Snak

Mere indhold efter annoncen
“Nu syntes jeg ikke i havde denne tendens til at opgive, falde fra hinanden, mangle gejst og vilje ved modgang.“

Det var ellers præcis det der var problemet i sæsonerne fra 06 og frem til Conte blev hentet ind som træner. Aller mest udtalt selvfølgelig i de 2 sæsoner op til hans ansættelse. Og nej, det var ikke alene Conte, men hans aktie i forvandlingen var altafgørende.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Alle hold har perioder med nedgang i form, vores har bare været toppet med manglende marginaler (især mod Sassuolo, som på stats burde være vundet stort).

Vi er jo heller ikke bedre end udkanten af top-4´eren - når vi da ikke overperformer, som vi har gjort det frem til de sidste par skuffende kampe.

Vi skal nok kæmpe med Lazio m.fl. om den fjerdeplads, for over en hel sæson er Juventus, Napoli og Roma stadig for gode og stabile efter min mening.

Folk der taler om Scudetto har vist lige lovlig blå-sorte briller på, selvom Icardi da har været i god form ;)

Utroligt så hurtigt stemningen vender, for faktum er vel, at vi har spillet LANGT bedre, mere underholdende OG fået resultaterne under Spalletti.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
@Mumleren:
Utroligt så hurtigt stemningen vender, for faktum er vel, at vi har spillet LANGT bedre, mere underholdende OG fået resultaterne under Spalletti.
At du kan kalde det "utroligt" forstår jeg ikke. Det er vel temmelig normalt at fans´ humør ændrer sig i takt med resultaterne. Og eftersom at vi er gået fra at være rigtig gode til at være rigtig dårlige på bare et par uger, er der vel intet odiøst i at vores humør har ændret sig lige så hurtigt.

Jeg er dog helt enig med dig i at vi er et top 4-hold og aldrig har været kandidat til mesterskabet (at vi skulle kunne konkurrere med eksempelvis Juventus i det lange løb er jo decideret fjollet at tro/påstå på nuværende tidspunkt i vores genopbygning). Derfor er jeg også med på at vi skal slå koldt vand i blodet (som jeg også skrev tidligere) set i et sæsonperspektiv. Men jeg kan sagtens samtidig være pissesur over at vi taber til et historisk dårligt Milan-hold efter to nederlag i træk til 2 andre middelmådige serie a-hold OG at vi så lige krydrer nederlaget med en ekstra halv time på banen, således at nogle af vores profiler muligvis har lidt tunge ben i slutningen af sæsonens hidtil vigtigste kamp på lørdag. Det er fandeme da noget lort.
Vi har virkelig brug for lidt tur i den i morgen. Det der kan vende den her krise, er at vi for en gangs skyld putter den første store chance ind. Hvis ikke det sker, vil usikkerheden igen forplante sig hos spillerne og de 60.000 der forventes at komme. Overfaldsfodbold de første 15 minutter tak. Scorer vi der, så vinder vi også.
Forza Inter!!!! Kom nu for fanden med den sejr!!!
Det ser ikke for godt ud pt..
Grande Inter!
Det var godt vi ikke købte en ekstra CB...
Eneste lyspunkt i 1. halvleg i mine øjne har været Cancelo. Han begynder at se ret god ud på højre back synes jeg.
Fedt at se Rano lade hjertet bestemme om han skulle spille videre..
Hvor det er dog bare fedt med VAR. Der var jo på ingen måde straffespark der.
annonce