Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Enig med Allan - den er i øvrigt ikke helt ud af verdenen endnu.

Mht. til Kondogbia kontra Imbula, så virker de - ud fra det jeg har læst og de få ting jeg har set med dem - til at værke meget lige. De 35 mio. € Milan skal til at betale for førstnævnte, synes jeg er en overpris - og set i det lys, virker 20 mio. € ikke så slemt igen.

Vi får se dog!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Kondogbia havde nu også en god periode i Sevilla, mens Imbula mere kommer ud af det blå.
Skrevet af HeyItsFooball
@Stankovic

Ved ikke om det er at komme ud af det blå;

Når man er den yngste spiller til at få debut i Ligue 2 nogensinde, Bliver kåret til den bedste spiller i rækken og er scoutet af Arsenal, Chelsea (Som han faktisk kunne have skiftet til, men ikke ville pga deres planer om at leje ham ud til alverdens klubber) mfl...
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af Stankovic
Enig. En semi-late bloomer kan man dog kalde ham. Kondogbia har dog bevist sig på et kontinuerligt niveau udenfor de trygge omgivelser i Frankrig, hvilket også var en pointe i indlægget. Når det så er sagt har franske spillere normalt en fremragende tilvænningsevne når de kommer til udlandet.
Skrevet af Stankovic
Det lyder til at klubben får presset prisen op for Kondogbia til irritation i den røde del af Milano.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vidunderligt - især da der i så fald ikke er meget mere tilbage i kassen til andre store indkøb. Stærkt præventivt arbejde af Ausilio, såfremt det lykkes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er der ikke noget med i allerede har brugt 30 millioner euro, på grund af de transfers i lavede i vinters at i skulle betale her til sommer? Tillykke med Kongdogbia, men 7 millioner årsløn, så er der tale om et grådigt svin. Desuden så er Imbula og Kongdogbia meget ens i stil, hvorfor så bruge sammenlagt 55 millioner euro på dem begge + løn?
Skrevet af Lentini
Rolig nu - han får 4mio netto plus bonus pr år. Transfersummen løber op i 38mio.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu har vi så heller ikke signet nogle af dem endnu, det er og bliver stadig et rygte uagtet om alle medier nærmest er overbeviste om det modsatte.

Skal det vise sig at holde stik at vi betaler de røgtede 35mio € inklusiv bonus for Kondogbia har ledelsen da taget en absurd beslutning, en Imbula er billigere og kræver formentligt ikke de røgtede 4-5mio € som Kondogbian i følge visse medier kræver.

Jeg kan da heller ikke lige se fidusen, og det kan næsten ikke blive andet en ren stål fodbold med ham og Medel på midten. Men det er selvf. også hvad Mancini er kendt for. Det ændre dog ikke på at jeg aldrig bliver fan af den type for fodbold.

Jeg tror for i øvrigt ikke fem flade på at vi henter både Imbula og Kondogbia, de minder alt for meget om hinanden, henter vi Kondogbia så kan det tænkes Imbula ryger til Valencia evt. Milan men lad os nu lige se.
Skrevet af Bosse1983
Kondogbia er faktisk en ret habil boldspiller, så jeg ville ikke være så nervøs for en tonser-midtbane. Han er solid i pasningsspillet, hvor han har et bredt repetoire, er teknisk velfunderet og så er han både hurtigere og mere adræt end størrelsen indikerer. En af de få spillere, hvor Vieira-sammenligningen giver mening. Oplagt skal dere mere modning til, hvorfor man også har holdt ham i taktisk kort snor i Monaco. Han kan dog sagtens blive en glimrende box til box spiller, noget han også har vist på u-landsholdene. Imbula minder mere om en Yaya-light, Sissoko eller Diaby før skaderne. Han involverer sig ikke så meget i duellerne, men vil gerne løbe med bolden ved fødderne og er en fornuftig dribler. Han har dog stadig lidt tendens til at glemme de defensive pligter, når han tager et raid. Han kan også udvikle sig meget, men Kondogbia ser jeg som det mere færdige produkt og han er lettere at integrere uden den store risiko.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(042125212608)
Han har bare at være mere end habil hvis det er rigtigt at Berlusconi har budt 40mio € og vi derfor angiveligt har budt 40mio € plus bonus!


Det er jo det glade vanvid.

Med en Medel som hans makker, så kan jeg ikke se det kan blive meget andet end en 2015 udgave af Mancini stålbold. omend Mancini med Medel og Kondogbia i det mindste har nogle der rent faktisk kan finde ud af at lave pasninger, hvilket måske kan gøre det mindre ulideligt at se på. Jeg har også tidligere sammenlignet Kondogbia med Medel, for jeg mener de besidder nogle af de samme egenskaber, begge er habile pasningsspillere, gode til at erobre bolde og læser spillet godt.

Ja der er forskelle mellem Imbula og Kondogbia men vel heller ikke mere end at de kan benyttes til samme position på midtbanen vi har trods alt stadig en Medel der kan bidrage med noget erfaring. Imbula har ikke helt samme erfaringsmæssige ballast som Kondogbia endnu, hvilket vel også forklare hans manglende deltagelse i visse aspekter af gamet, men det skal nok komme. Kondogbia ser jeg ikke som en færdigudviklet spiller han er trods alt stadig kun 22år så han bør blive bedre med alderen og erfaringen.

Jeg kan dog stadig ikke se det som meget andet end en moderne udgave af stål bold, der er jo ingen af de to der giver et rigtigt kreativt flow fra midtbanen og skal Imbula også være med i trekløveret så bliver det absolut ikke kønt.

