Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
@Ols + Pty
Ja, jeg tror da også, at den kære Skriniar har øjnet en mulighed siden i sommers. Men min pointe er, at det 100% er klubben, som har skidt i nælderne. For alting lå til en nem forlængelse. Alle de dollartegn havde slet ikke spejlet sig i Skriniars øjne, hvis ikke Zhang havde skabt situationen. Og så kan man vel heller ikke bebrejde en spiller, at han tænker, ”hvis ikke nu, hvornår så?”, når en klub i økonomiske vanskeligheder allerede har vist sig klar til at lade ham gå. Hvorfor så ikke hente en fed check via et sign-on fee? Det må i hvert fald efterlade ham med en følelse af, at kærligheden måske ikke var så gengældt, så hvorfor spekulere i det elegante exit?

Så jeg blamer klubben. Jeg synes, de er nogle gigantiske dræn. Men det fraskriver så heller ikke Skriniar, at han er ved at efterlade os fans med en dårlig smag i munden. Særligt med det stunt, hans agent lige udførte under seneste kamp, hvor et rødt kort så bare kom som en ekstra streg i regningen.
Men det værste er den situation, det efterlader os i. Dels er det en kulturbærer, som forsvinder, som OC var inde omkring, dels forpurrede vi muligheden for at hente Bremer OG stikke penge i lommen i sommers.
Hertil har jeg bare lyst til at sende en sviner afsted efter det, som sportsdirektørerne lavede i sommers generelt. Men det er en anden snak.

@Sortogblå
Med alt respekt, så er jeg bare ikke enig. Darmian fortjener alt mulig ros. Synes han er en så fin gardering til højre WB. Vores bedste på pladsen! For Dumfries er simpelthen alt for svingende. Der er 3 dårligere kampe per gode. Han kan løbe, men hans fodboldintelligens bliver aldrig god nok. Han tager dumme beslutninger, er ikke kynisk nok og hans indlæg er heller ikke toppen af kransekagen. Derfor er jeg også meget overrasket, når jeg hører tal som 40 millioner euro fra PL. SÆLG, SÆLG, SÆLG!
Så skal man have en ny WB til den side, for Bellanova er jo langt fra moden til at bære vores trøje, og Darmian er primært til rotation. Sidstnævnte ser jeg heller ikke i en CB-rolle. Dertil er han ikke placeringsstærk nok og mangler nogle defensive egenskaber. Men det er bare mit besyv.

Det tegner til at blive et vildt marked til sommer. Altså, så vildt det kan blive uden særlig mange midler på lommen!
For vi står til at miste Skriniar og måske De Vrij, mens Acerbi jo er ejet af Lazio. Sidste kommer nok til for et par millioner (og den pris er rigeligt retfærdiggjort af gode optrædener).
Oppe foran SKAL Correa forlade os. Lukaku det samme, medmindre miraklet indtræffer over de næste kampe. Og så skal naturligvis krydse fingre for, at Zhang ikke skal ud og ofre noget a la Barella eller Bastoni, fordi det kan indbringe en klat penge, som han har set sig varm på. Ak ja, optimismen er svær at holde fast i.
Skrevet af Sortogblå
Søren32:
Jeg synes du er lidt hård vedrørende Darmian. Han er formentlig en af de stærkeste placeringsspillere vi har, særligt defensivt, hvorfor en centerback rolle, vil passe ham.

Dumfries skal nok komme i gear, og dermed gerne et salg til 40+ mio. Han kan ikke være tilfreds med situationen lige nu, og det er jo her han skal vise om han har det niveau, som han bør have.
Men hvis vi ender med at købe Bellanova, så skal han lejes ud, og have fast spilletid, hvis han skal blive god, han har nemlig ikke nærheden af niveau endnu.

Ifht. Kulturbærer, er Skriniar ikke et væsentligt tab, efter min mening, eftersom Brozo, Lautaro, Bastoni og Barella stadig er her.
Jeg kan ikke huske hvem der sagde det, men han mente at Skriniar kunne erstattes bedre end Lautaro F.eks. da det er nemmere at finde en god forsvarer end angriber. Det er jeg enig i.
Skriniar, bliver et tab, men jeg synes nogle gange at han bliver gjort større end han er.
Skrevet af Ols23
For ikke at ende med at gentage mig selv, og køre debatten i cirkler. Så er vi - så vidt jeg kan læse - helt enige i at det er klubbens fejl 100%, men det er forfærdeligt et show Skriniar og Skriniar´s agent køre efterløbende..

Dertil er sommerens største ønske for mig, et stort salg af vores kære ejer og dets cirkus som medfølger.
-Det virkede lovende i starten, men eftersom de er mere interesseret i tal end om det er Dumfries elle Bellanova, Skriniar eller Acerbi som spiller.. så er det et problem. Især når det sportslige perspektiv er toppen af ligaen og pokaler.
Selvfølgelig skal projektet være bæredygtigt, men det skal også være gennemskueligt og holdbart for fansne. Og det er det ikke, som det køre lige pt!
Skrevet af Soren32
@Sortogblå
Ja, måske. Men jeg synes, at der sker for meget fra postionen på HWB og som CB. Og jeg er kæmpe fan af Darmian og hans rolle i klubben, i øvrigt. Men når vi møder tophold i Serie A eller Europa, så synes jeg ikke Darmian er en tilstrækkelig løsning til den centrale del af forsvaret. Det er en position han KAN varetage, men ikke han naturlige. Og det synes jeg, man kan se. Derfor skal vi i min optik have en arvetager til Skriniar, mens Darmian kan fortsætte i hans nuværende rotationsrolle.
Og ja, der er et par kulturbærere, enig. Men Skriniar var en klippe. Bastoni har stadig udfald, Barella er til tider stadig lidt umoden. Så jeg tror da bestemt, vi kommer til at savne Skriniars stabilitet og grinta. Om end der stadig er andre i klubben – vel at mærke også italienere, som jeg synes der også bør være i den forbindelse.

Spøjst i øvrigt, at du mener Skriniar var nemmere at erstatte. Jeg husker debatten som en angriber kontra en god højreback. Mener, det var ang. Hakimi og Martinez, hvor pointen faktisk var, at det havde været nemmere at erstatte en angriber. På det tidspunkt var Martinez også noget mere svingende, men jeg var ellers enig i pointen.

@ols
Ja, vi er nok ret enige. Det er ikke kønt overall. Og ja, netop det sportslige projekt er så frygteligt sekundært, nu alting bare er overlevelse sommer efter sommer. Så absolut, et Zhang-salg af klubben er DRØMMEN!
Skrevet af Pty
Ville være lækkert med et Inter salg!

Men medmindre det en eller anden mega rig araber som vil investere hårdt så er spørgsmålet hvor meget det ændre...
Inter er åbenbart en kæmpe underskudsforretning så det eneste man kan gøre er vel forsat at spare hvis vi skal være selvbærende. ( Vi SKAL have det stadion!!!!)

Darmian er ikke god nok som starter i Inter( Hverken HWB el CB)
Jo han har hjerte og arbejder hårdt men er ikk mere end en bredde spiller i mine øjne.

Dumfries er dog os alt for op og ned så hvis der lander noger der ligner et 40mil€ bud så det bare om at sælge!

Gider ikk Skiniar mere...
Han har valgt at forlade os og det er det. Man kan kun håbe at ledelsen har lært noget af det og ikke lader lignende sager gentage sig (Forlæng i god tid i klaphatte!!)
Skrevet af Martinovic
Men medmindre det en eller anden mega rig araber som vil investere hårdt så er spørgsmålet hvor meget det ændre...


Det ændrer ikke en dyt - i hvert fald ikke med amerikanske ejere, der kun tænker profit. Næh det var sgu tider med Moratti og Berlusconi.

Inter kan håbe på en arabisk ejer, der kan skyde masser af penge i klubben via egen-sponsorer, som de gør i PSG.

Når de engelske klubber har mulighed for at smide så mange spillere efter spillere - hvad skal vi så med FFP? Det skævvrider toppen endnu mere. Italiensk fodbold kommer til at halte endnu mere efter, fordi muligheden for at skabe et produkt som i England er helt umuligt.

Mojn do!
Skrevet af Sortogblå
Søren32:
Det er en position han KAN varetage, men ikke han naturlige


Helt enig. Men situationen vi er i lige nu, er han bedre end det vi kan få.
Djalo bliver nævnt, som mulig erstatning, men er hans niveau reelt set bedre end Darmians? Jeg tror det ikke.
Darmian har så høj en fodbold intelligens og samtidig en enorm arbejdsiver, og samtidig én der har været i klubben længe, at jeg tager ham som CB any day, over hvad end vi kan få ind til 10 mio euro.
Jeg er dog klart enig i, at der skal findes en afløser, og mon ikke vi kan finde en sådan til sommer? Men indtil da, er Darmian, efter min mening, det bedste valg.

Ifht. Skriniar, så tror jeg du misforstår. Jeg ser ham ikke som nem at finde en erstatning for, men derimod pointen at det er nemmere at erstatte en forsvarer end en angriber.
Hakimi var jo faktisk også en goalgetter under Conte, og scorede vel tæt på lige så mange mål som Lautaro på daværende tidspunkt.
Idag tror jeg ikke du finder én der vil erstatte Lautaro - han er vel næsten vores stærkeste spiller og kulturbærer.

Og iøvrigt er jeg helt enig med Mancini, i at der bliver givet ALT for få chancer til de unge i Italien. Vi har faktisk en del dygtige unge spillere rendende på U-holdende og lejet ud, som ikke får chancen - hvis nu ledelsen turde, så kunne det jo være et sted at starte ifht. Økonomien, i hvert fald som rotations spillere/udskiftning/bredde.
Jeg er sikker på at 2-3 unge spillere der jævnligt får chancen ikke vil ødelægge hverken dynamik eller målet om CL.
Skrevet af Ols23
Martinovic det er i og for sig heller ikke pointen fra min side af, at Zhang skal sælge klubben for at der skal komme en rig araber eller amerikansk /europæisk aktiekonge, eller what-so-ever. Pointen var egentlig at der skulle være en klar rød tråd fra ledelsen og til fansne. Ikke i hvordan det interne nødvendigvis løber, men hvordan klubben skal køre efter en klar strategi, og ikke sælger til højre og venstre af stjerner, nærmest ud af det blå.
Måske, endda lidt mere efter den røde del af byen.
Og ja, at udvikle talenter i Inter er nærmest mere fjernt end fred mellem Rusland og Ukraine i øjeblikket, men et lille håb fra min side er det dog stadig, at det kunne være fremtiden..
Skrevet af Pty
Vi skal være klart bedre til at turde bruge vores unge spillere...
Frustrerende at se alle de gode ungdoms spillere der blomster op andre steder som kunne havde spillet en rolle i klubben

Men nej her foretrækker vi gamle udbrændte overbetalte lejesoldater uden hjerte og sjæl for Inter!
Skrevet af Sortogblå
Ifht. Hvordan klubben bliver drevet, med salg af store spillere f.eks. skal vi også huske at det er fordi ydre omstændigheder, som ikke var kalkuleret med fra start, har haft indflydelse, og endog stor indflydelse.

Vi har mistet for op mod 100 mio euro om året i sponsorater, fordi Kina har lukket af. Og det har unægtelig gjort livet surt for os.
Corona ramte hårdt (som for alle), men oven i Kina "modellen", var det bare et ekstra hårdt slag for os.
DigitalBits sponsoratet, har også været helt væk, og bestemt heller ikke gjort det nemmere.

Det tilsammen har jo netop gjort at vi skal sælge de aktiver vi så har, og derfor er det intet under at vi er i den situation med Skriniar.
Jeg tror også jeg havde valgt at sælge Skriniar over, Barella, Bastoni og Lautaro.
Men det backfirede bare, da man ikke fik det beløb man ønskede sig, og det kan man kalde et sats eller dårlig forretning, og det var det også, men man har i det mindste prøvet at redde os fra at komme i FFP igen.

Er der en vej ud? Ja, mon ikke?
Bliver det med nye ejere? Nok ikke.
Kommer der mere Pazza? Ja, med stor sandsynlighed.

Men vi står ret stærkt på salg-siden til sommer (og uden at der skal gå totalt manager i den, så er disse bud, nogle der potentielt set vil være på transferlisten)
- Satriano spiller godt og kan sælges (men man hiver ham formentlig ind til bredden, er mit gæt)
- Agoume er stadig et talent, og kan nok indbringe lidt dadler.
- Dumfries bliver konstant rygtet til over 40m euro.
- Gosens kan undværes, og der vil formentlig være købere i Tyskland.
- Correa vil formentlig også have købere i blandt sig.
- Lazaro, Sensi og Vanheudsen kunne også bringe små salg med sig.

Og dernæst venter der sig, hvis ikke jeg husker helt forkert også 20m euro og venter i et Pinamonti salg.

Så helt skidt ser det trods alt ikke ud til sommer. Men det er klart, det bliver ikke de store indkøb, og derfor kan vi vel udelukke Lukaku.
Skrevet af Ols23
Det er fint at vi nævner en masse fornuftige salgs potentialer, men reelt set er vi ikke en klub der er i stand til at sælge særlig fornuftigt ud, ser vi bort fra måske vores 3 største stjerner over de seneste mange år. (Lukaku, Hakimi og Icardi) i særdeleshed har vi sagt farvel til usmageligt mange free transfers, udlån med dertil kontraktudløb, eller sagt farvel til spillere 6 mdr. Før kontrakten slutter til peanuts.
For ikke at nævne gyldne håndtryk....
Så at planerne skulle ændre sig vinteren og sommeren over, kan jeg ikke se for mig.
Jeg tror, desværre, at der er større chance for at miste et stort navn mere, end en Dumfries til 40+ mil.€
Og det er desværre bare historien der taler sit tydeligt sprog.
Men man kan da have lov at håbe vi kan sælge bedre ud af overskudslageret eller positioner vi er dækket godt ind på.
Skrevet af Sortogblå
Men Ols, man er nødt til at se på ´hvorfor´!

Hvorfor er situationerne/transferne endt sådan? Det er der mange gode grunde til, men det kan også koges ned til - "for at tjene penge, skal man have penge"
Blandt andet derfor står klubber ikke i kø for at tilbyde os store summer for vores spillere - de ved jo at vi ikke kan forhandle dyre kontrakter, og dermed forlænge aftaler, hvilket jo er et kæmpe blow for en økonomisk vækst.
Blandt andet derfor er det ekstremt vigtigt at vi får de sponsorer på plads igen, hellere før end siden - og ja, det stadion.

Det er også fint du nævner de tre, som jo har genereret meget flotte overskud, men der er altså også andre, og her kan nævnes; Pinamonti (20m) Casadei (15m) Politano (21m) Karamoh (8m) Gabigol (18) Vanheudsen (12m)

Det synes jeg er pæne salg, omstændighederne taget i betragtning.

Og ja, så kan vi klart fortælle om Vidal, Sanchez, Ninja, Perisic, Skriniar mfl.
Men også her er omstændighederne afgørende - blandt andet deres store lønninger.
Skrevet af Ols23
Og alligevel sælger vi Lukaku, Hakimi og Icardi til store beløber, kontra den liga de spiller i.
Jeg ved ikke helt hvad sponsore har med handlerne at gøre..
Men ud af de spillere du nævner har vi tjent på, hvad? 2 spillere.
Gabigol gik vi et pænt minus på, politano gik lige op, Vanheuseden (stav) er tæt på at gå lige op med salg og genkøb. Så godt købmandskab kan vi altså ikke ligefrem kalde os. Dertil går vi vel omtrent i 0 med de sidste par års gyldne håndtryk. Bl.a. Sanchez dyre skifte.
Jeg ville ønske jeg så lidt mere lyst på vores transfers udadgående, men det er svært at se lyst på det, når vores indkomst primært består at salg af profiler, og ikke Gagliardini´erne...
Skrevet af Nickdkinter
Dejligt med 3 point og fortjente point. Og godt med en varm el toro inden derbyet :).
Skrevet af Sortogblå
Old, sponsorater har meget med driften at gøre. Det er ligesom det der er hele præmissen for mit argument - at man er nødt til at være velhavende for ikke at stå i den situation vi står i.
Havde vi ikke tabt 100 mio euro i sponsorater, og Kina ikke havde lukket kassen, så vil jeg våge den påstand at Skriniar ikke var tabt for os.

Det er med at se på helheden. Men ja! Det ser da sort ud, jeg ynder blot at se lyst på fremtiden - ellers bliver det hele træls..
Skrevet af Ols23
Ja, på selve drifte af klubben. Men om man ikke også havde nølet som nu? Det kan jeg ikke være sikker ved.
Man havde jo tydeligvis kuglepinde fremme hos Skriniar, indtil citronen skulle presses det mere. .
Glubske løver slår gerne til mod sårede dyr. Altså, man forsøger at forhandle en "lav" løn ind til en profil, hvor ligesindede eller mindre indflydelsesrige spiller får den ønskede eller højere løn. Og da det ikke går, ser andre hurtigt kvaliteten. Ligesom PSG nu.
Og jeg er ikke sikker på, at vores økonomi var dét mere sund med kinesiske sponsorpenge, end uden. Vi er ludfattige om de penge gik ind eller ej!
- dog uden at sige det ikke ville lune på kistebunden.

Det er ikke for at være sortseer, men som klubben har redt op, er det svært ikke at gøre det.

Well, nok negativitet. 3 point og en midlertidig 2. Plads. Det kan vi da glæde os over, indtil i morgen!
Skrevet af Sortogblå
Jeg forstår dig godt. Jeg er dog sikker på at 100m euro havde lunet på kistebunden, og været med til at vi ikke ligger som nu.

Marotta er jo ikke blevet dummere med årene, og jeg er sikker på han har gjort hvad han kunne, indenfor de rammer økonomien nu har budt ham - og det har ikke været en let opgave at være sportsdirektør i Inter i de sidste, 3 år.

Men ja, skønt med tre point. Jeg så dog ikke kampen. Men hvor er det fantastisk med Lautaro, han er varm i øjeblikket.
Skrevet af Nickdkinter
Uha hvis vi har penge så skal vi virkelig gå efter frattesi. For satan han er god og bare en arbejdeshest og er overalt.
Skrevet af OC
Uha hvis vi har penge


Nope.
La prende Vecino.
Skrevet af Ols23
Selvom vi har vidst det et stykke tid, så blev den vel mere eller mindre officielt med Skriniar.
Han udtaler nu selv, at han skifter til PSG. Men om det er nu eller til sommer kommer han ikke videre ind på. De forhandler dog klubberne imellem.
annonce
0