Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Kuzmanovic har nu været en billig handel, hvorfor jeg ikke ser med nær så kritiske øjne på ham som jeg før med eksempelvis Schelotto. Det betyder dog ikke at jeg ikke er enig i kritikken med spillerindkøb, da de har været ret så middelmådige. Indkøb/lån af Schelotto, Jonathan, Rocchi, Pereira, Silvestre og Mudingayi kombineret med løndyre aldrende injury-prone spillere er under alt kritik.

Rocchi og Jonathan har i de seneste par kampe blomstret en smule op, men det er ikke nogen der skal bygges en fremtid på.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes nu, Pereira har gjort det okay, under svære betingelser, mens Rocchi selvfølgelig fortjener al ros for at lave målene der er brug for, men jeg er enig mht. Jonathan (sidste år, but still...), Mudingayi, Schelotto og Silvestre. Kuzmanoviv har været en smule skuffende indtil videre, og det skal hans pris ikke ændre på. Guarín synes jeg også har været spild af plads og løn.

De eneste gode indkøb, Inter har lavet i mands minde, ser ud til at være JJ, Kovacic og Palacio. Det er ikke godt nok.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Så får Strama mindst et år mere, hvilket vel er bedst for kontinuiteten. Zenga og Mihajlovic har dog alle været nævnt som varme emner - hvor især førstnævnte kunne have været interessant.

Det rygtes nu også, at Branca skulle have været i Catania, for at forhandle om Alejandro Gomez. Jeg forstår ikke, hvad vi skal bruge endnu en breddespiller til på kanten. Vi har i forvejen et hav der kan spille derud (Jonathan (der dog forhåbentlig snart er fortid), Ricky, Skeletor, Capitano, Guarín, Benassi og Alvaro Pereira), mens Diego Laxalt er på vej. Brug nu tiden på at finde de to angribere, der kan bringe Inter til tops igen!

Desuden er der tvivl om, hvorvidt der skal forlænges med Gargano, hvilket jeg mener, der burde. Inter skal punge 12 mio. € ud for Gomez, som er middelmådig i mine øjne, mens Gargano kan sikres for 5,2. Jeg har været imponeret af Gargano i år. Han bibringer ikke fandens meget kreativitet, men han kæmper i 90 minutter, bryder meget af modstandernes spil, og har, i en svær tid for klubben, ligefrem virket begejstret til hver kamp. Der rygtes dog også om Clément Grenier, som jeg hører spændende ting om, og som til dagligt spiller i Lyon.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Lad os dog også få fat i en højreback for fremtiden.
Skrevet af Flying Dutchman
Bevares! Men det haster i mine øjne meget mere med offensive kort, end det gør med at finde en erstatning for Capitano. Jovist, han er ikke den yngste mere, og næste sæson kan meget vel blive hans sidste, men han spiller stadigvæk for fuld hammer, der er okay med back-ups på den plads og så har han (7-9-13) næsten ingen skadeshistorik.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Lige den sidste sætning skal man passe på med at konkludere med tanke på hvordan tingene har set ud i denne sæson. Enig i at offensiven må være det primære fokus, men vi skal ikke glemme at Zanetti snart runder de 40 år.
Skrevet af Flying Dutchman
Igen, jeg er enig, men jeg bygger min mening vedrørende vores ideelle transferpolitik på to ting:

1) Vi har ikke råd til det helt vilde, og;
2) Vi mangler angribere mere end vi mangler backs.

Det er såmænd derfor. Drømmesituationen ville da også være, der blev hentet soldide til rigtig gode breddespillere til de fleste pladser, men det koncept strider nok ikke overens med den økonomiske virkelighed - medmindre vi lige pludselig også bliver opkøbt af en oligark, noget jeg inderligt håber ikke sker.

Vi må antage, at de fleste, hvis ikke alle lejesvende returneres. Silvestre og Mudingayi har simpelthen været en spild af plads og løn, og hvis de er i truppen efter sommeren, så brækker jeg mig. Jeg håber, vi beholder Gargano, men han kan sagtens ryge, hvis der er hold i de vedvarende rygter omkring Grenier, der er en smule billigere, og meget yngre.

