Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Kondogbia var/er mere værd da han havde spillet fint over flere sæsoner i både den hjemmelige liga men ligeledes i en enkel sæson i Sevilla, hvor han spillede glimrende af hans alder at være.
Skrevet af Stankovic
Stankovic, hvad er der galt i at jeg mener at Witsel lige nu er bedre end Kongdogbia?


Hvis jeg skriver.

"Santon er på nuværende tidspunkt en markant bedre fodboldspiller end De Sciglio."

Er vores diskussion så på et niveau der er værd at bruge tid på at diskutere? Uanset hvad der bliver anfægtet af postulatet vil det jo intet ændre, da man aldrig vil nå til enighed. Plus at det på ingen måde bidrager med noget som helst. Smid nogle statistikker eller observationer ind og det vil måske blive interessant.
Skrevet af Stankovic
Ligegyldighed er der ord jeg leder efter til at beskrive sådanne oneliners.
Skrevet af Flying Dutchman
Han har dog bevist sit værd på et russisk og portugisisk hold i Champions League, så jeg er okay optimistisk.

Han har spillet kampe for et russisk hold, der i sidste CL-sæson ikke kunne komme videre fra en pulje med Leverkusen, Benfica og Kondogbia´s Monaco, og der i forrige sæson med nød og næppe kom videre fra puljen, for at tabe mod Dortmund. I det sæson, han spillede for Benfica, kom han i øvrigt heller ikke videre.

Kan vi ikke blive enige om, at minutter og kampe i CL ikke i sig selv er en kvalitetsstempel? Hvor mange af de kampe så du egentlig?

Hvor meget gav i ham for ham?

Vi betalte 263 mio. for ham - hvad da?

Har du i øvrigt tænkt dig at tage stilling til, at I var svært begejstrede for Kondogbia, da han var på vej til jer? Og at Witsel stadigvæk spiller i Rusland, på trods af at han åbenbart er vanvittig dygtig?

I Holland er han i øvrigt mest kendt (læs: berygtet) for at brække benet på Masilewski med en regulær svinestreg/hævnakt, så denne skulle sidde ud i over et år - sammen med Luiz ´Fair Play´ Adriano, Philippe ´Kvælertag´ Mexes og Antonio ´Venskabskamp?´ Nocerino er I ved at samle jer et sympatisk hold ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Men det ændrer stadig ikke på at han ikke var i hvertifald hvad man vil kalde 40 millioner € talent værd i Ligue 1 i foregående sæson. Husk når man investere så dyrt i et talent så er det en kæmpe risiko, fordi hvis han ikke videreudvikler sig så er de penge brændt af. Og derfor ville en Witsel være en mere sikker investering da han har vist sit værd i CHL sammenhæng og for Belgiens landshold i flere år snart.

Men det er helt fint, du ikke føler sådan. Igen som jeg skrev før jeg håber at Witsel skifter til Milan også kan vi se hvem der trak det længeste strå.
Skrevet af Flying Dutchman
Men det ændrer stadig ikke på at han ikke var i hvertifald hvad man vil kalde 40 millioner € talent værd i Ligue 1 i foregående sæson.

Men det betalte vi heller ikke for ham? Ifølge transfermarkt.de betalte vi 25 mio. £, eller rundt regnet 35 mio. €.

Husk når man investere så dyrt i et talent så er det en kæmpe risiko, fordi hvis han ikke videreudvikler sig så er de penge brændt af.

Eventualiteter er jeg ligeglad med. En spiller kan også blive skadet eller underpræstere. Et spillerkøb er altid på facevalue, uanset alderen.

Og derfor ville en Witsel være en mere sikker investering da han har vist sit værd i CHL sammenhæng og for Belgiens landshold i flere år snart.

Sig mig, har Malmö FF, FC Basel og Olympiakos spillerne også vist deres værd, bare fordi de spillede seks gruppespilskampe?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Nu gentager jeg mig igen.

Kondogbia har tidligere bevist at han også kan gøre sig udenfor sin hjemmelige liga, hvilket da må siges at være vigtigt. Jeg synes ligeledes ikke at det kan retfærdiggøres at kun se på en enkel sæson for at bedømme hvem der er bedst, da der jo er så mange faktorer der er med til at påvirke det.

Kondogbia var en dyr handel. Ja. Der er dog tale om en spiller som har gjort det glimrende i CL (Se eksempelvis kampene mod Arsenal) og ligeledes har haft en betydning på en del ungdomshold og som er inde omkring Frankrigs landshold.

Som FD skriver til dig er det at spille i CL og på landshold jo ikke et kvalitetsstempel i sig selv. Så vil de portugisiske spillere i Porto/Benfica jo være aldeles fremragende jævnført den logik. I øvrigt så har Belgiens landshold indtil videre kun skuffet ved de større slutrunde med ham inde omkring holdet og det samme har Zenit i deres CL kampe, så lige den logik har jeg svært ved at se.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bare fordi holdet har skuffet så betyder det ikke at han har været dårlig, desuden så plejer Zenit ofte at være i svære grupper og de har klaret sig videre fra gruppespillet før. Jeg er enig med dig i at han mangler at bevise sit værd i en stor liga, men en spiller med hans kvaliteter mener jeg ikke burde være et problem, men igen det må tiden så også vise, hvis han altså bliver Milan spiller om han kan holde sit niveau i Serie A. Dig og FD tror åbenbart ikke så meget på ham og det er helt fint i har den holdning, jeg er bare af en anden en.
Skrevet af Stankovic
Det er i øvrigt sjovt sådan som tingene kan ændre sig på lidt over en måned.

