Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er ligeglad om det i praksis hed 4-4-2, 5-5-0 eller 10-0-0. Fra mit synspunkt ændrede indskiftningen af Belfodil INTET, primært fordi Jonathan kunne have blevet på banen og det hele ville være status qua. i forhold til Belfodils indskiftning. Han lå konstant ude ved sidelinjen og skulle lege wing - hvilket i sig selv er en kæmpe taktisk brøler når manden er 192 cm høj og man prøver at sende høje bolde ind i feltet.


Og jo, jeg kan sagtens mene at der ikke er grund til at f. eks. gå ud og bruge 16-17 mio. euro på en Lavezzi som til daglig bliver holdt på bænken på det argentinske landshold af Palacio og som vil bringe 0 nye ting med sig, eller en Osvaldo som lugter af mellemvare. Icardi vender nok tilbage mod Napoli, og så må Mazzarri tage den derfra. Det er hans egen skyld at han har så lidt tillid til vores unge angribere, når han selv har efterspurgt i hvert fald en af dem.

Han har gjort det ok materialet taget i betragtning, men de her sidste 3 kampe har virkelig vist at han er stædig som en gammel hund, og særdeles ufleksibel taktisk. Den der 3-5-1 er så ubrugelig når først modstanderen har luret os, og resultatet deraf har vi set imod Bologna, Sampdoria og Parma (kampe som tilsammen skulle have givet 9 point). Og når tingene så ikke lykkes, så er det de unges skyld, og ikke det faktum at Guarin har en IQ på 10 og simpelthen ikke må skiftes ud, eller at Palacio skal løbe indtil han falder død om, bare for at nævne to eksempler.
La prende Vecino.
Men der ændredes jo i formationen, i det der ikke blev spillet med wingbacks mere - det vil sige, at Belfodil for det første INGEN defensive pligter havde (dem tog Hugo sig af), og for det andet kunne søge i feltet, når bolden var på vores højre kant (hvilket han også gjorde). Jeg kan også se formålet i at have Belfodil ud på kanten, i stedet for Guarín. Det ENESTE jeg umiddelbart kan sætte en finger på, er at Guarín ikke blev skiftet ud i stedet for Johnny, men vi ved jo ikke hvad der spillede ind der.

Jeg har ikke skrevet, at Lavezzi eller Osvaldo ville være løsning (især sidstnævnte synes jeg er dybt overvurderet), men du kan vel godt se, at det ikke holder, at Milito er kronisk skadet, Belfodil underpræsterer (også i de kampe, han har fået lov til at spille helt eller næsten helt fremme) og Icardi også døjer med skavanker. Så hedder mulighederne altså lige pludselig Capello eller (for tiden) Puscas. Jeg er helt med på, at prioriteten bør være en venstre wingback og en midtbanespiller, men vi kan tydeligvis ikke altid forvente, at Palacio scorer mål, og så er der simpelthen for langt ned i niveau til erstatningerne. Det ville også give Mazzarri flere taktiske muligheder at have en ekstra fuldblodsangriber på bænken.

Jeg er dog enig i, at visse spillere har for lang snor. At Guarín fortsat både er starter og får så mange minutter er mig et mysterie. Bortset fra det heldige mål og forberedningerne til assisten til Palacio´s første mål, gør han INTET rigtigt. Problemet er dog også, at de eventuelle erstatninger på hans plads (Taïder, Belfodil, Olsen, etc.) har vist lige så lidt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
FD

Hvis vi skal smide Guarin på bænken kræver det jo ligesom også, at der er et reelt alternativ, og det er efterhånden svært at få øje på hvem det alternativ skulle være. For det er jo ikke ligefrem fordi Kovacic (som dog gjorde det okay i går) eller Taider indtil videre har vist eller kunne holde et niveau som ville gøre dem mere berettigt til en fast plads.

Mundingay, Kuzmanovic og Mariga er omend noget endnu værre, og så udgør de ikke den samme offensiv trussel som Guarin. Så alt andet lige, så længe alternativerne ikke er bedre end de er, ja så forstår jeg så sandeligt godt at Guarin spiller så meget som han gør, især når vores træner hedder Mazzarri.

Nej det er ikke fordi jeg ligefrem holder af mr. Fieldgoal , men vi har bare ikke noget reel valg, især ikke så længe Mazzarri holder fast i den formation som han elsker så højt.

Så syntes jeg også at man skal være yderst påpasselig med at kritisere Mazzarris præstationer so far, for han har gjort det ganske udemærkedet med et hold der ingenlunde er prængende og som ville have et behov for markant forstærkning skulle det kunne spille med om mesterskabet, som holdet ser ud nu så vil selv en CL kval være langt over hvad man bør forvente og forlange. For helt reelt har vi vel ikke holdet til mere end en 5-6 plads.
@ Zanetti

Det skriver jeg da også helt til sidst? Jeg vil dog også mene, at vi, grundet hans skadesforløb, ikke har set Kovacic for alvor i denne sæson (måske med undtagelse af i går). Det er måske mest skræmmende jo: Guarín er vores bedste alternativ lige nu! Sindssygt. Jeg holder dog fast i, at når han spiller som i går, at Taïder ville kunne gøre lidt så farligt et indhop, med langt mindre boldtab.

Jeg kritiserer i øvrigt heller ikke Mazzarri - jeg skriver faktisk netop det, du skriver :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Lige i øjeblikket spekuleres der i at Chelsea er klar til at smide i omegnen af 15 mil. Euro for Guarin samt at Renocchia også kan komme på tale.

Er der bare nogenlunde hold i rygtet, så syntes jeg helt klart at vi skal slå til, 15mil. for Guarin er jo en fantastisk pris, for de penge kunne vi få plads i budgettet til en mere stabil spiller og som ikke vil ødelægge vores spild med åndssvage Fieldgoal forsøg fra midterlinien. Jeg er derimod ikke ovenud begejstret hvis Renocchia også bliver solgt, han har været en af vores bedste forsvarsspillere i denne sæson, så det ville være et kæmpe selvmål.
Så skal vi en tur til Pizzabyen, for at spille én af sæsonens sværeste udebaner. Napoli kører ikke for tiden, men det gør vi altså heller ikke.

Opstillingen er som følger: Handa; Hugo, Rolando, Frøen; Johnny, Taïder, Cuchu, Ricky, Ninja; Fieldgoal; Don

Ingen Capitano og ingen Kovacic (der ellers spillede en fin kamp sidste gang). Til gengæld er Guarín nok en gang på banen, for at give mig flere grå hår. Tak, Mazzarri. Tak.

Icardi er tilbage på bænken, mens Napoli skal undvære Hamsik og Zuniga - hvilket jo er til vores fordel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Pis også. Det har ellers været en okay start. Skidt af Ninja.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det flyder egentlig fint nok, men de sidste afleveringer i angrebene har godt nok været håbløse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Inter har faktisk været bedst efter målet. Okay stor chance til Palacio lige før, mens det generelt har brændt lidt på ved Napoli´s mål.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Cuchu! Godt forarbejde af Guarín, Don og ikke mindst Ricky :) det kan være Cuchu oftere skal sparkes i kuglerne?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce