Snak

Mere indhold efter annoncen
Synd for Handanovic at den slap ind.
Fin kamp uden at overanstrenge sig, og Inter er videre.
hvor han gang på gang fejlede mod Fabio eller Rafael. Det var vanvittig. Godt han er væk! Jonathan har dog spillet sig op siden pausen.


Det tror jeg ikke, ingen af dem spillede mod Inter i pågældende kamp. Til gengæld tabte Rivas op til flere løbedueller mod ingen andre end lynhurtige Berbatov - det var så sørgeligt at se på.

Autopilot. Fint nok. Godt at se, at Guarin tanker lidt selvtillid.
La prende Vecino.
@ OC

Tja, det kan også godt være. Godt var det ikke! Han faldt fuldstandig igennem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Led han ikke også af hjerteproblemer? (Nelson Rivas)
Han led vist mest af talent-problemer.

Han faldt om en gang til træning, men de kunne vist ikke finde noget galt. Han spiller da også fast i Montreal Impact i den altid udfordrende MLS.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Er der nogle af jer Inter fans herinde, der ved hvordan Patrick Olsens første tid i klubben er gået? :)
@ Holmgren

Jeg mener fx om Inters nuværende andenplads i Serie A er et parameter for fremtiden? Jeg hører du frygter det værste, men Inter er jo en decideret storklub i Italien, min penneven er jo hardcorefan, og jeg vil jo gerne vide hvad jeg kan fortælle ham om hvad danske Inter-fans vurderer. Han er interesseret i danske fodboldforhold (i øvrigt).

Udfra hans betragtninger er fremtiden vurderet meget optimistisk (selvfølgelig), men tak for dit svar.

Brøndby IF Everton FC
@ Blaamand

Jamen, Inter vil jo altid være et tophold i Italien, og nok også altid være én af forhånds favoritterne til titlen (sammen med Juventus, Milan, plus én eller to andre). Mine bekymringer - som jeg umiddelbart tror, jeg deler med en del andre Interisti - er om Inter fortsat kan være konkurrencedygtig i Europa.

Det skal ikke være en hemmelighed, at de italienske klubber lider økonomisk, og er i fare for at falde for langt bagud ift. de engelske, tyske og de to bedste spanske klubber, samt de russiske, franske og ukrainske olieklubber. Tendensen er allerede klar nu: hvor italienske klubber førhen ingen problemer havde med at tilknytte store, udenlandske stjerner, vælger de nu pengene i andre lande. Det er ikke langtidsholdbart, men i sidste ende er det op til UEFA/FIFA at stoppe denne tendens.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@Blaamand

Jamen det kommer som sagt an på om Inter kommer styrket ud, når generationsskiftet er gennemført. For spillere som Cambiasso, Samuel og Zanetti hænger ikke bare på træerne.

Og som Dutchmann også skriver, så er økonomien i Italien et stort problem, hvor han fint påpeger at de store klubber i Italien, ikke bare kan få de store stjerner til klubberne. Og det er et kæmpe problem for lige præcis et hold som Inter, når de 3 førnævnte engang stopper i klubben.

Det er derfor jeg frygter det værste. Men håber på en meget lys fremtid for klubben.

Det er så fandens vigtigt at Inter kvalificere sig til CL til næste år.
Odense Boldklub F.C Internazionale - ‎\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
@ Holmgren og Flying Dutchman

Ok, jeg tager jeres ord for optimismen. Man kan altid længes tilbage til glory days, for mit vedkommende er det jo Brøndby i 80´erne og Everton i perioden lige før jeg blev fan. For jeres klub husker jeg mest perioden med Brehme, Matthaus og Klinnsmann for mange år siden.

Der er selvfølgelig økonomiske aspekter vi ikke kan se bort fra, money talks, og andre ligaer end den italienske har pengemæssige muskler som nok kun Premier League kan konkurrere med hvis det kommer an på lirekassen.

Min penneven fortalte mig at i sidste sæson havde I 3 trænere, plus der var noget intern ballade, men jeg ønsker jer Inter-fans en god sæson og måske bliver dette en comeback sæson for Inter efter jeres meget dårlige 2011/12 sæson.

Held og lykke.
Brøndby IF Everton FC
annonce