Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg gjorde.

Der er ikke ét af de andre 19 hold i Serie A, som ikke havde ´fejret´ en 0-0´er på Juventus Stadion.
La prende Vecino.
@OC: Fair nok. Men jeg går så også ud fra at dine citationstegn omkring "fejre" betyder, at du anerkender det semantisk problematiske i diskussionen?
Jeg var nu også mere end fint tilfreds, Juve har altså vundet mesterskabet 6år i streg og har været niveaumæssigt langt fra os og virket nærmest uovervindelige i serie A. Det at vi i øjeblikket har udlignet forskellen og kan få point på en af de to sværeste udebaner i Serie A skal ikke undervurderes. Det har intet med tabermentalitet at gøre (noget af et ensidigt, unuanceret sort/hvid syn). Det viser jo igen hvor langt vi har bevæget os på under 6 mdr. Det er ekstremt flot og man skal da nyde holdets nuværende formående og at vi overhovedet kan få point på en bane hvor de fleste ikke har en kinamands chance.
Jeg jublede da også, da kampen blev fløjtet af - ikke mindst fordi den udviklede sig, som den gjorde. Det er da også mere end bare i orden, at vi fans blev glade, de sidste seks-syv år in mente.

Jeg kan dog virkelig godt lide, at Spalletti og spillerne ikke er tilfredse og tilsyneladende forsøger at bevæge sig væk fra den der subtop-mentalitet, der har hersket i klubben i efterhånden lang tid. De skal så absolut ikke være tilfredse med det ene point, og da især fordi den kommer på baggrund af hvad kun kan betegnes som en subpar præstation.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@FD: Som jeg forstod Spallettis utilfredshed, var den nu primært relateret til indsatsen og ikke pointhøsten.
@IFL

Næh, egentlig ikke.
Hvis vi er derude hvor ´fejring´ betyder champagne og balloner, og ikke bare en stor tilfredshed med resultatet, skal vi jo alligevel en 5-6 år tilbage og til en af de to gange hvor vi sidst sejrede på de respektive Allianz-sponsorerede arenaer.

Der er intet tabermentalitet over at være glad for et point på udebane mod Juventus, og vi dermed beholder førstepladsen. Sidstnævnte havde været det samme, hvis det var den omvendte situation.
La prende Vecino.
Jeg anerkender også udviklingen, som vi har gennemgået på nærmest utopisk kort tid, som fantastisk. Min anke går udelukkende på problemet i selvforståelsen hos klubben og dens fans. Vi er trods alt en af de (hvis ikke den) største klubber (klub) i Italien, og det er vitalt at mentaliteten følger den kendsgerning. Vi skulle nødigt ende som Liverpool i England. Alle hold skal slet og ret frygte at møde Inter, og spillerne skal ikke være tvivl om at de er favoritter mod alle andre hold.

Derudover skal det siges at 0-0 var et udmærket resultat, især kampen og situationen i Serie A taget i betragtning, men ligefrem at fejre det er uacceptabelt i min verden.
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
@OC: Ok. Jamen så er vi vist egentlig også stort set enige. Som mit indlæg "Still undefeated!!!" der blev skrevet et par minutter efter slutfløjt ganske tydeligt illustrerede, var jeg også personligt overordentlig tilfreds med resultatet mod Merda. Jeg forstod nok bare "fejre" i DBDAMs indlæg på en anden måde end dig. Jeg ville personligt have set ret skævt til en regulær fælles jubelscene fra spillernes og Spallettis side efter slutfløjtet i lørdags. Og det var med en sådan "fejring" in mente, at jeg skrev hvad jeg skrev.
Som jeg forstod Spallettis utilfredshed, var den nu primært relateret til indsatsen og ikke pointhøsten.

Joooooohhh... altså, det ligger lidt implicit, at grunden til kampen overhovedet var en storkamp, netop var fordi Inter kom til Allianz Arena som tophold, hvorfor han ikke helt var tilfreds med det ene point. Som han selv sagde: "One point is okay, but we have to understand that we have this important match because we have proven to be a very potent team".

Så jo, han syntes da, ét point er okay - men han er ikke tilfreds. Du har dog ret i, at han nok var mere gal over præstationen, hvilket så igen unægteligt relaterer sig til "kun" det ene point.

Jeg er dog vild med, vi har fået en træner, der ikke er tilfreds efter 0-0 på Allianz Stadium. Jeg er glad, og jeg kan da se på tråden og andre steder, at fanskaren også er det - men jeg er pjattet med, vi har en træner, der vil vinde den kamp, og ikke bare "nøjes".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Nogen med lidt bedre økonomisk indsigt end mig, der kan hjælpe mig med at forstå det her:

http://www.football-italia.net/114112/inter-offer-%E2%82%AC300m-bond
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce