Snak

Mere indhold efter annoncen
Napoli gjorde deres.

Nu må vi gøre vores.
La prende Vecino.
Og som forudsagt udgjorde Sampdoria absolut ingen trussel for Lazio. men blev komplet udraderet, så forudsigeligt som noget kan blive.

Vi kan stadig selv afgøre det Men det kræver at vi vinder tre kampe (Udinese, Sas og Lazio) og spiller min uafgjort mod Juve og så går vi kun videre på reglen om indbyrdes opgør. Et nederlag mod Juve eller point tab mod Lazio og det kræver reelle mirakler.

Vi er klart dem af de tre med de dårligste odds for at tage en top 4 af Roma, Lazio og os. Vi har med en god margin det sværeste program, med Juve hjemme, Udinese ude og Lazio ude og så Sas vi ikke har haft det nemt mod på det seneste.

Romas er klart mere overkommeligt med Chievo (Hjemme), Cagliari (ude), Juventus (Hjemme) og Sas (ude)

Lazio er en mellem variant med Torino (ude), Atalanta (hjemme), Crotone (ude) og Inter (Hjemme)

Napoli gjorde deres.

Nu må vi gøre vores.

Amen!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@OC:
Napoli gjorde deres.

Nu må vi gøre vores
Nemlig! Tænkt at vi nu står med muligheden for at rive guldet ud af hænderne på Merda. Det vil være en kæmpe fryd!

@Z4E: At vores program med en stor margin er sværere end Lazios er slet og ret noget vås. Igen, det er fint at du føler behov for (hele tiden!) at være pessimistisk men lad nu vær med at udlægge dit sortsyn som noget der bunder i objektivitet. Vi har merda, ja, men så har vi også Udinese der har tabt 11!? kampe i træk og Sassuolo som meget vel kan være fri af nedrykning når vi møder dem.

Lazio har et stærkt spillende Atalanta-hold som kæmper om EL-billetter, så har de Torino som de ikke har slået på udebane siden 2015, og så har de Crotone der er i færd med at lave et comeback a la det vi så sidste år.
Jeg er et eller andet sted for så vidt enig med Z4E i, at vi nok har det sværeste slutprogram af de tre hold; men jeg er så til gengæld også enig med I4L i, at det ikke er med stor margin. For mig at se, koger det i skrivende stund stadigvæk ned til, at vi skal slå Lazio i sidste kamp.

Endvidere er jeg mere og mere begyndt at skele mod Roma. De har heller ikke just et superlet program. Et solidt Chievo mandskab, der med stor rutine vil forsøge at fedte ét point med hjem til Verona; Juventus og til sidst et Sassuolo mandskab, der måske er i sikkerhed, men som nok gerne vil vise EdF, at de ikke savner ham. Desuden har vi en lille matchbold mod dem, i form af at vi er bedre indbyrdes.

Vi er formentlig klogere efter næste runde. Lazio har en ikke nem opgave ude mod Torino; Roma møder Chievo og vi møder Juventus. Kan vi holde os indenfor mindst tre points afstand til Lazio, så kan vi stadigvæk afgøre det i sidste runde. Taber vi mod Juventus, mens Lazio vinder i Torino og Roma vinder over Chievo, begynder det altså at se svært ud. Vinder vi, så er vi, uanfægtet de to romerske holds resultater, over den største hurdle og har endog meget gode muligheder for at ende i top fire.

Jeg tipper dog, at d´Italia ender i en Inter sejr. Først og fremmest har vi ikke tabt mod Juventus på hjemmebane, siden maj 2015. For det andet, så skal Juventus faktisk bruge tre point, mens vi godt kan nøjes med ét point, selv hvis Lazio og Roma vinder (da vi dermed vil være tre point efter de to, og derfor stadigvæk kan afgøre det selv). Præmissen bliver altså et Juventus-hold, der skal angribe, mens vi kan spille på kontraen - og det kan vi traditionelt jo godt lide.

Jeg glæder mig. Og jeg frygter det også lidt.

(EDIT: 7-9-13, altså!)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@FD:
Jeg er et eller andet sted for så vidt enig med Z4E i, at vi nok har det sværeste slutprogram af de tre hold; men jeg er så til gengæld også enig med I4L i, at det ikke er med stor margin.
Nemlig. Man kan nemt være uenige omkring sværhedsgraden af de forskellige slutprogrammer grundet de mange faktorer der spiller ind samt også ubekendte faktorer som afhænger af resultater andre steder i de forskellige runder. Men at der skulle være stor forskel på vores og Lazios er og bliver en tilsnigelse.

Jeg er ikke helt enig med dig og Z4E i vurderingen da jeg ser Lazios og vores programmer som værende ret lige. Romas er nemmere i mine øjne, men det blev dog lige en del mere kompliceret som et resultat af Napolis sejr i går. Nu står de over for et Merda-hold i 37. runde med alt at spille for. Det er absolut ikke dumt (for os vel at mærke).

Jeg er ikke nået til at frygte på lørdag endnu - men det skal nok komme. Lige nu fryder jeg mig bare primært over særligt to ting:

1) Vi er stadig med i kapløbet om CL-pladser med sølle 4 kampe igen

2) Efter Juventus´ taktiske fadæse i går står vi nu med en gylden mulighed for at hive guldet ud af hænderne på dem

What´s not to like?
Ifølge Ausilio kræver det CL-deltagelse hvis vi skal være i stand til at købe Cancelo. Jeg håber det er en sandhed med modifikationer. Jeg tror nemlig virkelig på lysere tider hvis det lykkes os at holde sammen på den nuværende trup og bevare Spalletti ved roret.

Ausilios udtalelser - hvad end man skal tage dem 100% for gode varer eller ej - peger dog stadig på hvad man vist godt allerede nu kan kalde et faktum: Misser vi CL-kval´en, går vi en nervepirrende sommer i møde..
Men at der skulle være stor forskel på vores og Lazios er og bliver en tilsnigelse.

Enig. Forskellen er der, efter min mening - men den er minimal.

Nu står de over for et Merda-hold i 37. runde med alt at spille for.

Joew... Men vi skal altså også møde dem!

Efter Juventus´ taktiske fadæse i går står vi nu med en gylden mulighed for at hive guldet ud af hænderne på dem

Enig, det er fedt. Men det er, for mig i hvert fald, en bisag til, at vi skal hente point mod Juventus i forbindelse med vores egne sæsonmål. Det giver dog helt sikkert kampen en ekstra dimension.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@FD:
Joew... Men vi skal altså også møde dem!
Ja men det skulle vi jo i forvejen. Havde Juventus vundet over Napoli i går, ville de stadig have alt at spille for mod os. Det ville de dog med stor sandsynlighed ikke have i 37. spillerunde da det er rimeligt at antage, at guld og sølv så ville være fordelt til den tid. Så for os er situationen mere eller mindre uændret (jeg medgiver dog selvfølgelig at man kan argumentere for, at Juventus vil være endnu mere tændte, nu hvor de har kniven for struben), mens situationen for Roma med stor sandsynlighed er en helt anden.

Enig, det er fedt. Men det er, for mig i hvert fald, en bisag til, at vi skal hente point mod Juventus i forbindelse med vores egne sæsonmål. Det giver dog helt sikkert kampen en ekstra dimension.
Klart det er en biting. Men selvom vi kun taler om icing on the cake, så er det da noget af en icing synes du ik;)
Ja men det skulle vi jo i forvejen.

Haha, det skulle Roma da også? Men jo, jeg er med på din pointe. Det var såmænd også bare en drillende kommentar, uden der skulle lægges mere i den.

Klart det er en biting. Men selvom vi kun taler om icing on the cake, så er det da noget af en icing synes du ik

Jo, det er 24-karats flødeskumsdiamant-icing, på en i forvejen enormt velsmagende kage!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce