Snak

Mere indhold efter annoncen
Jamen, så er jeg da ganske enig. Det er en kamp, Roma bør vinde - både med henblik på deres ambitioner om top fire og fordi de er Roma og modstanderen er SPAL - men det er nok ikke så ligetil. Jeg læste også lige, at SPAL faktisk ikke har tabt en kamp i to måneder - hvor de trods alt har mødt modstandere som Juventus, Fiorentina og Atalanta. De er fint kørende og har lige så meget på spil som Roma.

Vi er her i tråden meget fokuseret på Lazio - ikke mindst da vi har en chance for at selv at kunne afgøre det mod dem i sidste runde - men mod Roma er vi bedst ved pointlighed. De og deres kampe skal heller ikke glemmes og vi kan sagtens ende i en situation, hvor vores indbyrdes kamp mod Lazio i sidste runde, er en kamp om tredjepladsen, og ikke fjerdepladsen, som der ellers lægges meget op til.

Vores opgave har en simpel beskrivelse; vi skal vinde mod Chievo, Udinese, Sassuolo og ikke tabe mod Juventus. Kan vi gøre det, så kan vi formentlig selv afgøre det i sidste runde, uden at vi i øvrigt skal være afhængigt af, de to Rom-holds resultater.

Taber vi én af de tre førstnævnte kampe? Tja. Så får selv jeg svært ved at se chancen for CL i næste sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@FD:
Vores opgave har en simpel beskrivelse; vi skal vinde mod Chievo, Udinese, Sassuolo og ikke tabe mod Juventus. Kan vi gøre det, så kan vi formentlig selv afgøre det i sidste runde, uden at vi i øvrigt skal være afhængigt af, de to Rom-holds resultater.

Taber vi én af de tre førstnævnte kampe? Tja. Så får selv jeg svært ved at se chancen for CL i næste sæson.
Fuldstændig enig.
Roma mangler også Juventus, så ja der er meget på spil.
Jeg foretrækker Roma i CL frem for Lazio tho.

Jeg håber vi stiller med samme opstilling, eller noget der ligner, da spillet flød bedre. Valero starter med Brozo på midten, og så kommer Candreva vel ind igen, i stedet for Karamoh? Rafinha, Peri og Icardi starter selvfølig inde.

Jeg skimtede lige den artikel vedr. Cancelo, og jeg synes han har nogle fine argumenter, men jeg kan godt lide Cancelo. Jeg ved bare ikke om han rent defensivt kan klare sig i længden? Ellers synes jeg faktisk vores forsvar med Miranda, Skriniar, D´ambro og Cancelo har været fint kørende (Handa også selvfølgelig). Hvor ser i gerne, at vi henter en forstærkning eller to?

Hvis vi antager at vi har samme startellever efter sommer, og vi har kvalificeret os til CL, så synes jeg ikke vi mangler meget (udover det mentale).
Grande Inter!
@ Kaspar

Jeg foretrækker Roma i CL frem for Lazio tho.

Tja, det ved jeg nu ikke - men jeg skrev det ud fra vores perspektiv. Det er i skrivende stund bedre for os, at ende i pointlighed med Roma, end det er med Lazio. Men altså, vinder vi den sidste kamp mod netop sidstnævnte, kan det være hip som hap.

Jeg ved bare ikke om [Cancelo, red.] rent defensivt kan klare sig i længden?

Jeg synes ikke, han er ueffen desangående. Han læser spillet fint, redder meget qua sin hurtighed og er egentlig en okay duelspiller (uden jeg i øvrigt lige yderligere har fordybet mig i hans stats). Han mangler noget fysik, både i højde og drøjde, men det kan man jo arbejde udenom. Offensivt er han et frisk pust.

Hvor ser i gerne, at vi henter en forstærkning eller to?

Jamen, det står næsten skrevet i sten, at vi henter De Vrij (yeey!) og Asamoah (mæh...). Det er fint. Derudover så jeg meget gerne, vi lagde både Rafinha og Cancelo fast - sidstnævnte dog ikke til enhver pris. Rafinha ser jeg derimod som en nøglespiller; den spiller, vi har manglet siden Sneijder. Tilføj Martinez dertil, og så synes jeg egentlig, vi er fint dækket ind til næste sæson. Kommer vi dog i CL, ville en ekstra central midtbanespiller lune.

Jeg kan lige lave et Lentini´sk oversigt, som jeg ser situationen i næste sæson. Spillere i kursiv er i skrivende stund måske´er; spillere i fed er (potentielle) tilgange:

Målmænd: San, Padelli, Bardi/Di Gennaro/Radu/Di Gregorio
Forsvar: Muro, Miranda, De Vrij, D´Ambrosio, Cancelo, Vanheusden, Frøen, Santon, Asamoah, Dalle
Midtbane: Vecino, Gaglia, Borja, Brozo, Rafinha, Gnoukouri
Offensiv: Perisic, Candreva, Icardi, Éder, Karamoh, Martinez, Pinamonti

Af de ovennævnte spillere, kunne jeg godt forestille mig, Éder smutter; enten til et italiensk midterhold eller til det store kinesiske eventyr. Desuden tror jeg, at Candreva er til salg (dog ikke for enhver pris). Hans præstationer har været iffy og han er ret begrænset i sit spil. Desuden bliver han ikke yngre.

Det er desuden helt med vilje, jeg ikke har taget Nagatomo, Kondogbia og Mario med i truppen. Jeg forventer klart, at Gala punger ud for Ninjaen; at Valencia finder en ordning om Kondo, der sender Cancelo vores vej og at Mario enten bliver i West Ham eller bliver solgt til en anden klub. Biabiany er nok også fortid.

Ovennævnte trup er fint til Serie A og EL, men hvis vi kommer i CL, skal der nok findes en yderligere spiller til i hvert fald højreback og den centrale midtbane. Til højreback kunne Vrsaljko være et bud, mens vi på den centrale midtbane gerne skal bruge en lidt kreativ type; her popper Javier Pastore nok engang op. På samme plads rygtes i øvrigt også spillere som Praet, Torreria, det omvandrende frispark Barella og selveste Kovacic.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Så er vi enige om Cancelo. :)

Fin liste med eventuelle indkøb. Pastore eller Kovacic ville være fantastisk, og Rafinha skal bare købes. Ingen tvivl der!

Jeg håber også at Kondog bliver i Valencia, og de så sender Cancelo vores vej. Fornuftig byttehandel for begge parter.

Hvis vi tager udgangspunkt i den trup du har skitseret, og antager at vi er i CL næste sæson, så har du helt ret i, at vi kommer til at mangle kvalitet. Når det så er sagt, så burde vores mål først og fremmest være, at komme i CL hver sæson igen, og ryger man ud i gruppespillet/16-dels, så er det fremskridt regardless. :)
(Selvom det kommer an på gruppen man er i osv..)
Grande Inter!
Hvis vi tager udgangspunkt i den trup du har skitseret, og antager at vi er i CL næste sæson, så har du helt ret i, at vi kommer til at mangle kvalitet.

Lige en rettelse: jeg mener ikke, at vi så kommer til at mangle kvalitet; jeg mener, vi kommer til at mangle bredde.

Hvis vi kommer i CL i næste sæson, bør vores primære fokus stadigvæk være på Serie A. CL skal, indtil videre, betragtes som en indtægtskilde, og ikke som en turnering, hvor vi kan gøre en reel forskel. Dermed ikke skrevet, at vi bare skal spille de første seks puljekampe og se hvad der sker - men vi skal bare have breddespillere klar, der kan tage weekendkampene i Serie A, når vi har spillet en midtuges kamp i CL.

Og her er der altså bare brug for, at vi har mindst én acceptabel erstatning klar for hver plads.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Har nogen et overblik over, hvor meget der skal betales for div. lån med købsforpligtigelse, inkl. rafinha og Cancelo?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Jeg skal forsøge (uden jeg tager diverse ungdomsspillere med):

Ind:

Gagliardini, obligation til sommer, 20,5 mio. €
Karamoh, obligation til sommer 2019, 6 mio. € 8(rygtes det)
Cancelo, option på 35 mio. € (Valencia)
Rafinha, option på 35 mio. € (Barcelona)

Ud:

Ansaldi, obligation sommer 2019, pris ukendt
Barbosa, option til vinter 2019, pris ukendt
Mario, option til sommer, 29,7 mio. €
Nagatomo, ingen obligation eller option, muligvis 2 mio. €
Murillo, obligation til sommer 2019, 13 mio. €
Kondogbia, option til sommer, 25 mio. €

Desuden får vi Bastoni fra Atalanta (som jeg dog forventer, enten bliver solgt eller lejet ud med det samme) og Biabiany fra Sparta, der næppe vil indløse hans billet.

Så vi skal af med 20,5 mio. € for Gagliardini. Det er det eneste, der er sikker. Derudover har vi muligheden for enten at forhandle med Valencia, eller give dem Kondogbia plus 10 mio. €, for at sikre os Cancelo. Sidst rygtes det, at West Ham gerne vil indløse optionen på Mario, skulle de blive oppe i PrL - hvilket vil bringe os langt med hensyn til at sikre os Rafinha.

Der er med andre ord nogle muligheder til sommer - og da især hvis vi kommer i CL.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Sikke noget lort! Jeg begynder at føle mig mere og mere overbevist om at vi intet "hjælp" får af Roma og Lazio i det her race.
Spalletti holder fast i starteren mod Cagliari:

San; Dambro, Miranda, Muro, Cancelo; Borja, Brozo; Ivan, Rafinha, Karamoh; Icardi

Stærk beslutning at lade Karamoh starte ind igen - selvom jeg nu stadigvæk forventer, at Candreva starter mod Juventus, qua dennes defensive dyder.

Altså, medmindre Karamoh spiller en brandkamp i dag...

I øvrigt tror jeg også, at vi i den offensive fase igen spiller en art 3-4-2-1, hvor Cancelo presser højt og ligger som kant og skubber Karamoh ind ved siden af Rafinha.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce