Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Vi skal ikk på nogle af de blod penge! Never ever. Selvom det ville være mega fedt, men nej tak herfra. Men ja så kan man blive ved. Håber bare ikk vi bliver som Chelsea-man City-Newcastle.
Skrevet af Soren32
Jeg er heller ikke meget for en PIF-ting på brystet. Men vi er omvendt i en situation, hvor vi ikke ligefrem kan vente på, at ballets jomfru byder os op til dans. Vi skal ud og have en hovedsponsor og redde økonomien. Men kønt er det da ikke.

Skrevet af Interforlivet
Det lyder frygteligt.
Skrevet af Nickdkinter
For satan hvor skal vi dog score på de chancer vi skaber! Nøj alle dem vi har! Vi spiller sgu flot og lukaku ser skarp ud
Skrevet af Soren32
Godt at se, vi ser motiverede ud mod et hold fra den nederste del af tabellen for en gangs skyld. Målet skal nok komme, særligt hvis vi kan skrue op for tempoet. Skidt kamp af Gosens.
Skrevet af Nickdkinter
Ja også er det sgu rart at se lukaku siger noget til barella med den måde han slår op i banen med
Eller ik for bolden. Det skal han fandme lære. Kæmp videre!

Ja godt vi fik skifte ham ud. Der skal kvalitet ind over i den venstre side :)
Skrevet af Soren32
Desværre har pausen ikke gavnet. Kom lige op igen.
Skrevet af Sortogblå
Hakan Calhanoglu, fortsætter bare med at spille godt. Men altså, der er jo ikke rigtig noget der tyder på at vi scorer lige straks.. Alt går galt på den sidste tredjedel af banen, og Sampdoria har større chancer end vi har.
Skrevet af Soren32
Monza, Empoli, Sampdoria. What a f´ing waste. 15 point efter nummer 1.
Man kan tale om, at spillerne også bærer ansvar. Man kan tale om at Inzaghi er en "god cup-træner". Men! Det her er ikke godt nok til at forblive som manager. Jeg siger ikke fyr ham nu, men fremtiden må pege i en anden retning.
Skrevet af Sortogblå
Den her kamp er 100 på spillernes skuldre. Det er længe siden jeg har set så mange fejlafleveringer, og ugidlighed samme kamp.
Hvad skulle Inzaghi have gjort?

Calhanoglu og Mkhi kan være deres kampe bekendt, stortset alle andre er under niveau.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32: Jeg er enig. Inzaghi ligner ikke just en der har det der skal til for at føre Inter helt derop hvor vi hører hjemme.

Dagens kamp var et fint eksempel på hvorfor.
Skrevet af Nickdkinter
Satme ringe! Og at vi ikk score er mig en gåde. Vanvittigt vi ikk vinder. Men ja top 4 så er det vel det. Napoli bussen er kørt og de smider det ikl og det er fortjent må
Man bare sige.

Skrevet af Nickdkinter
Hvad skulle Inzaghi dog gøre når det er spillerne som ikk kan score. Det kan vi godt nok ik give skylden på Inzaghi. Imod Monza score de andre i det 93 min og vi for et mål underkendt som aldrig skulle have været underkendt. Hvad skulle manden gøre der? Come on altså. Da vi havde Conte smid vi også point imod nogle mindre hold. Vi skal bare score på de chancer man for og særligt når vi har så
Mange som idag. Det kan vi altså ikk give skylden til Inzaghi på. Og heller ikl at spillerne ik kan ramme hinanden inden for 1 meter. Så det altså svært at gøre noget.
Skrevet af Interforlivet
@Nick: I min verden falder sådan noget som spillerne attitude og disciplin i høj grad tilbage på træneren.

Der var mange spillere i går der fremstod alt andet end klar til at løse opgaven. Det er selvsagt ikke godt nok.

Samtidig synes jeg at Inzaghi formåede at gøre holdet dårligere med sine indskiftninger og (små) formationsændringer.

Læg dertil at manden generelt har svært ved at hente point mod de andre tophold, at han er “bange” for føringer og at han forærede Milan en Scudetto sidste sæson. Så har du i min verden masser af empiri der antyder at det nok ikke bliver ham som gør os mestre igen.
Skrevet af Soren32
Sortogblå + Nick
Jeg har tit siddet med samme følelse som jer. Spurgt mig selv, hvad skulle Inzaghi have gjort – det var da spillerne i dag, ikk?

Men helt ærligt. Ser man på papiret har Inzaghi altså stadig den bedste eller anden bedste trup i ligaen. Men på trods af det, har dét – som skulle være en intens jagt på Napoli efter sejren over selvsamme lige efter jul – været en stor fiasko. Vi smider jo de nemme kampe? Vi gør det heller ikke godt mod direkte rivaler. Lazio, Roma, Juve. Vi har slået Atalanta og Napoli, hvilket var godt, det skal han have. Og så ellers et Milan, der er det ringeste flere sæsoner.

Fair at vi måske har en svipser mod et hold fra den lave ende. Men to? Eller hele tre? Inden for kort tid. Den er for dårlig. Og husk så lige på, at manden var i overhængende fare for en fyreseddel lige inden VM. Her fik en lille stime reddet ham – bl.a. med godt spil i CL, altså barca-kampene.

Det er altså NU, hvor vi frem mod Juve har 4-5 ”nemme” kampe. Kampe som skulle give makspoint på kontoen. Det må han ikke formøble. Ikke fordi vi ender som nummer 1, det løb er kørt. Men lad os da i det mindste cementere den 2. plads.

Og så tilslutter jeg mig lige Interforlivet her: Det er Inzaghi, som skal sætte sit hold op og holde en føring / dræbe en kamp! Det er også ham, der skal sørge for, at de ikke skændes midt på banen, og ikke har den forfærdelige attitude med at slå op i banen (som han tidligere har udtalt, han ikke vil se og de har ”aftalt” at lægge på hylden). Og vigtigst af alt, så er det ham, der skal ændre kampbilledet, når det ikke fungerer. Der har vi tidligere set ham lave indskiftninger, der har decideret ødelagt mulighederne (også især inden VM, hvor han var truet) – og det var heller ikke til det bedre i går. Carboni i 89. minut? Altså what? Hvor er plan B formationen, det intense, høje pres etc.? Hedder det sig bare, at hvis vores wingbacks har en dårlig dag, så er det bare ærgerligt, for vi spiller altså 3-5-2? Løsningen kan ikke altid være, at man bare lige gør en af midterne til en hængende angriber. Altså, havde vi Dybala, så måske, men kig nu på dit hold, for:…

…Correa!? Den må han altså æde. Kæmpe del af budgettet røg der, men han ligner jo en mand på solferie i klubben. Et par mål mod Verona o.l.? Herregud mand. Sikke et kæmpe spild. Hvor er Denzel desuden blevet af? Kunne en anden træner have indløst Gosens? Har Asllani fået en reel mulighed for at kunne blive en spiller, der kommer ind og gør en forskel? Hvorfor var Lukaku et bæst under Conte, men blævrende udgave af sig selv under Inzaghi? Skader ja, men så I hvilke selvtillid Conte bankede ind i manden fra start? Der havde vi da en kriger i omklædningsrummet i det mindste. Inzaghi ligner ikke én, de er bange for at modtage en skideballe af.

@Nick: At lige præcis sammenligne med Conte er i øvrigt spøjst. Conte DRÆBTE pazza Inter, mens han var i klubben. Nok kunne vi kæmpe, men han fik pointene i land – og havde meget få svipsere, især sammenlignet med Simone. Og her ser jeg på Serie A, ikke CL.

Slutteligt: Lad mig lige sige, at jeg synes, Inzaghi er en sympatisk mand. Han viser også evner som træner. Men i min bog ikke nok til Inter, hvis vi skal indfri potentialet i vores trup og vinde andet en coppa’er.
Skrevet af Martinovic
Det bliver heller ikke nemmere for en ny træner med tanke på Inters kæmpe underskud, og hvad der skal sælges / kan bruges på transfers.
Mojn do!
Skrevet af Soren32
@Martinovic

Helt enig! Klubbens økonomi er et kæmpe rod. Og har man ikke råd til en toptræner, er Inzaghi nok det, man kan få? Modsat Conte, har Simone trods alt været klubbens mand, midt i klubbens nu-ryger-den-næste-stjerne-kaos.

Men hvis man lige holder øje på, om træneren får det ud af det materiale, som han i skrivende stund har til rådighed, så synes jeg, at svaret er nej. Og at der har været perioder før med samme billede: En træner, der svinger for meget.
Skrevet af Nickdkinter
Jamen ja, hvor skal man starte. Altså vi kan sige så meget at mesterskabet bliver det ikk til. Altså vi bliver nød til at se kan man finde en træner som er bedre end det vi har nu og med økonomi i mente. Det tvivler jeg stærkt på man kan finde. Og ja spillerne skulle have været sat op, men igen vi ved jo ikk hva spillerne tænker selv, igen igår havde vi altså chancer til 2-3-4 mål det handler bare om de sætter lorte ind også havde alle været glade. Det problem sys jeg er spillernes egen skyld. Det kan vi ik give en træner skylden for. Men det nu bare min egen mening :)
Skrevet af Soren32
Klart, det er i sidste ende spillerne, som skal lave mål og lukke kampe. Men udebliver resultaterne / indfrier en træner ikke ambitionerne, skal der en ny ind. Og en træner skal i øvrigt ikke kunne gemme sig bag ved spillere, som ikke præsterer godt nok - adskillige gange. Så har man jo bare fundet sig et gratis helle. Sådan fungerer det ikke.

Og ja, hvem finder vi til opgaven, hvis der skal ny træner ind? Det synes jeg, skal vurderes til sommer. Nu skal vi "bare" i CL. Men klart: er ambitionen ikke at vinde mesterskabet næste år, så behold da Inzaghi. Så er det bare den virkelighed, vi som fans må acceptere. Personligt er jeg bare træt af at se på, hvordan man har et SÅ lavt bundniveau, hvordan f.eks. Asllani ikke er kørt ind, så gamle Mhiki må spille 9.(?) kamp i træk (held og lykke med det projekt, når programmet bliver endnu strammere i øvrigt) og hvordan vi aldrig rigtig har en plan B, foruden at skifte ud på de samme positioner som oftest. Fedt for klubben med en træner, som æder deres l*rt uden at tale om det i pressen. Knap så fedt at se spillet på banen, hvor vi ikke kan mønstre en stime, men snubler over Udinese, Monza og den slags.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32: Jeg er fuldstændig enig med dig.

Hedder målet blot en kontinuerlig sikring af CL-deltagelse, giver det fint mening at beholde Inzaghi.

Er målet Scudettoen (hvilket selvfølgelig er den oplagte målsætning når man tager spillermaterialet i betragtning), bør der findes en anden.
annonce
0