Snak

Mere indhold efter annoncen
De Vrij-transferen er super! Der er vi helt enige. Det bliver spændende at se om det betyder farvel til Miranda, eller om vi skulle være så heldige at køre minimum én sæson med både De Vrij, Skriniar og Miranda i truppen.
Et midterforsvar bestående af Skriniar og De Vrij, og det i mange år.

*savl*
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Ja et midterforsvar bestående af de to (og så med Miranda som back-up/i rotation) er et rent drømmescenarium.
Tror du ikke, at Miranda vil søge videre, når det virker oplagt, at han bliver tredjevalg?

Mojn do!
@Foggy: Jo det kan man selvfølgelig sagtens forestille sig. Men lykkes det os at sikre en CL-kvalifikation, tror jeg ikke det er utopi at vi har alle tre mand i truppen efter sommeferien.

Miranda er jo ikke helt ung længere, så selvom han nok ikke er med på at agere full time back-up, kunne jeg personligt sagtens forestille mig at han ikke nødvendigvis vil stejle over udsigten til at spille lidt færre kampe, end tilfældet er under de nuværende rammer. Og med CL i billedet vil et sådan scenarium jo snildt kunne strikkes sammen og give mening.
Det vil i hvert fald være luksus at have ham som backup.
Mojn do!
Jeg tvivler på De Vrij holder til alle de kampe, så Miranda skal nu nok få sine kampe, såfremt CL kommer i hus.

Jeg forstår stadigvæk ikke hvad man kan have imod en gratis Asamoah, i en situation hvor klubbens midler er yderst begrænset og hvor man i årevis har døjet med kvaliteten på netop den position.

Nuvel man kunne sikkert finde bedre hvis midlerne var dertil, men ærligt talt er det da rart at have en spiller der er naturlig og som ikke er i Nagatomo/Santon klassen!

For mig set virker det som en absurd ting at brokke sig over, når nu vi har så meget andet der er mere værd at brokke sig over. F.eks. den komplette mangel på dybde/bredde på midten og de tre forreste positioner.

Det er mig set fantastisk at vi ikke for gud ved hvilken gang skal smide penge efter den position igen. Men kan målrette dem på at hente Cancelo og Rafinha samt måske et par andre længere fremme i banen, hvis klubben kan finde midler dertil, selvom det nok ikke bliver nemt når man potentielt set allerede kan være bundet op på 115m euro.

Er det blevet officielt at vi henter de Vrij til sommer ?
@ Recoba

Nej, ikke officielt officielt. De fleste medier er dog enige om en fem-årig aftale, og at den allerede skulle være forhandlet på plads for tyve dage siden. Så den anses for sikker - men alt kan jo ske endnu.

@ Z4E

Gratis er ikke lige med god.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@Recoba: Lotito (tror jeg nok det var) har også været ude og sige noget i stil med at "vinden blæser de frie agenter mod Milano" efter at være blevet spurgt til De Vrij-situationen, og eftersom Milan ikke just er ude efter forstærkninger til midterforsvaret, er der kun én fortolkning af den bemærkning. Alt tyder med andre ord på at han er vores.
annonce