Du skrev følgende i Milan tråden omkring Kondogbia og Witsel for 5 uger siden:

Det vil ikke være den største downgrade. Men jeg ved ikke helt om jeg er varm på Witsel, da jeg ser ham mere som en slags 6´er, selvom han ikke er en helt klassisk 6´er. Kongdogbia kan noget begge veje og er hurtig, teknisk og dygtig i afleveringerne, hvorimod Witsel teknisk halter efter Kongdogbia.


Link: http://www.bold.dk/snak/…t=9110&vis=

Interessant at du har ændret din holding 100% (for nu at tage et tal du tidligere har brugt).
Skrevet af Flying Dutchman
Bare fordi holdet har skuffet så betyder det ikke at han har været dårlig, desuden så plejer Zenit ofte at være i svære grupper og de har klaret sig videre fra gruppespillet før.

Hvor mange af de kampe, har du set? Desuden konstituerer Bayer Leverkusen, Monaco og Benfica ikke en svær gruppe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ja det ser ud til at vi har samlet et par hårde hunde, men for mig er det fint så længe de ikke får den ene hjerneblødning efter den anden og rent faktisk vinder kampe. Dog er Icardi i mine øjne mere respektløs end nogen af de der med den saga om Maxi Lopez.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nej, det er ikke ligefrem den sværeste gruppe, indrømmet. Men hverken Milan eller Inter ville havde gået videre fra den pulje, så elendige vi var i sidste sæson. Men FD vi to må bare konstatere at vi er fundamentalt uenige om Witsel og fred være med det. Det er heller ikke fordi jeg håber at Kongdogbia ender med at floppe hos jer, da begge Milano klubber har brug for bedre konkurrence og mere succesoplevelsr. Som sagt kan Kongdogbia udløse sit potentiale, så har i en ny Pogba.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er forskel på hvad der sker på banen og hvad der sker udenfor. Endvidere vil jeg da hellere have Icardi-behandlingen end en tackling der gør, jeg i en overgang er i fare for at miste benet, som Wasilewski var.

Wanda-sagen er klodset, men ikke i nærheden af John Terry´eske/Frank Lampard-agtige tilstande, lad stå en karrieretruende tackling.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Du kan da lige tage stilling til Stankovic´ sidste indlæg - som jeg også bemærkede tidligere, var I noget mere lune ved Kondogbia end ved Witsel for noget tid siden. Det er da lidt sjovt ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enig i at det var en virkelig grim tackling fra Witsel og De Jong på Ben Afra nu når vi skal ha det med, men nu er det heller ikke spillere der er kendt for at save den ene mand efter den anden over på ugenligt basis i modsætning til en vis Materazzi. Som sagt kan de spille hårdt men kontrolleret så hilser jeg det velkommen, da vi har brug for noget aggression dog på disciplineret måde og ikke som at tage kvælertag på andre spillere
Skrevet af Flying Dutchman
Materazzi var da blid som en lam? Spøg til side, så havde Matrix også sine halvårlige hjerneblødninger, men frekvensen var ikke højere end eksempelvis Mexes´ ditto. Sådanne spillere skal man have - det var også kun for at drille lidt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
men nu er det heller ikke spillere der er kendt for at save den ene mand efter den anden over på ugenligt basis i modsætning til en vis Materazzi.


I Witsels tid i Belgisk fodbold spillede han sammenlagt 10.970 minutter i den belgiske liga med i alt 4 røde kort.

Til sammenligning fik Materazzi 6 røde kort fordelt over 21.150 minutter i Serie A. Jeg går ud fra at man som regel får et rødt kort smidt i fjæset når man ´saver´ andre over? Hvad angår gule kort fører Materazzi klart, men sådan set vil jeg også forvente at en spiller hans position vil hive flere gule kort ind.

Jeg er dog helt enig i at Materazzi fik sine hjerneblødninger ind i mellem, men det er nu et element som jeg husker Witsel også havde i sin tid i Belgien.

Tallene er i øvrigt hentet fra transfermarkt.

I øvrigt er det interessant at du ikke kommenterer det indlæg jeg fandt frem af dig for 5 uger siden, men jeg antager at du siden da har ændret din mening ganske klart?
Skrevet af Facchetti
Gala vil have Medel i bytte for Melo.
Det vil være århundredets dårligste handel, hvis Inter går med til det... Nagatomo derimod...
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det ville være idioti på højeste plan, omtrent på højde med da vi byttede umoralske Cannavaro med en elendige Carini.

Melo er kvalitetsmæssigt på niveau med Kuzmanovic en Medel var derimod sammen med Icardi vore absolut vigtigste spiller, hvis Mancini ikke kan se det så trænger han til nye briller.

GDS mener dog vi nærmest har sikret os ham uden det involvere Medel og at Jovetic skulle komme mandag eller tirsdag til medicinske undersøgelser (de har bare at undersøge ham i hoved og røv).
Skrevet af Kemkem
At bytte Medel med Melo vil være det samme som at bytte sin Ferrari til en Fiat.. Så dumme kan ledelsen/Mancini ikke være..

Jovetic synes at være på vej. Klasse køb!
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
annonce
0