Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, det kører ikke just for ham. Han er usynlig. Jeg må også indrømme, jeg ikke forstår finten i at starte med Palacio ud, når sidstnævnte endelig er ved noget der ligner fordums styrke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
I min verden kunne man have forsøgt sig med Puscas eller Bonazzoli nu når ligaen er blevet lidt ligegyldig. Det er den i hvert fald blevet i dag hvis resultatet holder.
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, eller Camara, som jeg ser lidt et lys i. Bare én eller anden frisk, ung spiller med gåpåmod.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Camara har været forrygende for primavera. En rigtig fin teknik samtidig med han er rap på fødderne. Det havde været forrygende at se i dag.
Skrevet af Lothar 89
Når vi nu i hver kamp alligevel overlades initiativet af modstanderen kunne det være vi skulle træne "the final pass". Endnu en kamp hvor vi er totalt ukonkrete på den sidste tredjedel af banen og har mange fine tendenser men ikke har nogen grad af kynisme.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig Lothar. Det er simpelthen så idéløst det hele.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Og hvorfor har vi i snart to sæsoner ikke kunnet slå et ordentligt indlæg?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Godt spørgsmål. Hver eneste gang der er to Sampdoria spillere udenfor vores forsvarslinje formår de at komme frem til mere end hvad hele vores samlet offensiv formår.

Er det det famøse manglende koncept fra Mancinis side vi er vidner til eller er vores spillere bare ikke bedre for tiden?
Skrevet af Stankovic
Så kommer Camara sgu ind. For sent dog.
Skrevet af Flying Dutchman
Det ligner konceptet, fordi vi er bedst i alle kampens facetter, bortset fra i det med at ramme modstanderens mål.

Camara på banen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
For helvede, hvor er det også bare noget lort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Sagde kommentatoren på canal 8 lige at vi var favoritter mod Wolfsburg? Hold da op et fjols.
Skrevet af Chino
Hvorfor får Podolski lov til at få 88 minutter på banen? Det er for vildt så lidt han bidrager med på en dag, hvor vi ellers angreb meget.
Skrevet af ilsemprelaziale
Hvad sker der med Hernanes, er han faldet helt ud af holdet efterhånden? Han var jo også ret svingende hos os, men er noget chokeret over at se hvor lidt han spiller hos jer...

Savner hans afleringer og skud ude fra boxen..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af petersen100
Vi er ganske enkelt helt på spanden efter et nyt nederlag. Selv ellers evigt positive Flying D. må efterhånden være enig.

Sæsonen er ovre for Inter, og der skal virkelig tænkes kreativt, for at næste sæson skal blive meget bedre. Mange af vore spillere mangler ganske enkelt niveau, mens andre har toppet og næppe bør satse mere på fremadrettet.

Sig nogle visdomsord F. D. Her i den mørke Inter-tid..!Skrevet af Flying Dutchman
Jamen, jeg har ikke rigtigt noget klogt at skrive. I de fem år siden Triplettaen, er det her med afstand det værste jeg har set fra vores side, vores trup taget i betragtning. Hell, det er lige før det her er værre end dengang i slut-90´erne.

Finten er nemlig det, at vi har en god trup. Jeg ved godt, jeg lyder som en ridset plade lige nu, men der er ingen der kan bilde mig ind, at vores hold er værre end Sampdorias, Fiorentinas, Torinos, Milans og Genoas. Mancini får simpelthen ikke nok ud af materialet.

Og jeg er bange for, at det er der problemet ligger: Mancini. Han har haft nogle gedigne taktiske brølere her på det sidste, og selv når det endelig lykkes at styre kampen (som i går), er det hele så idéløst, at vi ikke får noget som helst ud af overtaget. Manden har ikke engang Plan A, lad stå Plan B eller C. Det står mere og mere klart, at Mancini er en utrolig gennemsnitlig træner - selv Mazzarri havde et koncept. Han kom ind som den frelsende engel - manden der vandt tre mesterskaber i streg! - og i al glæden blev det lidt glemt, at i bedste fald de første to af de mesterskaber kom på en billig baggrund. Jeg har ingen tiltro til, at Mancini er manden der kan få os i gang igen.

Det næste store problem er, at vi med til sikkerhed grænsende sandsynlighed glipper Europabold i næste sæson: det vil sige, at Handanovic skrider, mens jeg også kunne forestille mig, vi er nødt til at slippe Icardi hvis det rette bud kommer - og jeg kan næsten ikke forestille mig andet, end at han er et varmt navn på markedet. Læg dertil Kovacic´ stigende marginalisering i truppen - eftersigende fordi Mancini simpelthen ikke synes, Kova er brugbar - og så risikerer vi at starte næste sæson uden én af Europa´s bedste målmænd, uden vores topscorer, der potentielt kan blive en topangriber og uden én af de største talenter, klubben har set i mange, mange sæsoner.

