Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ols23
Han gør det heller ikke lettere for sig selv, Skriniar ift. Klubbens fans ..

Correa spiller vel kun fordi, Inzaghi med lukkede øjne håber at en tydelig nulbon kan blive en succes.. det er jo trods alt hans mand hele vejen igennem.
Skrevet af Soren32
Det værste, foruden hans mange mislykkede forsøg på at drible, er han konstante forkerte beslutninger. Hvor Dzeko har en kæmpe fodboldintelligens, ro og sætter spillet op, der tager Correa og stikker spillet i en forkert retning - bla. Ved at ikke stikke Di Marco, som kommer på kanten, men i stedet spille bagudrettet og dermed bremse en potentiel farlig chance. Han foretager sig intet rigtigt! Sikke en formøbling af et i forvejen småt budget!
Skrevet af Soren32
Martinez ligger isoleret på toppen, og vores løsning er at fodre ham høje indlæg. Inzaghi, kom lige..
Skrevet af Ols23
Jeg forstår altså heller ikke hvad man har set i Bellanova..
Han er hurtig, ja. Men der er hverken overblik eller kvalitet i hans slutprodukt.
Skrevet af Soren32
Nej, det er kun speed.
Det er skræmmende, som der er forskel på vores top- og bundniveau. Hvor mange gange midt i denne sæson har man ikke sagt "det er vores ringeste kamp i år"?
Nu prøver Inzaghi lidt, men det er 100 procent, at vi taber den her kamp hjemme til Empoli! Havde det været en sæson med Mou eller Conte, havde man måske stadig haft et lille håb. Men sgu ikke under Inzaghi.
Vi skal prise os lykkelige over juves straf ift. At slutte i top-4.
Det her er håbløst.
Skrevet af Ols23
Ja, man kan som oftest se glasset som halvt fyldt eller halvtomt.. men i øjeblikket under Inzaghi virker det mere som glasset er helt tømt..
Skrevet af Soren32
Hvor er vi ringe. 1 point mod Monza og Empoli.
Skrevet af Soren32
Og så kan man lige læse en artikel på bold, som er lagt op under kampen. Skriniars agent: "Vi har allerede fortalt Inter, at Skriniar ikke forlænger sin kontrakt med klubben."
Fed aften. Men så må Skriniar jo sige farvel på denne måde. Bindet skal jo så af den arm.
Skrevet af trattorecapitano
Bellanova bør gå ned i fanshoppen og aflevere sin Inter-trøje. Nøj, det var ringe. Correa og Gosens kan følge ham derned, og så kan de overveje om de bør gøre det samme.

For mig at se har vi ikke bredden til at være mesterskabskandidater - desværre. Og det bliver nok ikke bedre de kommende år uden nævneværdige sponsorater.
Skrevet af Ols23
Ja. Han kan ligeså godt ryge nu her.
Det vil ikke gavne nogen at blive.
Han får fansne på nakken fra nu af, hvis han ikke er fortid efter dette røde kors.
Anførebindet må om alle omstændigheder væk fra hans arm nu.
Og kigge på at køre nye spillere i stilling. Om det er ungdomsspillere eller en ny man henter ind.
Skrevet af Nickdkinter
Ny anføre også få solgt manden. Vi skal ik bruge ham, vi må bruge dem vi har også skal top 4 bare komme så det vel det. Også håbe at Napoli tager mesterskabet.
Også må der handles ordenligt til sommer eller evt de penge vi kan få for skriner.
Skrevet af Pty
Har været tilhænger af Inter i mange år og der er sq en eller anden bipolar lidelse i den her klub... Banker Milan 3-0 og taber så hjemme til Empoli. Hold kæft det er skrøbeligt! Og lige som man følte at Inzaghi begyndte at oppe sig lidt så spiller han fandango med Correa i startopstillingen. Føj han er skidt!
At Skriniar spiller er vel fint nok men at han stadig er captain oven på de sidste par dage er sq lidt til grin.
Skrevet af Ols23
Pty
Det er som sådan heller ikke fordi jeg ikke har villet se Skriniar på banen før..
Problemet er de udtalelser de er kommet med efter kampen, eller under kampen..
At gå ud og sige, vi er færdige i denne klub, er ikke et særlig smart statement eftersom han nu muligvis skal hvile sine øre ovenpå en ekstrem pibekoncert weekend efter weekend..

