Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi har jo aldrig haft truppen til at ligge nr. 1 til at begynde med, så spørgsmålet giver ikke rigtigt mening. Endvidere kan det diskuteres om ikke Mancini ikke havde fortjent sparket i vinters, men man trak den så længe at det ikke længere gav mening, på trods af at der lå noget der kunne minde om en mistillidsvotum.

Thohir har siden dag også snakket om at Inter skal være blandt de 10 str. klubber i europa, men vi er kun kommet en mm nærmere denne målsætning og med den fart udviklingen går i når jeg at gå på pension inden den opnås.

Der blev snakket med store ord, om at satse på yngre kræfter, dette blev dog forholdsvis hurtigt skrinlagt, ikke mindst i kraft af at man ansatte trænere hvis fidus til netop dette lå et ufatteligt lille sted.

Thohir talte om at holdet skulle spille mere underholdende, men Mancini og hans forgænger har omend praktiseret det modsatte.


Der var tale om et nyt stadion, hvilket vi nærmest blev lovet ved overtagelsen, men det skrinlage Thohir nærmest sekundet efter han fik nøglen til bixen. Hurtigt faldt talen på opkøb af GM, det blev så også belejligt skrinlagt da amatørerne i Milan ikke kunne finde ud af at få aftalen med kommunen i stand.

Det store potentiale der skulle opnås i asien er blevet ved snakken, man snakker og snakker men med meget lidt handling bag ordene.

Det der derimod er sket er en klub der er blevet mere og mere forgældet, på trods af man lovede os det modsatte.

Det eneste positive er at vi i det mindste har kunne holde transfer budgettet og skam henter nogle fornuftige spillere ind her og der og ovenikøbet på noget nær nul, samt sænket lønudgifterne, hvilket da også er meget fint, det er dog ikke noget der bringer os op i top 10.

Reduceringen af lønudgifterne skal Thohir og hans ledelse dog ikke have alt for megen kredit for eftersom det var sat i gang af den forgående ledelse.

Skrevet af OC
Det er jo tydeligt ud fra stort set alt det du skriver, at du ikke ved hvad du taler om. Også selvom du skriver det 3 gange.
Eller at du simpelthen ikke vælger at følge med, så det er lettere at brokke sig, når man velvilligt tager distance fra alt hvad der sker i klubben.

Du har op til flere gange skreget på kontinuitet, men her, 2 et halvt år efter Thohir overtog biksen, er projektet i dine øjne gået fallit, direktøren burde dreje nøglen om, træneren er for ringe og skal videre, og truppen skal igennem en større omvæltning hvis den ikke, som den jo er nu, skal forblive ved med at ikke være god nok til nogensinde at opnå noget som helst.

Alt er alles skyld! Men ingen over-eller underpræsterer. Der er et eller andet, der ikke går op i dine mellemregninger.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det OC skriver.

Det er simpelthen for verdensfjernt, det der, Z4E. Bare det, at du mener, Mancini skulle have været fyret i vinters, hvor vi lå på førstepladsen, oser jo langt væk af din veldokumenterede og usaglige modvilje mod ham. Resten af indlægget er ikke meget bedre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Zanetti

De nye investorer du måske har hørt rygter om, skyldes at Thohir er nødt til at rejse kapital til at arbejde med.
Han er tvunget af de økonomiske omstændigheder.
De kinesere der taltes om var det firma der ejer Pirelli. De har aflivet rygterne endegyldigt. De er ikke interesserede i at købe aktier i klubben.
Kina er nok heller ikke der hvor pengene sidder mest løst i øjeblikket, ovenpå deres Black Monday på børsen. hundredevis af milliarder af dollars er blevet tabt derude på deres vildt oppustede aktiemarked.

Klubben havde 30/6 2015 en gæld på 417 mio. €.
Det er i runde tal lidt mere end 3.100.000.000 danske kroner.
108 mio. € har Thohir selv lånt klubben.
11 mio. skyldte man til andre klubber i forbindelse med spillerkøb.
68 mio. € skyldte man til "diverse leverandører og samarbejdspartnere".
230 mio. € skyldte man til banker og finansinstitutioner. Langt hovedparten var lånt hos Goldman Sachs til en rente på 7% årligt.

Bundlinjen lignede Dresden efter krigen med 140 mio € i den røde afdeling.

På positivsiden havde man øget omsætningen fra 167 mio. € i 13/14 til 181 mio. € i 14/15, ligesom man havde nedbragt den samlede lønsum fra 117 til 116 mio. €.

Hvad havde du forventet at Thohir ville sige da han overtog 70% af aktierne?
Han kom med en udmelding fuld af hybris og leflen for fanbasen, fordi man har brug for glæde, håb og optimisme til at starte sådan et projekt.
Men hvis du åd det råt, så må du kigge dig selv i spejlet når du skal finde nogen at bebrejde, for man kan ikke bare lukke øjnene for de realiteter som Italien som land, Serie A som liga og Inter som klub befinder sig i.

Den nye sponsoraftale med Pirelli er et glimrende billede på hvordan verden anno 2016 ser ud. Den er barberet ned med 4 mio. € om året, i forhold til den foregående aftale, der blev indgået da Champions League triumfen i 2010 var i frisk erindring. Før var den på 13 mio. € om året, nu er den på 9 mio. € om året. 2010 er ancient history.

At man ikke har kunne søsætte et stadionprojekt, har jeg også vanskeligt ved at se at man kan give Thohir eller andre i ledelsen skylden for. Jeres naboer har også problemer på den konto, ligesom man har i Rom, Napoli, Firenze og alle andre steder i Italien. Det er ikke manglende vilje eller fordi man slæber fødderne. At tingene så blev yderligere kompliceret mht. Guiseppe Meazza/San Siro pga. at Milan alligevel ikke kunne sætte deres projekt i værk, er vel også vanskeligt at tørre af på Thohir eller andre i ledelsen?

Truppens sammensætning er jo også et udtryk for realiteterne. Man skal bruge færre penge end man får ind og man kan ikke tro at man kan spille stærk mand når der er bud efter de bedste spillere. Det er en virkelighed Inter deler med Roma, Lazio, Milan, Napoli og de andre Serie A klubber. Selv Juventus kan ikke gøre noget andet end at prøve at vride så meget som muligt ud af de store klubber fra England og Spanien samt PSG og Bayern München, selvom de er bedre rustet end de øvrige italienske hold.
Det kommer også til at ske til sommer, hvis der kommer seriøse bejlere til Icardi, Murillo og Handanovic. Nøjagtigt som Napoli, Roma, Milan, Fiorentina, Lazio, osv. meget vel kan miste deres nøglespillere hvis de store englændere kommer med checkhæftet i baglommen.
Sådan er vilkårene bare i en verden hvor tv-selvskaberne sender en check på 500.000.000 danske kroner om året til alle holdene i Premier Leauge, inden sæsonen starter (de får resten ud fra placering i ligaen).
Det er en verden hvor Manchester United får godt og vel 66 mio. € om året for at rende rundt med Chevrolets logo på brystet, samt 93,5 mio. € årligt for at spille i Adidas. Det vil sige at alene deres hovedsponsor og deres tøjaftale bringer dem ganske tæt på hele Inters omsætning. Det er vel at mærke inden de har fået tv-penge eller solgt en eneste billet eller vi tage andre sponsorater med i billedet.

Chelsea får 50 mio. € om året for deres sponsoraftale med Yokohama + det samme for at spille i Adidas, Liverpool får 32 mio. € fra Standard Chartered + godt 40 mio. € for at spille i Warrior, Arsenal 43,5 mio. € x 2 osv.
Real Madrid og Barcelona er begge i forhandlinger om nye aftaler, der igen vil sprænge skalaen. Det forventes eksempelvis at Real Madrids kommende aftale med Adidas kan komme til at indkassere dem op til 140 mio. € om året, hvis de opfylder alle klausulerne (dvs. vinder La Liga, Champions League m.v.) men garantere dem, i runde tal, 100 mio. € om året.
Barcelonas aftale med Nike bliver næppe meget dårligere.
Alt i mens Serie A klubbernes aftaler bliver mindre og man kun kan sidde tilbage og ærgre sig over at Italien og Serie A ikke var ombord da toget kørte fra stationen.

