Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
DET er vanvittigt!! Sindsygt han løber så meget!!!
Skrevet af Nickdkinter
Spændene med dumfries, hvis han forsætter her til VM så kommer der nogle store bud. Men jeg sys sgu ik rigtigt vi kan gå af med ham. Men kan forstille mig Chelsea kommer med er stort bud
Skrevet af Soren32
For et højt bud, vil jeg mene, han er den af profilerne, vi bedst kan undvære. Måske også, da jeg ikke som sådan betragter ham som en egentlig profil. Dumfries har til tider gode kampe og aktioner, men han er fortsat utrolig rå og kan svinge noget videre i sine præstationer. Jeg ser ham gerne solgt for de 40 millioner euro, der ofte nævnes - og er der virkelig kommende bud oppe på de rygtede 60, er det i min optik en kæmpe no brainer. Tag gerne ´en masse´ penge og Dalot fra United - eller scor kassen fra en af de andre engelske klubber.
Skrevet af OC
Jeg er enig. Dumfries burde være første mand på blokken.

Jeg var ikke imponeret af Dalot i Milan, men der var han selvfølgelig også ung. Der skal dog ikke hakkes specielt meget af prisen for Dumfries, før jeg ville blive mindre imponeret over en eventuel byttehandel.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
https://twitter.com/Inter_Xtra/status/1605191218484363265?

Whoops, hvem havde dog set den komme.

Marotta dit kæmpe fucking fæ.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Nu er det ikke ovre endnu, men det er svært at konkurrere med de latterlige araberklubber. Jeg synes, Inter har strukket sig langt. 6 mio. euro plus 1 mio. euro i bonusser er et flot tilbud efter italienske standarder.
Mojn do!
Skrevet af OC
Det er kun svært at konkurrere når man offentligt shopper ham rundt for at finansiere sit transfermarked (sommer efter sommer) i stedet for at forlænge med ham.
Han stod med åbne arme i foråret 2021 og talte højt og bredt om at han ville være Inters Hamsik (som han i øvrigt har gjort i flere år), men Marotta ville cashe ud, og lærte i samme ombæring intet af Perisic-affæren.

Nu sker ingen af delene, og man smider den fremtidige kaptajn og et potentielt klubikon ud med badevandet, og erstatter det med et eller andet lort a la Smalling.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
https://twitter.com/Inter_Xtra/status/1605281118747598849?

I øvrigt forstår jeg ikke hvorfor Antonello stadig er at finde i klubben.

Det er nok det mest amatøragtige arbejde jeg har set i den her klub, nogensinde, og jeg har altså set Ishak Belfodil spille wingback i Mazzarris 3-5-2.
La prende Vecino.
Skrevet af Bøffel
Jeg har lige købt billet til Juvekampen til marts. Det bliver min første tur til Milano, San Siro og en Inter-kamp.
Nogen gode råd ift kampen eller idéer ift byen fra nogle af jer, der har været afsted flere gange?
Skrevet af Soren32
E-n-d-e-l-i-g er klubfodbolden i Italiens bedste række tilbage! Vi starter selvfølgelig med en kamp, der ikke er god for hjertet. Vi er vel Interfans! Vinder vi mod Napoli, er vi stadig 8 point efter dem, mens en sejr til Napoli sætter os hele 14 point bagud. Og selvom Napoli i tidligere sæsoner har kludret mange point væk, er det altså et (for) stort forspring til et velspillende hold, som i øvrigt ser sultent ud og kan gå hele vejen.

Derudover er der mange spørgsmålstegn. Lukaku? Er han 90+ kg dovenskab uden selvtillid fra et ringe VM? Eller har han arbejdet på formen og vil ud og bevise sig? Jeg håber og tror på sidste! Gerne sammen med en Lautaro fyldt med selvtillid.

En anden liiidt for spændende ting, som OC har kommenteret på: Skriniar! Håbløst arbejde af klubben på den front, at man havner i en situation, hvor SÅ stor og central en spiller kan ryge. Håber dog, at Inzaghi har ret i, at Skriniar ”elsker Inter og vil blive i trøjen”. Han ligner en, der rent faktisk gør netop det. Og det indikerede det da også sidst, hvor han fyrede agenten og forhandlede en ny aftale hjem med Inter. Han er en fantastisk spiller og kaptajn, og jeg håber, at det kæmpe rod over sommeren, og det evige nøl, nu ikke får konsekvenser. Spørgsmålet bliver, om det kan mærkes på spillet? Det er ikke en kamp, hvor der er plads til svipsere.

I øvrigt ender De Vrij sikkert med at forlade os gratis til sommer. Det er mindre katastrofalt end Skriniar, dels fordi vi selv fik ham ”gratis”, men stadig ikke godt nok.
Derudover er Brozo ikke meldt klar til i aften. Heldigvis synes jeg, at Hakan gjorde det rigtig godt som vikar senest. Men jeg ville klart foretrække en midt med Brozo, Barella og Hakan over for typer som Anguissa og Zielinski i de direkte dueller – ja, og for selvfølgelig også at ødelægge mulighederne for Kvara og Oshimen.

Kampen i aften er hjemme. Og jeg håber, vi skyder 2023 i gang på bedste vis. Jeg vælger at håbe på en 2-1 sejr med Lukaku som en af dem på tavlen. Men jeg tror mest på, det ender med pointdeling.
Skrevet af Soren32
BTW så ligger der en video kaldet "Sundhedstjek på Inter "fra De 3 Senatorer på YouTube. Det er en virkelig god gennemgang af Inter og Suning-tiden samt et blik på fremtiden. Stor anbefaling herfra.
Skrevet af Soren32
Udmærket spil til tider. Genial hæl fra Barella til Lukaku. Fortjente at blive sparket ind! Vi står godt, men det er tydeligt, det har været en lang pause. Små dumme fejl, manglende kynisme fra Damian og Lukaku samt Di Marco, som ikke nødvendigvis så helt offside ud.
Skrevet af Nickdkinter
Spiller fint i og taktisk også fint da de er farlige på omstillinger også.
Vi skulle virkelig have været foran!!
Skrevet af Soren32
Jaaaass! Fremragende mål!
Skrevet af Nickdkinter
SÅDAN!! Og hvilket oplæg!!
Skrevet af Soren32
Ja f-ing tak! Det åbner mesterskabet igen og er sygt vigtigt i vores jagt på den livsvigtige top 4!
God kamp, og håber den gejst, som Skriniar viste ved målet, er et tegn på forlængelse af kontrakten. Må altså også bare rose Acerbi. Jeg troede, han ville blive en gigantisk nulbon, men igen i fag gør han det super og er med til at frustrere Oshimen.
Var lige ved at blive spændende ril sidst, men Onana stod der rette sted.
Dejlig start på det nye Serie A år.
Skrevet af Fox@Mulder
Tillykke med en velfortjent sejr - fin præstation som gjorde at Napoli for første gang i sæsonen så ganske ordinære ud.

Jeg tror personligt, vi får et endnu tættere og mere vanvittigt mesterskabs kapløb end sidste år - tror ikke Napoli kokser fuldstændigt ligesom de plejer, og Juventus lykkedes med at få 3 points runde efter runde, på trods af de spiller som en pose nødder.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Nickdkinter
God kamp af alle idag! Spillet så godt ud og taktikken var helt på plads! Det var satme dejligt at se og hvor meget det betød. Dog var lukaku virkelig ude af kamp form. Men den skal nok komme igen. Godt at have det monster tilbage :). Fuck er det dejligt serie a er tilbage og starte sådan her! Nu skal vi tage den lørdag ude imod Monza!
Skrevet af OC
Klart, klart, klart det bedste hold på banen, mod et hold der ikke har tabt hele sæsonen. Alligevel er det tæt på en udligning til allersidst.

Det skal simpelthen være skarpere.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Må sige efter moratta udtagelse
Igår efter kampen så tror jeg sgu desværre ikk vi kan forlænge med vores kaptajn :(.
annonce
0