, og ´bare´ i sidste sæson scorede "ham der lader en del tilbage at ønske" altså stadig 13.

Det kan godt blive godt, men jeg hælder nok mest til, at det er for dyrt og for satset.

Hvis prisen for Thuram er den omtrent den samme som for Correa og endda mindre end for Zapata, så er det lidt en no-brainer.
La prende Vecino.
Skrevet af Lehrer
Det koster angribere jo. Sådan er det bare.

Dzeko bliver 36 til januar, og hans produktion er gået ret meget ned til en høj løn. Måske ville han videre nu, og fair nok. I Serie A var det 7 mål. Det skal Tammy (!) nok ramme. Ellers blivr jeg da skuffet.

Det skal med at jeg har været meget glad for Dzeko, og bad til at han kom til Rom i de unge Wolfsburgdage.

Jeg velkommer at man forsøger noget ungt/anderledes, og jeg vil hellere smide 40 mio for Abraham end 17 for en, for mig, totalt ukendt usbeker.

Personligt ville jeg hellere have Bellotti, men det er desværre ikke mig der køber ind.

Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Lehrer
Hvem mener du så ASR skulle købe ? Bare nysgerrig.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af OC
Hvem mener du så ASR skulle købe ? Bare nysgerrig.


Du nævner selv Belotti. Det havde været det helt oplagte valg.
La prende Vecino.
Skrevet af Caroe
Det er 110 mål over de sidste fem sæsoner der skal erstattes, og ´bare´ i sidste sæson scorede "ham der lader en del tilbage at ønske" altså stadig 13.


Det er vel ikke længere så relevant at erstatte de 39 og 24 mål Dzeko scorede i 16/17 og 17/18.

Eldor havde et scorings-/assistsnit, der var sammenligneligt med Dzeko i sidste sæson. Tammy lidt bedre. Belotti har i øvrigt ikke været entydigt bedre siden vanvidssæsonen 16/17.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Stankovic
Jeg kender ham ikke så godt, men er han ikke mere wing-agtig, som også Insigne? Thuram ligner ikke en ligefrem en goalgetter, når man tjekker stats. Nogen der har kendskab til hans profil?


Han har været fuldstændig fantastisk for Gladbach. Kantspiller som går oftest ind i banen, som moderne fløjspillere ofte gør. Atletisk er han fantastisk og kan også en del i hovedspillet med hans 192 cm. Gladbachs tab af Thorgan Hazard har været markant mindreend forventet da han har trådt i karakter.
Skrevet af Soren32
@FD
Ja, jeg husker også ham og det meste af deres hold som farlige. Men med mit manglende generelle kendskab til Bundesligaen og særligt BMG, ville jeg gerne høre mere. Derfor tak.

@Stankovic
Okay, tak. Jeg formoder, du har set lidt flere kampe end bare CL mod vores Inter så? Men interessant, at dig og FD begge advokerer for (som jeg læser det), at han kunne være måske endda meget interessant at få tilknyttet.

Altså, han ser da spændende ud på YouTuben, men det gjorde Lazaro for den sags skyld også! Så rart med feedback fra folk med mere indblik.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Hvis der overhovedet er hold i rygterne om Thuram, kunne man forestille sig på grund af hans statur, teknik og hurtighed, at kunne omskole ham til en slags Lukaku-spiller?
Skrevet af Flying Dutchman
Det skal siges, at Stankovic ser væsentligt mere Bundesliga end jeg gør, så hans ord vægter noget mere end mine.

Af samme årsag er jeg også tilbøjelig til at være enig med OC; kan vi få Thuram for cirka samme beløb som Zapata, Correa eller Weghorst koster, så er det en no-brainer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Det tror jeg næppe. Delvist fordi Lukaku egentlig er et unikum i fodbold; en stor, stærk spiller, der samtidig er hurtig og har en god teknik - og tilmed kan afslutte med begge fødder og hovedet. Der findes selvfølgelig bedre angribere derude (dog ikke mange), men jeg holder fast i, at der ikke findes mere komplette angribere derude.

Som jeg ser det, så kan Thuram meget af det samme, dog i mindre målestok (ellers havde han (med al mulig respekt til dem) ikke spillet i BMG den dag i dag), men han er så absolut ikke kun en one-trick pony.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Så tænder man for TV´et, for at se Batterifabrikken mod Benfica - og så ser man gudhjælpemig Joao Mario spille på den centrale midtbane for sidstnævnte.

Apropos tidligere spillere, så har én af vores tidligere spillere JJ fedtet sig til en kontrakt i Napoli. For en spiller med så begrænsede evner, har han alligevel spillet på nogle store adresser i det italienske; først os, så Roma og nu Napoli.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
FD:

Nu var det heller ikke fordi jeg tænkte at han kunne udføre Lukaku rollen, som Lukaku gjorde det. Men mere som en statur og nogle af de samme kompetencer, som han formentlig kan vokse i.
annonce
0