Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Ved sgu ikk om man skal grine eller græde. Det jo direkte pinligt det her vi har gang i. Men også sagde vi også fra starten af. Men nøøøøøj vi bliver kørt på røv og albuer. Vi skulle have været bagud med 4 mål. Vi er røv heldige. Der er Ingen sammenhæng osv. Spillerne ser ikk ud til at give det her! Fandme vildt
Skrevet af Skrikaku
Jeg synes ærligtalt, at vi gør det okay med vores nuværende form taget i betragtning, og at det er Bayern vi møder. Det er helt tydeligt, at taktikken er at køre på kontra, hvor vi har fået et par gode muligheder, som dog bliver ødelagt af en dårlig sidste bold. Onana står ganske godt, og ser også rimelig solid ud. Nogle vilde udspark han leverer. Vores opspil og forsvarsspil generelt er stadig utrolig usikkert.
Skrevet af OC
28 millioner euro for Correa, som efterfølgende har smadret vores ageringsmuligheder i transfervinduet anno 2022.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Vi skal vel tilbage til at Barcelonas reservehold slog os på hjemmebane, for at finde et så desillusionerende europæisk resultat. Fuldstændig væk er gejsten fra Inzaghis første sæson, og så er man efterladt med et hold der kvalitetsmæssigt er 4-5-6 trappetrin under de bedste, og sågar også de næstbedste. Om det så er Bayern, Milan eller Lazio (åbenbart).

Jeg håber Zhang er tilfreds, men i grunden er det eneste han nok er utilfreds med, at man ikke fik solgt Skriniar.
La prende Vecino.
Skrevet af Skrikaku
Nå et forventet nederlag. En bedre anden halvleg, hvor vi får spillet os til flere chancer. Skarpheden på den sidste tredjedel var der slet ikke i aften. Det skal den være, hvis man slå hold som Bayern. Dumfries var kampens dårligste.
Skrevet af OC
Skarpheden på den sidste tredjedel var der slet ikke i aften.


Som i sidste sæson.

Alt er blevet værre, med andre ord.
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
28 millioner euro for Correa, som efterfølgende har smadret vores ageringsmuligheder i transfervinduet anno 2022.

Men han skulle eftersigende være en sand mester bag grillen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Efter den bedste målmandspræstation vi har set indtil videre i sæsonen, så ryger Onana prompte på bænken mod Torino til fordel for målmanden med en redningsprocent på 58% og den ringeste PSxG i hele Serie A på minus 2,49.

Æhh, nu begynder det lidt at ligne noget der sejler for alvor med Inzaghi.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det må være Handas sidste chance for at bevise sig!

In other news, så er PIF igen klar med et forbedret bud på €1,2B.
Skrevet af OC
Det må være Handas sidste chance for at bevise sig!


Det tror jeg bestemt ikke er tankegangen hos Inzaghi - for ham er han fast førstevalg.
Modsat burde det efterhånden være bevist, at det ikke burde være tilfældet.

In other news, så er PIF igen klar med et forbedret bud på €1,2B.


Det lugter lidt af røg uden ild.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Han må være meget stædig mister Inzaghi, siden han kan blive ved at vælge ham - medmindre der er noget kontraktligt der binder Handa til at spille et minimum antal kampe?

Ang. PIF, kunne man håbe du har ret. Men det ville dog være dejligt at få noget mere styr på økonomien, hvilket jeg ikke synes Zhang har formået at gøre.
Skrevet af OC
Det ville være hovedløst at forlænge med Handanovic hvis præmissen er at han i så fald skulle kræve at spille x antal kampe. Jeg kan slet ikke se det for mig, og det handler nok mere om god, gammeldags italiensk konservatisme.

Ang. PIF, kunne man håbe du har ret. Men det ville dog være dejligt at få noget mere styr på økonomien, hvilket jeg ikke synes Zhang har formået at gøre.


Der er vel kun ét form for ejerskab der er værre end kinesernes fallitbo af en rodebutik, og det er et mellemøstligt autokratiregime der skal bruge klubben til sportswashing og markedsførsel af en morderisk stat og kongefamilie.
I så fald er jeg ude.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(560810232201)
I så fald er jeg ude.


Ja enig, det ville være rigtig rigtig skidt.
Skrevet af Soren32
@Rosso
Når man sammenligner to hold "head to head", må man vel kigge på præmisserne (?)

Ja, og en bør da så afgjort være spillerne på holdet.

Skal man dømme ud fra det historiske billede, ville Kjær gå på kroppen af den store 9er der falder ned i banen, mens Tomori/Kalulu stadig står højt og stoler på sin speed til at løbe den anden angriber op.


Uanset hvad, så havde vi stadig haft ham inde som våben, og ikke bare to 9er agtige spillere, der havde en god aktion sammen. Forstår stadig ikke den opstilling, og kritikken af Inzaghi forbliver den samme.

Vores defensiv var jo fortsat bundsolid mod Sassuolo. problemet var i den offensive del, hvor vi forlod os på alt for mange lange bolde op på Giroud.

Præcis. Og det er det jeg mener med, at jeres spil ikke var kommet til udtryk. For Havde i ikke haft Leao i hopla, havde kampbilledet nok været anderledes. Igen: Det er ikke givet, men han er jeres vigtigste våben, så havde Kjær været på banen, og i havde stået dybere, kunne vi have dæmmet lidt op for det.

Ikke forstået - hvordan bremser det Dumfries og Darmian i at modtage bolden retvendt?

