Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lothar1989
Det kan du have ret i, at han kan. :-) Absolut heller ikke min favoritspiller, men vi må også bare sige at de kampe han ikke har været med, har hans uforudsigelighed været savnet. Han er bare typen som Balotelli og tidligere Recoba, "som vinder kampe i ny og næ, men aldrig vinder mesterskaber"....

Tror bare det er realistisk at WM vælger ham fremadrettet til start 11´er, når han nu også formentlig får en ny kontrakt. Forhåbentlig er det udtryk for, at klubben kan se det fornuftige i at han trods alt får et godt forår, så han har bedre chance for at spille et fornuftigt VM også, og der dermed kan komme flere købere på banen til sommer, da han prismæssigt - sammen med Handanovic - er vores største salgs-aktiv.

Jeg kunne dog godt tænke mig at se Botta mere i spil ret snart. Han ser spændende ud.
Skrevet af Flying Dutchman
Problemet med Guarín, er at hans ´uforudsigelighed´ er ved at antage forudsigelige dimensioner. Jeg tror der findes få Inter fans, der ikke ved hvad der sker, når Guarín har bolden. Det kan godt være, det ikke er beslutningen langt de fleste fodboldspillere ville vælge, men det er alligevel oftest én af tre forkerte beslutninger: at sparke ´på´ mål, at forsøge at afdrible hele modstandernes forsvar eller en håbløs diagonal aflevering.

Jeg er enig mht. Botta - han ser endog meget spændende ud. Han ryger nok til Juventus snart ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar1989
Ja, havde Branca haft frie tøjler i Januar og var det under Moratti, så havde vi nok givet Botta væk til Juve, og betalt penge til dem for Quagliarella eller noget i den stil.....

Det forlyder pt. dernedefra at Branca var helt ude af D´Ambrosio og Hernanes handlen, og snart får kniven af Thohir. De skal nok bare blive enige om hvilket fratrædelsesbeløb han skal have. Moratti har sikkert givet ham en kontrakt, som vi ikke ønsker at vide mere om. :-)
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, det virker da til, Mazzarri læser med. Ifølge GdS, vil han i kampen mod Sassuolo ryste godt og grundigt rundt i posen, hvor den normalt velinformerede avis mener at vide, både Ranocchia, Guarín, Hernanes, Botta, D´Ambrosio og Icardi kommer til at spille væsentlige roller. Desuden forlyder det også, at Kovacic, på trods af den noget unuancerede kritik af Mazzarri, også spiller fra start.

I øvrigt skulle grunden til, at Milito kom ind i stedet for Icardi have været, at sidstnævnte endnu ikke var helt i top.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar1989
Icardi døjer vel stadig med den lyskeskade, som han blev opereret for ultimo 2013, men som blev forværret henover nytår/i opstarten af 2014 - hvorfor han igen blev sat tilbage. Det kan vi så formentlig takke hende den let-beklædte skønhed, han snuppede fra hans gamle Sampdoria-ven Maxi Lopez, for. :-)

Det vi har set ham i denne sæson synes jeg han er lovende. Håber han har den nødvendige mentalitet i livet udenfor banen, og det kan jeg være mere bange for. Men stadig bedre pt end at se på Milito´s gamle stænger.
Skrevet af ilsemprelaziale
Glaeder mig faktisk til at se Hernanes spille igen..jeg er lidt bekymret for ham pga de mange interviews han har deltaget i her de sidste par dage, det er naesten som om at han stadig proever at overbevise sig selv om at han har taget den rette beslutning.. Han snakker mere om Lazio end Inter, paa trods af at hele hans fokus burde vaere paa hans nye klub.

Men oensker ham alt held og lykke i Inter selvom jeg er skuffet over at han smuttede, til den pris kunne man ikke sige nej. Men han maa gerne opfoere sig ordentligt naar han spiller imod Lazio igen..det forventer jeg trods alt af ham. Han er en sympatisk person og jeg tvivler paa at han ville fejre en scoring imod os.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sportslig og økonomisk set er der vist ingen tvivl om at det var den rigtige beslutning at forlade Lazio, der hvor kæden hopper af at han valgte Inter af alle klubber, et hold der kun er minimalt bedre end Lazio, et hold hvor vestre hånd ikke ved hvad højre hånd laver og hvor der mangler en klar retningslinje, hvilket kun har negativ effekt på spillet, spillerne ved jo ikke om de er købt eller solgt, og om træneren hedder Mazzarri om en mdr. Om hvad målet er fordi der konstant er skiftende udsagn.

Det er ren kaos, jeg tror ikke på det forbedres før der kommer mere styr på tingene.

Så er spørgsmålet også om det var den rette beslutning personligt set, der er jeg godt nok også i tvivl.

Jeg håber også at Mazzarri ryster posen, især efter det lort vi har måtte være vidne til de sidste par mdr.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Den vel nok bedste nyhed meget længe kommer nu fra Sky, Branca bliver opsagt med øjeblikkelig virkning, han får dog formentligt en fratrædelses godtgørelse (i million klassen)

Men godt at han endeligt får sparket, det har jeg snart ventet i 10 år på, så mangler vi bare Fassone og Ausilio.
Skrevet af Kemkem
Det lyder godt. Så kan vi passende tage Leonardo ind.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Lothar1989
Iflg. alle de større aviser har vi lavet en aftale med Nemanja Vidic på fri transfer fra sommer. 2-årig kontrakt og løn på €. 2,6 mio om året - så han går, hvis rygterne taler sandt, en del ned i løn fra Manchester United.

Jeg er lidt ambivalent omkring det, hvis det holder stik. Han må ses som erstatning for Il Muro til sommer, når han stopper.

Derudover er han jo udpræget en forsvarsspiller i en 4-back linje og ikke WM´s 3-5-2. Måske et hint om at WM påtænker at spille med 4 i forsvaret med tiden. Tror desværre mere det er et udslag af manglende sammenhæng imellem sportslig ledelse og trænerens ønsker - og skulle ikke undre mig om WM ikke har været inde over. Vi må lade tvivlen komme dem tilgode. Spillemæssigt er han, af det jeg har set United i denne sæson, meget tæt på "over the hill". Hans mange skader har gjort ham langsom, da han var på toppen var han jo fantastisk.
Skrevet af Kemkem
Men jeg tror til gengæld, at han vil være rigtig god i Italien, hvor tempoet ikke er lige så højt som i England. Derfor bliver hans manglende hurtighed ikke udstillet på samme måde.

Vidic er stadig en god spiller og en leder. Jeg synes, at det er en god handel.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Flying Dutchman
Men en kontrakt til en til den tid næsten 33-årig spiller, på pladser vi, som det nu ser ud, er godt besat? Den handel giver ingen mening. Jeg medgiver så absolut, at Vidic igennem længere tid har været blandt de bedste i verdenen på hans plads, men han er også faldet i niveau. Så er der desuden også de taktiske forskelle, du kommer ind på, samt at vi ikke skal være en elefant kirkegård for afdankede topspillere. Erfaring er fint, men det har vi så også med Handanovic, Cambiasso, Campagnaro, Palacio og Hernanes. Det hele må gerne blive mere afbalanceret og homogent.

Jeg håber, det er en and.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Hvis lønnen kun er på 2,5 stykker, hvilket jeg har meget svært ved at tro på, så ville jeg egentlig ikke have så meget mod det. Muren er ude til sommer, og jeg kan også tvivle på hvor lang tid Campagnaro har tilbage.
Vidic har godt nok haft sine skadesproblemer, men hvis han er gratis og ikke forlanger en abnormt stor løn, så er han knapt så stor en gamble. Samtidigt kunne jeg godt se ham overtage ´veteran/hård-hund´-rollen fra Samuel.
Hvis vi afskaffer Ranocchia i sommertransfermarkedet, så har vi et forsvar der fra næste sæson af, formentlig, hedder Vidic - Juan - Rolando - Campagnaro - Andreolli, i hierarkisk rækkefølge. Det er måske ikke Scudetto klasse, men jeg kan godt se perspektiver i det, og det at Juan får en af de bedre læremester i gamet i et par år ved siden af sig kan kun være en god ting.

Jeg kan se langt mere mening i sådan en handel her, end jeg kunne med Hernanes.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig kan du det. 28 årig offensiv, kreerende midtbane-type som vi har brug for, til 2,9 mio. € om året, kontra skadesplaget, semi-afdanket midterforsvarer - en plads vi trods alt har en del til - til sølle 400.000 mindre. Og så glemmer vi bare lige dit konstante hylen op omkring, at holdet skal bygges op med henblik på fremtiden, at de unge skal have chancen, og yadi-yadi-yadi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Du glemmer vist en transfer til en værdi af op imod 20 mio. euro, men det er vel ingenting i den her sammenhæng?
Jøsses.

Jeg siger ikke at Vidic er en drømmesigning på nogen måde. Jeg siger, at hvis det er de parametre vi snakker om (gratis, kun 2.5 i løn om året, allerhøjest 2 årig kontrakt), så kan jeg se logikken i det. Ellers kan han holde sig væk. Du får så en af de sidste 5-6-7 års absolutte bedste midterforsvare, som har en rutine og ikke mindst et navn der vil skabe opmærksomhed om klubben - derudover, som jeg allerede har nævnt, ville han, tror jeg, være perfekt for sådan en som Jesus at spille sammen med. Det kan knægten med garanti lære noget af.
Jeg ser ikke nok United til at vide hvor meget hans niveau er faldet, men jeg vil tro der er flere grunde til at flere United fans håber han forlænger. Det modsatte gør sig så sikkert også gældende hos nogen, men meget dårligere end f. eks. sådan som Campagnaro spiller i øjeblikket tror jeg simpelthen ikke han kan være. Problemet er hvis midterforsvaret så kommer til at hedde Vidic - Rolando - Campagnaro, men så ved vi godt hvem vi skal pege fingre af til den tid, og det er ikke dem der løber rundt inde på banen.

Ikke for at gå ind i en videre diskussion omkring Hernanes, men han tager med garanti spilletid fra Kovacic, Alvarez og Botta, muligvis også Taider. Skrækscenariet er selvfølgelig Hernanes foran Cambiasso og Kuzmanovic, og bagved Milito og Palacio.
La prende Vecino.
Skrevet af Facchetti
Nu var vi endelig ved at slippe af med Chivu. Så kommer der en ny gammel, dyr og skadet mand til bagkæden. Det sætter generationsskiftet tilbage og man viser, man intet har lært...
Skrevet af Viola 4 Ever
Ikke for at gå ind i en videre diskussion omkring Hernanes, men han tager med garanti spilletid fra Kovacic, Alvarez og Botta, muligvis også Taider. Skrækscenariet er selvfølgelig Hernanes foran Cambiasso og Kuzmanovic, og bagved Milito og Palacio.


Her gik man og troede at skrækscenariet ikke så meget handlede om persongalleriet, men om de resultater man opnår.

Hvis det var Cavani eller Falcao (før hans skade) man havde købt, havde det så været problematisk at Icardi derfor var længere væk fra spilletid?

Man griber efter halmstrå, når man gerne vil argumentere for det "problematiske" i at hente en 28 årig spiller der formentlig vil være med i den brasilianske VM-trup.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af La Mir!!
http://footy.dk/2014/02/…-8-selvmal/

Simpelthen så dumt, på så mange måder.

Daje!
Skrevet af OC
Her gik man og troede at skrækscenariet ikke så meget handlede om persongalleriet, men om de resultater man opnår.


De to ting hænger unægteligt meget tæt sammen.

Hvis det var Cavani eller Falcao (før hans skade) man havde købt, havde det så været problematisk at Icardi derfor var længere væk fra spilletid?


Er det relevant for noget som helst?
Mit problem er, at man faktisk har brugt rigtig mange penge på især Kovacic, og at han, sammen med mange af de unge, bliver fuldstændig misbrugt. Personligt har jeg ikke den mindste tvivl om, at Kovacic (og Taider), hvis man bruger ham/dem rigtigt, bliver dobbelt så værdifuld/e for Inter på den lange bane, som Hernanes bliver i de 2, højest 3 år han kan spille på topplan - og det har vi betalt 20 mio. euro for.

Man griber efter halmstrå, når man gerne vil argumentere for det "problematiske" i at hente en 28 årig spiller der formentlig vil være med i den brasilianske VM-trup.


Hvis man kigger i et isoleret vakuum, er Hernanes en udmærket tilføjelse til truppen.
Hvis man kigger på, at vi kører med et underskud på ca. 80 mio. euro om året, og at Hernanes er en midlertidig (men dygtig) løsning, som rykker absolut intet på den lange bane, giver handlen knap så meget mening. Hvis man er optimist, så når vi CHL måske en gang i løbet af den tid han er at finde i klubben, og så er vi tilbage hvor vi startede når han forsvinder, minus selvfølgelig 20 + 14.8 mio euro og Kovacic og Taider (og Icardi, og Belfodil, og Duncan, og M´Baye, og Olsen, og Bardi, og Caldirola, og Donati og Santon, og Destro, og Bonucci) som aldrig rigtig fik spilletid i Inter, og nu gør det godt i klub X.

Jeg siger ikke at man skal spille ungt for at spille ungt. Jeg siger, at man skal gøre det der er bedst for klubben, og her er jeg overbevist om, at for vores klub lige nu i den situation vi står i, så er det måske ikke altid er den hurtige og kortsigtede løsning, der er den bedste.
("Jamen hvad med Vidic?!?!?!?" - har jeg allerede forklaret)
La prende Vecino.
Skrevet af saglighedens_portal
Mir: Hvem? Italienerne eller dem, der har lavet artiklen? I øvrigt tror jeg ikke, du har valgt den rette tråd hehe.
annonce
0