Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er så småt ved at blive Chievo-fan kan jeg mærke:)
Meget enig i begge jeres indspark. Og hvor var det vigtig Chievo hentede 0-0 mod Roma
Forza Inter
Applausi Chievo, og Sorrentino. Herligt. Nu har Roma smidt pint i både Genoa og Chievo indenfor 3 runder. Og Dzeko er inde i en periode hvor det ikke kører som i starten. Bravo.
Fremragende af Chievo!

@ Lothar89

Jeg er for det meste enig i dit indspark.

Jeg synes dog, at Brozovic spillede en ganske fornuftig første halvleg. Han led dog under, at hverken Icardi, Perisic og Candreva havde en god dag, samt at han blev syltet af Juventus centrale midtbane så snart vi kom på deres banehalvdel. I anden halvleg led han under, at Juventus pressede mere og mere på - der var han dog ikke den eneste.

Han er dog stadigvæk min foretrukne 10´er.

Med hensyn til pokalkampen, så ligner det også nogenlunde den opstilling, jeg forventer. Jeg tror dog snild på, at Santon kunne erstatte Miranda i midterforsvaret. Endvidere ville det ikke undre mig, hvis enkelte primaveraprofiler, såsom Nolan, Odgaard, Rover, Colidio og Emmers kunne finde vej til bænken og, såfremt tingene går som de skal, på banen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Fiorentina havde også fin styr på Napoli i det meste af kampen så vi beholder 1 pladsen!
Så åbner jeg sgu en af de dyre flasker i aften. Sikke dog en dejlig weekend indtil videre! Nu mangler vi bare at Mihas tropper fuldender den!

Edit: Havde lige glemt at Lazio først spiller i morgen..
Capolista.
La prende Vecino.
<3
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Tak til dejlige Pioli. :-)
Miranda og D´Ambrosio er ude med karantæne i morgen. Joao Mario har for nok engang fået en omgang halsbetændelse og er ude. Ligesom han gjorde op til Derby della Madonnina og derefter ikke rigtig kom ind omkring holdet igen. Nu ventede så en chance mod Pordenone og så er han nede igen. Han er heller ikke heldig, portugiseren. Han ryger i januar i tilfælde bud og hvis vi har erstatning klar.
Der gættes på følgende:
Padelli-Nagatomo,Rano,Skriniar,Dalbert-Vecino-Gagliardini-Cancelo,Brozovic,Karamoh-Eder.
Jeg elsker i øvrigt nogle af spillerne og især Spallettis´ reaktion efter d´Italia. Det er meget muligt, vi fans, måske med rette, måske ikke, er tilfredse med 0-0 på Bordellet. Hell, jeg havde nok solgt den for det på forhånd...

Men Spalletti er ikke tilfreds: "Det er vigtigt for mig, at Inter giver sig selv 100% hver gang, og det gjorde vi ikke i aftes" er kernen af hans holdninger.

Ved første øjesyn et ganske tilforladeligt kommentar. Men jeg synes, han gør to ting helt rigtigt her. For det første punkterer han den verserende fremstilling om, at Inter vandt ét point og Juventus tabte to. Det gjorde de måske som kampen udviklede sig - men det var ikke udgangspunktet. Vi kom som førerholdet og skal begynde at tage den rolle til os.

For det andet er han velsagtens den første træner siden Mourinho der ikke stiller sig tilfreds med ét point i Torino - og dermed implicit bevæger sig væk fra den taberrolle, vi i de sidste fem-seks år har påtaget os. Det tolker jeg som vindermentalitet: "Nej, vi skal ikke til Allianz Stadium for at fedte et point hjem. Og når vi gør det, så skal vi fanme ikke være tilfredse. Vi skal først være tilfredse når vi tager til Torino, spiller overbevisende og kommer hjemme med tre point".

Det er så uendeligt vigtigt, vi omsider har fået en TRÆNER igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce