Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er ikke så bekymret for i aften, da Inter "igen" ligner et hold, som kan fungere på banen (også udenfor). Milan tabte til Juventus, selvom de spillede en god kamp. De får dog en ny mand ind i startelleveren, og baseret på ovenstående så synes jeg det hælder lidt mere til vores side.

Når det er sagt, så skal vi også huske på, at Milan SKAL(Måske en overdrivelse, men hvis de skal i top 4, så skal der ske noget vildt) vinde, og vi kan se os tilfredse med en uafgjort. Vinder vi så er vi 4 point foran Lazio med samme antal kampe, hvilket giver os en fribillet.

At vi stiller med samme startellever er fornuftigt, men jeg kunne godt se Dalbert komme ind i starten af anden halvleg.
Grande Inter!
@FD: Det er svært at have andet end en lidt dårlig fornemmelse op til en afgørende kamp som Inter-fan med alle de skuffelser vi har oplevet de senere år. Jeg er dog indtil videre i stand til at holde den dårlige fornemmelse væk ved at fokusere på at vi (efter min bedste overbevisning) er bedre end Milan både på bænken og spiller for spiller på banen. Samtidig giver Icardis superform mig en ro. Så ja, det er derby og alt kan ske, men jeg har nu alligevel svært ved at se Milan slå os i aften med ovennævnte omstændigheder in mente.

@Kaspernissen: Ja, så jeg har det lidt ligesom dig. Dog har jeg ret svært ved at se rationalet bag din forudsigelse omkring en indskiftning af Dalbert som jo i det seneste lange stykke tid ikke ligefrem har lignet en mand der banker på til startelleveren. Hvad får dig til at tro at Spalletti skulle kigge hans vej i aften?
Hans fart. Det glemte jeg måske lige at nævne. Bliver deres wings intet problem, så skal han selvfølgelig ikke ind. :)
Grande Inter!
Ja ok jeg tænkte nok det hang sammen med det. Men man kan så sige at hans fart nok kun vil være særlig aktuel, hvis vi befinder os i en situation, hvor vi skal frem på banen (i.e vi er bagud) og dermed er tvunget til at efterlade rum til at løbe i til Milans kanter. Så i det lys håber jeg du tager fejl:)
3 point i dag. Det kan jeg mærke.
Vores 2 kanter er igen vågnet op, så jeg er også optimistisk.
Milan med spilovertag, Inter med målene.
god kamp drenge
I lige måde - god kamp gutter!

Jeg er pokkers nervøs for den her kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Er allerede meget træt af kommentatorerne. Har de valgt 2 milianistas?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Den er snæver - men den er s´gu god nok!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce