Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad tænker I andre om Chiellinis fravær? Jeg har personligt lidt svært ved at bedømme hvorvidt det er en fordel for os eller ej. Höwedes har desværre set rigtig skarp ud efter sin ellers lange skadespause, og Benatia er jo heller ikke ligefrem en slouch. Samtidig synes jeg også det er svært at bedømme, om det vil påvirke Allegris taktiske planer i forhold til at spille med 3 eller 4 i bagkæden.

En ting der under alle omstændigheder ærgrer mig lidt ved hans fravær er, at jeg ellers havde glædet mig til at se ham løbe rundt efter en (nu mere bevægelig) Icardi. Bevægelige angribere der går dybt i banen er i mine øjne noget Chiellinis har det skidt med.
Ifølge Ausilio kræver det CL-deltagelse hvis vi skal være i stand til at købe Cancelo


Var han ikke ude sige, at Cancelo var købt og I skrevet havde 4-årig kontrakt med ham?
Daje!
Well, det er for mig (og det her skriver jeg med al mulig respekt) slet ikke et tvivlsspørgsmål. Höwedes og Benatia er dygtige, men Chiellini er med afstand den bedste midterforsvarer hos dem, foruden at være i top tre i Serie A og én af verdens bedste på pladsen.

Det kunne man også se mod Napoli. Efter Chiellini røg ud, var der slet ikke samme beslutsomhed og stabilitet over Juventus-forsvaret - ja, selv Buffon virkede til tider lidt i vildrede.

Så nej, det bliver ikke let mod Höwedes og Benatia, men det er, for mig at se, unægteligt en kæmpe fordel for os. Benatia har det i øvrigt med at koste - det kunne man se mod både Real og i søndags - da han slet ikke er så klog en spiller som Chiellini.

En ting der under alle omstændigheder ærgrer mig lidt ved hans fravær er, at jeg ellers havde glædet mig til at se ham løbe rundt efter en (nu mere bevægelig) Icardi. Bevægelige angribere der går dybt i banen er i mine øjne noget Chiellinis har det skidt med.

Puha. Det er jeg godt nok ikke enig i. Selvom Chiellini ingenlunde kan beskrives som "hurtig" (selvom han heller ikke er langsom), så ville han qua hans gode placeringsevner have været ligeglad med, om Icardi var faldet ned i banen. Der er sidstnævnte jo ikke farlig. Desuden ligger Chiellini jo ofte som den lidt frie mand, hvor Benatia/Höwedes/Barzagli tager sig af indpakningsarbejdet. Endvidere er vores kaptajn en dejlig og dygtig angriber, men det med at drible en mand eller to er ikke hans force, så jeg synes, det er en fordel, at han skal spille overfor Benatia og Höwedes i feltet, og ikke én af de to og Chiellini.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@ La Mir

Var han ikke ude sige, at Cancelo var købt og I skrevet havde 4-årig kontrakt med ham?

Joew, den florerede vist visse steder i medierne. Det han dog sagde var, at der i købsoptionen lå en indbygget fire-årig kontrakt i købsoptionen:

As for Joao Cancelo, I want to make clear that he has signed a four-year contract with Inter and we have an option to buy. If we do what we’re planning, which is to activate the option, we won’t need to negotiate anything.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
On a sidenote: sejren mod Chievo var ikke kun vigtig med hensyn til vores jagt på CL-pladser. Det betød også, at vi matematisk sikrede os europæisk fodbold i næste sæson - fordi Milan, som lige pt. er det første hold udenfor de europæiske pladser, ikke længere kan overhale os.

CL vil selvfølgelig med afstand være det fedeste - men man får altså også en fed pose penge for deltagelse i EL, trods alt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
EL er da en forbedring i forhold til sidste sæson ;)

At Juve mangler deres bedste midterforsvar er et kæmpe plus. FD har dog en god pointe med, at deres forsvar stadigvæk er bundsolidt, og generelt lukker godt af. De kommer forhåbentlig til, at lave nogle fejl fordi forsvaret ikke er lige så godt styret. Stiller vi med samme offensiv, som de sidste to kampe, så er jeg ikke i tvivl om, at vi nok skal score mod Juventus. :)

Karamoh og Rafinha er for nice!
Grande Inter!
Jeg tror, det bliver lidt af en atypisk kamp, i hvert fald i forhold til nylige sæsoners opgør med Juventus.

Først og fremmest er Juventus næsten tvunget til at skabe kampen. De kommer oftest til Giuseppe Meazza og overlader initiativet til os i store dele af kampen. Til dels, fordi de sjældent var tvunget til et resultat (i og med de plejer at ligge helt øverst i tabellen), men også fordi de godt ved, at Inter i nyere tid ikke har været alt for gode til at have initiativet. Vi spillede den jo bare over kanterne, lossede bolden i feltet og håbede på, at Icardi ol. blev ramt. Nu har vi, for første gang siden de glade Sneijder-dage, også en trussel centralt, både i form af Rafinha, men også Brozovic.

I og med Juventus næsten skal bruge tre point, mens vi kan nøjes med en enkel, spilles kampen formentlig på nogle helt andre (ja, måske endda omvendte) præmisser. Vi kan tillade os at spille på kontraen, hvor vi har det bedst. Tilføj dertil, at Juventus mangler hjertet og hjernen af deres forsvar, og så ser det ganske fornuftigt ud.

Men hey, alt det ovenstående betyder ingenting, hvis Juventus kommer foran efter fem minutter...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@FD: Hvis vi havde denne diskussion for to år siden, var jeg helt sikkert enig med dig i at Chiellini var blandt verdens bedste på sin position. Jeg synes dog personligt at hans niveau (ligesom Buffons i øvrigt) er dalet. Og det ikke forstået på den måde at han på jævn vis spiller dårligere. Jeg synes at han i dag er mere tilbøjelig til at lave fejl. Han har aldrig været superskarp med fødderne, men her på hans ældre dage synes jeg også jeg ser ham begå positioneringsfejl. Og for mig at se opstår disse oftest når han bevæger sig ud af feltet og frem i banen. Derfor havde jeg lidt (med mine Inter-briller på selvfølgelig) glædet mig til at se ham håndtere Icardi uden for feltet.

Men du har da nok ret alligevel. Det er og bliver et minus for Juventus at skulle undvære Chiellini i så vigtig en kamp, så det kan vi da kun glæde os over.

Mht hvordan de griber kampen an er jeg slet ikke sikker på, at de vil tage initiativet fra start. De har trods alt 90 til at vinde kampen, og mon ikke Allegri også er bevidst om (som du også selv nævner) at Inter generelt set har det fint med ikke at skulle bære hele ansvaret for at skabe en kamp? Det vil med andre ord ikke overraske mig om de begynder kampen uden foden på speederen.
Det vil med andre ord ikke overraske mig om de begynder kampen uden foden på speederen.

Måske. Men det udelukker jo ikke, at vi kan gøre selvsamme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Hvis vi starter som lyn og torden, så tror jeg Juventus får det svært.
Det kommer selvfølgelig an på startopstillingen...
Grande Inter!
annonce