Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Kunne du ikke bare have logget ind på Z4E brugeren i stedet?
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
@El
Som en klub, der skal kæmpe med om sølvtøjet og CL-pladser, kan vi ikke begynde at sadle om til talentudvikling i den forstand, at spillere rykker fra primavera til førsteholdet.
Her er vi tvunget til at give dem spilletid – og det gør vi ved at udleje dem eller lade dem blomstre andre steder, velvidende vi har en tilbagekøbsklausul. Det er også det, der blev rygtet ifm. Casadei. Han havde ifølge alle rygter været sendt afsted enten som lån eller med tilbagekøbsklausul på 18-20 mill euro. Det havde så været prisen for at få udviklet spilleren. Og det havde velsagtens givet bedre udviklingsmuligheder, end når man ser på, hvordan vi formøbler vores talenter?

Der er altid spillere, der bliver fremhævet på baggrund af godt arbejde hos primavera, men alligevel har navne som dem OC nævner - og mange flere - aldrig fået indløst ”potentialet”.
Jeg synes ligesom dig, at det er ærgerligt. Men vi har tradition for ikke at have tid og plads til rå talenter. Vi er trods alt en klub, der skal kæmpe om medaljer, ikke fostre talenter.

Er vi nu i en situation, hvor det ville give bedre mening? Klart, det skal vi blive bedre til. Men det bliver nu nok via fortsat leje, hvor spillere modnes, så de netop kan komme retur med Serie A / B erfaring og vokse endnu mere (hvis de har den rette støbning til Inter). Eller ved at have optioner på spillere, som med f.eks. Bastoni (om end det måske var mere Atalanta, men pointen forbliver).

Kigger man mod et ungt hold som Milan, så er det jo heller ikke fordi, at deres unge gode spillere er kommet fra deres ungdomshold. Måske kun Calabria?
Tonali, Leao og Pebega er jo ikke AC´s arbejde, mere end Dimarco og Bastoni er vores. Så vil man lave et projekt Arsenal eller fortsat kæmpe med?

Anyway, jeg tror ikke, Casadei havde været en risiko. Jeg ser heller ikke Zaniolo som nogen katastrofe. Vi fik en spiller, der på papiret skulle have forstærket os markant. Og at Roma så boksede med skader, så Zaniolo fik chancen og bragede igennem, havde været umuligt at spå om.
Den økonomiske situation redder vi kun på en måde, hvis vi vil forblive konkurrencedygtige. Ved at sælge klubben.
Skrevet af Rossoneri
Vi er trods alt en klub, der skal kæmpe om medaljer, ikke fostre talenter.

Er det ikke umiddelbart en falsk modsætning? I hvert fald i kontekst af Serie A.

Milan er jo netop en klub der har et væsentligt fokus på talentudvikling.

Kigger man mod et ungt hold som Milan, så er det jo heller ikke fordi, at deres unge gode spillere er kommet fra deres ungdomshold. Måske kun Calabria?

Pobega er nu også fra Milans ungdomsafdeling. I sidste ende handler det dog om at Milan har formået, at hente talenter som er udviklet til et markant højere niveau - både ift kvalitet og salgsværdi.

Den økonomiske situation redder vi kun på en måde, hvis vi vil forblive konkurrencedygtige. Ved at sælge klubben.

Husk nu at det er fodboldklubben Inter F.C. der taber penge. En ny ejer med samme strategi, vil lande lige præcis samme sted.

Inter har, som alle andre italienske klubber, behov for, at forholde sig til en anden virkelighed. Den virkelighed peger med al tydelighed på, at talentudvikling (og salg) er en nødvendig del af forretningen. En af grundene til at Inter ikke er i en endnu værre situation er jo, at I solgte Lukaku og Hakimi i sidste sæson.

Ingen italienske klubber, Juve måske undtaget, har råd til at skabe et hold af flyvefærdige topspillere.

Desuden viser bl.a. Bastoni og Barella jo netop også, at det rent sportsligt kan svare sig, at satse på talenter. Begge spillere må anses som blandt de bedste på deres respektive positioner - det er de selvsagt kun blevet, fordi de har fået masser af spilletid.
Skrevet af Soren32
@Rosso

Jeg hentyder her til Casadei, der ikke bare kan spankulere fra ungdomshold til førstehold uden at have destinationer imellem de steder. Her havde det været fint med tilbagekøbsklausul.
Men jo, der skal naturligvis udvikles talenter i stil med Pinamonti, som kan give en skilling. Men ikke på den måde, at man skal køre talenter i stilling på en måde, så Casadei som et led af Bremer-handlen ville have været skidt. Knægtene skal have lærepenge og hår på brystet, og det bliver ikke i Inter.

Fint med Pobega, pointen var jo også netop, at man tager de rette talenter retur, nu de er primet. Som med Pobega, som med Bastoni etc. Så ja, I henter talenter RETUR – som vi også har gjort nogle gange. HVilket virker som en fin manøvre.

Jeg forstår, at klubben Inter skal drives sundere. Men det skal jo ikke ske ved at Sunning og familien Zhang skal begrave deres lig med penge fra stjernerne sommer efter sommer.
Få en ejer ind, der har råd til det stadion, som ikke skylder penge til højre og venstre, som ikke skal i Oaktree banken og sætte sig dyrt.

...Og ja, Bastoni og Barella er netop eksempler på det, at man kan hente talenter retur (min pointe med at fremhæve Milans unge hold plus Bastoni / Dimarco) - eller købe dem rettidigt.
Skrevet af Rossoneri
Knægtene skal have lærepenge og hår på brystet, og det bliver ikke i Inter.

Og det er vel netop pointen. Talentudvikling kommer med en omkostning - man skal tillade fejl og acceptere, at den enkelte spiller ikke er færdigudviklet.

Men i det større regnskab er det en nødvendighed.

Numerisk er der behov for et vist antal spillere i en trup. Hvis der ikke er talenter blandt dem, bliver det derimod spillere til højere lønninger (antageligt) og måske også høje transfersummer. Alternativt spillere med meget lille eller intet gensalgspotentiale.

Det er min påstand, at Inter har behov for at tilføje talenter til truppen, for at få økonomien til at hænge sammen.

I skrivende stund bruger I €49,9m (gross) på lønninger på de to angrebspositioner. Det er noget der ligner 56% af Milans samlede lønbudget (bare til sammenligning).

...pointen var jo også netop, at man tager de rette talenter retur, nu de er primet.

Hvem andre end Dimarco har Inter udviklet og hentet retur?

Og som skrevet ovenfor, skal man også se på den omkostning der ligger i at have en anden spiller i truppen, mens talenter bliver udviklet i andre klubber.

Men det skal jo ikke ske ved at Sunning og familien Zhang skal begrave deres lig med penge fra stjernerne sommer efter sommer.

Det er vel heller ikke tilfældet (?)
Man er nødsaget til at sælge stjernerne fordi man bruger væsentlig flere penge end man tjener.

Få en ejer ind, der har råd til det stadion, som ikke skylder penge til højre og venstre, som ikke skal i Oaktree banken og sætte sig dyrt.

Ret mig hvis jeg tager fejl, men er lånene fra Oaktree ikke til at dække underskuddet på driften i klubben?

Og ja, Bastoni og Barella er netop eksempler på det, at man kan hente talenter retur (min pointe med at fremhæve Milans unge hold plus Bastoni / Dimarco) - eller købe dem rettidigt.

Ikke forstået. Bastoni og Barella er udviklet i hhv Atalanta og Cagliari og hentet for anseelige summer (€31m og EDIT: €33m €45m).
Skrevet af Soren32
Ja, vi er enige?
Jeg taler i tilfældet om, at Casadei ikke havde været en katastrofe at lade indgå i en Bremer-handel, da han så kunne komme ud og få spilletid. Talenter som i en ungdomsspiller her. Ikke et talent, der er klar til at være blandt spillerne i en førsteholdstrup.

Dimarco, og så til dels Bastoni. Som anført tidligere kan den tilskrives Atalantas ungdomsafdeling. Men det skal ses som en god mulighed, en mere farbar vej at få talenter ind i truppen på. At videreudvikle unge meget mere modne spillere, som jeg nævnte I gjorde fint med Tonali, Pobega, Leao m.fl.
Vi har nogle stykker, der er ude og blive set an. OM de kan komme retur og gøre sig til – for mindre såvel som lidt større beløb – må tiden vise.

Man har naturligvis tabt penge under Covid, ved ikke at kunne få penge fra kinesiske sponsorer, ved at Sunning ikke kunne føre penge ud af landet – og ved at have sat sig dyrt med indkøb og lønninger.
Og så skal man ud at genfinansiere lån til høje gebyrer, men mener stadig, man kan takke nej til at sælge klubben. Det ender derfor i en ringslutning, hvis man ikke kommer af med den.
Modsat jeres Li, så har vi jo nok kunne sælge nogle spillere og tjene lidt på dem. Men det dækker jo bare dumme lån. Så ender vores asiatiske ejer også med at defaulte på sit lån? Aner det ikke, måske, man alt det her stiller jo bare flere spørgsmål til, hvorfor en klub med eftersigende fine tilbud på sig, ikke er blevet solgt.
Jeg ser derfor kun salget som en måde at komme på fode igen. Vores ejere er ludfattige. På grænsen til bankerot. Det er i hvert fald på ingen måde ”sustainable” – deres imperium er smuldret og deres Kina-hold opløst.

Hernæst må man så få det stadionprojekt på benene (tvivler på at Sunning har råd til at være med), få styr på sponsorater og måske sælge en profil. Men ikke hver sommer, tak! Skal der så også tænkes mere i Milan-modellen? Ja, det synes jeg. Men der skal også tænkes i Juve-modellen, hvor man har et setup, hvormed man er i stand til at faktisk tjene penge: et område hvor deres stadion sandelig kommer dem til gode, mens vi (og jer) må danse med borgmester Sala.

Og ja, så er jeg da som fan hammer frustreret over det hele. Sommerudsalg, manglende penge, fattige ejere, historier om vores præsidentknægt, der udadtil kører i dyre biler og fører cigaren højt, men bliver sagsøgt for penge.
Skrevet af Rossoneri
Ikke et talent, der er klar til at være blandt spillerne i en førsteholdstrup.

Men det er jo netop det - der er umiddelbart også behov for, at have spillere som skal udvikles fra at være talenter. Hvis man ikke har det, skal man fylde truppen med Sanchez´er, Vidal´er, Kolarov´er osv.

OM de kan komme retur og gøre sig til – for mindre såvel som lidt større beløb – må tiden vise.

Men man bliver også nødt til at forholde sig til omkostningerne ved at have "ikke-talenter" i truppen.

...at Sunning ikke kunne føre penge ud af landet

Suning må, qua FFP, ikke finansiere driften.

"Men det dækker jo bare dumme lån."

De "dumme" lån skyldes vel netop, at Inter ikke har haft en strategi for at balancere omkostninger og udgifter.

Skal der så også tænkes mere i Milan-modellen? Ja, det synes jeg. Men der skal også tænkes i Juve-modellen, hvor man har et setup, hvormed man er i stand til at faktisk tjene penge: et område hvor deres stadion sandelig kommer dem til gode, mens vi (og jer) må danse med borgmester Sala.

Altså, for the record så er Milans strategi ikke at spare sig selv ihjel.

Man har været nødsaget til, at skære markant i omkostningerne, dels fordi de var alt for høje og dels fordi Milan har været regulært elendige til at tjene penge på både spillersalg og sponsorater.

Det har været en lang process hvor navnlig sidstnævnte er lykkes til UG.

Men Redbird har købt klubben med den udtalte ambition, at komme tilbage i toppen af europæisk fodbold. Det skal dog gøres via en bæredygtig økonomi (som de har været en del af i Liverpool).

Og ja, så er jeg da som fan hammer frustreret over det hele.

Det kan jeg sådan set godt forstå.

Men måske det også er en mulighed for at ændre strategi og få noget positivt ud af det.

Interessant nok har I jo netop haft succes med at hente talenter. Omvendt er succesen udeblevet ved de økonomiske meget tunge handler; Sanchez, Vidal, Dzeko, Godin osv.

Dermed ikke sagt at det ikke kan give mening, at hente rutinerede spillere. Men ovennævnte spillere kunne jo reelt sagtens være substitueret med yngre spillere, til væsentlig lavere lønninger og med firventeligt samme output.
Skrevet af Soren32
Eller en Bellanova og Asllani. Hvis ikke det kan være i forvejen kendte spillere fra egen avl.

Nej, det siger FFP. Men mon ikke man kunne finde lidt mere kreative løsninger, hvis man kunne flytte mønt, så man ikke var tvunget ud i at sælge ud hver sommer.
Og ja, enig: At man ikke har en strategi – såsom stadion – er en væsentlig anke ved at lade Sunning blive hængende. Der er nogle tydelige behov, som de ikke kommer til at kunne opfylde.
Nej, jeg ved godt, at Milan ikke kun laver spareøvelser. De handler derimod fornuftigt. Vi har dog solgt spillere til ok penge, og haft fine sponsorater. Men røg dog penge fra nogle af dem i samme sving, hvor covid stjal indtægter. Omvendt har vi også klattet for meget. Og det bider os i bagen.

Så ja, jeg håber da – som du er inde på – at der kommer en ny strategi. Men vel at mærke fra en spritny ejer, der kan få bygget det stadion (sorry hvis jeg lyder som en papegøje, men det er et kritisk punkt), kan holde vores profiler og kan tænke i flere sponsorpenge og en transferstrategi, hvor man ikke degraderer holdet, og hvor man ikke køber de her Vidal / Sanchez typer, der ikke har videresalgsværdi, har for høj løn og sidder på for lange kontrakter.

Din pointe med at disse (teoretisk ) kunne være erstattet med yngre og billigere kræfter er meget væsentlig, synes jeg. Vidal var måske et Conte-krav, men der må man som klub også have en klar strategi til markedet, hvis det alternativt koster over the moon lønninger for over the hill spillere.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå drenge...

Jeg kan simpelthen ikke finde mig i det nye format, bold.dk har valgt. Det er uoverskueligt og involverer for mange klik. Sådan er det - de gamle må vige for det unge.

Jeg gider dog ikke bare skride uden et par velvalgte ord - det er jeg ikke cool nok til. Det er trods alt (snart) femten år siden, jeg oprettede min bruger. Bare rolig, jeg skal forsøge ikke at gøre det alt for BIF´sk.

Først og fremmest skal I have mange tak for mange år med mange gode og/eller ophedede debatter. Jeg har på ét eller andet tidspunkt været uenig med de fleste af jer, men fælles er, at vi brænder for den her klub. Jeg sætter pris på jer.

Der vil især takke "den gamle garde"; Facchetti, Nerazzuri og især gode gamle OC, som velsagtens er den bruger, jeg har skændtes mest med. Kærligheden til Inter har der dog aldrig været tvivl om, og din holdning om den her klub er altid én, jeg har læst med stor interesse. I tre har været der, i alle de år, jeg har deltaget her i tråden - og det synes jeg, skal markeres.

Der skal også lyde en stor tak til gæsterne - folk som TR, Promo, Rosso, Foggy, Viola, Caroe, Ilse, andib og Gusten. Jeres viden om Serie A og calcio er enestående - tak for mange gode debatter igennem årene.

Og selvom han ikke læser med her i tråden; tak til Bosse, som vel nok er min favorit bruger her på sitet.

Jeg tror, vi går en fremragende sæson i møde! Glasset er halvt fyldt her i hvert fald.

Hav det god, gutter!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Selv tak @flying.

Og tak for mange gode debatter.

I øvrigt generelt trist, at så mange gamle og kyndige brugere har vendt forummet ryggen pga en amatøragtig “opgradering”.
Skrevet af andib
Selv tak det har været en sand fornøjelse.

Din manglende aktivitet herinde den seneste måneds tid, så vidste man nok godt hvor det bar hen af, Flying.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(560810232201)
Øv!
Så bliver dette interforum om noget endnu mere tørt.

God vind fremover FD.
Skrevet af OC
Der vil især takke "den gamle garde"; Facchetti, Nerazzuri og især gode gamle OC, som velsagtens er den bruger, jeg har skændtes mest med. Kærligheden til Inter har der dog aldrig været tvivl om, og din holdning om den her klub er altid én, jeg har læst med stor interesse.


