Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Imens vil jeg gøre lidt reklame for podcasten Brasserbold, som er aldeles fremragende og burde have mere opmærksomhed. https://twitter.com/brasserpod
Skrevet af Slettet(042125212608)
Familie Barbosa, skulle såvidt jeg husker korrekt eje 40%, det gør at de har ret meget magt i forhold til den endelige beslutning.

Vores største argument, er at vi kan tilbyde ham spilletid, noget han på ingen måder er sikret i klubber som Juventus og Barcelona.

Jeg må dog indrømme, at jeg er temmelig lunken på ideen, 25m € for en 19årig knægt der ikke har nær det samme talent som G. Jesus (ud fra hvad jeg har set)syntes jeg er overpris, især når G. Jesus efter alt at dømme går for omk. 30m €.

I det hele taget vanvid at en 19årig kan gå for en sådan sum.

Personligt så jeg hellere at man holdt på Icardi og hentede en Evander, i mine øjne en super spændende offensiv spiller, der vil give os en langt større trussel fra distancen, med en god teknik.

Personligt er vi dog stadig generelt for langsomt ude, Napoli har sammen med Udinese sikret sig en af de store brasilianske angrebstalenter i Leandrinho. Vi har meget at lære.
Skrevet af Stankovic
Doyen Sports har ligeledes også 20% af hans rettigheder, så derfor er det tre forskellige parter som man skal blive enige med.

Gabigol er fra hvad jeg har set langt mere en klassisk brasiliansk 10´er end en traditionel 9´er. Derfor så jeg ham hellere som et alternativ til Candreva, hvor Gabigol netop også i en 4-3-3 har huseret noget ofte på højreflanken end inde centralt. Uanset hvad vil der være gensalgsværdi i Gabigol næsten uanset hvordan hans tid vil være her, mens det er noget mere tvivlsomt for en 29 årig kantspiller som Candreva, hvorfor at risikoen for at hente Gabigol vel ikke ud fra et økonomisk synspunkt er større end hvad den er for Candreva. Det er i hvertfald mit rationale.

Gabriel Jesus er en fremragende angriber, som langt mere vil kunne være en direkte erstatning for Icardi. Manchester City virker dog til at have sat sig ret tungt på ham.

Sælger vi Icardi for 50-60 millioner euro og har 20-25 millioner liggende til at bruge på Candreva, så ved jeg da i hvert fald godt hvad jeg vil bruge de 80-85 millioner på omend jeg ikke forestiller mig at de to Gabriel´er har den helt store lyst til at komme hertil.
Skrevet af Stankovic
Jeg bliver da lige pludselig i tvivl om Erkin har taget en af ikke-EU transferpladserne for denne sæson. Det vil jeg da mene at han har, hvorfor vi i så fald kun kan hente en til ind udenfor EU.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Enig, det er fuldstændig tåbeligt at købe en Candreva, når der kan hentes en G. Jesus, Gabigol, Evander og lignende kæmpe talenter for samme summer.

Candreva er fin spiller, forstå mig ret, men han er en for stor satsning for et hold som ikke må ses som en af favoritterne til de resterende Cl pladser. Som du er inde på og noget jeg er helt på linje med er det store problem med Candreva netop hans manglende gensalgsværdi, ham vil vi miste penge på præcis som Eder.

Spillere med så stor omtale som Gabigol, Evander, G. Jesus vil man næsten uanset hvad der sker ikke tabe penge på, eftersom så mange gerne vil have dem, for et hold med så store økonomiske kvaler som Inter, giver det ganske enkelt mere mening med spillere man kan tjene tykt på!
Skrevet af Stankovic
Nu når du nævnte langskud med Evander, så minder det mig om begrundelsen for at Guarin optrådte så meget som han gjorde.

Jeg har tidligere linket til en ganske glimrende artikel af Mads Davidsen hos Mediano som analyserer nogle af de forskellige taktiske elementer som der var under EM. Her springer følgende passage i øjnene på mig:

Det krævede i gennemsnit (i hele slutrunden) 7,6 afslutninger i feltet per scoring, mens det udenfor feltet krævede 39,4 afslutninger før der statistisk set faldt en scoring, så ’entries’ og afslutninger i Dangerzone er endnu engang 100 procent afgørende for at skabe gode kontinuerlige resultater. Kuriøst nok var det et langskud (afslutning udenfor feltet), der afgjorde EM-finalen med Eders flade scoring.


http://www.mediano.nu/oversigt/2016/7/11/ems-taktiske-tendenser-30

Statistisk viser det netop hvorfor at langskudsforsøg ikke bør være et andet værktøj end at få forsvaret til at trække sig længere frem, for med så få scoringer per forsøg er det et spild af offensive muligheder. Det forklarer hvorfor at Guarin lidt kækt endte med prædikatet Field-goal og illustrerer ganske glimrende hvor lidt begavet Mancini må være på det taktiske område, da en reel strateg for længst havde sørget for at få sine chancer optimeret bedst muligt, hvilket er ved at forsøge at finde frem til afleveringen ind foran mål end at hamre den desperat udefra.

