Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RecobaNerazzurri
Offensiven ser sku godt ud i dag . Gode aktioner .
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det må siges, hvis vi sælger Perisic er vi blæst, med den udvikling han har taget de seneste mdr.

Rofl ja man skal åbenbart passe på med ros
Skrevet af CPH-Hotspur
Jeres offensiv ser til tider virkelig velsmurt ud. Det virker som om, at der er indarbejdet nogle gode mekanismer og løbemønstre.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Slettet(042125212608)
gooooal Broz lækker lækker kontra - godt sat ind
Skrevet af RecobaNerazzurri
Dejlig omstilling. Selvom reina nok skal komme ud på den der . Lækker bold fra icardi
Skrevet af Magnifico
Lige akkurat offside ved det første mål, men fandme svært at se for dommeren. Mål nummer to til gengæld helt i orden. Super aktioner af Icardi ved begge mål. I har spillet en god første halvleg, specielt i start og slut, men lidt overtag til Napoli i midten. Roma elsker jer, hvis det her holder kampen ud.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Nerazzurri
Godt set af Mister, at der er rum bag ved de to stoppere til at løbe i. Jovetic laver for lidt og Medel er for langsom i presspillet/kondogbia løber en masse mystiske meter i enmands pres.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men før det bliver en gave kræver det i selv afgøre det mod Napoli d. 25, men taber i der og mod Milan så kan i godt gå hen og miste tredjepladsen. Så det er ikke givet på forhånd at dette er et godt resultat for jer.

nej jeg tror ikke Napoli taber 4 af de sidste 6 kampe, hvilket det kræves hvis vi skal kravle forbi dem - kommer ikke til at ske.
Skrevet af RecobaNerazzurri
Præcis. Vi har et, i min bog, et overkommeligt program efter i aften
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jovetic skal bare smides ud til sommer om vi så taber et par mil er et fedt, han er komplet ubrugelig og skal bare ud.

Kondogbia er ved at skrive sig selv i bogen om de største flop i klubbens historie. Hold op et fejlkøb, gid at en af de der tossede arabiske eller kinesiske rigmænd syntes at han lige er sagen, ja man kan jo altid håbe. For hans fodboldforståelse er jo helt væk igen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
ohhhh Murillo på overliggeren, ej den havde fortjent bedre

de var nærmest i ren gavehumør dernede


hvad fan er det kongobia har gang i, flot!

så syntes naga også lige de skulle have en chance, naga classic hvor herre bevares
Skrevet af Slettet(042125212608)
konndogbia ud - Biabiany ind - hvis godt han kom ud det lugtede af rødt
Skrevet af Flying Dutchman
Komplet uenig med hensyn til Kondogbia - han spiller en fin kamp, og viser hvorfor vi købte ham. På mandag, når jeg ikke skal gøre det her fra en telefon, skal jeg nok uddybe hvorfor jeg synes det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
ikke i forhold til prisen, og han render konstant ud i ingenmandsland og presser på ligegyldige spiller og mister hovedet at for ofte
Skrevet af Magnifico
Tillykke, fortjent sejr. Lidt noget møg for viola, men ret skal være ret. Kampen om CL er igen blev lidt åbnet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Nerazzurri
Fin sejt. Forsvaret stod godt, angrebet var effektivt, mens midtbanen i perioder sejlede.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nå men fuldt fortjent sejr grundlagt i første halvleg hvor vi spillede klart bedst, anden var noget mere rodet og vi lukkede Napoli alt for meget ind de sidste 10min. Men alt i alt synes jeg vi havde fint styr på dem.

Klart en masse positivt der kan tages med fra kampen og det går klart den rigtige vej.

Midtbanen virker dog lidt svag til tider og der mangler altså en mere bold stærk spiller derinde.
Skrevet af Nerazzurri
Kondogbia var ok i dag, hvor han udfyldte sin rolle fint. Men hans prismærke gør, at jeg forventer mere af ham.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Så er jeg hjem fra det hollandske igen. Eurosport i Holland har tilsyneladende købt rettighederne til Serie A, så jeg gik - heldigvis! - ikke glip af kampen.

Først lidt spredte tanker om kampen. Vi spillede s´gu godt. Det kan godt være, Napoli havde meget af bolden og havde femtusind afleveringer i streg, men det nytter bare intet, når man ikke kommer frem til noget. Bortset fra et par skud på mål som Handa klarer, og en enkel Murillo clearing, sad jeg aldrig med fornemmelsen af, at de tre point var i fare. Vi var under alle omstændigheder tættere på 3-0, end Napoli var på en reducering. Icardi gjorde hvad Icardi gør bedst - berøringen ved det første mål kan man ikke lære; det kan man eller det kan man ikke. Fantastisk!

Så har jeg vist lovet Z4E en uddybning af hvorfor jeg hverken mener, at Kondogbia spillede en dårlig kamp i går eller at han generelt er et flop. At kalde ham "det største flop i klubbens historie er i øvrigt svært historieløst. Der har fanme været nogle tosser gennem rækkerne igennem årene. Quaresma, Domoraud, Sosa, Bergkamp (!!), Pancev, Womé, Okan og hvad de ellers hedder var alle langt større flops, end Kondo er på nuværende tidspunkt. Hell, vi skal ikke længere tilbage end Vidic for at finde et større flop.

Først specifik kampen i går. Kondogbia vinder utroligt mange dueller, både i luften og rent fysisk. Det vil sige, at Napoli´s ellers velsmurte og teknisk velfunderede midtbane var nødt til at spille bolden omkring ham og køre spillet over kanterne - hvor vi så har det vel nok mest hovedstødstærke midterforsvar i ligaen. Medel spiller i øvrigt også en rolle i det her. Jeg er heller ikke enig i, at Kondo enemand går på presseraids, der munder ud i intet. For det første var Icardi, Perisic og især Brozovic gode til at falde ned og lukke det hul. For det andet resulterede Kondogbia´s pres mange gange i, at bolden blev spillet tilbage til Koulibaly og Albiol, hvilket er fint når man er foran. Igen, her havde Medel også en stor andel og også han var på en del raids. Offensivt var Kondogbia fremragende til lige at sætte en mand eller to, mens han også det meste af tiden var god til at komme af med bolden på en fornuftig måde. Du kalder ham håbløs i går - jeg synes, han var én af kampens bedste, omend ikke mest iøjnefaldende. Men han og Medel vandt midtbanen, hvilket hæmmede Napoli´s spil i allerhøjeste grad. Alene det fortjener ros.

Så videre til at kalde ham et flop. Igen, jeg er ikke enig. Har han været så god som vi alle håbede? Nej, ikke endnu. Men han viser mere og mere berettigelsen, er i glimt fantastisk dygtig (især hvordan han glider af på en modstander) og så er han tilmed så ung, at han sagtens kan nå at blive en endog meget god spiller for os. At anføre hans pris er efter min mening en smule useriøs - det er trods alt ikke Kondogbias skyld, at vi var villige til at punge ud for ham. Det bliver han ikke en bedre eller værre spiller af. Vi købte desuden heller ikke en færdig spiller. Han har brug for tid, men i mine øjne er talentet uomtvisteligt og jeg har fuld tiltro til, at vi indenfor den overskuelige fremtid bliver utroligt glade for Kondogbia.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Icardi er i øvrigt den skarpeste angriber i de fem europæiske ligaer - altså, sådan officielt. Der er ingen der har brug for færre chancer/skud på mål end den kære Maurito. 30,6% af hans skud ender i mål - det er ganske imponerende.

http://www.vi.nl/nieuws/dodelijke-icardi-laat-europese-elite-ver-achter-zich.htm
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0