Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Jeg synes ikke det er godt nok vi taber til et Genoa hold vi ikke har tabt til siden 1994. Jeg synes ikke det er godt nok at vi har vundet 1, tabt 3 og spillet 4 uafgjorte de sidste 8 kampe. Jeg synes ikke det er godt nok at vi ligger side om side med Hellas Verona, uagtet at de har haft en god sæson indtil videre.
Jeg havde heller ikke de store forventningerne til sæsonen før den begyndte, men hvad er det lige præcist Mazzarri har bragt til klubben? Der er absolut ingen fremtidstænkning i det der sker på banen lige nu, og det her ender nok med at være endnu en spildt sæson når alt kommer til alt.

Vi spiller ikke underholdende fodbold, men alligevel vinder vi ikke fodboldkampe. Han har skiftet til et 3-mandsforsvar som ikke fungerer, og man er alt for afhængige af Palacio (og vi kan selv se hvordan det går, når han ikke banker kasser ind til højre og venstre)
Og som du selv siger, så burde vi være midt i et generationsskifte, men hvor bliver det af? Kuzmanoviz>Kovacic, Cambiasso der spiller alle kampe og at Belfodil og Icardi er så langt ude i kulden som muligt er hvad sigende for hvad Mazzarri står for. Eller hvad?
Og det er bare nogle af de problemstillinger, som jeg mener han ikke har løst tilfredsstillende.

Må jeg spørge hvad du synes Mazzarri har gjort af gode ting? Hver eneste gang vi taber point peger du på en dårlig trup, men er det seriøst det eneste problem?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Vores hold har jo vist nul og nix i en del kampe efterhånden, og godtnok er denne kamp præget af tilfældigheder, men det var en kamp vi skulle kunne vinde, og det er da direkte elendigt at vi ikke score på nogle af de rene foræringer vi fik, ja han står en brandkamp, men alligevel syntes jeg det er tydeligt også i denne kamp at vi er helt ufattelig uskarpe og ufarlige.

Havde det ikke været for banens forfatning er spørgsmålet om vi overhovedet var kommet frem til noget, for ser vi på de seneste kampe har vi jo haft kæmpe problemer med at skabe mere end en havs chance i løbet af en kamp.

Hvilket altså er under al kritik, men jeg ved godt du vil forsvare dette hold, men jeg syntes efterhånden ikke der er noget at forsvare, for det fortjener de efterhånden ikke længere.

For helt ærligt er vores hold altså bedre end det de har vist på det seneste. Det her er under al kritik.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nerazzurri

Det var Inter, da kontrollerende fodbold også er en del af fodbold. Jeg synes, det var to meget lige kampe. Både Inter og Barcelona ville det lige meget. Kampen i dag er jo et eksempel på, at Genoa - som så mange andre modstandere - er fint tilfreds med det ene point, når ´store, farlige´ Inter kommer på besøg. At vi så ikke er farlige længere, og at vi mangler kreativitet til at lirke sådan et forsvar op, ændrer ikke på, at vi ville det klart mest.

Derfor er det noget ævl.

Jamen, jeg beklager, hvis jeg har tilegnet dig nogle udtalelser, du ikke er kommet med. Jeg synes dog, jeg har læst mere i den dur fra din side.

@ OC

Du synes bare ikke, det er godt nok. Det er vi ligesom godt klar over. Er der noget, du synes godt om? Og hvornår forstår du, at Icardi har været skadet i noget tid efterhånden? Eller var du godt klar over det?

Ja, jeg peger på truppen. Det er ligesom den, der skal fungere, og det gør den ikke. Og det falder helt og holdent for fødderne af Branca (indkøb) og Moratti (uforsvarlig økonomi, som vi bøder for nu).

Det jeg synes, Mazzarri har gjort rigtigt, kunne man jo tydeligvis se i starten af sæsonen, hvor vi spillede både underholdende, og fik tilmed point ud af det. Det var helt og holdent hans fortjeneste at få alt det ud af så gennemsnitlig en trup - især sidste sæson i mente. At vi så var for afhængige af især Palacio, uden at have en kvalificeret opbakning, er ikke hans fejl. Han viser også en vilje til at afprøve nye spillere og nye taktik, og ikke kun i dag.

Er du efterhånden klar til at svare mig på, hvad du mener Mazzarri bør gøre anderledes? Eller bliver du ved med at danse undvigende omkring det spørgsmål? Og hvad gør han forkert i dag, efter din mening?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Vores hold har jo vist nul og nix i en del kampe efterhånden, og godtnok er denne kamp præget af tilfældigheder, men det var en kamp vi skulle kunne vinde, og det er da direkte elendigt at vi ikke score på nogle af de rene foræringer vi fik, ja han står en brandkamp, men alligevel syntes jeg det er tydeligt også i denne kamp at vi er helt ufattelig uskarpe og ufarlige.

Det er da noget værre vrøvl. Selvfølgelig betyder det da noget, at Perin, især på sådan en bane, står en brandkamp. Det har intet med skarp eller uskarp at gøre. Alle dem der spiller eller har spillet fodbold ved, at bolden gør hvad som helst på sådan en bane. Bare de rammer målet, er små mirakler. Det er jo ikke fordi Genoa var bedre på det punkt.

Hvilket altså er under al kritik, men jeg ved godt du vil forsvare dette hold, men jeg syntes efterhånden ikke der er noget at forsvare, for det fortjener de efterhånden ikke længere.

Der tager du fejl. Jeg forsvarer ikke holdet - tværtimod! Når du læser mine indlæg igennem, vil du altid kunne se, jeg kritiserer truppen, som i mine øjne er den svageste i min tid som Inter fan. Jeg beder bare om en mere nuanceret kritik fra andre også.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Er du efterhånden klar til at svare mig på, hvad du mener Mazzarri bør gøre anderledes? Eller bliver du ved med at danse undvigende omkring det spørgsmål? Og hvad gør han forkert i dag, efter din mening?


Du læser jo tydeligvis ikke mit indlæg ovenfor. Mens jeg faktisk pointerer ting som jeg mener han gør forkert, så er det eneste du har at komme med er "at truppen er dårlig, og Mazzarri ufejlbarlig". Må jeg spørge om du for alvor kan mene at den her trup er dårligere end, lad os sige Hellas, Torino og Parmas, altså dem vi ligger nærmest lige nu? Og drop nu dit pis med Icardi - selvfølgelig ved jeg at han er skadet, men jeg snakkede i forhold til den generelle situation (som jeg nu har pointeret to gange).

For at svare på dit spørgsmål, så mener jeg Mazzarri har gjort det fantastisk med Jonathan og Nagatomo, som har udviklet sig til vores farligste to spillere fremad banen. Desværre er de også de eneste, da den eneste måde Mazzarri (åbenbart) kan opsætte et hold offensivt, er ved at spille bolden ud til de to wingbacks, som så skal spille den ind over. Det har modstanderne dog fundet ud af, og se hvor langt det efterhånden bringer os...
La prende Vecino.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ OC

Inter har selvfølgelig problemer, både resultatmæssigt og spillemæssigt.
Men jeg synes du gør det lige lovligt sort/hvidt.

Mazzari er jo ingen fodboldmæssig Messias og har arvet en trup der ikke var noget "særligt", hvilket sidste sæsons placering jo også indikerede. Sommerens transfervindue var vel heller ikke ligefrem noget der signalerede at nu skulle man for alvor spille med i toppen. Hvorfor det blev sådan kan der være flere forklaringer på, men hele sagaen om salget af klubben var formentlig en ret betydelig faktor.
Jeg har en fornemmelse af at man er i gang med en større strategi planlægning i klubben. Både sportsligt og kommercielt. Det ville være et ideelt tidpunkt at gøre klar til en større genopbygning af det sportslige til sommer, hvor man har mange kontraktudløb til de ældre spillere, som også fylder meget i lønbudgettet. Som Inter fan forstår jeg godt at man ikke synes det er sjovt at følge holdet lige i øjeblikket, og går og håber på at der bliver signet et eller andet "lækkert", men i det større perspektiv er det måske meget fornuftigt at man holder lidt is i maven og venter til sommer.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Du sammenligner amatører med top professionelle folk, professionelle spillere skal kunne score under sådanne omstændigheder, selvf. er det sværere for dem ingen tvivl om det, men der var situationer hvor jeg nok ville mene at de som det mindste skulle have fået større chance ud af det, end der gjorde.

Men det er som sådan hellere ikke kun denne kamp jeg brokker mig over, det er de seneste række af kampe og denne er blot endnu en hvor vi altså har vanskeligt ved at score selv når vi nærmest får foræret kæmpe mulighede.

For i øvrigt kunne Genoa jo Ramme målet meget godt i et par situationer.
Skrevet af Nerazzurri
@Viola

Tohir har også meldt ud at januarvinduet ikke er optimalt ift. forstærkninger, hvilkeg jeg fsv. er enig i.

Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Så din anke mod Mazzarri er, at vi ikke spiller underholdende fodbold, at resultaterne ikke flasker sig, og at vi spiller et tre-mands forsvar? Virkelig? Jøsses...

Jamen, jeg kaster lige ´dårlig trup´-kortet en enkel gang til. Hvordan ville du spiller underholdende og resultatorienteret, med reelt set kun én skarp angriber, og ingen virkelig kreatør? Og hvorfor er tremandsforsvaret nu et problem? Det er jo ikke fordi målene hagler ind i mod os. Vi scorer bare ikke nok.

Jeg vil alvorligt mene, at vores trup, som den er lige nu (dvs. en uskarp Palacio, ingen reelle andre muligheder på hans plads lige pt., og problemer på venstre wingback) ikke er meget langt fra det niveau, Torino, Hellas og Parma lige nu har, nej. På papir bør vi være et stykke bedre, men det er immervæk ikke Mazzarri´s skyld, Nagatomo ikke kan lave indlæg, Palacio ikke scorer og Guarín gør hvad Guarin nu gør. Der er så til gengæld milevidt op til Roma, Fiorentina og Napoli.

Før Icardi´s skade, fik han fint med spilletid, og greb også chancen. Det var dog også mens Palacio var skarp. Jeg behøver vel ikke at forklare dig, det ville have været galimatias at erstatte Palacio på det tidspunkt med Icardi, vel? At han så er skadet, nu hvor Palacio ikke er så pokkers skarp, er utur.

@ Zanetti

Jeg spørger igen; har du selv spillet fodbold?

Topprofessionelle eller ej, så er det svære omstændigheder. Man kan ikke regne med noget som helst, og skal egentlig ramme bolden med det samme, da forsvaret under alle omstændigheder altid vil have en nemmere opgave: bare at ramme bolden. Det led Genoa så også under.

Jeg synes ikke, vi har haft så mange kæmpe muligheder de sidste par kampe. De hold vi har mødt, har været dygtige til at stå i forsvaret, og der har vi altså én af vores allerstørste mangler: en til at kunne lirke sådan et forsvar op.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
FD, du gør det ikke nemt at diskutere med dig når du har det udgangspunkt at Mazzarri ikke har gjort noget forkert, og du derudover ikke læser særligt godt.

Hvordan du f. eks. kan få

Jeg havde heller ikke de store forventningerne til sæsonen før den begyndte, men hvad er det lige præcist Mazzarri har bragt til klubben?(...)Vi spiller ikke underholdende fodbold, men alligevel vinder vi ikke fodboldkampe. Han har skiftet til et 3-mandsforsvar som ikke fungerer, og man er alt for afhængige af Palacio(...)Og det er bare nogle af de problemstillinger, som jeg mener han ikke har løst tilfredsstillende.


til at være

Så din anke mod Mazzarri er, at vi ikke spiller underholdende fodbold, at resultaterne ikke flasker sig, og at vi spiller et tre-mands forsvar? Virkelig? Jøsses...


må være et mysterie af de helt store.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Du misforstår mig - jeg siger ikke, at Mazzarri ikke gør noget forkert eller rigtigt. Jeg siger, at Mazzarri, med den trup han har, og den form den er i, ikke kan gøre pokkers meget bedre.

Du skriver da ordret, det jeg gentager? Altså, jeg kan ikke gætte mig frem til, hvilke yderligere problemstillinger, du synes, han ikke har løst rigtig, men jeg gentager de tre, du nævner. Intet mysterie i det, ren gentagelse.

Og dem tager jeg så også op: vi har spillet både underholdende, hvor vi også har hentet resultater, men der er vi, som du også helt rigtigt nævner, alt for afhængig af for få spillere (navnlig en skarp Palacio, men også en lidt mere kreativ mezzapunta, som lige nu ikke findes i klubben) - hvilket Mazzarri vel knap nok kan klandres for. Og så mener jeg også, at tremandsforsvaret ikke er problemet, idet vi ikke lukker nok mål ind til, det er kritisabelt. Vi scorer bare ikke nok.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
For lige at tage en pause for en yderst trættende diskussion, som efterhånden bliver gentaget efter hver spillerunde:

http://www.fcinternews.i…agli-139625

http://www.reactiongifs.…tt2WG-q.gif

Branca er og bliver en cancer for den her klub som skal forsvinde hurtigst muligt, men lad os lige tage et minut og fundere over hvem der nok har bedt om denne byttehandel.

Mazzarri raus.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Suk... Hvor står der henne, at det er Mazzarri der ønsker denne byttehandel? For så vidt jeg kan læse mig frem til, har han bedt om en angriber - ikke helt tosset, Palacios form, og Icardi og Milito´s hang til skader i mente. Desuden kommer vi så af med Guarín, der ikke er sine 2,2 mio € per annum værd. Det lugter langt væk af Branca, det her. Og i det mindste er vi enige om, at Branca er en cancer for klubben.

Drop nu denne unuancerede modvilje mod Mazzarri.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det kan dog være, du får din vilje. Fra tuttointernazionale.it´s Facebook:

Dopo tre sconfitte consecutive, la Champions più che lontana e la Coppa Italia sfumata, Erick Thohir sta pensando seriamente di esonerare Walter Mazzarri. L’allenatore toscano non sta soddisfacendo l’ambiente nerazzurro e il magnate indonesiano ha già messo nel mirino alcuni allenatori che potrebbero essere suoi successori. Stiamo parlando in primis di Cesare Prandelli, il ct dell’Italia che dopo il Mondiale in Brasile lascerà il ruolo da commissario tecnico della nostra nazionale; oltre a Prandelli, interessano anche Frank De Boer – tecnico dell’Ajax – e Michael Laudrup – tecnico dello Swansea -.

Jeg kan vitterlig ikke se, hvilket realistisk træneremne kunne få mere eller bare lige så meget ud af denne pavre trup. Prandelli kunne gå an, men hvad fuck skal vi med De Boer eller Laudrup?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemkem
Prandelli vil være fantastisk at få som træner, hvis vi absolut skal have 3 trænere pr. sæson. Suk...

Hvornår fanden lærer denne klub at stabilitet på trænerposten er vigtigt? Vi så det under Mancini og til dels Mourinho. Men der gik det jo også godt...

Jeg håber, at vi holder fast i Mazzarri. Han er sgu noget af det bedste vi kan få til klubben i dens nuværende tilstand.

Ift. Guarin er jeg sgu glad for at komme af med ham. Han skader mere end han gavner. Vucinic er ikke nogen dårlig angriber, og han har før vist at han kan score mål i både Juve og Roma. At jeg så ikke fatter hvad Juve vil bruge ham til er en anden sag. Guarin kan hverken slå Pogba, Pirlo, Vidal eller Marchisio af.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af OC
Og nu forlyder det at det bliver lige over. Nul kroner til os. Altså godt og vel 15 mio euro. for 30 årige Mirko Vucinic.

Den her klub er stille og roligt ved at dø en stille død.
La prende Vecino.
Skrevet af Gasbarroni
Hvor langt mon Vucinic er parat til at gå ned i løn?

Anslået €3 mio. tjener han nu.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Viola 4 Ever
Uden at jeg helt forstår hvad Juventus vil med Guarin, så er det en helt vanvittig handel at bytte de to lige over. Det giver ingen mening for Inter at lave den handel.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Der er ingen grund til kun bekymringer, synes jeg. Medmindre Vucinic får lige så meget eller mere i løn som Guarín, kan det snild blive en god handel for os. Vi får en angriber, der beviseligt har Serie A niveau, og som kan aflaste en for tiden uskarp Palacio, og vi kommer af med en nulkupon i form af Guarín, der kan se frem til en masse splinter i røven hos Juventus.

Medmindre det bliver Mancini Parte Due, kan det blive helt okay. Især hvis det løsner op for nogle flere lønkroner. Vi skal i hvert fald ikke tage sorgene på forskud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@FD

Om så vi bragte Mogens Krogh tilbage fra pension ville du have noget godt at sige om det.

Manden vil koste os godt og vel 15 mio., og har en nuværende løn på 3.4 mio. For ikke at nævne hans mange skader, og at vi stadig i øjeblikket har 4 angribere i truppen til een plads. Vi smider et af vores største salgsobjekter, selvom jeg synes han er uduelig, væk på en 30 spiller som spiller den plads vi er bedst besat på.
DET ER REN GALIMATIAS.

Og så må jeg grine af dem der er for et køb af Vucinic og Hernanes, og stadig ikke kan forstå hvorfor gennemsnitsalderen bliver ved med at vokse og vokse og resultaterne udeblive. Vågn nu for satan op.
La prende Vecino.
annonce
0