Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af petersen100
Michael Schæfer er en klovn ja. Han konkluderer en masse om Inter på baggrund af en sommerkamp med et hav af marginalspillere. Det holder jo ikke.

Jeg vil mene at Inters trup pt. er en tand stærkere end Milans.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Nok vandt de, men det var jo ikke fordi Milan var et niveau over os. I første halvleg var de bedre, mens vi var bedre i anden. Det skal i øvrigt tages med, at vi i langt største del af kampen spillede mod et mere erfarent og på papir bedre Milanhold, hvor vi først til sidst spillede i noget der ligner en A-kæde.

Til Trofeo-TIM får vi forhåbentligt et resultat der viser, at vores trup kvalitativt er foran Milans lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemkem
Nu har jeg set Mexes mål. Så man sige, at Milan vandt på et lykketræf...
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Flying Dutchman
Det er et flot mål, og ikke videre godt dækket op af samtlige Interspillere i feltet - men som du skriver også et øjebliksmål, ikke et mål der følger at et vedvarende pres.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Så ikke kampen, men jeg har endnu ikke set en kamp som M. Schäfer har kommenteret, hvor jeg har tænkt ekspert om ham. Han aner intet om holdene, spillerne, ligaen mm.
Skrevet af Martinovic
Niang har to oplagte, Bacca har også en stor målchance og så lige Mexes´ mål. Spillemsæsigt var det lige, men chancemæssigt ville 4-1 være mere sigende om kampen.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Niang har to oplagte, Bacca har også en stor målchance og så lige Mexes´ mål. Spillemsæsigt var det lige, men chancemæssigt ville 4-1 være mere sigende om kampen.

Vi har nu mere end bare én chance, men hvis I havde scoret på Niangs kæmpechance, havde det været en hel anden kamp - måske havde I vundet 3-0, eller vi 5-1. Der er ingen der ved det - og derfor er det svært at argumentere ud af kampen, ud fra et rent chancemæssigt perspektiv.

Endvidere er det selvfølgelig det spillemæssige der er vigtigt i sådan en træningskamp. Jeg hæfter mig ved, at I kvalitativt var bedre på papir i store dele af kampen, hvor vi ikke haltede langt efter i første halvleg, og var tilsvarende bedre i anden. Uafgjort ville have været en fair resultat, men dersom det er en træningskamp, er det resultatet - og især så lille et nederlag på så enestående (i begge forstand) et mål - underordnet.

Kampen ændrer ikke en tøddel på min holdning, at vi lige pt. kvalitativt har en bedre trup end I har. Bacca imponerede, mens jeg ikke var synderligt imponeret over Luiz Adriano. Hvad lavede Nocerino i øvrigt? Havde de glemt at fortælle ham, det er en træningskamp?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg mindes bare ikke, at Lopez eller Abbiati havde nogen nævneværdige redninger.

Den var ikke pæn af Nocerino, men det var Brozovic´ og Guarins tacklinger heller ikke. Det var ikke kønt til sidst.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Næh næh, men nu taler vi chancer, ikke skud på mål.

Enig i det sidste. Især Guaríns var ikke pæn. Brozovic var lige dele klodset, lige dele sent, tror jeg.

Brozo kunne i øvrigt godt være min kampens spiller. Flere gode detaljer, driblinger og igangsætninger. Gnoukouri og Kondogbia spillede i øvrigt godt sammen på midten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Flying Dutchman

Milans startopstillng var præget af unge spillere og reserver. De Jong, Bertolacci og Diego Lopez er vel de eneste i start 11´eren som med garanti kommer til at spille fast i den kommende sæson. Vi havde 2 rookies i Calabria og Rodrigo Ely i forsvaret, resten af kampen var det udskiftninger osv.. Ja Inter sluttede bedst af, men ikke overbevis dig selv om at det var vores start 11´er der var oppe imod jeres reserver / rookies, det var det ikke.

Hvad angår trupsammensætning. Så mangler i vel Persic og Jovetic før jeres trup er "komplet"

Den ene er vel på papiret ikke en opgradering af Shaqiri og Jovetic har ikke spillet fodbold i snart 2 år efterhånden. Jovetic er en god signing, især hvis han kommer op i omdrejninger.

Milan mangler: Romagnoli, Zlatan begge som jeg er 100% sikre på er i Milan trøjen og Witsel, som jeg mener er 80-20, alt afhængig af hvor hurtigt man kan lukke Romagnoli handlen.

Både Inter og Milan har oprustet kræftigt i den her sæson, eneste forskel er at Mancini allerede har haft siden November til at levere noget godt, det har hen ikke og Milan har endelig fået en træner med noget erfaring og som kan organisere forsvaret og indfører noget disciplin imodsætning til i de sidste halvandet år hvor vi reelt ikke har haft noget der kan kaldes en træner, men nærmere bare cheerleadere.

Igen vi kan sidde her og snakke og hvordan og hvorledes, men nu er der vel en måned til det går løs og der kan vi se hvem der får ret. I hvertifald så kan vi (Milan) ikke bruge træneren som en undskyldning for ikke at præstere.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Er det ikke en komplet ligegyldig, træningskampe viser sjældent noget der minder om et korrekt billede af styrkeforholdende, utrolig meget kommer an på hvordan der er trænet op til og hvor længe mm.

Desuden har jeg sjældent set et så reservespække hold som Inter stillede med fra kampstart og i store dele af kampen. Det er muligt Milan heller ikke ligefrem kan sige at stille op i stærkeste, men det var alt andet lige ikke rent reserve og ungdomshold. Den første reelle starter for Inter kom først ind efter ca. en times spil.

Skrevet af Flying Dutchman
@ Fossa

Milans startopstillng var præget af unge spillere og reserver. De Jong, Bertolacci og Diego Lopez er vel de eneste i start 11´eren som med garanti kommer til at spille fast i den kommende sæson.

Ja, og vi havde ingen af disse. Indtil vi skifter massivt ind omkring den 60. minut, spiller I konsekvent med et hold der er tættere på en startopstilling end I.

Ja Inter sluttede bedst af, men ikke overbevis dig selv om at det var vores start 11´er der var oppe imod jeres reserver / rookies, det var det ikke.

Fra anden halvleg start var det - eller i hvert fald tilnærmelsesvis - mens I også havde flere stamspillere fra start end vi havde. Så jo; på papir stillede I et kvalitativt bedre hold end os i den første time.

Milan mangler: Romagnoli, Zlatan begge som jeg er 100% sikre på er i Milan trøjen og Witsel, som jeg mener er 80-20, alt afhængig af hvor hurtigt man kan lukke Romagnoli handlen.

Lige så sikker som I var på Kondogbia og Jackson Martinez, eller hur? Spøg til side, så er jeg sikker på, I nok skal få Bertolacci - Zlatan tror jeg ikke på, Witsel er en ligegyldig spiller i forhold til jeres materiale. Det er lidt som Melo og os.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Zlatan--Bacca/Adriano
---Honda/Bonaventura/??
Witsel--De Jong--Bertolacci
Antonelli/MDS--Romagnoli-Paletta/Mexes??-Abate
----------Diego Lopez-------

^^ Det her kunne tyde på at det ville blive vores start 11´er. Så nej der er langt vej endnu og ja man ved ærlig talt aldrig hvad der kan ske i moderne fodbold, men jeg vil vove at påstå at samlet set så er sandsynligheden for at vi henter alle 3 navne på omkring 70%, men igen nu er det jo heller ikke sikkert at i henter Perisic eller Jovetic. Zlatan skal du nok først forvente bliver til noget i næste måned efter han har spillet sin supercup kamp, så har han ifølge diverse kilder fået tiladelse til at smutte.

Melo og Witsel er to forskellige midtbane spillere, den ene er en defensiv midtbane på 32 år og har set bedre dage, synes godt det kunne ligne at i manglede en, men han er ikke en spiller der bør spille fast på et top 3 hold. Witsel er 26 år i sin prime dygtig klasse boks til boks spiller, han ville kunne gå ind på samtlige hold og forstærke dem og nok også i start 11´eren. Så selvfølgelig vil Witsel være vigtig for os, fordi han kan noget teknisk samtidig med at han er stærk og vinder sine dueller. Jeg vil næsten mene at det ville være et scoop at få ham, da han sagtens ville kunne spille for bedre hold end os.
Skrevet af petersen100
Hvad med Menez ? Og hvad med Alex og Montolivo ?
Skrevet af Flying Dutchman
^^ Det her kunne tyde på at det ville blive vores start 11´er.

Skal du ikke lige starte med at tage spillere med, som I rent faktisk har? Hvorfor i alverden skulle Zlatan dog opgive CL-bold og en stor, fed løncheck mod at spille Serie A for relative småpenge?

Det er fint nok at være i CM-modus her i silly season, men skal vi ikke lige forholde os til konkrete trupper fremfor spekulativer?

Melo og Witsel er to forskellige midtbane spillere, den ene er en defensiv midtbane på 32 år og har set bedre dage, synes godt det kunne ligne at i manglede en, men han er ikke en spiller der bør spille fast på et top 3 hold. Witsel er 26 år i sin prime dygtig klasse boks til boks spiller, han ville kunne gå ind på samtlige hold og forstærke dem og nok også i start 11´eren.

Jeg skrev heller ikke, de er sammenlignelige spillere? Jeg skrev, vi er lidt i samme situation. Melo er ikke en kvalitativ forbedring i forhold til Guarín eller sågar Kuzmanovic. Witsel er heller ikke en forbedring i forhold til jeres centrale midtbanespillere - medmindre man er faldet for propagandaen i Milan-tråden. En okay spiller, men ikke bedre end De Jong eller Montolivo. Dumt at bruge en stor mængde penge på, i hvert fald.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Witsel er tiltænkt højre side på en tremandsmidtbane, hvis han ellers kommer.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Jow, men I har vel forhåbentligt tænkt, at spille med tre centrale midtbanespillere - eller bliver det da noget hulet. Set i det lys, kommer Witsel, såfremt han nu også er på vej, til at spille i en sammenlignelig plads som De Jong, Montolivo, Bertalucci og Poli, for at nævne nogle.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Propaganda? Witsel er minimum et niveau over Poli.
Skrevet af Flying Dutchman
Muligvis, men ikke end De Jong, Montolivo, eller - hvis han skal spille offensiv midt - Menez. Witsel er efter min bedste overbevisning ikke den midtbanefrelser, I tror, han er. Der er en grund til, han spiller i Rusland, og ikke i en topliga.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
En midtbane med Bertolacci-De Jong-Witsel vil formentlig nok være blandt de 3-4 bedste midtbaner i Serie A.
Mojn do!
annonce
0