Det var simpelthen så vigtigt for os at nå i hvert fald næste sæsons EL, og det har først og fremmest Mancini, men selvfølgelig også spillerne, formøblet.

Ah ja, og så økonomien. Den rider lidt på, at vi rammer CL indenfor de næste par sæsoner. Det gør vi ikke. Uden EL næste sæson får vi ingen indtægter derfra, spillere vil smutte og vi har ikke råd til at købe nogle kvalitetserstatninger, så hvem skal slæbe os til CL? Jeg frygter et scenario, hvor vi i mange sæsoner vil være del af den bløde mellemvare - en klub der lever på navnet og renomméet, og ikke så meget andet.

Klubbens fremtid balancerer på sværdægget lige nu. Pilen peger nedad, men vi kan nå at vende det. Det kræver dog at spillerne bliver og at Mancini bliver erstattet med en dygtigere manager - eller i det mindste får hjælp af en dygtig taktikker.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar 89
Jeg er helt enig, FD. Jeg har skrevet det tidligere herinde, men Mancini er ikke nogen stor taktiker, har aldrig været det. Han er en træner, der lever på følelserne, fremfor det taktiske.

Se på hans historik. Vi var da glade dengang i 2006-2008 da vi vandt, men skal vi være ærlige kom de mesterskaber på et tidspunkt, hvor Italien var historisk ringe post-Calciopoli. Men selve spillet på banen var ikke specielt godt fodbold. Det var beton-fodbold, hvor vi fysisk var overlegne – og så havde vi en vis svensker fremme der lavede nogle genistreger. Det var først dengang at Mourinho skiftede ud optil sin 2. sæson, at vi begyndte at SPILLE godt fodbold. IMO mest pga. Sneijder, som på tidspunktet var en 10’er playmaker-type et Inter-hold ikke havde haft i lang tid.

Når vi kom ud i Europa så vi jo begrænsningerne, hvor vi gang på gang rød tidligt ud. Og der svigtede Mancini taktisk mange gange.

Så kom han til City, og når man får de mia bag sig, kan man købe sig til meget. Men kan nogle påklistre en ”spille-identitet” på City, som man kan på Barca, Real, Bayern. IMO kan man ikke. Det var under Mancini mest af alt 11 stjerne, der blev smidt ind og så håbede man igen på de individuelle kvaliteter. I Galatasaray så man vist bare hvad han kan med en gennemsnitlig trup = ikke noget specielt.

Mancini har et godt medie-tække, er god til at sige det rigtige, har megen sympati for sin personlighed – og skaber en positiv atmosfære. Alt det som Mazzarri ikke kunne. Men sammenlign deres taktiske evner, og der er Mazzarri altså bare over ham. Mancini har begået så mange taktiske fejl de sidste måneder, som Mazzarri knap nok nåede på 1½ år. At Mazzarri’s stil så var provinsiel og kedelig, er en anden sag. Det er mig ubegribeligt der ikke stilles flere spørgsmålstegn ved Mancini i medierne ift. eksempelvis Inzaghi, der latterliggøres qua sine taktiske evner.

Husk på, at Mancini har fået nærmest alt han har peget på her i vinter-pausen, og alligevel er spillet ikke ændret, og point-snittet er historisk ringe for en Inter-træner, der har haft 4 måneder i sædet. Vi havde store forhåbninger til Shaqiri, men synes kun hans 10’er egenskaber kommer frem i glimt. Derudover har Mancini fuldstændig marginaliseret Kovacic og aner officielt ikke hvor han skal/kan bruge ham. Med vores økonomiske renomme pt hos UEFA skal Mancini være glad for Ausilio’s fantastiske arbejde, men Mancini har simpelthen ikke formået at få nok ud af det.

Mancini er kun god, hvis han har en god taktiker omkring sig, og der kender jeg ikke Sylvinho godt nok, men jeg tvivler da overordentlig meget på, han er en taktisk strateg.

Og til den med materialet og at ”det bare ikke er bedre pt.”. Jo, det er nemlig bedre spiller-for-spiller end Genoa, Torino og Sampdori eksempelvis. De er bare bedre afstemte som HOLD. Se bare på Lazio, de køber ikke spillere på en højere hylde end os, men de er bare 100% afstemte ift. hinanden og som hold.

Hvad så nu? Vi skiller os selvfølgelig ikke af med Mancini, det vil være for stor en pille at sluge for Thohir og ledelsen. Men Mancini er simpelthen nødt til at få noget andet ind i sin stab, der kan hjælpe ham taktisk. Det er selvfølgelig fint og ambitiøst at vi nu vil spille possession-fodbold, men for dælen det er kedeligt at have 70% boldbesiddelse og skabe meget lidt. Og alle hold læser os jo, og stiller sig blot tilbage og venter på at dræbe os på en omstilling. Derudover mener jeg slet ikke vi har typerne på midtbanen til at spille possession-bold i den grad Mancini ser ud til at ville. Man skal i hvert fald slet ikke have Medel som 6’er, når han kun er oprydder, og kan aflevere på tværs og bagud. Guarin fejler stadig for mange gange i bold-besiddelse og er mere direkte. Vi har ikke typerne til at bevæge bolden hurtigt nok rundt så modstanderne kommer ud af balance på de farlige områder, ganske enkelt. Og så er det en naiv tilgang taktisk at blive ved med den spillestil.

Mancini har også været ude at sige, at der er brug for erfarne kræfter til næste sæson. Vi har masser af spillere med talent; Icardi, Kovacic, Brozovic, Shaqiri, Juan Jesus osv. MEN de er ikke ledere nogle af dem, og skriger på at have nogle erfarne omkring sig, der har prøvet at vinde.

Vi har ingen vinder-typer. Hvem har vundet noget på vores hold? Shaqiri i Bayern som reserve, Podolski for Bayern/Tyskland primært som reserve, Guarin har en EL i posen, og Vidic har så vundet med United men er langt fra tidligere tiders styrke og har slet ikke fået chancen for at være leder. Det er det. Der er ingen vinder-mentalitet i de spillere, der er anvendt mest i den her sæson.

Jeg ser ikke mere positivt på næste sæson end denne, medmindre at Ausilio formår at finde nogle erfarne spillere, som Mancini kan bruge, og at denne formår at få en assistent ind, der supplerer ham bedre ift. hans taktiske mangler. Og uden europæisk deltagelse, så har jeg svært ved at se hvem vi skal tiltrække. Det har ikke set sortere ud i mange, mange år – sportsligt og økonomisk.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er for det meste enig, Lothar, bortset fra på ét punkt: Medel kan altså mere end at spille bolden tilbage eller til side. Han havde - igen - i går flere utroligt lækre stikninger eller pasninger. Medel holder et utroligt stabilt niveau for os og er én af få spillere, der rent faktisk kæmper røven ud af bukserne hver evig eneste kamp. At betegne Medel som ´kun en oprydder´ er helt forkert.

Med hensyn til erfarne kræfter, så skulle Yaya Touré være utroligt tæt på at skifte til os til sommer - det ville være intet mindre end fantastisk. Ja, han har ikke alderen med sig, men han er igen i år én af de bedste spillere i Premier League. Han er en leder, pasningsstærk, målfarlig og ikke mindst taktisk klog. Jeg ved godt, han til sommer er 32, men vi har altså brug for noget erfaring på det her hold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Rigtig gode indlæg fra jer to og er enig i stort set det hele.

Mancini er i mine øjne slet ikke den kapacitet som så mange gør ham til. Det er set igen og igen i de klubber han har været i, at der er en del mangler i hans taktiske forståen. Løsningen bliver ikke at man smider ham for porten til sommer, da man ikke har balls til at gøre det, men er det realistisk set muligt at finde en taktisk mindet træner som vil gå ind i et parløb med vores klub på nuværende tidspunkt? Og vil Mancini gå med til dette? Det vil jo for ham være en erkendelse af at han som trænerkapacitet ikke er god nok.

Vi har ikke typerne til at bevæge bolden hurtigt nok rundt så modstanderne kommer ud af balance på de farlige områder, ganske enkelt.


Mindes nu at have set nogle tal tidligere på sæsonen som indikerede, at Kovacic er en af de spillere med flest driblinger per kamp i hele ligaen. Han har det drive som jeg fornemmer du efterlyser i det citeret. Shaqiri synes jeg nu også gjort et nogenlunde stykke arbejde i går med at lede efter rummene.
Skrevet af Stankovic
Yaya Toure vil være en glimrende tilføjelse. Ligaen har også vist at det er gunstigt for ældre spillere at være, da det ikke virker til at det kræver den samme fysik som man ser i eksempelvis spansk og engelsk fodbold. Di Natale, Totti, Pirlo, Zanetti, Maldini og nu Eto´o er fine eksempler på det, hvorfor at jeg godt kan se ham være en god tilføjelse for os i flere sæsoner. Spørgsmålet er om han så lønningsmæssigt har lyst til sådan et skifte, da det alt andet lige må være noget af en nedgang han vil opleve.
annonce
0