At Inter er uden skyld, er på ingen måde det jeg forsørger at påstå, men det er simpelthen klovneri den måde det hele er sket på. For alles side.
- Men især fra Skriniar´s agent side(!!) ovenpå dette nederlag og hans nu tragikomiske røde kort der koster kampen
Skrevet af Pty
Ols23
Var egentlig ikke møntet på dig det jeg skrev... Mere den holdning som mange Inter fans sidder med lige pt at han overhovede ikke burde spille.
Inter skulle havde forlænget hans kontrakt sidste år da man mere el mindre havde en aftale på 5mil€ per år( Eller havde solgt ham!!). Men Zhang begyndte at flirte med PSG pg åbned derved døren til det her rod.
Mit eneste problem med Skriniar er at jeg sidder lidt med fornemmelsen at han aldrig har haft intentioner om at forlænge. At han er bliver tilbudt et eller andet absurt beløb af PSG for at komme gratis til sommer og blot har holdt Inter hen i den tro at de havde en chance. ( Så han slap for at åbne munden og blive upopulær)
Men er enig i han burde sælges nu. Men tror ikke det sker.
Som jeg skriver så tror jeg Skriniar har en aftale(Haft i lang tid) om et BIG $ move til PSG til sommer hvor han tjener boksen på en kæmpe sign on fee.
Skrevet af Ols23
Pty
Jeg så det heller ikke som henvendt til mig, nødvendigvis. Men jeg svarede fordi det omhandlede en del af det jeg også skrev.

Men ja. Jeg kunne også være lidt lunken omkring de reelle intentioner fra Skriniar og hans agent. Der har ikke været de samme udtalelser eller lign. Fra hans lejer som før han offentligt blev sat til salg, og nærmest solgt til PSG. Jeg tror det gjorde ondt på ham, at blive gjort op i penge på den måde, efter han højt og helligt havde erklæret sin kærlighed og troskab til klubben. (Også selvom fodbold i dag stortset kun handler om penge, og spillerne ikke er andet end tal for ejerne)
Skrevet af Soren32
Kald mig bare håbløs romantikker eller naiv, men jeg har godt nok svært ved at forestille mig, at Skriniar skulle have været så shady omkring sit skifte. Han har altid givet alt for klubben og gået forrest. Men det er da klart, at når KLUBBEN fejler og placerer Skriniar i en position, hvor han pludselig hører om de tilbud og måske samtidig begynder at føle sig ofret og mindre værdsat, så kan det da sætte tanker i gang. Personligt synes jeg dog, at alt mistænkeliggørese eller (og det er ikke møntet på jer, men set på andre Inter fora) og had bør forstumme øjeblikkeligt. Set bort fra det røde kort og måske meget uværdige punktum i sidste kamp, så har Skriniar båret vores trøje meget flot.

Nu må vi se, om vi kan få de 15 millioner euro, som der er snak om. Koster det sportsligt for anden halvdel af sæsonen? Hvem ved. Det er i hvert fald svært at pege på god en afløser - og da slet ikke en af samme kvalitet. Alt respekt for D´Ambro eller for den sags skyld De Vrij, så er det altså bare en downgrade. Men det må vi se i øjnene. Det ender som med Hakimi, der blev til Dumfries. Måske SKriniar bliver til Milenkovic, som der før har været snak om. Men uanset hvad, bliver Marotta nu bedt om at lukke hullet, vel at mærke med peanuts øremærket til opgaven.
Skrevet af Ols23
Skriniar har altid gået forrest, og gør det vel i og for sig stadig (minus det røde kort). -på banen! Så på den led kan han ikke klatres! Men efter klubben satte ham til salg, har der været minimalt af positive udtagelser fra deres lejer, og måske med god grund . Men siden da, tror jeg de har søgt andre veje. Og måske jeg er blændet af irritationen af hele det her show.
Han er en stor spiller, der kunne have endt som kultfigur og legende! Men det ender med en stor spiller og for mange fans en skidt slutning på et begyndende eventyr.
Skrevet af Nickdkinter
Enig Ole.
Skrevet af Pty
Jeg er nok også lidt blivet negativ over hele situationen siden jeg et så strid at mistænkeliggøre Skriniar på den måde... MEN når Skriniars agent udtaler at det er Inters egen skyld fordi de satte ham "til salg" så virker det bare som en belejlig udskylning så at kunne smutte gratis( Og score kassen). Gælder det ikke de fleste klubber at hvis nogen vil betale nok så er alle vel til salg? Vi endte jo netop med at sige nej til PSG fordi de ikke ville betale nok!
Nu ved Skriniar nok godt at klubben ikke har nogen penge så hvis et bud er højt nok så kan alle få lov til at smutte.
Han kunne da i det mindste lave en kort kontrakt med en aftale om at kunne få lov til at smutte så klubben ville få lidt ud af det( Ligesom Bremer gjorde i Torino).
Ved godt Inter har været nogle klovne i den her sag men synes stadig Skriniar kunne have gjort det lidt mere elegant.
Tror desværre han er blivet korrumperet af PSG med løfte om alt for mange penge.
Skrevet af Sortogblå
Øv hvor er jeg træt af Skriniar. Jeg tror helt klart at han bruger det som undskyldning! Men det fratager dog alligevel ikke Marotta for nøl.

Det er bare en skod situation.

Men jeg vil dog ikke være ked af Darmian i den position. Darmian har klasse forsvarsegenskaber. Det vil forhåbentlig også gøre at vi kan få kørt Dumfries mere i form igen, selvom Darmian spiller godt som wingback også.
annonce
0