Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Fordi Zhang kræver 60 millioner i euro før juni 2023, og for Marotta er det lettest at komme af med Skriniar.
Man prøvede først med Bastoni, men det sagde sidstnævnte nej tak til.

Efter tre transfervinduer i træk hvor Marotta har prøvet at komme af med Skriniar, har slovakken nok indset, at klubben ikke værdsætter den kæmpe kapacitet han er.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Men nu kom snakken jo netop af en betragtning om Inters angreb næste sæson. Ud fra samme logik, giver det vel rigtig god mening, at Marotta ikke committer endnu en markant lønpost, så længe man allerede har seks angribere i truppen.


Helt bestemt. Man kan så spørge sig selv, hvorfor man finder sig selv i en situation hvor man død og pine ikke kan komme af med bare en af Sanchez, Dzeko eller Correa for at bane vej for Dyba. Det er ligefrem ikke en succeshistorie for Marotta, når det virker som om man har slået stort brød op hvad angår sidstnævnte.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Man kan så spørge sig selv, hvorfor man finder sig selv i en situation hvor man død og pine ikke kan komme af med bare en af Sanchez, Dzeko eller Correa for at bane vej for Dyba.

Ja, det er vel det væsentlige kritikpunkt af Marotta.

Man har hentet en lang række spillere på regulære monsterkontrakter, som selvsagt ikke er til at komme af med igen. Lønniveauet i PrL er en historie for sig, men ude i den virkelige verden, er lønniveauet i den grad i fokus.
Hvilken klub skulle ønske at kyle €7m og €5m net efter hhv Sanchez og Dzeko?

Og hvorfor skulle spillere som Sanchez og Dzeko også acceptere en markante lønnedgang, når de har indgået en kontrakt med deres nuværende arbejdsgiver?
Skrevet af OC
Sanchez kom dog til i en periode hvor Suning havde pengene og ressourcerne til at give luksus-spillere høje kontrakter, men det bider os så i røven i en nedgangsperiode.
Han synes desuden at nægte ethvert form for gylden håndtryk indtil videre, så Marotta har bakket sig selv op i et hjørne - som ser ud til at koste ham darlingen Dybala.

Deraf er det en personlig fiasko af og for Marotta.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(031523220508)
Det store spørgsmål er mere hvorfor man i sin tid hentede dem ind og hvorfor til en så høj hyre der var over hvad de egentligt burde kunne få.

Den katteklemme man har sat sig selv i, er jo hvorfor man ikke kam komme af med dem, ingen af de tre har den store efterspørgsel i forvejen og så gør det altså det kun svære når de kan inkasseres lønninger som ingen andre ville have lyst til at tilbyde, så uden kompensation så går de ingen vegne eftersom meget få er villige til at gå ned i løn.
Skrevet af OC
Endnu et banalt og intetsigende indlæg til samlingen.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(031523220508)
Jeg syntes ærligt talt du gør det til en større fiasko end det er. Dybala har fra dag et været afhængig af at man kunne komme af med en af bredde spillerne før tid, et projekt der var over optimistisk til at begynde med. Hvem helt eksakt ville hjælpe Inter med at aftage løntunge aldrende Dzeko og Sanchez, det er der jo ingen der sådan uden videre vil. Den eneste måde Inter kunne få Dybala i folden var at give en af de to herre et gyldent håndtryk, men det kræver selvsagt de er villige hertil, Sanchez har indtilvidere pure sagt pænt nej tak til alt under hans hyre, hvilket er fuldt ud forståeligt for hvorfor skulle han da også også acceptere mindre end det der er aftalt i kontrakten. Så er vi tilbage til at man selv har bragt sig selv i den ugunstige situation ved ikke at havende været god og hård nok i kontrakt forhandlingerne dengang kontrakterne blev indgået. Skal man kritisere Marotta er det at han simpelthen har været for rundhåndet og har hentet spillere ind der ganske forventeligt ikke kunne indfri det nødvendige niveau og på alt for lange kontrakter, den nuværende situation er blot en effekt af det dårlige arbejde. Kritisere ham for ikke at kunne afhænde spillere uden efterspørgsel virker mildest talt mystisk, jeg tvivler på ret mange, hvis noget kunne komme af med de to uden at udbetale deres fulde løn i gyldent håndtryk.

Oveni hvis Inter/Marotta var så varm på Dybala som det nogen gang kommer til at fremstå, så havde man nok været mere ihærdig og ikke gået efter Lukaku i stedet da den mulighed opstod, så større prioritet har Dybala altså heller ikke haft, så større er den fiasko ikke, hvertfald mindre end Juves mislykket forsøg på at hente Zaniolo.

Så står Dybala til at få 6m euro plus bonus det er jo ren Sanchez lønninger, jeg tror Inter skal prise sig lykkelig for at have endnu en dyr bænkevarmer i truppen.
Skrevet af OC
Jeg forstår ikke hvem du henvender dig til.

Jeg er ikke fan af Dybala (til de rygtede 3,5 eller 4,5 milloner der rapporteres om i Roma havde det dog været verdens største no-brainer).

Det gør ikke, at det ikke er en kæmpefiasko af Marotta at være i pole position i så lang tid, nærmest som enebyder, og så smide det hele væk i ellevte time. Der er noget der ikke stemmer overens - om det så er kommunikationen med kineserne skal jeg ikke kunne sige - men noget er galt.

For få uge siden lovede han, at ´vigtige spillere´ var låst og in the bag, så at sige. Det var efter Lukaku - ræsonnementet må så være, at der her var tale om Asllani og Bellanova. Hvis det er tilfældet, så skal klubben fuldstændig til at redefinere sig selv, og skære omkring halvdelen af lønbudgettet af, for så er der noget der slet ikke matcher overens med ledelsens mål og truppens nuværende forfatning.

Alternativt overspillede han sin hånd, og står nu med håret i postkassen. Noget kunne tyde på det sidste. Zhang, der ankommer i sin Pagani i dag for at sætte tingene på plads, er også med til at styrke den tolkning.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Jeg var meget meget sikker på Bremer men som det lyder til nu så misser vi også ham. Vi vil ikk gå op i pris iforhold til juve.
Der skulle være møde her igen iaften hvor afgørelsen tages omkring ham. Det bliver spændene!!!
Skrevet af Soren32
Zhang skulle have nægtet at pille ved budgettet, hvormed juve løber med Bremer. Medmindre han vil have os mere end en ekstra million euro i løn hos juve. Som om.

Det SKAL betyde, at Skriniar bliver.
Skrevet af kim000
Lige meget om Bremer ryger til Juve eller os, så skal vi sælge for over 60-70 mil. Hvis vi misser Bremer, som jeg tror, og tak til kineserne, så skal vi stadig sælge. Skriniar er det mest oplagte mål, da han koster 70-80 mil….
Vi kan altså stå med et forsvar uden Bremer og Skriniar til kommende sæson, hvilket jo er super fedt……….!!

Hvorfor sælger Suning os ikke bare??? For hos mig der bevæger vi os langsomt tilbage til en tid uden CL….
For hvad så i næste sæson, skal vi så endnu en gang sælge en stjerne og nedgang i lønnen og fortsætter det???.
Skrevet af OC
Hvorfor sælger Suning os ikke bare???


Stolthed og image, må det være.

De har i hvert fald haft mindst 3-4 bud, én af dem på en millard euro.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Bølgerne skulle have gået højt
Her til aften! Mellem os og torino og juve.

Vi kunne bare have lukket den handle tidligere.
Nu står vi med lort og det kan vi takke os selv for! Pinligt arbejde af ledelsen det her!!

Bliver fandme spændene at se hva der sker med vores forsvar nu og hvem man vil kigge på.

Pyha det er nogle store vi misser her fordi vi spiller for langsomme!!!!

Og ja ville være dejligt at blive solgt, men med zhang familien så vil de ik tabe stolthed så det bliver desværre noget lort :(
Skrevet af OC
Bliver fandme spændene at se hva der sker med vores forsvar nu og hvem man vil kigge på.


Det logiske ville være ‘ikke nogen’, udover noget til backup, nu når man absolut skulle bebyrde sig selv med at tilknytte endnu en spiller fordi man ville af med Rano.

Zagadou, eksempelvis, har en noget nær perfekt profil.

I og med at han er gratis.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Så må Skriniar ik blive solgt. Ellers er vi sgu på den dernede da
Skrevet af OC
Det er det jeg mener. Det er best-case scenarie lige nu.
La prende Vecino.
Skrevet af kim000
Tror det hedder et salg at skriniar, lige meget om vi misser Bremer, også tror jeg vi henter milinkovic fra fiorentina. For ellers hedder forsvaret vel bare bastoni, De vrij og Dambrosio/Darmian og det er ikke godt nok…

Men det er heller ikke godt nok at hente milinkovic….. Vi henter nogen, men hvem, det ved jeg ikke…
Skrevet af OC
Milenkovic er kun et eller to minimale skridt op fra D´Ambrosio, og da 15 millioner værd for at tage de skridt.

I øvrigt skal vi, i den ligning, også ud at erstatte De Vrij næste år. 30 millioner kommer til at ligne småting i sammenligning med hvad vi skal bruge, hvis der skal være tale om andet end en typisk Marotta-løsning i Dzeko, Sanchez eller Henrikh, eller en total uprøvet ung løsning som Asllani.

Buckle up.
La prende Vecino.
Skrevet af Fox@Mulder
@OC

Ro på, mon ikke I klarer den?

I er den klub der har har handlet klart bedst ind, bookmakerene har jer som favoritter til mesterskabet og I har den stærkeste trup.

Alligevel lyder det næsten herinde som om I skal kæmpe for at komme i top 4.....

Vi har en hentet en gratis Origi, sikret Florenzi og Messias permanent og fået et par spillere tilbage fra lån. Hvis nogen skal gå i panik er det vist os :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Søren F er gud
Ja det er godt nok pessimistiske toner.
Mon ikke Marotta finder på noget godt.
Skriniar ud og Bremer samt Milenkovic(kunne også være en anden) ind. Det tror jeg stadig på.
annonce
0