Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Så gælder det juve ude.
Vi vælger at bruge acerbi i sted for en bastoni. Det fatter jeg nada af!! Men håber jeg tager fejl!!
Ellers bliver det spændene at se om vi kan holde form! Tror faktisk vi kommer til at have bolden meget idag da juve er begyndt at give lov til modstanderne at have bolden, men er satme spændt!
Skrevet af Soren32
Vi burde føre 2-0 ved halvlegen. Godt spil, meget tandløst Juve-hold. Lidt mærkeligt derby, tør man sige fladt sammenlignet med tidligere opgør?

Men altså, vi skal have 3 point. Dumfries gør meget godt, men kunne han dog bare lære at afslutte klinisk.
Skrevet af Nickdkinter
Ja vi står godt. Satme taktisk. Vi skal bare foran så skal vi nok vinde den her. Juve er godt nok ik særlig gode. Pyha de kommer frem til nada
Skrevet af Soren32
Hold nu kæft altså. Det kan vi udelukkende takke os selv for.
Skrevet af OC
Når man ikke kan score på en ud af 3 90% procentchancer, så scorer Allegris Juventus naturligvis på deres første farlige (kontra)angreb.

I nuværende forfatning er de jo på niveau med et bundhold. Alt andet end en sejr er komplet uacceptabelt, men nu skal vi være heldige med uafgjort.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Juve kan stille sig endnu mere defensivt, og hvis vi ikke har kunne score endnu på de store chancer, så ser jeg det ikke ske. Typisk at de får et mål på at Barella kager i det og de får spillet sig frem. Dét der juve ligner ellers mere den anden klub fra byen. Men de kan grine sidst, de er ved at overhale os indenom.
Skrevet af OC
20 minutter tilbage, men vi kan spille 90 mere og vi vil ikke kunne score. Mentaliteten er helt skudt.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Bare rolig, Correa kommer snart ind og gør ingenting til eller fra i angrebet.
Skrevet af OC
Hvilket ville være bedre end Lautaro, som har været en aktiv hæmsko og nu har brændt to kæmpe chancer.

Den her kamp skulle være lukket for længst.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Højaktuelt 5 ud af 5 mulige nederlag mod top otte modstandere.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Vi har lige tabt til et Juventus der startede med Miretti og Fagioli på midtbanen.

Fyr Inzaghi hvis det er, jeg er sgu ligeglad med at gå videre fra Champions League hvis den så står på Conference League næste år-
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
For helvede. Det her juve MÅ vi ikke tabe til. Synes, at Inzaghi sætter holdet fint, men der er kæmpe afbrændere. Men sammenholdt med at han ikke kan vinde over de andre store klubber heller, så må snoren være brugt op. Flotte kampe i cl batter jo ikke, når sæsonen er forbi allerede. Hvor er det her en ringe kamp mod et ellers helt uset dårligt juve.
Skrevet af Nickdkinter
Det pinligt! Men vores træner er satme ikk skyld i
Vores spillere ikk kan banke den pis bold ind! Det er bare ikl godt nok jo! Vi spiller jo juve som vi gerne vil. De er ikk farlige eller noget
Som helst!!! At vi så ik gider at score dwt er bare ikk godt nok. Også med de to piv ringe spiller de har på
Midten. Det jo vanvittigt.
Skrevet af Nickdkinter
Ingen tvivl vi skal bare i top 4. Også må Napoli for min skyld sgu gerne tage det mesterskab.
Skrevet af Soren32
Men samme træner er altså også ansvarlig for alle de kampe, vi allerede har tabt i år. Og han var ansvarlig for en slump uden lige sidste år, hvor vi heller ikke kunne score og satte hele sæsonen over styr, så Milan kunne vinde. Når vi allerede er her på sæsonen, hvor vi har udspillet vores rolle, så er det helt fair at stille spørgsmålstegn ved ham, der styrer holdet og blødte point, så vi reelt var væk inden 10. Spillerunde.
Skrevet af Soren32
Og den top 4 er i øvrigt slet ikke givet. Napoli, Milan og Atalanta ender over os. Så er der stadig Lazio, Juve og vel også Roma at dyste mod. Intet er givet, når vi tilsyneladende taber til alt bare nogenlunde kvalificeret modstand i egen række.
Skrevet af Nickdkinter
Atalanta tror jeg ikk på.
Og ja klart hvis det køre mere af lort så må han ud. Men kan virkelig ik se hvem vi skal ansætte??:/.
Lad os nu se de næste kampe det skal det vise sig om vi kan sætte nogle gode kampe sammen eller ej. Der møder vi hold over os.
Skrevet af Soren32
Vi møder Bologna hjemme og netop Atalanta ude, så er det altså VM. Så der bliver ingen stime. Bologna SKAL vi naturligvis slå, men kampen i Bergamo bliver svær.

Jeg har heller intet bud på en egentlig afløser. Men det må klubben være nødt til at tage stilling til. Særligt hvis vi ryger ud af CL, fortsat taber mod direkte konkurrenter og falder bagud. For så er der ikke råd til andet.
Skrevet af Nickdkinter
Hvis vi vil gøre det nemt for os selv er det 6 point. Længere er den jo sådan set ikk.

Og god god lodtrækning i cl! Vi skal op imod Porto. Med de hold vi kunne trække er det vel en af de bedste.
Skrevet af DenBlaaDelAfMilano
Lautaro må gerne øve sig i at sparke bolden ind i målet.
Det her Juventus-mandskab er det ringeste i mands minde, og de slår os relativt nemt. Porto-kampen burde slet ikke være i tankerne nu - hvis vi taber til Atalanta (og ikke slår Bologna) bliver vi simpelthen latterliggjort. Med rette.
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
annonce
0