Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interpeer
Fuck yessssss, med skindet på næsen
Skrevet af Nerazzurri
Finita.

3 velfortjente point mod et hidsigt napolihold.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OoooO
Sådan!

Så kan Napoli-tosserne herinde vidst godt gå i seng.
CV RAUS
Skrevet af Flying Dutchman
Sådan! Det holdt hårdt, men i sig selv er der ikke at sætte en finger på det. Kanon og vigtig sejr, og dejligt at den dårlige stime bliver brudt. Guarín, Handa, Capitano spillede rigtigt godt.

Behrami må være født under en heldig stjerne...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Tillykke med sejren. Kæmpe respekt til Javier Zanetti.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Madrid-Ista
Dommeren på Napoli´s side?? Napoli blev helt klart snydt..
Tigs
Skrevet af saglighedens_portal
"De svinske kapitalistiske norditalienere skal ikke vinde iaften. "

TR hvordan i alverden kan du dog skrive sådan noget? Du holder selv med FC København, Danmarks ubetinget mest kapitalistiske klub....

Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt.

Fortjent sejr til Inter alt i alt. Uafgjort havde egentlig også været fair.
Skrevet af Madrid-Ista
Og derfor er det vel også i orden, at være dobbeltmoralsk.
Tigs
Skrevet af saglighedens_portal
,
Skrevet af Madrid-Ista
Du forstod vel godt det jeg skrev, det er VEL også det vigtigste i den sammenhæng.
Tigs
Skrevet af OC
Hygger du, Madrid-Ista?

Titlen som førsteudfordrer til Juventus ligger nu vel ´officielt´ på Inters skuldre - især hvis Napoli får fratrukket.
Jeg har en fornemmelse af, at klubben godt kan holde til dét pres.
La prende Vecino.
Skrevet af TR1986
-
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Bishop
Hæ Hæ
http://www.football-ital…n-nostalgia

“I have nostalgia for the food, the people and the fans. I will never forget my time there.”

Det må vist være i prioriteret rækkefølge.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Facchetti
Ingen kan være i tvivl.
Skrevet af Flying Dutchman
http://www.football-ital…s-inter-bid

Spændende! Jeg er en stor fan af Huntelaar, der har en målnæse uden lige. Hans ´fiasko´ i Milan skyldes vel lige så meget, at han var indskifter oftere end ikke, og det er jo forbandet svært at gøre en forskel på de fem, ti minutter han fik hver gang. Mener kun, han startede ind fem gange i hans tid i Milan.

Hans statistik i Schalke taler jo for sig selv, og han er netop sådan en goalgetter Inter har brug for - Milito, Palacio og Cassano er rigtig gode, men førstnævnte har det med at falde væk i nogle kampe, Palacio er ikke just en målsluger og Cassano er vel mere i oplæggerens rolle end noget andet.

Det er også vigtigt, at han kan komme gratis!

Det forlyder desuden, at Inter forbereder et bud på Hernanes, hvis Paulinho vælger Chelsea fremfor Inter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Huntelaar er den mest nederen topangriber i europæisk fodbold. Han minder mig om små 7-årige, der står oppe foran modstanderens mål og prikker boldene i mål, føler sig som helten, og indkasserer en 5´er fra farmand hver gang det lykkedes.

Han kan så sandelig afslutte, men han kan ved gud ikke en skid andet. Opspilsstation er han stort set ubrugelig, fordi han er så stationær og har så travlt med at stå ved modstanderens mål at man sjældent kan finde ham i opspillet. Han viste i Milan og Madrid at han kan lave mål, men skal man dominere kampe er han stort set ubrugelig, med som blind passager og usynlig gæst.

Jeg kan lige forestille mig at han kommer til Inter, og laver nogle mål, og at sammenligningerne med van Basten kan begynde, kvalmen hober sig allerede op. Manden når aldrig van Basten til sokkeholderne, ikke engang indenfor skarpheden. Huntelaar er så mega ligegyldig, at jeg håber han havner i en russisk bundklub, og vi aldrig skal belemres med hans tilstedeværelse i europæisk topfodbold.

Edit: Hernanes rygtet virker søgt. Jeg kan ikke forestille mig et skifte, udover at man giver en voldsom overpris for at handle hos en konkurrent midt i sæsonen(det er der ikk penge til). Lotito skal have tabt sutten og være blevet indlagt for sindssyge, eller spilleren skal have bedt Lotito om et skifte nu og her, hvilket ikke virker videre sandsynligt.
Skrevet af ilsemprelaziale
Er Huntelaar virkelig saa ringe? han har da et godt scorings gennemsnit i Schalke og man skal ikke glemme at deres liga er rangeret hoejere end serie a ikke at jeg vil komme ind paa en debat om hvad for en der er bedst :)

Jeg saa gerne Huntelaar som erstatning for Klose naar han nu stopper.

Ang Hernanes, det har i ikke raad til Inter, beklager.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lentini

Aner jeg lidt bitterhed? ;)

Han kan så sandelig afslutte, men han kan ved gud ikke en skid andet.

Ah, det er da en sandhed med modifikationer. Det er dog også ligegyldigt. Jeg har alle dage været af den mening, at angribere har én opgave på banen: at score mål. Så er jeg såanset ligeglad med hvor grimme, heldige eller ufortjente de er.

men skal man dominere kampe er han stort set ubrugelig

Han er da netop hårdt arbejdende? Ligesom ved de fleste ollandske angribere, har han fra barnsben af fået at vide, at han er den første forsvarsspiller - ligesom forsvarere er de første angribere. Schalke´s spil er da bestemt heller ikke kontrapræget. I hvert fald ikke i de par kampe, jeg har set.

Jeg kan lige forestille mig at han kommer til Inter, og laver nogle mål, og at sammenligningerne med van Basten kan begynde, kvalmen hober sig allerede op.

Ah, rolig nu. Det er også en umulig sammenligning, da de som spillertyperne slet ikke minder om hinanden. Desuden tror jeg ikke, Inter fans vil sammenligne Huntelaar - hvis han vel at mærke skifter til Inter - med en spiller, der hovedsageligt har haft succes i rivalen over dem alle! Det svarer vel lidt til, at vi skal til at sammenligne Zanetti med Maldini...

Manden når aldrig van Basten til sokkeholderne, ikke engang indenfor skarpheden.

Uenig. Van Basten har et marginalt bedre snit end Huntelaar (1,62 mål per kamp mod 1,56, henholdsvis). Van Basten havde dog den fordel, at han var en sikker starter hver gang, og jeg kan desværre ikke finde minutstatistikker. Det ville ikke overraske mig, hvis Huntelaar scorer mere per minut end Van Basten gjorde.

Jeg prøver ikke at klandre Van Basten dog. Han er en ægte legende, og en sympatisk fyr oveni. Men det virker lidt som om du er utrolig bitter over Huntelaar, og det præger dine meninger om ham.

Jeg er i øvrigt enig med hensyn til Hernanes. Så skal det virkelig være fordi Hernanes er utilfreds, og det tror jeg ikke, han er. Champions League deltagelse kan dog være afgørende!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
Dit målsnit for de 2 holder vist ikke.

Hundehår bruger i denne sæson i snit 203 min. pr. mål i Bundesligaen og CL.

Sidste sæson brugte han i snit 91 min. pr mål i Bundesligaen og EL.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Bosse1983
Han er da netop hårdt arbejdende? Ligesom ved de fleste ollandske angribere, har han fra barnsben af fået at vide, at han er den første forsvarsspiller - ligesom forsvarere er de første angribere. Schalke´s spil er da bestemt heller ikke kontrapræget. I hvert fald ikke i de par kampe, jeg har set.


Vrøvl. Hårdtarbejdende har han aldrig været, Hollænder eller ikke. Det er som at sige at Bale altid bliver på benene, fordi han er britte. At sammenligne ham med Van Basten, er ganske sølle. Han er ikke i nærheden og det ændrer èn god sæson i S04, nogle landskampsmål og nogle gode år i Æresdivisionen ikke på. Netop det at Huntelaar ikke kom på holdet i hverken Milan eller Madrid er vel værd at hæfte sig ved. Det var ikke just fordi pladserne blev foræret væk på Milans hold i starten af 90´erne. Desuden bidrog Van Basten med mere end mål.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0