Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(560810232201)
Bare lige for at få det på det rene, jeg skriver ikke hvad jeg ønsker skal ske, jeg skriver hvad jeg tror kommer til at ske.

Kessie, mener jeg heller ikke vi kan bruge til noget som sådan. Men jeg tænker bare det kunne være en typisk handel af Marotta.
Skrevet af Flying Dutchman
Det synes jeg nu ikke. Jeg er med på, at Marotta har fået et ry for at hente spillere billige eller sågar "gratis" - men i det store og det hele har han også hentet spillere, der forstærker holdet.

Kessie er isoleret set en fin til meget fin fodboldspiller, men jeg kan ikke se, hvad han skulle gøre i Inzaghi´s system. Som Rosso i Milantråden gang på gang pointerer, så er Kessie en klassisk bolderobrer, der så hurtigt som muligt skal skille sig af med bolden til en medspiller, der ved hvad man skal med den slags. Den slags spiller Inzaghi ikke med - Brozovic er vel nok det nærmeste vi kommer til en defensiv midtbanespiller, der spiller en stor rolle i den defensive fase. Men samtidigt skal Brozovic også være en enorm pasningsdygtig spiller, qua den rolle han har i den offensive fase. Det er også derfor at Brozovic, efter min mening, er rækkens bedste midtbanespiller, én af Europa´s bedste og tæt på uerstattelig på vores hold.

Hvis Kessie kan komme et sted og spille "Makalele-rollen", vil han være glimrende - men det kommer ikke til at ske i Inter under Inzaghi.

Frattesi skulle være på vej til Roma - men jeg har altid haft et godt øje til Wijnaldum, som jeg netop synes, vil passe enormt godt ind hos os. Der er bare ingen røg desangående overhovedet, så der er vel ikke engang tale om rygter.

Med Mkhitaryan og Asllani på vej ind, og Brozovic, Barella, Calhanoglu og Gagliardini stadigvæk i truppen, er vi også godt dækket ind i midtbanespillere - og da især hvis planen er, at der i ny og næ skal spilles 3-4-1-2.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Der er så vidt jeg ved intet officielt på Kessie endnu...

Kontrakten er underskrevet. Han er blot ikke registreret endnu - hvilket der ikke er det store mysterie i, da han er Milan-spiller frem til 1. juli.

Og som I har tro på jeres ledelse, anser jeg det også som rimelig sikkert, at Bartomeu har styr på at både AC og Kessíe kan registreres.

Derudover tror jeg også, I ville blive slemt skuffet over Kessíe som erstatning for Barella. I hvert fald hvis det var samme rolle han skulle udfylde.

Kessíe er/var ligaens bedste balancespiller og bolderobrer. Men hans spil med bolden på fødderne efterlader en hel del at ønske sig.

Jeg kender ikke noget til rygterne om Barella, så kan heller ikke kommentere på det. Skulle der dog være noget i det, ville Frattesi dog være et markant bedre bud.

EDIT: kan se at den gode @flying allerede har fremført samme pointer omkring Kessíe.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det giver også god mening ang. Kessie. Det medgiver jeg!
Jeg mener heller ikke jeg skrev noget om rygter, jeg skrev bare hvad jeg tænkte der kunne ske såfremt en handel af Barella skulle ske, det er trods alt €100m der bliver rygtet på bordet.

Jeg er helt enig i at Brozo ikke kan erstattes i kvalitet, men spørgsmålet er om Barella kan, og om vi kan sige nej til 100? Måske Milinkovic Savic kan, men han er vel på vej til Juve?
Skrevet af Rossoneri
...men spørgsmålet er om Barella kan, og om vi kan sige nej til 100?

I mit univers kan Barella udvikle sig til en absolut verdensklassespiller.

Han har haft nogle udsving i denne sæson, hvor han, efter min mening, ikke har været lige så god som forrige sæson.

Men det er selvfølgelig ikke unormalt, at en ung spiller får perioder, hvor topniveauet ikke lige bliver ramt.

Det topniveau er så til gengæld skyhøjt, hvilket han beviste navnlig i starten af sæsonen.

Derudover ser jeg heller ikke Barella ryge for noget der ligner €100m. Darwin Nunez, som vel har været det hotteste navn i fodboldeuropa, udover Haaland, er røget til Liverpool for €75m. Og det fra en klub der ikke mangler penge og som er kendt for at sælge dyrt. Og så taler vi i øvrigt en angriber vs. en midtbanespiller.

Måske Milinkovic Savic kan, men han er vel på vej til Juve?