Jeg kan simpelthen ikke se hvorfra midtbanen det kreative skal komme, Brozovic risikere at ende på bænken og det selvom han ikke er en udpræget kreativ spiller. Det samme er lidt tilfældet med Kovacic, der allerede havde rigeligt svært ved at tilspille sig tid på Mancinis hold.

Hvilket gør vi bliver afhængig af Palacio og Icardi, men de får jo bare slet ikke nok at arbejde med, især ikke en Icardi der har brug for kreative folk omkring sig. Dem er der jo ingen af, Shaqiri er noget af det mest kreative vi har på stående fod og spørgsmålet er om Mancini lader ham kommet til fadet hvis han både får Kondogbia og Imbula. Man kan godt frygte en midtbane bestående af Kondogbia, Imbula, Medel og Guarin.

Skrevet af Stankovic
Kondogbia har et sæt af kvaliteter som står ganske fint i kontrast med hvad man finder hos Kovacic, hvorfor at de to uden tvivl vil kunne supplere hinanden ganske fint. Som Bosse skriver har Kondogbia også andre talenter end ´bare´ at være en kopi af Medel.

Prisen er lidt høj men tilgengæld har man nu en spiller som kan gå hen og være mere end fremragende for fremtiden. Icardi, Shaqiri, Kovacic og Kondogbia betyder da i hvert fald at man har fremtidssikret sig.

Som skrevet før har Kondogbia vist sig fint i udlandet tidligere da han var i Sevilla. Det betyder selvfølgelig også noget, da man derved ikke ender med en ny Mvila.

Hvis klubben ikke havde været rygtet i forbindelse med Imbula, så havde din kritik nok hellere ikke været i samme omfang. Denne gang glæder jeg mig over at man henter en type af spiller ind som man vurderer at man mangler i forhold til den filosofi man vil praktiserer fremfor, at pive over at man har punget mere ud end hvad man teoretisk set kunne have gjort.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er skam fint tilfreds når/hvis handlen går igennem, Kondogbia har uden tvivl evnerne og talentet, min eneste hage ved handlen er prisen og lønnen, 40mi € (såfremt der er hold i dette) er noget alla 10- 15mio € for meget og med vores økonomi i betragtning og med UEFA pustende i nakken, har jeg umådeligt svært ved at se rationalet, især når man angiveligt havde gode chancer for at hente en Imbula.

Ja han supplere fint en Kovacic og co. problemet for mig set er at vi har en Mancini siddende på bænken, jeg har svært ved at se ham udnytte denne mulighed til fulde pga. hans fortid og forkærlighed for fysik.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så er det officielt (Inters Twitter konto) - Kondogbia til Inter - sky siger prisen er 30mio € + 8 Bonus.

Bliver spændende at se hvilken forskel han kommer til at gøre på vores Midtbane.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvad er kontraktlængden? 30 mio. € er vel okay, taget i betragtning af at Monaco ville have 35 mio. € for manden.

EDIT: Jeg læser dog flere steder, at der er tale om en transfersum på 40 mio. € hvilket gør ham til den næstdyreste Interspiller nogensinde (efter Crespo). Imponerende (læs: forundrende) i disse trængselstider.

Det betyder vel antageligvis, at Kuzmanovic forsvinder til Watford eller West Ham og at Guarín får lov til at smutte til Tottenham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan se, at kontrakten lyder på fem år - hvilket betyder at der med henblik på FFP ´kun´ skal regne med o. 8 mio. € om året. Sælger vi eksempelvis Ricky til Sunderland for de aftalte 9,2 mio. €, er Kondogbia allerede betalt for i indeværende finansår. Det er altså solidt arbejde af Ausilio. Ikke kun holder vi én af Europa´s mest eftertragtede midtbanespillere ud af kløerne fra det rødsorte del af Milano, men vi får ham også for en overkommelig årlig pris. Endvidere har vi, jf. kontraktens længde, en relativ god chance for at sælge ham igen uden det helt vilde tab, skulle han ikke slå til.

Det bliver spændende til næste sæson! Vi får da i hvert fald oprustet i vildskab. Forhåbentligt betyder det så en top tre placering, noget Champions League og ikke mindst indtægter derfra.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af saglighedens_portal
Synes altså, du er lidt hård ved Imbulas defensive kvaliteter, Bosse. Se blot her:

https://mobile.twitter.c…95256475648

Drible kan han også:

https://mobile.twitter.c…02599362560
Skrevet af Lentini
Skys beløb giver jo ingen mening, og ligner noget der er plantet af Inter selv i mediet. Det giver jo ingen mening, når Galliani så sent som igår udtaler at man var blevet enige om 40mio€, hvorefter Inter hoppede til - i det virker det ikke særlig realistisk at Inter har stillet Monaco tilfreds med 30mio€ + diverse bonusser, der kunne løbe op i 38mio€ ialt.
Skrevet af Flying Dutchman
Det kan være, Galliani lyver eller overdriver. Jeg tror dog, du har ret. Jeg læser i hvert fald flere steder, at der er tale om cirka 40 mio. €.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bosse1983
http://www.squawka.com/c…s/blocks#90

Spilletiden har lidt at sige, når man smider totaler på bordet. Hvis de desuden medregner offensive dueller, er det oplagt at der er en god mulighed for at hæve sin score. Kondogbia er bedre på de defensive parametre, i stort omfang grundet vilje. Imbula er ikke nødvendigvis dårlig, men det som koster er jo typisk, når han befinder sig i angrebet eller mister bolden centralt, og han selv er den der skulle være i det defensive rum modstanderen bevæger sig ind i. Fraværet af defensive aktioner er oplagt vanskelige at føre statistik på, så et tal for antal dueller tjener dårligt til at modbevise påstanden om, at en spiller for ofte er ude af position.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0