Jeg bukker og nejer, min ven.

Og håber samtidigt, at bold hurtigst får styr på deres lort, så vi får dig at se igen.
Ellers bliver der tomt.
La prende Vecino.
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg må nok sige jeg har skåret væsentligt ned på min tid herinde pga det nye format. Det er simpelthen noget kæmpe rod og det føles nærmest som et irreterende stykke arbejde at navigere rundt i forummet og endnu værre bliver det så når man ønsker at deltage i debatten. Så kan 100% forstå hvorfor du har fået nok FD.

Håber at bold enten går tilbage til det gamle format eller går over til noget andet der gør det mere overskueligt og brugervenligt at deltage herinde.

Håber vi ses igen her eller andetsteds FD!
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Facchetti
Kære FD
Tak for dine mange bidrag herinde. Du har bestemt været en god grund til tråden her ofte har befundet sig på første side i Klubsnak.

Jeg kan godt forstå, din kritik af sitets nye look. Men Bold vil åbenbart gerne have, vi bliver lidt længere, så kvaliteten og tilgængeligheden er droppet komplet.

Du skal til enhver tid være velkommen tilbage, hvis det nu kribler i fingrene.

Forza Inter (Oranje og Forest) . Hav det godt.
Skrevet af Soren32
Vil gerne stemme i koret og sige kæmpe øv til den beslutning @FD. Personligt har jeg nydt at læse dine lange, velovervejede og nuancerede indlæg. Skandale at Bolds nye format får mange brugere til at skære ned på debatten om det vi alle elsker.

Nå, men hold op, hvor er det træls at læse rygterne omkring klubben pt. Skriniar er ikke til salg.. MEDMINDRE man selvfølgelig kommer med de 70 mill, som vi ikke rykker os på SELVOM 60 + bonusaftaler kan gøre det. Ryger han, så har vi dog erstatningen klar i Milenkovic, som jo ikke kommer ind til bredden, fordi han er for dyr hertil. Han koster 20 mill. Derfor kan det i stedet blive Acerbi, som kommer fra Lazio som en low cost option. Inzaghi har ikke ligefrem haft succes med at bringe sine gamle drenge fra Rom til Milan.
I øvrigt sidder Sanchez stadig fast, og Salernitana – som er de eneste, der har smidt et 20 mill bud på Pinamonti – er vejet for let af spilleren selv, som håber på Atalanta.
Der mangler godt nok at ske lidt på den her front.

Derudover, så har jeg set kampene mod Monaco og Lens, hvilket ikke var super opløftende. Det er naturligvis træningskampe, men vi var godt nok domineret i perioder af begge holdene. Derudover, så har vores wingbacks slet ikke set gitige ud i kampene. Bellanova mangler tydeligvis en masse, Dumfries havde mere travlt med at se sur ud og spille en smule aggressivt, Gosens var tydeligvis ude af form (og nu småskadet), hvilket virkelig gjorde savnet af Perisic stort. Nuvel, det er træningskampe, men sammenlignet med træningskampene fra optakten til de to sidste sæsoner, så virkede vi til at halte efter.

På den positive front ser konkurrencen på målmandsposten ud til at have gjort Handa en smule skarpere og mere årvågen, mens Onana også viser fine takter. Havde blandt andet en fed triple-redning mod Monaco. Derudover har Martinez virket klar, hvor Lukaku vist lige skal trimmes lidt endnu for at være der
.
Jeg er spændt på kampen mod Lyon og særligt senere mod Villareal. Jeg håber, der er røget nogle ting i hak til træning, og at Inzaghi beder spillerne komme på banen med lidt grinta, så vi ikke ser hold som Lens tage teten igen.

Andre der har fulgt med i optakten og har set det samme eller noget helt andet? – Man kan til info være heldig at finde streams på YouTube, da kampene ikke sendes på noget dansk tv-netværk.
Skrevet af trattorecapitano
Jeg har også fulgt med og set highlights fra kampene på Appiano Gentile.
I det store hele er jeg enig, men jeg vil lige tilføje nogle giftige lange stikninger fra Bastoni, hvor både Barella og Bellanova har scoret som direkte konsekvens heraf. Jeg vil også gerne fremhæve Lazaro, som har set ud som om, han godt kan tage VWB indtil Gosens er helt klar.