Med al respekt, så tror jeg ikke I kommer i nærheden af SMS.

I Italien ser jeg kun Juve som en option, men en af top-5 klubberne burde være eneste realistiske destinationer i et større perspektiv.
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/inter-ready-to-negotiate-with-torino-for-star-defender-bremer/

Imponerende hvis Marotta formår at lande Bremer for 30 mio. euro og ugen efter sælge Skriniar for det dobbelte.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(560810232201)
Bremer har en klausul på €15m til Januar. Derfor er de tal der lyder på €50m fuldstændig vanvittige. Bremer har haft en mundtlig aftale med Inter i flere måneder - vi viste interesse som nogle af de allerførste, og hans skulle eftersigende være meget begejstret for Inzaghi og hans måde at spille bold på, så det der med at han ryger til Chelsea/Tottenham/Milan mv. den giver jeg ikke meget for.

Dog er det et slag at sælge Skriniar.
Skrevet af Ols23
Det er, på papiret, rigtig godt købmandskab, men at sælge en eventuel kommende anføre og leder på holdet for at erstatte ham med en anden forsvarsspiller - giver ikke mening for mig, med mindre Skriniar selv vil prøve nye græsgange (Hvilket jeg synes at have læst, han ikke nædvendigvis ville) eller at Bremer kommer til at koste meget mindre i lønkroner, når der nu SKAL spares..
Skrevet af OC
Det svarer til at sælge Zanetti i start-00’erne - og ikke fordi han selv vil væk, men fordi man skubber ham ud.

Så kan Bremer være nok så god, men klubtilhørsforhold og loyalitet er ti gange mere værd. Det forhold har kineserne eroderet.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med OC. Det er et komplet vanvittigt manøvre.

Behold nu bare Skriniar og glem Bremer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Er enig. Men hvem skal sælges??:/. Og vi skal
Sælge ifølge aviserne. Ingen vil faktisk væk hvilket kun er fedt! Det betyder at folk har det godt
Skrevet af Janus
I burde sælge Calhanoglu. Er det ikke ham der bedst kan undværes?
Skrevet af Martinovic
Ingen på nær Inter gad have Hakan, da han var kontraktløs sidste sommer, så jeg vil blive overrasket, hvis nogen vil betale store penge for ham.
Mojn do!
Skrevet af OC
Men hvem skal sælges??


I en perfekt verden; De Vrij, Dumfries, og Calhanoglu hvis det bliver nødvendigt.

Derudover selvfølgelig Pinamonti, Radu, Sensi, Dalbert, Lazaro, en af Correa/Dzeko, Casadei hvis det giver mening. Esposito og Satriano kunne også skydes afsted. Og så videre og så videre.

Men igen fejler Marotta groft når det kommer til udadgående transfers.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Calhanoglu, Sensi, De Vrij, Dumfries, Radu, Gagliardini, Alexis, Vidal, Correa, Dzeko, Dalbert, Pirola, Vanheusden, Lazaro, Agoumé, Salcedo og Pinamonti er alle undværlige.

Problemet er bare lidt, at der for de fleste af dem, ingen interesse er.

Sensi er vist på vej på lån igen, denne gang til Monza.

De Vrij er 30 år gammel og tilraner sig ingen interesse.

Der var lidt røg om Dumfries, og han ligner i skrivende stund en spiller, der godt kunne blive solgt.

Radu skulle være ønsket i Cremonese, men det er næppe de helt store penge, vi kan få for ham.

Gagliardini er træt af tilværelsen som bænkspiller, men er næppe én, der driver de store penge ind. Samtidigt vil vi være noget tyndt besat på midten ved et salg af ham.

Sanchez og Vidal ligner begge to nogle, der er på vej videre - men det bliver ikke billigt for Inter.

Correa har næppe sat verdenen i brand med sine præstationer i sidste sæson, men der skulle være lidt interesse fra Spanien. Kan vi bare få de 23 mio. € tilbage, vi betaler for ham, vil det være mere end fint.

Der er paradoksalt nok interesse i Dzeko, så måske ligger der et salg der. Det er næppe de store penge at hente for en 36-årig, der var skandaløs ringe i forårssæsonen, men kan vi spare hans løn og få et symbolsk beløb for ham, er det bare at slå til.

Der er radiostilhed om Dalbert.

Lazaro skulle efter sigende være på blokken i Gladbach, Fiorentina og Atalanta - og han skulle være til salg for 10 mio. €. Det vil breake os even i forhold til FFP.

Pirola er ønsket i Monza og Salernitana, og skulle være at hente for 8 mio. €.

Vanheusden bliver angiveligt set an af Inzaghi, hvorefter han enten er med i truppen eller bliver lejet ud - Spezia bliver nævnt.

Agoume bliver nok lejet ud igen - der er radiostilhed om Salcedo.

Pinamonti er faktisk på blokken hos flere klubber - faktisk i en sådan grad, at han godt kan blive lidt af en overraskende indtægtskilde. Det meldes sågar, at Andrea har en aftale på plads med Atalanta, der så bare lige skal blive enig med Inter. Inter vil gerne have noget der ligner 20 mio. €.

Men altså, udover Pinamonti og Dumfries, samt lidt småkravl i 5-10 mio. € klassen, er der ikke det vilde røg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman

Men igen fejler Marotta groft når det kommer til udadgående transfers.

Det synes jeg, er oversimplificeret. Der skal også være et marked for disse spillere. Der skulle være lidt interesse omkring Dumfries, men der er radiostilhed omkring De Vrij og Calhanoglu. Så kan man være åh så dygtig en DS, men hvis der ikke er kunder til varerne, er det også svært at sælge noget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Det handler vel om, hvad man prøver og hvor man lægger energien.

Hvis man er så desperat efter at forcere Skriniar - som igen og igen har sagt, at han vil gøre alt for at være i Inter for evigt - ud af døren, ligesom man i øvrigt gjorde det med Hakimi, hvorfor kan man så ikke gøre det med vores andre mindre gode og værdifulde spillere?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Tottenham og Newcastle bliver i disse timer rygtet til Calhanoglu for omkring €35m.

Correa bliver også rygtet til Newcastle.
Skrevet af Flying Dutchman
Men OC, der er jo ingen der aner, hvor meget Marotta prøver at skubbe den ene, den anden eller den tredje spiller ud af klubben. Hverken du eller jeg ved, hvorvidt Marotta har lagt sig i selen for at sælge ud blandt de mindre guder - eller stadigvæk gør det! - ej heller om PSG´s interesse i Skriniar kommer på baggrund af, at Marotta forsøger at forcere noget.

At Oliesheikerne i Mickey Mouse ligaen er interesseret i én af verdens bedste forsvarsspillere, er der vel intet underligt i. I min verden er et scenarie, hvor PSG er interesserede i Skriniar fordi han er Skriniar noget mere sandsynligt, end at Marotta aktivt forsøger at skubbe slovakken ud af klubben.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Men OC, der er jo ingen der aner, hvor meget Marotta prøver at skubbe den ene, den anden eller den tredje spiller ud af klubben. Hverken du eller jeg ved, hvorvidt Marotta har lagt sig i selen for at sælge ud blandt de mindre guder - eller stadigvæk gør det! - ej heller om PSG´s interesse i Skriniar kommer på baggrund af, at Marotta forsøger at forcere noget.


Jeg kan bare tage et enkelt kig på Marottas handler siden han tiltrådte, og komme frem til, at der slet ikke bliver lagt nok energi i at sælge vores aktiver - også de mindre - så vi ikke behøver at sælge vores stjerner gang på gang.
Siden han tiltrådte i december 2018, har han kun formået at lave to relle salg til en værdi over 8 millioner euro, som ikke var grundpiller i vores klub (Icardi, Hakimi, Lukaku) - Gabigol og Politano.
Hvis man dykker længere ned i statistikken kan vi se, at han derudover kun har lavet 3!!! salg af førsteholdspillere, som har indbragt penge - Candreva til 2,5 millioner euro, Ansaldi til samme pris, og Karamoh til 8 millioner euro. Resten er afgangene har bestået af lån, frie transfers, udløb af kontrakter eller FFP-finter (Radu, Vanheudsen).
Det er direkte beskæmmende tal.

Mht. til Skriniar, rapporterede GdS senest, sandt eller ej, at man allerede havde en aftale med Tottenham omkring ham på plads i januar(!), men at spilleren nægtede.
For blot en måned siden var Skriniar for gud ved hvilken gang, ude at recitere, at han gerne så sig som Inters Hamsik.
Sidst har Marotta direkte sagt til medierne, spurgt ind til Skriniar, at det er lettere at erstatte en forsvarsspiller med en angriber.

Zhang har sagt 60 millioner, og da først Bastoni sagde nej til Spurs, rettede Marotta sigtekornet mod Skriniar. Såre simpelt.
Man kunne have valgt en mere spiselig (og mere indtjenende løsning) i Lautaro, men ham har han af uransaglige årsager kaldt urørlig.
La prende Vecino.
annonce
0