Vi må ligeledes gå ud fra, der kommer gang i svingdøren rent transfermæssigt. Der er hentet fire af de førnævnte solide til (potentielt) gode breddespillere/startere (selvom jeg har mine tvivl om Andreolli), og så må det betyde, der er nogle stykker der forlader klubben. Klubbens indkøbpolitik har i denne sæson været ualmindeligt tabt for idéer; Sneijder bliver solgt, da han fik for meget i løn (i sig selv ikke en dårlig idé), hans naturlige afløser sælges ligeledes, og i stedet for hentes der Kovacic, der, omendt han indtil videre imponerer, kostede det dobbelte af hvad klubben fik for Sneijder; en givetvis dygtig målmand, der dog ikke var tiltrængt; og så tre spillere, der kun kan betegnes som middelmådige. Lur mig ikke, om de tilsammen ikke nogenlunde dækker den lønpost som Sneijder sad på - der dog var tre gange den spiller, de fem er tilsammen. Der er intet formål med det!

Jeg håber, der sælges ud af den nuværende trup. Personligt synes jeg, spillere som Jonathan, Belec og Guarín intet bibringer til den type fodbold Stramaccioni gerne vil praktisere. Belec er lige nu fjerde målmand, og er bare ikke god nok; Jonathan har også vist sig at være en nulkupon; og Guarín er i mine øjne den største fejl, idet han konstant sættes i fokus som holdets playmaker - en plads han i mine øjne simpelthen ikke egner sig til.

Når nu det er sikkert, både Laxalt og Botta kommer til, der begge to virker som rigtig, rigtig dygtige spillere, kan det også betyde, spillere som Nagatomo, Schelotto, Pereira, Obi (Laxalt) og Ricky (Botta) enten bliver solgt, eller lejes ud. Jeg håber, klubben beholder Pereira, som jeg ser meget godt i, og Ricky, der er blomstret op på det sidste, og viser noget af talentet, mens de resterende tre ikke ville være de største tab.

Hvis/når der så også kommer de tiltrængte angribere, plus Longo og Livaja (måske), så er det bestemt heller ikke umuligt, Milito og/eller Rocchi ryger en tur. Rocchi har alle dage været en nødløsning, mens Milito - der fortjener al respekt - simpelthen er blevet for skrøbelig. Det er jo bestemt heller ikke umuligt, at Problembarnet ryger en tur tilbage til Samp.

Anyway, det er lidt af mine tænker - jeg beklager, det blev lidt længere end ventet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Nu er jeg nogenlunde enig med dig lige på nær at jeg ikke ser Peirera nær så velfungerende som du åbenbart har set ham som mens Alvarez er for en-benet og bliver ofte væk i de store kampe.

Friske rygter fra Sky sports siger at Barcelona skulle have budt 30 millioner euro på Handanovic. Det håber jeg godt nok ikke kommer til at ske. Slet ikke hvis det betyder at vi skal have en nulbon som Alexis Sanchez ind i klubben.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis Handanovic bliver solgt, brækker jeg mig. Han har været SÅ vigtig i år.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gasbarroni
Velsagtens den bedste?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af OC
Ja.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
I hvert fald den vigtigste. Zanetti og ham må kæmpe om hvem der har været bedst.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Handanovic har med flere længder været den vigtigste og bedste spiller for os. Uden ham havde vi ligget iblandt de sidste 7-8 klubber.

Zanetti har været habil, men er faldet igennem i de kampe han har spillet midtbane, hvilket har været alt for mange.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror bare, vi differencierer forskelligt mellem vigtigt og godt. Jeg synes, Zanetti har været fremragende - når han har spillet back - og, lige så vigtigt, har formået at holde gejsten op på trods af, det har været en skrækkelig sæson.

Han har dog ikke været i nærheden af så vigtigt, som Handa har været. Han har enemand reddet point kamp efter kamp, og jeg mindes ikke en kamp, hvor han har spillet dårligt - eller hvor han ikke haft haft mindst én superredning. Han har, pointmæssigt, været den vigtigste spiller i Inter i år - og jeg vil ikke udelukke, han også har været det i Serie A.

Han må også være Årets Inter-spiller - og Årets målmand i Serie A...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af MILANMILAN
Årets målmand kan der ikke være tvivl om! Vidste godt ham var god, men han har vel været blandt verdens bedste i år.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Nerazzurri
@FD

Jeg er så til gengæld uenig med dig mht. din vurdering af nogle af spillerne.

Vi må antage, at de fleste, hvis ikke alle lejesvende returneres. Silvestre og Mudingayi har simpelthen været en spild af plads og løn, og hvis de er i truppen efter sommeren, så brækker jeg mig. Jeg håber, vi beholder Gargano, men han kan sagtens ryge, hvis der er hold i de vedvarende rygter omkring Grenier, der er en smule billigere, og meget yngre.


Så vidt jeg er orienteret er lejeaftalen bygget sådan sammen, at Moratti ikke sende de tre lejesvende tilbage, men skal købe dem. Dette er svjv. kun en mundtlig aftalen, men de skulle være at finde i klubben næste år, med mindre de kan blive solgt videre. Gargano har skuffet mig lidt, som resten af holdet, men har imø. kvaliteterne. Gaby blev desværre skadet, men var faktisk en spiller som altid gav Inters midtbane store problemer når de mødte Bologna. Han har en ok teknik og er en dygtig bolderobrer, men har alderen mod sig og blev desværre skadet. Han måtte for min skyld gerne blive, men der kan hurtigt blive for mange til den centrale midtbane, så hvis han og Gargano bliver skal Obi, Benassi eller lign. videre. Silvestre var den jeg havde de største forventninger til. En Muren light, men han har jo været en katastrofe det meste af sæsonen, med få fornuftige kampe her og der. Han er med tilgangen af Andreolli og Campagnaro også overflødig næste år.

Jeg håber, der sælges ud af den nuværende trup.


Enig, men kan man rent faktisk få noget for de spillere, vi som fans gerne ser langt væk? Det største salgsobjekt, er også denne sæsons bedste mand. Og jeg håber ikke de sælger Handanovic. I så fald må de gerne hente Julio tilbage, men det sker ikke.

Personligt synes jeg, spillere som Jonathan, Belec og Guarín intet bibringer til den type fodbold Stramaccioni gerne vil praktisere.


Hvad er det Strama vil praktisere?

Belec er lige nu fjerde målmand, og er bare ikke god nok; Jonathan har også vist sig at være en nulkupon; og Guarín er i mine øjne den største fejl, idet han konstant sættes i fokus som holdets playmaker - en plads han i mine øjne simpelthen ikke egner sig til.


Enig, selvom Jonathan faktisk har haft 2-3 gode kampe i april. Han kunne, jf. din egen analyse af transferbehov, være en fin backup i næste sæson. Det bliver nok alligevel kun til Serie A og Coppa Italia.


Når nu det er sikkert, både Laxalt og Botta kommer til, der begge to virker som rigtig, rigtig dygtige spillere, kan det også betyde, spillere som Nagatomo, Schelotto, Pereira, Obi (Laxalt) og Ricky (Botta) enten bliver solgt, eller lejes ud. Jeg håber, klubben beholder Pereira, som jeg ser meget godt i, og Ricky, der er blomstret op på det sidste, og viser noget af talentet, mens de resterende tre ikke ville være de største tab.


Har du set Laxalt spille? Personligt har jeg ikke set ham spille, men har hørt han skulle være talentfuld. Jf. en bruger på interclub.dk, der følger sydamerikansk fodbold, er han talentfuld, men næppe en spiller der kan gøre en forskel pt.

Botta virker spændende, men har reelt vist mindre i Argentina end Ricky havde da vi hentede ham. Han er selvfølgelig tænkt som en del af førsteholdstruppen. Ricky har været en af de bedre på det sidste, selvom han imø. fedter alt for meget, og jeg tror man beholder ham. Hans løn og salgsværdi er heller ikke videre høj. Jeg har længe ment Nagatomo var en sløj spiller defensivt, men efter at have set på Periera i ninjaens skadesfravær, vil jeg klart vælge Nagatomo frem for uruguayaneren. Han er tæt på sæsonens flop i Inter, i hvert fald set i forhold til købspris. Schelotto virker som et mærkeligt køb, alternativt bruger Strama ham forkert. Han har spillet sine bedste kampe på højremidt/wing, mens han på venstrekanten har været elendig. Nagatomo er nok det største salgsobjekt, men jeg så hellere at man sendte Pereira videre.


Hvis/når der så også kommer de tiltrængte angribere, plus Longo og Livaja (måske), så er det bestemt heller ikke umuligt, Milito og/eller Rocchi ryger en tur. Rocchi har alle dage været en nødløsning, mens Milito - der fortjener al respekt - simpelthen er blevet for skrøbelig. Det er jo bestemt heller ikke umuligt, at Problembarnet ryger en tur tilbage til Samp.


Rocchis kontrakt udløber efter denne sæson, hvorefter han stopper og tiltræder en post i Lazio. Det var i hvert fald historien i januar.
Livajas fremtid afhænger af, om Branca kan skaffe en ny angriber til en fornuftig pris. Hvis ikke, tror jeg man henter Livaja hjem. Longo bliver nok udlejet igen, han har ikke fået meget ud af sit lejeophold. Ham måtte man gerne bruge som 4. mand til angrebet. Skadeshistorikken i angrebet, ja i hele truppen, tyder på at der nok skal blive min. til 4. valget.
Militos løn og alder gør det umuligt at sælge ham, og han kan sagtens udfylde en rolle som angriber i næste sæson. Så vidt jeg husker udløber hans kontrakt i 2014, og det vil være en fin og værdig ende på forholdet mellem ham og Inter.

Der er et stort arbejde forud for Branca & Co.

Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nerazurri

Så vidt jeg er orienteret er lejeaftalen bygget sådan sammen, at Moratti ikke sende de tre lejesvende tilbage, men skal købe dem.

Er det officielt? Altså, står der ligefrem i kontrakten, at disse spillere må og skal købes? Det håber jeg sandelig ikke da... Jeg mener bare, der er samme aftale på plads, som vi havde sidste år med Poli og Palombo, der, som bekendt, heller ikke blev.

Enig, men kan man rent faktisk få noget for de spillere, vi som fans gerne ser langt væk?

Tja, man kan i hvert fald spare gevaldigt på lønposten, ville jeg mene. Branca, Moratti og Strama skal gøre op med dem selv, om visse spillere er berettiget til den lønpost de pt. besidder, og om ikke, man ville spare nok i fremtiden ved at sælge dem forholdsvis billigt. Godt det ikke er mig!

Hvad er det Strama vil praktisere?

Jamen, ud fra de sidste par kampe, ligner det en 4-3-1-2, med fokus på offensive backs og kontras. At Guarín oftere end ej ligger lige bag angriberne, er for mig delvis forklaringen på, vi meget lidt skaber fremadrettet.

Mht. Laxalt og Botta

Selvfølgelig skal de små drenge gøres klar til italiensk fodbold, og lige ses an, men vi må da antage, de er hentet for at spille en rolle på førsteholdet, hvorefter vi lige pludselig svømmer i wing(back) spillere.

Du har ved nærmere eftertanke nok ret mht. Pereira, der løber meget, men også meget formålsløs. Jeg har dog heller ikke fidus til Ninja; bevares, der er få der kæmper hårdere, men han bliver overmatchet fysisk gang på gang, og heller ikke han har opfundet hjulet når det kommer til at runde modstanderen og slå et indlæg. Som back er jeg slet ikke tryg ved ham.

Rocchis kontrakt udløber efter denne sæson, hvorefter han stopper og tiltræder en post i Lazio. Det var i hvert fald historien i januar.

Netop, han har stadigvæk et år tilbage.

Militos løn og alder gør det umuligt at sælge ham, og han kan sagtens udfylde en rolle som angriber i næste sæson. Så vidt jeg husker udløber hans kontrakt i 2014, og det vil være en fin og værdig ende på forholdet mellem ham og Inter.

Tja, det er selvfølgelig også en mulighed. Men Inter er, i dens nuværende sportslige og økonomiske stand, ikke en klub der skal tænke alt for meget på at beholde spillere, med henblik på at give dem et værdigt farvel. Milito vil altid have en plads hos Inter, men hvis niveauet/kroppen ikke er til mere...

Der er et stort arbejde forud for Branca & Co.

Der er vi så 100% enige!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Rocchis kontrakt udløber efter denne sæson, hvorefter han stopper og tiltræder en post i Lazio. Det var i hvert fald historien i januar.


Netop, han har stadigvæk et år tilbage.


Den må du gerne uddybe?


Mht. de lejede spillere, så var der svjv. en købsoption på Poli, men ikke en aftale om køb. Det er der på de tre lejet i år.


Mht. Milito, hvad havde du tænkt dig at gøre? Han kan ikke sælges og jeg er ikke sikker på at han vil forlade klubben på en fri transfer, da han næppe kan få samme løn andre steder. Desuden er han jo en Moratti yngling, så han skal nok blive i klubben kontrakten ud. Sportsligt mener jeg så også han har noget at byde ind med. Skadesfri er han vel god for 15 mål.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Den må du gerne uddybe?

Jamen, han har kontrakt til 2014 - om det så er Januar eller August, ved jeg ikke... Men han har i hvert fald et halvt år tilbage når det nye sæson sparkes i gang.

Det er der på de tre lejet i år.

Er Inter kontraktuelt forpligtet til det?

Mht. Milito; tja, den er som sagt svær! Han har betydet meget for klubben, og en frisk Milito er livsfarlig for modstanderne. Men spørgsmålet er om vi nogensinde får den gamle Milito igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Rocchis kontrakt udløber efter denne sæson, dvs. sommeren 2013.


Ja, det tror jeg faktisk de er.


Mht. Milito, så er den imø. ikke svær, men hvad havde du forestillet dig man skulle gøre med ham?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0