Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sortogblå
Efter min mening skal han bare skydes afsted. Vi skal nok nå CL uden ham. Hellere bruge energi på folk der gerne vil være i Inter. Det er fuldstændig tosset hvis han optager en plads for en anden.
Skrevet af Pty
I knew it..

Den bums har holdt Inter hen og haft en aftale med P$G siden i sommers!

Rimelig crazy dag i Serie A iøvrigt.
Skrevet af Ols23
Hold da op. Jeg ved ikke om jeg skal juble eller være sur!
Smider Lazio og Roma point, så er det vel noget nær den bedst mulige weekend vi kunne have ønsket os!
Hvorefter Skriniar vælger at smutte.
Og well. Det er svært ikke at være begejstret over Milans afklapsning og Juventus nederlag...

Det er vel så tæt på en perfekt weekend man som Interfan kan få ..
Skrevet af Nickdkinter
Jeg vil også mene man skal tage penge ind også købe en for de penge. Vi spare hans løn og hvis han ikk smutter så skal mindst anførerbindet af ham. Er faktisk ikk i tvivl om han vil give alt hvad han har! Men han optager bare en plads. Dog skal vi stille det stærkeste hold i derbyet også hvis det er med ham så må han bænkes efter. Derbyet er så skide vigtigt!
Skrevet af Soren32
@sortogblå
Sorry det sene svar! Der gik weekend i den. Men ja, hvis du mener, at Darmian er det bedste lige her og nu – som i sæsonen ud, så kan det meget vel være, du har ret.

Nu hvor du selv begynder at nævner afløsningsmuligheder som Djalo, kan man jo passende begynde at lege videre i de tanker, nu Skriniar snart er fortid.
Det seneste rygte går på, at vi vil forsøge os med Demiral fra Atalante. Alt taget i betragtning, er det egentligt en okay spiller at få ind på dette tidspunkt. Hvis det holder stik. Jeg har i hvert fald ingen bedre bud.
Så bliver Smalling sikkert tilføjet gratis til sommer, så han kan varetage den centrale del. Ikke en sexet signing, men han har været stabil i Rom.

Derudover er det da sandt, hvad du tilføjer. For få unge får chancen. Der har været mange spændende ”the next big thing” over årene. Men vi bruger dem i studehandler. Omvendt har vi ikke en klub, hvor jeg tror fans har tålmodigheden til at give unge chancen? Folk forventer medaljer og succes. Det harmonerer ikke med talentudvikling – medmindre men har tålmodigheden.
Men jeg er da helt enig i, at der burde være spillere af egen avl med inde over førsteholdet. Nu er der en Giovanni Fabbian, som gør det flot i Reggina. Bliver spændende, hvor han ender. Så er der en Fontanarosa og det spændende brødrepar Carboni. Så har vi naturligvis en Asllani og Bellanova, der bør integreres bedre. Well, Asllani i det mindste. Bellanova imponerer dælme ikke.
Alt andet lige, så er der da nogle interessante typer, mog vi bør få mere ud af dem fremadrettet, sådan som vores økonomi ser ud. Men igen: De ender nok deres dage som dele af en købspakke for at hive et mere kendt navn i land.
I øvrigt håber jeg, at Satriano, som du nævner i et andet indlæg, får chancen i stedet for Correa. Satriano er meget spændende!

I øvrigt en vil weekend resultatmæssigt. Men jeg synes ikke, vores spil var prangende heller. Havde vi mødt et velspillende Sassuolu, havde vi sikkert også sat point til. Måske ikke fået en ørefigen, men jeg synes ikke, vi kan pege fingre. Synes fortsat vi ser skrøbelige ud. Håber dog, vi tager Milan igen i weekeden.
Skrevet af Ols23
I det her gedemarked, kunne jeg virkelig godt fristes til at sige, Skriniar er væk, tiden til at hente en arvetager ind er minimal, og ender højest sandsynligt i et panikkøb af en aldrende spiller til nu og her. ( Med mindre Demiral kan hente på lån)
Så i min verden ville det være ideelt at forsøge sig med netop Fontanarosa, og have Acerbi som "læremester", Darmian, D´ambrosio som backups .
Han har trods alt fået et par kampe, og det ganske udemærket ud (trods få minutter) og været med i 1. Holdstruppen hele sæsonen.
I værste tilfælde ville han være rotations spiller med Acerbi
Skrevet af Soren32
Ifølge L´Equipe skulle Nasser Al-Khelaifi være i Milamo for at lukke aftalen med Inter omkring Skriniar. Tal forlyder på 15 millioner euro plus 5 i bonus. Lad os for solgt og komme videre. Det giver ikke mening at have en Nervøs Skriniar rendende med fans på nakken eller skulle igennem uro i omklædningsrummet over anførebind, hakkeorden etc.

Meget ser dog ud til at afhænge af at finde en afløser – hvor Demiral er favorit, men hvor der ikke er nogen aftaler på plads. Spændende afslutning på markedet, men send nu Skriniar afsted.
Skrevet af Nickdkinter
Enig afsted med ham. Også lad os få en ind som vi enten regner med i fremtiden eller et lejemål som kan gå direkte ind
Skrevet af Sortogblå
Søren32:

Intet problem, livet er mere end bold.dk ;)

Jeg håber selv på Demiral, selvom det også ser mere end svært ud. Generelt ser alt jo svært ud. Smalling skal nok heller ikke have en lille løn, og umildbart ser jeg ham ikke som en bedre defensiv spiller end Darmian, som allerede spiller en god centerback.
Mest af alt er håber jeg Skriniar er fortid i dag.

De unge er jo fremtiden, som vi alle ved - jeg håber at Inter er ved at indse det, og måske denne, øøhm, delikate økonomiske situation kan tvinge os til at gå den vej. Vi har jo set Bastoni fra ung præsterer, Lautaro er jo også et eksempel. Måske de 18 årige ikke gør det fra start, men som indskiftere i kampe hvor vi er foran, cup kampe mv. kan være det der er brug for.
I virkeligheden er det vel også dét der er håbet, ved at leje unge spillere ud, som vi ser med Giovanni Fabbian f.eks. som du nævner.
Satriano er i hvert fald, dér hvor han vil præsterer lige så godt som Correa. Så det ville være en no brainer af et skrifte.
Skrevet af Soren32
Ja helt enig, der er da lysende muligheder. Hvis klubben så bare kan se det. Det er en vej, vi SKAL blive bedre til at gå.

Nå, Dimeral er ikke en, som Gasp vil af med. Var ikke klar over, at Palomino er skadet. Det gør det naturligvis ikke nemt. Men det ændrer ikke på, at Skriniar skal til at væk.
Skrevet af bruger 130854
Nogen der ved, hvor man kan se Coppa Italia kampen i aften? EB plejede at vise Coppa, men har ikke vist noget i denne sæson endnu.
Københavner og Interista
Skrevet af Nickdkinter
Søg på google. Så har du med sikkerhed en side hvor det kan ses :).

Nå det forlyder at Skriniar ikk bliver solgt :(. Pyha
Skrevet af Ols23
Bruger1......
Jeg har set de tidligere kampe på EB, så tror også denn vises.
De reklamere dog ikke med kampene mere.
Skrevet af Nerazzurri
Vises på EB.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nickdkinter
Nå vi gik videre nu semifinalen i Cuppen. Sys vi spillet klart bedst og lukaku så da lidt bedre ud og godt op til derbyet. Ellers så faktisk det hele godt ud idag. Er spændt på hvordan holdet bliver søndag. Tør vi at smide vores “anføre” ind fra start eller ej. Bliver spændene
Skrevet af Soren32
@nick
Hvis du mener Skriniar, så har han karantæne oven på sit stunt sidste runde.
EDIT: eller vent, det var da forrige.. Anyway, så bør Damian fortsætte på pladsen.

Men ja, god kamp i går, hvor holdet så ganske fint ud. Godt med lidt opadgående form for Lukaku.
Skrevet af Sortogblå
Det var en super fin kamp i går. Atalanta blev aldrig rigtig farlige, hvilket jo er en opgave i sig selv. Nu har jeg jo advokeret for Darmian som CB, og det klarede han fortrinligt, som forventet. Efter min mening, er Skriniar sat af, og bør ikke være i spil til en startplads medmindre vi er i bekneb rent skadesmæssigt.
Super træls vi ikke kom af med ham, og i det mindste indkasserede lidt på ham.

Lukaku er på vej tilbage. Han spillede helt okay, og forsøgte at være på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter, hvilket jeg synes han lykkedes med - så hvis denne kamp er nogenlunde udslagsgivende for hans form, så er den opadgående, hvilket giver os et våben mere. Men han har godt nok også meget at bevise, så det skal også snart til at være!

Brozo bør også snart være tilbage, og der er flere meldinger at han er på bænken mod Milan. Så selvom Mikhitariyan har gjort det godt, og især Calhanoglu, så bliver det skønt med Brozo tilbage.
Skrevet af Nickdkinter
Skriniar Lyder til at have snakket med curva. Og de vil ikk lave noget imod ham, og lyder til de forstår ham. Det lyder meget vildt, der må have ligget noget bag det skifte og ja har self noget at gøre med den forlængelse og med han blev sat på
Marked i sommers.

Men jeg tror han starter inde på søndag, efter de her udtalelser.
Skrevet af Nickdkinter
Så det sgu derby tid iaften!!
Er spændt på hvordan vi stiller op. Eller det er kun 1 plads som man er i tvivl om.
Milan er virkelig i krise og de kæmper med at finde ud af hvordan de skal stille op og poli stiller med nogle underlige spiller de sidste par kampe og de spiller virkelig dårligt. Så bliver spændene at se om de kan vende det idag. Og de mangler 3 meget meget vigtig spiller så det er kun godt for os!! Også skal vi holde deres venstre side ned, det er deres våben. Hvis vi holder den væk så vinder vi også.
Skrevet af Fox@Mulder
Tillykke med sejren - vores hjerneblødning af en træner har valgt at gøre det ekstra let for jer....

Håber I sparer på kræfterne ved 3-0....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0