Inter skal nok overleve, selvom mangt et båthorn gerne vil skrive nekrologen allerede. Serie A skal også nok overleve, men udviklingen er lige nu ikke med Serie A og Italien, der sakker længere og længere bagud.
Men skal vi tage de kritiske briller på, så vil det ud fra en iskold økonomisk analyse være en dårlig forretning at øse en masse penge i italienske klubber lige nu, når man ser på hvad man kan få for pengene i England og samtidig forholder sig lidt til markederne.
Men fodbold er ofte også noget mere end kolde økonomiske betragtninger. Det er også blind kærlighed, som Sensi familien der postede formuer i Roma og nærmest i økonomisk forstand knækkede nakken på det. Moratti brugte også flere penge end hvad fornuften tilskriver at han burde. Berlusconi ligeledes (selvom Milan også har været et effektivt selvpromoverings-værktøj i politisk øjemed), og sådan kunne man blive ved.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvor skriver jeg eksakt at truppen skal igennem en større omlægning, du tolker måske lige lovligt meget OC.

Ja kontinuitet er vigtigt, men for at det kan opnås kræves der at der er en klar og tydelig strategi, at man sørger for at der er en sammenhæng mellem formation og spiller indkøb, at ungdomsholdene benytter i det mindste beslægtede systemer og spille måder, så de er bekendt med den måde hvorpå der trænes og spilles på førsteholdet. Noget vi ikke har været særligt gode til at implementere.

Det er kommet frem, at en af hovedgrundende til at vi hentede kondogbia var for at han ikke skulle ende i Milan ! Det har klubben selv indrømmet, hvilket understreger at klubben ikke har gået efter en soleklar strategi.

Mancini har jo aldrig været den optimale træner, og resultaterne i vinters, som sjovt nok gælder jan. Feb mdr. Var fyrings berettigede, hvilket der også blev rygtet og spekuleret voldsomt i på daværende tidspunkt. Andre træner er blevet fyret på samme baggrund på trods af en god sæson start. Oveni kan man i Mancinis tilfælde ligge at han har haft ufatteligt store problemer med at få vores dyrt indkøbte offensiv til at fungere.

Jeg har fra dag 1 kritiseret ansættelsen af Mancini, men affandt mig i ham så længe resultaterne var langt over det forventede. Det ændre dog ikke på at jeg gerne så ham erstattet med en træner der kan noget mere offensiv. Mancini hænger alt for meget på at skulle have en kæmpe stjerne foran, hvilket vi ikke har og det har kunne mærkes i den periode hvor vores defensiv ikke overpræsterede og havde heldet på sin side.

Løser en ny træner alt, nej ikke så længe der kommer ordentligt styr på biksen, vi får forbedrer økonomien samt har de rette spillere til formationen og at alle spiller og træner under samme koncept.

Det er dog ledelsens ansvar og opgave at det sker.


Skrevet af Slettet(042125212608)
De nye investorer du måske har hørt rygter om, skyldes at Thohir er nødt til at rejse kapital til at arbejde med.
Han er tvunget af de økonomiske omstændigheder.
De kinesere der taltes om var det firma der ejer Pirelli. De har aflivet rygterne endegyldigt. De er ikke interesserede i at købe aktier i klubben.
Kina er nok heller ikke der hvor pengene sidder mest løst i øjeblikket, ovenpå deres Black Monday på børsen. hundredevis af milliarder af dollars er blevet tabt derude på deres vildt oppustede aktiemarked.


Så simpelt er det ikke helt, der har over de senest 6mdr været tale om alt fra at Thohir eller Moratti solgte dele eller hele deres del af klubben til at der kun var tale om at rejse kapital med hjælp fra GS

Der har været flere kinesiske investor indenover som mulige nye ejere eller samarbejdspartnere mm.

Hvor vi står er derfor svært at spå om, men jeg syntes ikke man skal glemme at Thohir er en forretningsmand og ikke er kendt for at være passioneret fodboldtosse. Hvilket selvf. kan være på godt og ondt. Så hvad han har tænkt sig kan vi af gode grunde ikke vide.


Klubben havde 30/6 2015 en gæld på 417 mio. ?.
Det er i runde tal lidt mere end 3.100.000.000 danske kroner.
108 mio. ? har Thohir selv lånt klubben.
11 mio. skyldte man til andre klubber i forbindelse med spillerkøb.
68 mio. ? skyldte man til "diverse leverandører og samarbejdspartnere".
230 mio. ? skyldte man til banker og finansinstitutioner. Langt hovedparten var lånt hos Goldman Sachs til en rente på 7% årligt.

Bundlinjen lignede Dresden efter krigen med 140 mio ? i den røde afdeling.


Hvilket også er alt for meget, især når man ser på at vi snart ikke kan skære vores største udgiftsposter såsom lønbudgettet væsentligt meget mere end vi allerede har, uden det får katastrofale konsekvenser for kvaliteten og hermed indtjening fra turneringer og tilskuer tribunen.

Vi bløder på trods af dette stadig for voldsomt, det er ikke kun Thohirs fejl eftersom han overtog en klub i miserabel forfatning, men bundlinjen er stadig uholdbar og har ikke forbedrer sig så meget som der til tider blev givet udtryk for fra ledelsens side.

På positivsiden havde man øget omsætningen fra 167 mio. ? i 13/14 til 181 mio. ? i 14/15, ligesom man havde nedbragt den samlede lønsum fra 117 til 116 mio. ?.


Hvilket der kan været flere forklaringer på bla. Deltagelse i Europa league.

Lønsum nedskæring var søsat af den forgående ledelse så de bære en stor del af ansvaret for den udvikling vi har set på den front.

Hvad havde du forventet at Thohir ville sige da han overtog 70% af aktierne?
Han kom med en udmelding fuld af hybris og leflen for fanbasen, fordi man har brug for glæde, håb og optimisme til at starte sådan et projekt.
Men hvis du åd det råt, så må du kigge dig selv i spejlet når du skal finde nogen at bebrejde, for man kan ikke bare lukke øjnene for de realiteter som Italien som land, Serie A som liga og Inter som klub befinder sig i.


Man skal være yderst påpasselig med bombastiske udtalelser, især når de grænser til det utopiske. Jeg åd den ikke råt, men jeg er også sådan skruet sammen at jeg holder folk op på hvad de siger uagtet hvor utopisk jeg end syntes det er.

At man ikke har kunne søsætte et stadionprojekt, har jeg også vanskeligt ved at se at man kan give Thohir eller andre i ledelsen skylden for. Jeres naboer har også problemer på den konto, ligesom man har i Rom, Napoli, Firenze og alle andre steder i Italien. Det er ikke manglende vilje eller fordi man slæber fødderne. At tingene så blev yderligere kompliceret mht. Guiseppe Meazza/San Siro pga. at Milan alligevel ikke kunne sætte deres projekt i værk, er vel også vanskeligt at tørre af på Thohir eller andre i ledelsen?


Problemer er mange foldigt en af grundende til at vi fik Thohir var også pga. ideen om et nyt stadium mm. Så vi blev udset et nyt allerede fra dag et, jeg er fuld på linje med at Italien er omend det værste sted at skulle få sådanne planer igennem. Men så bør man også holde keje indtil man rent faktisk er sikker på hvad man vil og hvad der er muligt, det har man været ufatteligt dårlig til. Så virker det også på mig som om man har affundet sig og opgivet for let. Hvilket der ko kan være utal af grunde til. Uanset hvad har stadion projektet nu kuldsejlede en to tre gange.


Truppens sammensætning er jo også et udtryk for realiteterne. Man skal bruge færre penge end man får ind og man kan ikke tro at man kan spille stærk mand når der er bud efter de bedste spillere. Det er en virkelighed Inter deler med Roma, Lazio, Milan, Napoli og de andre Serie A klubber. Selv Juventus kan ikke gøre noget andet end at prøve at vride så meget som muligt ud af de store klubber fra England og Spanien samt PSG og Bayern München, selvom de er bedre rustet end de øvrige italienske hold.
Det kommer også til at ske til sommer, hvis der kommer seriøse bejlere til Icardi, Murillo og Handanovic. Nøjagtigt som Napoli, Roma, Milan, Fiorentina, Lazio, osv. meget vel kan miste deres nøglespillere hvis de store englændere kommer med checkhæftet i baglommen.
Sådan er vilkårene bare i en verden hvor tv-selvskaberne sender en check på 500.000.000 danske kroner om året til alle holdene i Premier Leauge, inden sæsonen starter (de får resten ud fra placering i ligaen).
Det er en verden hvor Manchester United får godt og vel 66 mio. ? om året for at rende rundt med Chevrolets logo på brystet, samt 93,5 mio. ? årligt for at spille i Adidas. Det vil sige at alene deres hovedsponsor og deres tøjaftale bringer dem ganske tæt på hele Inters omsætning. Det er vel at mærke inden de har fået tv-penge eller solgt en eneste billet eller vi tage andre sponsorater med i billedet.


Jeg er som sådan ikke uenig, men så bør man holde mund med top 10 så længe økonomien ikke er dertil, alligevel snakker Thohir fortsat om det så sent som et par mdr. tilbage. Fint nok at udtrykke ambitioner men sæt nu nogle realistiske af slagsen. Kald det delmål om du vil. Det holder ikke at man snakker om at føre klubben tilbage i top ti, for derefter at sælge de bedste spillere to mdr. senere for med en sådan strategi kommer det ikke til at ske, så er det som at starte fra 0 hver sæson på den spillemæssige front, så undergraver man derved også egne udtalelser om at man vil bygge et stærkt og konkurrence dygtigt hold op.

Enten må man leve op til det man siger eller også må man ændre det man siger så står mål med virkeligheden.


Inter skal nok overleve, selvom mangt et båthorn gerne vil skrive nekrologen allerede. Serie A skal også nok overleve, men udviklingen er lige nu ikke med Serie A og Italien, der sakker længere og længere bagud.
Men skal vi tage de kritiske briller på, så vil det ud fra en iskold økonomisk analyse være en dårlig forretning at øse en masse penge i italienske klubber lige nu, når man ser på hvad man kan få for pengene i England og samtidig forholder sig lidt til markederne.
Men fodbold er ofte også noget mere end kolde økonomiske betragtninger. Det er også blind kærlighed, som Sensi familien der postede formuer i Roma og nærmest i økonomisk forstand knækkede nakken på det. Moratti brugte også flere penge end hvad fornuften tilskriver at han burde. Berlusconi ligeledes (selvom Milan også har været et effektivt selvpromoverings-værktøj i politisk øjemed), og sådan kunne man blive ved.


Ja vi skal nok overleve, men ja den økonomiske realitet har ændret sig deri er vi ganske enig, jeg er heller ikke fortaler for at hælde penge i et bundløs hul. Jeg er bare sådan skruet sammen at jeg forvente en hvis grad af sammenhæng mellem det man siger og det man opnår. Havde vi været børsnoteret var ledelsen blevet straffet hårdt for denne manglende sammenhæng.
Skrevet af Flying Dutchman
Nagatomo får forlænget sin kontrakt med tre år, tilmed med en lille lønstigning.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med det. Hans bundniveau er skræmmende lavt og jeg ser hellere Telles på banen, men da sidstnævnte efter alt at dømme sendes hjem til Istanbul til sommer, er Ninjaen det eneste reelle alternativ i truppen.

