Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, fandt det selv - Sera.

Suning har været ud og benægte.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det gjorde de faktisk ganske kort efter rygtet begyndte at sekulere, hvorfor jeg også skrev "er tro mod deres ord".

Som sagt bliver spændende at se om hvor vidt der var en ild, eller om medierne opfandt den.

Begge dele er set før.
Er det her historien stammer fra? Hvis det er tilfældet, er de efterfølgende historier i andre medier i hvert fald strammet. Som jeg læser det, er der ingen kilder, men blot en journalist, der spekulerer.

http://www.corriere.it/sport/18_marzo_29/inter-fuga-sabatinie-restaurazionesuning-piu-lontano-8ee883c8-32c0-11e8-99d9-35360f097e9f.shtml

GS skriver vi er meget tæt på at sikre os Lunin, og at han skulle være tæt på at underskrive. Det skulle være aftalt at han lejes ud de to første sæsoner til en anden Serie A klub hvorefter han så tager over fra Handanovic.

Lyder umiddelbart fornuftigt
Fantastisk dag på stadion! ALT handler om Icardi inden kampstart hvor han hyldes med blomster og Icardi-masker som lå på alles sæder, og så scorer han efter 38 sekunder! Verona blev kørt over, og det er et eller andet sted et mirakel at den kun blev 3-0. Igen fungerer Gaglia og Brozo perfekt. Det begynder virkelig at se lyst ud mht CL synes jeg. Og Perisic er vist tilbage i topform.
Kunne ikke se kampen men det lyder godt at vi har fået gang i spillet igen.

Positivt at høre at Gagliardini og Brozovic fortsætter de gode takter
JA DAAA! Hvor så det ualmindeligt stærkt ud i dag, men lad os lige slå koldt vand i blodet. Det var trods alt et af Serie As absolut ringeste hold. På den lyse side må man efterhånden bare erkende Icardis ubestridelige verdensklasse. Knægten er kun 24 år. Samtidigt er det fantastisk at se Ivan den grusomme tilbage i topform. Jeg synes også at Candreva så bedre ud end i umindelige tider, navnligt da han blev flyttet over i venstresiden. Rafinha og resten af midtbanen var også mere end godkendt. Alt i alt en noget nær perfekt præstation, der bringer minder fra sæsonstarten.
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
Med den tilføjelse at vi nu lukker kampene af tidligt
Ser ud til vi vil have en ny klausul på Icardi på ca. 180m euro. Det er dog næppe nok til at afskrække Real, PSG, City, Chelsea, men det vil hvertfald give et økonomisk boost skulle nogle af disse klubber indløse den og Icardi sige Ja tak til tilbuddet.
Så er jeg kommet hjem fra en kort og velfortjent påskeferie - og jeg fik endda set løveparten af Hellas kampen! Hvem vidste, at Viaplay også fungerer i Holland? Fede sager...

Anyway, det var, efter min bedste overbevisning, vores bedste præstation i indeværende sæson. Ja, vi scorede flere mål mod Chievo og Sampdoria, og ja, man kan et eller andet sted velsagtens argumentere for, at det at vinde 1-3 på Olimpico eller få uafgjort mod et flyvende Juventus mandskab i Torino vægter lige så højt som 3-0 over Hellas - men rent spillemæssigt var det simpelthen en nydelse at overvære.

Jeg elsker simpelthen, at det virkede til, at vi bare kunne skrue tempoet op efter behag og efterlade Hellas i støvet. Jeg elsker, at vi er begyndt at score tidligt i kampen. Jeg elsker den måde, Brozovic og Gagliardini komplimenterer hinanden på og hvordan de gang på gang traf den rigtige beslutning. Jeg elsker, hvordan Skriniar og Miranda afmonterede enhver optræk til et Hellas angreb - og fik det til at se legende let ud. Jeg elsker, at vi er begyndt at skabe chancer og flere spillere tør afslutte (lidt mindre vildt med, at Gagliardini i mellemtiden ikke har lært at afslutte ordentligt, men han kommer i det mindste frem til chancerne igen). Jeg er helt pjattet med bevægeligheden på det her Interhold og hvordan folk er begyndt at kæmpe igen, fremfor bare at give op.

Når vi har rundet de 38 runder, kan vi formentlig bruge eksempelvis fire point i to kampe mod Roma noget mere, end 3-0 over Hellas og 5-0 over Sampdoria - men rent spillemæssigt var i forgårs vores bedste kamp i sæsonen. Det lover godt og det lover mere.

PS: Jeg håber, du havde en fed tur, I4L.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce