Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Chino
Jeg synes, at både Crespo og Cruz - måske mest bemærkelsesværdigt for sidstnævnte med tanke på hans 13 ligamål i sidste sæson - har virket trætte og ufatteligt uskarpe når de en sjælden gang har fået chancen. Men det er jo også svære vilkår at præstere under for to ældre herrer, som må formodes at skulle bruge længere tid på at ramme formen end Ibra, Adriano og Balotelli, som har fået mest spilletid blandt angriberne i denne sæson. De har alle haft flere sammenhængende kampe, noget som ingen af de to argentinere kan prale af. Og det har vel været påtrængt med en forryngelseskur på holdet, som kan forklare især Cruz´s fravær.
Skrevet af Chino
Var det ikke også noget med, at Zlatan kunne se frem til en klækkelig bonus fra vores gavmilde præsident, såfremt han opnåede at score 25 ligamål, eller var det blot rygter?
Skrevet af Il Maestro
http://www.gazzetta.it/C…76511.shtml

Mourinho taler om tre nye spillere foruden Milito og Motta.

Mit bedste bud er at det ender med Carvalho, Deco og vores østrigske ven. Hvis Ibra smutter, skal der dog en angriber mere til. Her er Cassano nok bedste bud.
Razz har dog ret.
Skrevet af Nerazzurri
Hvis Zlatan ryger, så skal man vel have en makker a la Cassano til Milito. Alternativt skal Balotelli udvikle sig hurtigt, så han kan trække læsset.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Oracle.suppe
Jeg ville rigtig gerne se Carvalho og Deco komme til klubben, ville være noget nær optimalt. Derudover ser jeg gerne at vi får Cassano.
Og hvis Zlatan ryger, så gør det ikke så meget hvis bare vi får Eto´o den anden vej. Altså vel og mærker hvis vi har fået kreative krafter som Deco og Cassano til klubben.
Skrevet af Il Maestro
Davide Santon er blandt Lippis udvalgte til Confederations Cup, der afvikles senere denne måned i Sydafrika.

Såfremt han fortsætter udviklingen i den kommende sæson, kunne det ligne en VM-billet til den unge fyr. Særligt fordi Italien er usædvanligt ringe besat på de to backs i disse år.
Razz har dog ret.
Skrevet af Nerazzurri
Hans fordel er at han dække begge sider, men han står vel alligevel bag folk som Zambrotta, Oddo, Grosso og Dossena.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Il Maestro
Oddo er vist helt ude af billedet. Jeg tror Lippi påtænker at bruge ham i højre, hvor han selvfølgelig er bag Zambrotta.
Razz har dog ret.
Skrevet af Caroe
Lippi har sagt, at han overlod spillere som Motta, Marchisio osv. til Casiraghi, som gerne vil bruge dem til U-21 EM her til sommer. Herefter må man gå ud fra, at Motta erstatter Santon.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Nja, det ser ud til, at Zlatan er tabt (hvilket vel ikke er den store overraskelse). Fedt at Eto´o kommer den anden vej dog! Han kan sagtens bruges. Hvis nu også bare Deco eller Elano (eller begge to) og Cassano ville rejse til Inter, så ser det fedt ud til næste sæson. Carvalho er jeg stadigvæk ikke for begejstret for, men han er vel en forstærkning.

Vedrørende Santon: ifølge flere medier har Lippi tænkt sig, at lade den unge Davide starte ind! Velfortjent, må man sige. Årets åbenbaring, i min verden i hvert fald.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Jeg håber ikke Eto kommer med i pakken, han er skam en god angriber, men har svært ved at se ham ved siden af Milito.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Kemosabe
" Hvis nu også bare Deco eller Elano (eller begge to) og Cassano ville rejse til Inter, så ser det fedt ud til næste sæson. Carvalho er jeg stadigvæk ikke for begejstret for, men han er vel en forstærkning."

Ud af de spillere du nævner her, synes jeg Carvalho er den bedste. Hvis han ellers kommer sig efter sit skadesforløb, har I en forsvarsspiller i absolut verdensklasse.
Skrevet af Chino
Santon har gjort kometkarriere, strøget direkte ind i Inters startopstilling som 18-årig og spiller stadig med så stor ydmyghed. Imponerende knægt.

Skrevet af Oracle.suppe
Hvis nu at Maxvell ryger afsted, skal vi vel også have noget nyt ind på back pladsen. Her tænker je at en Dosena fra liverpool kunve være interesant, han vil jo gerne væk.
Så har vi Maicon, Santon og Dosena på backerne, det klinger sku godt.
Han har godt nok sagt han vil til juve, men det kunne være fedt at snuppe ham, lidt italiensk blod på holdet ville heller ikke skade.
Hvad siger i ryger Maxvell, og hvem ser i der så skal hentes ind som backups til backene, eller vil det ikke være nødvendigt (Burdiso, Cordoba)?
Skrevet af 80Ronaldinho
@ Oracle.suppe

Har du helt glemt Chivu!?! Synes da jeg har set ham løbe rundt på den venstre back i nogle kampe her på det sidste!
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Oracle.suppe
Ups ja det har jeg da, han er jo også en udmærket spiller derude mensom de andre ser jeg ham som bedst centralt.
Ingen tvivl vi har spillere der kan dække backerne også hvis maxvell smutter, men synes stadig det kunne være rart med en der har sin bedste plads ude åp backen så vi forbliver stærke i bredten.
Gelmte jo også at Zanetti ho også kan bruges på højreback, er jo egentlig der han ofte har spilleti sin kariere.
Skrevet af 80Ronaldinho
Tror i skal ryge ind i skader til Maicon og Santon før Zanetti er tilbage på højre back. Hvis jeg ikke tager helt fejl så blev Zanetti rykket længere frem på banen fordi Maicon netop kom til. Han er også en klasseback. Tror at Mourinho foretrækker et indkøb i midterforsvaret, som forhandlingerne med hans evig tro Carvalho tyder på. Og tror at Mourinho foretrækker Chivu ude på backen da jeg synes det er der han har optrådt flest gange.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Nerazzurri
Det er muligt du synes han har optrådt der flest gange, men det er vist nærmere 50/50, alt afhængig af skader.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af 80Ronaldinho
Siger bare hvad jeg har set. Og der har det været Cordoba-Samuel konstellation i midten og Chivu på venstre back.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Il Maestro
Ifølge italienske medier, herunder Sport Mediaset, skifter Ricardo Carvalho til Inter på en et-årig lejeaftale med mulighed for at gøre skiftet permanent efter sæsonen.

Hvis portugiseren kommer er der næppe nogen tvivl om at størstedelen af Chivus optrædner i næste sæson bliver som back.

Arnautovic skulle trods sin fodskade også være tæt på et skifte.
Razz har dog ret.
annonce
0