Det kan dog også være, forlængelsen er for at sikre, han ikke rykker videre på en fri transfer, men bliver solgt i stedet for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
http://www.inter.it/en/news/52207

Som FD skriver - ny kontrakt til 2019.

Tillykke!
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, det er en fest. Den skal vist arkiveres under kategorien ´meh...´.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
I reference til artiklen er det blot en spøg og skal ses med et glimt i øjet.

Jeg fatter ikke, hvad Inter vil med ham. I mine øjne er han potringe.

Desværre kendetegnende for Inter og Milan med mange middelmådige spillere.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tænkte det nok, men kom i tvivl.

Jaeh, han har oppet sig lidt her i sæsonen - han lader sig ikke flytte helt så nemt længere. Omvendt har det også ført flere kort med sig. Han er lidt en defensiv nulbon, men offensivt gør han det okay, og i og med det ikke ser ud til, vi forlænger med Telles (som jeg ellers foretrækker), er han vores eneste reelle bud på venstrebacken.

Jeg håber dog, han bliver solgt - United meldes stadigvæk som bejlere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
http://www.football-italia.net/82484/yaya-could-be-inter%E2%80%99s-pirlo

Fortæller egentlig fint hvorfor jeg gerne ser Touré kommer til Inter. Manden har lige det ekstra niveau, er lidt op i alderen, men ikke for gammel og kan sagtens vise sig at være det kreative indspark på vores midtbane, som vi har brug for. Hvis han desuden kan agere mentor for Brozovic og Kondogbia, er det jo bare en bonus. Han er givetvis ikke den hurtigste længere, men det hæmmer ham ikke i Premier League, så hvorfor skulle det gøre det i Serie A? Endvidere opvejer han for det med en masse rutine.

Mine fingre er krydsede!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Det er vel kun Nagatomo selv der siger han skal til United. Skandale at den kontrakt ikke bare løb ud... Så mange japanere køber vel heller ikke Intertrøjer pga. ham
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rygterne omk investering. ser kun ud til at fortsætte, Suning commerce group er blot et firma som siges at være interesseret i at investere i klubben, det forlyder således at de vil opkøbe 20% af klubben hvoraf str. kommer fra Thohirs del.

Prisen vil være 60-90 millioner ?

Om jeg begriber hvorfor vi har forlænget med Nagatomo, man kan håbe det er fordi man vil tjene på ham til sommer. Ellers fatter jeg intet.Skrevet af petersen100
Absolut vanvid at forlænge med Nagatomo. Han er satme ringe på den back.

Telles, Jesus, Ambrosio med flere gør det langt bedre synes jeg.

Spild af lønkroner at forlænge med Nagatomo.
Skrevet af Stankovic
En ting er at man forlænger med ham men noget andet er, at jeg har læst i en artikel at han har fået en lønforhøjelse.

Jeg er efterhånden uden ord når jeg skal beskrive ledelsen for klubben.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Boolingbroke har bekræftet at klubben er i forhandling med Suning og de er igang med at få en aftale på plads med dem og de vil formentligt indtræde som mindre aktionær i løbet af sommeren, det er dog lidt uklart om der er andre kinesiske selskaber indenover som mulige med aktionære.

Han udtaler også at Thohir beholder ejerskabet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Undskyld var lidt hurtig der - ikke udtalt officielt, men der er tale om lækket dokument fra Bolingbroke til personalet som GS har fået fingrene i.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg så ikke kampen i går - er der nogen der gider at komme med et kort resumé?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gaetano Scirea
Jeg så ikke kampen i går - er der nogen der gider at komme med et kort resumé?


Nogle gange er det bare nemmere at se highlights.

https://www.youtube.com/watch?v=Jwnf0934uIw

EDIT: Hov, forkert kamp.

https://www.youtube.com/watch?v=Z6mP_vLISwM

Værsgo
34 SUL CAMPO
annonce
0