Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Jovetic bliver presset med ryggen mod en forsvarsspiller og keeper i feltet, og vælger en "det gjorde han ikke" hælafslutning, som går direkte mellem benene på målmanden. Han jublede iøvrigt slet ikke. Se målet på Youtube, det var en god detalje.


Her er det: https://www.youtube.com/watch?v=jD3s88FKWnc
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

... Og så blev gåden løst: Sylvinho til Selecao; Nuciari overtager hans plads som teknisk assistent og Gregucci bliver assistenttræner.

Mancini mangler også lidt taktisk input.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
@OC


Takker. SU og væddemål, kompensation for manglende spænding?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Icardi har omsider udtalt sig i CdS omkring det støv, The Wicked Witch of The West har sparket op - og der er da godt nyt for os fans. Der bliver i hvert fald lagt en gevaldig dæmper på eventuelle problemer og transferrygter.

EDIT: Og så håber jeg da i øvrigt, der ikke er hold i de rygter, der sender Balotelli vores vej. Hans har unægteligt talentet, men han har ikke gjort sig fortjent til trøjen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg brækker mig hvis vi henter Balotelli, ugidelig, sløv og ufattelig usympatisk og tvivler på mange ligefrem har tilgivet hans fadæse sidst han havde en Inter trøje på.

Han er den sidste spiller der fortjener en ny chance
Skrevet af hader facebook
Hvis Inter skal tage Balotelli tilbage så må Liverpool op med den helt store pengepung. skal vi sige en halv milliard Liverpool så kunne vi nok snakke om det.Måske
Skrevet af Mumleren
Mancini er dog den eneste der har fået Balotelli til at præstere. Og prisen må da være i bund.

Jeg har tænkt tanken hver gang der er skrevet om Balotelli, og hans uvisse fremtid.

Tror og håber han bliver væk, den bro burde være brændt efter min mening.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af OC
Takker. SU og væddemål, kompensation for manglende spænding?


Dumdristighed, tror jeg er det rette udtryk.
La prende Vecino.
Skrevet af hader facebook
Det er alt for farlig,at hente Balotelli manden er en tikkende bombe som kun skaber en masse problemer ligegyldig hvor han viser sig.
Skrevet af Flying Dutchman
Chievo (u), Palermo (h), Pescara (u), Derby d´Italia på GM, Empoli (u), Bologna (h), Roma (u), Cagliari (h), Atalanta (u) og Torino (h).

De første ti kampe - fin start, synes jeg. Udover Juventus og Roma møder vi et hav af hold fra den bløde mellemvare og hold som er blandt nedrykningskandidaterne. Også fint at møde Juventus tidligt på hjemmebane, inden de bliver helt varme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
De falder dog sammen med den første UEFA league grp. Kampen i samme uge, så absolut ikke et optimalt tidspunkt for derby


Tutto kommer lidt ind på, hvorfor Balotelli er blevet nævnt de seneste dage. Ifølge dem vil vi hente Balo ind af to grunde, den første er som en Vice icardi(som vi mangler), den anden grund er ifølge tutto en ide der bl.a. er opstået fordi Thohir og Booligbroke har luftet tanken for at opfylde kravet om egen avl, som Balotelli tæller som i UEFA regi.


Selvom det giver mening at hente Balo, ud fra nøgtern overvejelser i henhold til økonomiske præmisser samt Uefa regler om home grown spiller, så er det på alle andre planer helt ude i hampen, man kan godt se vores ledelse ikke er den samme i dag. For ellers tror jeg ikke seriøst på, de ville overveje en sådanne manøvre. Såfremt rygtet vel og mærket er sandfærdigt.

Teixeira er ifølge dem også luftet som et billig lån og han vil ligesom Balo gå ind som bredde spiller der skal fungere lidt som en reserve til Banega. Denne sker dog først på sidste dagen da han vil snuppe den sidste EU plads, så det vil være af ren ud sagt nødløsning, fordi alt andet er fejlet.

Det er f.eks. temmelig tydelig at Yaya er kulsejlet (tak for det), samt at Gabriel Jesus nu ser ud til at være på vej til City, hans klub har angiveligt udtalt at der skal smides et str. beløb her og nu på bordet end de 32-33m € som City har tilbudt. Selvom vi angiveligt har opbygget en fornuftig kontakt til Jesus og Faderen, så kan jeg simpelthen ikke se os være med længere, når klubber som City, Barca, Real, Bayern, Juve, plus det løse alle har vist interesse. Vi kan ikke tilbyde den samme sum, lønvilkår eller Cl bold. Det eneste vi kan tilbyde er større garanti for spilletid, men det er i sig selv ikke noget godt argument overfor hans nuværende klub.

Skrevet af Flying Dutchman
De falder dog sammen med den første UEFA league grp. Kampen i samme uge, så absolut ikke et optimalt tidspunkt for derby

Det falder også sammen med, Juventus´ første ChL kampe, så det udligner sig selv. Jeg vil hellere møde Juventus i starten af sæsonen end midt i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ifølge Sky skulle vi være klar til at møde Lazios pris på 25m € for Candreva.

Viser det sig at være rigtigt henter vi endnu en 29 årig til overpris. En Pjaca gik for mindre og var en væsentligt længere sigtet løsning.

Vi forstår sandelig at bruge vores penge fornuftige!
Skrevet af Mumleren
Tja, tror nu mere historien er at Pjaca valgte Juventus (og fravalgte os). Han, Berardi og Gabriel Jesus var da potentielt at foretække som indkøb - men Candreva er en klassespiller vi skal være glade for overhovedet at kunne tiltrække, selvom prisen bliver lidt høj.
Alternativt ender det med noget blandede bolscher fra 3. hylde til højrekanten omkring samme niveau som Biabiany.
Vi kan nok desværre ikke være med omkring de gode handler på øverste hylde uden CL mv, ser det ud til.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Åh nej! Vi får (måske) én af slutrundens bedste spillere, i sin bedste alder, fra en rival og til en fornuftig pris. Det er jo forfærdeligt.

Oh, the calamity!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det som folk angiveligt glemmer er at vi fra næste sæson skal breakeven, det gør man ikke ved at smide 25m €, slet ikke efter en 29årig spiller på en relativ kort kontrakt, penge vi ikke regnskabsmæssigt har (6-8m €/annum), hvilket klubben også flere gange har understreget både direkte og inddirekte (skal der købes en dyrere spillere skal der tilsvarende en spiller ud den anden vej), før Suning trådte til hed transfer strategien ifølge de fleste eksperter Bosman og leje.

En ung spiller som nævnt tidligere, ville man kunne sælge videre, formentligt enten uden tab eller med en form for gevinst, hvis målet om CL ikke bliver indfriet, hvilket denne handel er bundet op på. Dermed vil der være tale om en investering der enten skulle give afkast økonomisk i henhold til videresalg og/eller sportslig i henhold til kval. til CL.

Men en spiller i Candreves alder har man ikke den mulighed, fordi der er tale om en spiller som prismæssigt topper nu og hvis pris afspejler en succesfuld slutrunde, noget vi ikke kan lukrere på næste sæson. oveni vil fødselsattesten sige 30år til den tid og det er yderst tvivlsomt nogen vil betale noget nær de 25m € til den tid skulle CL glippe, hvilket absolut er en sandsynlighed.

dvs. man vil inkassere tab i henhold til FFP, skulle man blive presset til at sælge videre næste sæson, indfries CL ikke, eller sagt på en anden måde vi benytter penge vi ikke har, hvilket kan understreges af hvorledes regnskaberne har set ud de forløbne år, alternativt kommer man til at ofre en af de andre hvor der regnskabsmæssigt ikke inkasseres tab her og nu (2017), enten i denne eller i det kommende to markeder, for at undgå det tab der eller vil være ved videresalg af en Candreva eller for at dække de fremtidige udgifter.

De spillere der har været luftet er: Murillo og Brozovic, man bliver hermed nød til at sælge/ofre fremtiden for en 29årig til den tid 30 årig, det er som at pisse i bukserne for at holde sig varm. Dejligt mens det er varmt men det er yderst kortvarig "nydelse"


Det er ganske enkelt økonomisk uansvarlighed for en klub som har FFP pustende i nakken og hvor der ligger klækkelige bøder forude indfries kravene ikke, dyre køb skal forbeholdes spiller der kan sælges uden tab eller helst for en endnu højere pris fremadrettet. Altså spiller der kan bruges som investerings objekter, indtil vi en dag har styr på biksen og rent faktisk kan få det til at løbe rundt uden salg af spillere samt at vi ikke er bundet op på FFP domme, som vi er i øjeblikket.Skrevet af Stankovic
Vi kan åbenbart en sjælden gang godt være helt enige Z4E om noget omkring klubben. Candreva er varmt pis.
Skrevet af Mumleren
Vi er jo nødt til at have kvalitet ind på højreflanken, hvis CL overhovedet skal være realistisk.

De yngre spillere der har niveauet har umiddelbart vist sig at være uden for vores rækkevidde.

Hvordan ville I så agere? Hvem ville I hente ind?
Jeg ser personligt hellere at klubben satser, fejler, og må sælge (ex Icardi), end at vi tager en sæson i økonomisk forsvarlig middelmådighed.

Hvis CL glipper igen er vores bedste spillere alligevel videre... Hvis det da overhovedet lykkes at holde på dem sommeren ud.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg kan ikke se CL bliver meget mere sandsynligt blot ved at skiftet Ljajic ud med en Candreva. For det løser ikke det taktiske tomrum vi befinder os i.

Vi mangler stadigvæk kvalitets bredde på midten og i det centrale forsvar, hvilket er nødvendig med en sæson der byder på to turneringer. Samtidigt skal de selvsamme offensive spillere der havde voldsomme problemer med at leverede den forventede og forlangte vare i sidste sæson (excl. Icardi), ud i det blå begynde at levere en vare. Hvilket jeg har utrolig svært ved at se med en offensiv nulbon som Mancini ved roret.

De spiller vi har, har behov for en træner der kan indkøre og organisere det offensiv spil. Mancini er derimod en træner som lader spillerne i høj grad selv finde ud af det. Det har vi desværre bare ikke spillerne til, det er derfor mig set grænsende til over optimisme, at tro en eller anden tilfældig højrefløj der igen er afhængig af en ordentlig træner, skulle ændre nævneværdigt på det billede.

En G. Jesus derimod er en spiller der kan afgøre tingene på egen hånd, som er en helt anden type end det vi har. Derfor vil han også passe langt bedre ind, ikke mindst pga. Mancinis manglende taktiske offensive formåen, derfor ville han også være en meget bedre investering.

Mancini får efter forlydende, ikke forlænget sin kontrakt, Suning ønsker ifølge de seneste forlydender en anden type træner fra næste sæson.

Igen henter vi Candreva så løber vi ind i det problem, at vi om et år står med en anden træner, der muligvis vil spille et andet system, vi kan dermed stå med en dyr 30årig vi ikke har brug for og som vi kun taber penge på. Havde det været en Pjaca, kunne han pga. talent og alder sælges videre, formentligt for det samme eller mere, så gamling heri ville være langt mindre, selvom vi skifter system og/eller ikke indfrier CL.

Hente en Candreva er for mig set det samme som at pisse i bukserne for at holde sig varm. Det er fuldstændig tåbeligt og uholdbart, især når det peger mere og mere i retning af at Mancini kun er en midlertidig figur. Man knalder ikke 25m € af efter en 29årig når man ved at træneren der sidder på den varme bænk køre på lånt tid.

Det kan så godt være Candreva er hvad vi kan få, er det tilfældet er det pga. vores situation ganske enkelt bedst at lade være. Vi har ikke brug for den form for økonomisk gambling.
Skrevet af Mumleren
Så du vil køre med Biabiany som eneste højrekant? Ljajic sammenlignet med Candreva? Nu troller du jo.

Jeg er enig i, at vi mangler en gardering i det centrale forsvar, altså hvis Ranocchia sælges (det bør han, han er for dyr som reserve).

Jeg ville også foretrække G Jesus, Pjaca, Berardi eller Messi for den sags skyld - men det er vidst ikke rigtigt muligt. Desværre.

Candreva kan derimod levere gennemslagskraft og en trussel der matcher Perisic på modsatte kant, hvilket frigør rum til sidstnævnte og til vores centrale offensivspillere.
Grunden til en blød mellemvare som Biabiany så ret god ud sidste sæson, var jo netop at han var en mindre trussel og fik utroligt meget plads, hvorimod Perisic blev pakket totalt ind.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
annonce
0