Jeg er fint (nærmest ovenud) tilfreds med transfervinduet indtil videre. Vi har beholdt samtlige startere undtaget Perisic, vi har en fin bredde på midtbanen og på målmandsposten, og vores tre centrale forsvarsspillere er stadig i klubben.

Jeg tænker, at Acerbi kunne være en fin backup, men det SKAL være på en 1-årig kontakt, og han skal have reserveløn.
Vi kunne også godt komme af med nogle angrebsspillere, men Sanchez kan vist ikke tales til fornuft, og Pinamonti vil kun til Atalanta, der ikke har råd, før de får solgt.
Slutteligt er det stadig nogle ungdomsspillere, der skal skibes afsted på lejeaftaler.
Skrevet af trattorecapitano
Ja, nu ryger Lazaro så til Torino.

Så må Dimarco og Darmian klare skærene.
Ellers også betyder det, at Zanotti bliver indlemmet i truppen.
Skrevet af Nickdkinter
Øv FD du ik gider mere. Håber du kommer til tasterne igen :).

Nå så til holdet.
Efter de kampe vi har spillet har det ik set for godt ud. Men det er træningskamp. Det er ligesom om der mangler et eller andet i vores spil. Vi bliver ikk farlige i vores kampe indtil videre sys jeg.
Acerbi er fin nok, og hvis han kan komme gratis så det fint.
Men hvad dælen kommer der ellers til at ske, hvis dumfries smutter så kræver det satme en ny!

At vi misset Bremer det går nok! Til den pris og løn så det fint nok. Selvom jeg har sagt vi skulle gå langt for ham. Meeeeen hvis vi kan holde på de 3 vi har nu så det fint. Det kan vi ik klage over.
Skrevet af Soren32
Nå, weekenden bød på en træningskamp mod endnu et fransk hold. Lyon kommer – efter at vi har misbrugt 2-3 store chancer – på tavlen, hvorefter de igen udstiller os lidt på en kontra. Vi får dog presset dem bedre og kampen slutter 2-2, hvor sidst mål (Barella) var rigtig flot! Det er 2 uafgjorte mod Monaco og Lyon, samt et nederlag til Lens. Ikke prangende resultatmæssigt, dog bedre spilmæssigt her i seneste kamp.

Men derudover så var wingbacks igen ikke meget at råbe hurra for. Dumfries gjorde lidt bedre væsen af sig, så lad os håbe, han ikke ryger til Chelsea, for så ser det skidt ud. Dimarco var 50/50 og Gosens mangler fortsat træning, så han er næppe i topform til sæsonstart. Lazaro er væk, ja.

Kampens bedste oplevelse (foruden 2-2 målet) var at se Skriniar igen. Selv en Skriniar 80% i form er bedre end vores næstbedste forsvarsspiller. Derudover ser Lukaku og Martinez ud til at finde hinanden bedre og bedre. Der var dog kun et håbløst indhop gemt i Dzeko, hvorimod Correa trods alt prøvede lidt, da LuLa-duoen blev afløst. Men B-kæden oppe foran imponerede på ingen måde.

Jeg er meget spændt på kampen mod Villareal, da jeg endnu synes, vi mangler at klikke helt i spillet forud for sæsonstarten. Det kombineret med at Juve har oprustet og Roma er ved at samle et slagkraftigt hold (hvis de for Winajldum (stav) og Belotti), gør at jeg forholder mig en bette pessimistisk til sæsonstarten. Særligt hvis Dumfries som sagt pludselig er at finde i Chelsea. I da fald hedder afløserne Darmian og Bellanova, hvor sidstnævnte mangler meget endnu.

In other news ser det ud til, at Sanchez måske accepterer et gyldent håndtryk og et skifte til Marseille.
Vores sidste centrale forsvarsspiller skal også snart findes. Inzaghi må være godt træt af, at fortsat mangle brikker her.
annonce
0