Det der bremser Dumfries er, at han bliver total usynlig af det kort.


Desuden handler det om det taktiske aspekt. Slår man lange bolde op forreste geled, får man umiddelbart ikke wingbacks´ kompetencer i spil.

Nej, og det er jo også total forkert af Inzaghi.

Her har spillerne vel også en aktie? Ingen tvivl om at typer som Conte, Gattuso m.fl. er dygtige til at "opildne" spillere. Men hvis spillerne ikke også kan det på egen hånd, er det vel en mangel på egenskaber generelt i truppen.

Naturligvis har han de en aktie. Men det er jo det kønsløse udtryk kombineret med en attitude, der slet ikke havde været tilladt, hvis man havde haft kære Antonio stående med 120 db lys på sidelinjen. Fra mænd til mus, synes det.

Jeg synes det er en lidt forsimplet fortolkning.


Det synes jeg ikke. Inzaghi har bevist, at han kunne få holdet til at køre som en velsmurt målmaskine. Men det døde ud. Og det er fortsat ind i denne sæson. Og holdet har da klart kvalitet til mere, end hvad der ses. Omvendt kører det da meget godt for jeres mister, der selv med en højrekant med Saelemakers og Mesias kan vinde Serie A.

Inzaghi kan meget vel ikke være den rette mand i sædet i Inter. Og jeg forsøger da ingenlunde, at komme ham til undsætning - tænker det står rimelig klart udfra mine indlæg.

Nej nej, jeg tror ikke, der er mange fortalere pt. Men kan tage fejl.


Her vil deltagere i Serie A tipstråden måske også have set, at jeg faktisk har Inter som favoritter.


Det synes jeg også at have stødt på selv. Det overrasker mig. Men jeg håber da, du får ret. Jeg ser jer som bedste bud.


Skrevet af Soren32
Ift. gårsdagens kamp.

Vores CL kamp var vel et forventet nederlag. Men det var også endnu en demonstration af Inzaghis mangler. Jeg synes, det var fedt at se Onana på kassen. Også selvom det var en vild kamp at kaste ham for løverne. Men det må (læs: burde!) stå klart, at han bare skal have kampe.

Derudover, så var det også fint at se Mhiki spille en okay kamp, og det var rart at se Gosens få fuld tid. Han satte bestemt ikke sin side i brand, men han var sikker defensiv og må bygge på. Det var vel også positivt, at Bastoni ikke gled i en bananskræl.
Men det er håbløst, at Dumfries kager rundt i det i 70 minutter! Uden at blive skiftet. Og det er godt nok også skidt, at vi op til Bayerns scoring ser 5-6 chancer med skud på mål, uden at vi prøver at ændre noget. Vi behøver ikke nødvendigvis skifte ud så tidligt, men vi kan skubbe frem, så vi ikke står og inviterer Bayern ind. Kommentatorerne sad også og snakkede om, at det var et spørgsmål om tid.

Men altså, det var jo næsten en træningskamp for Bayern. De havde uden tvivl et gear mere, hvis det endelig blev nødvendigt.
Inzaghis indskiftninger er heller ikke noget, som kan gøre forskel i sådan en kamp. Gagliardini og Correa er ærligt talt et par nulbonner. Jeg har tålmodigt ventet på at se den ”rigtige Correa”. Det er bare først nu, det går op for mig, at jeg allerede har set ham. Magen til elendighed. Hvorfor skal han altid foprsøge at afdrible eller finte et helt hold? Og hvordan kan han end ikke ramme målet på det frie skud?

Hvad værre er, så kan jeg ikke se, hvorfor Torino ikke skulle komme og tage 1 eller alle 3 point mod os. Vi plejer i forvejen at bøvle med dem, og med vores spil pt. Er det SLET, SLET ikke givet, at vi får fuldt hus. Med odds 6,75 på Torino tænker jeg faktisk at lægge en sjat penge på dem.

Rygtet om PIF eller om vi skal se mere på Suning er ren pest eller kolera. Det er sgu lige før, den skulle bringes op i Mads & Monopolet!
Skrevet af Soren32
Dobbelt post.
Skrevet af OC
Biasin melder at Zhang har givet Goldmand Sachs grønt lys til at finde en ny køber.
PIF rygtet skulle ikke have noget på sig.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
3 point i en hjemmekamp mod Torino, hvor vi har første skud inden for rammen efter 65 min(!).
Handa har flere gode redninger og kan ikke klandres for noget i dag. Men spillet var ikke kønt.
Synes dog Martinez fortjener en MOM for sin vilje og sit store arbejdsraseri.

Inzaghi vil forsat blive diskuteret.
Skrevet af OC
Vigtigt resultat i en tid hvor kun en sejr havde gjort os relevante i denne sæson.

Torino har altid været sådan her, selv da vi var bedst - førhen hed det en besværlig Belotti, nu er det to bevægelige angribere i Sanabria og Vlasic der gjorde det svært for vores forsvar.

Vi kreerer (forventeligt) ikke meget, men kun få gange er vi ved at knække over på kontra (modsat mod Lazio og Milan).

I´ll take it.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Det var en rædderlig omgang, som det oftest er mod Torino. Det var ikke videre betryggende, at Inzaghi umiddelbart ikke havde nogen modtræk til mandsopdækningen af Brozovic. Det blev bedre efter udskiftningen af Dzeko, der gav mere bevægelse fra den anden angriber, Correa.

Der blev, til trods for den sløve start, produceret flere chancer i kampen end en del af de hold der nok ender i top 5.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0