Evander kender jeg ikke det store til, så jeg skal ellers ikke kunne kommentere på ham. Jeg går ud fra at det er det 18 årige talent for Vasco da Gama som derfor huserer i den anden bedste række i den sæson.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis du ikke har en spiller der er en trussel fra distancen eller har spillere der tiltrækker sig nok opmærksomhed, får du jo aldrig de ultra defensive italienske forsvar til at trække sig længere op ad banen.

Eftersom vi ikke har spillere der er specielt teknisk stærke i de små rum, eller specielt gennembrudsstærke er det nødvendigt at få modstanderen til at trække længre op og skabe str. afstand mellem kæderne og spillerne. Så vi får pladsen, ikke mindst pladsen til at ligge indlæg ind til Icardi. Derfor er en spiller der kan og vil skyde fra distancen vigtig for at give pladsen og forhindre at modstanderens kæder står for tæt og kompakt og dermed gør det svært både for vores fløje og Icardi.

Det ville selvf. være fantastisk med en teknisk, bold og driblestærk spiller der vil tiltrække sig modstanderens opmærksomhed og give plads til både Icardi og Perisic. Men vi har ingen chance for at få fingre i en sådan spiller.

En sådan spiller vil jo altid være et redskab i værktøjskassen, for man kan selvf. ikke leve på langskudsskytter som du selv er inde på. Jeg ville nu nok også mene Evander kan en del mere end det. Men han ville selvf. være en gamble, men han ville nok heller ikke koste nær de 25-30m ?
Skrevet af Stankovic
Jeg er enig med dig i at man skal have gennembrudsstærke spillere og spillere som kan banke den ind langt ude fra. Det er dog ikke det sidste nævnte som skal være en del af det taktiske oplæg sådan som det netop virkede til at det var med Guarin. Sjældent har jeg nemlig oplevet en spiller skyde så mange gange ude i løbet af kampene.

Her tvivler jeg dog på at en 18 årig brasiliansk kreatør som indtil videre kun har gjort sig på det brasilianske U17 landshold og ellers kun har optrådt 7 gange på førsteholdet for Vasco da Gama ud af 17 mulige (ifølge transfermarkt) er den rette løsning på nuværende tidspunkt. Her er vel og mærket tale om kampe i den anden bedste række i Brasilien.

Henter vi ham ind nu låser vi muligheden for at hente en anden ikke-EU spiller ind, hvilket er den egentlig årsag til at jeg ikke kan se ideen i det. Nu når vi er pålagt kun at kunne hente to ikke-EU spillere ind på sæson må vi desværre vælge et ellers interessant talent som ham fra til fordel for nogle som kan levere mere her og nu. Det kan en spiller som eksempelvis Gabriel Jesus eller Gabrigol højst sandsynligt.
Skrevet af hader facebook
Oscar fra chelsea bliver i dag i flere engelske aviser rygtet til inter.
Skrevet af Stankovic
Minder han ikke på mange måder om Banega i stil og den position de spiller? Det giver i så fald ikke meget mening med mindre man mener at han kan gøre sig på kanten.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi hentede Coutinho i selvsamme klub, i det år hvor de også befandt sig i den næstbedste liga. Så ligesom Coutinho kunne indgå, mener jeg også han vil kunne indgå på holdet. Men det er klart at en 18 årig knægt ikke går ind og gør den altafgørende forskel, det tror jeg heller ikke vi skal forvente med en Gabigol og slet ikke G. Jesus hvoraf den sidst nævnte også er en temmelig rå diamant. Alle tre er meget unge spillere, uden europæisk erfaring og hvor de ikke er vant til et så taktisk præget spil med solide defensive holdpræstationer. Det vil tage dem min. 1-2 sæsoner for at vænne sig til det. Stadig skal man ikke forvente mirakler før de er i start 20´erne.

Det er langsigtede investeringer, ikke spillere til her og nu. Hvilket måske forklare at man går efter både Candreva og Gabigol/ G. Jesus

Oscar kan jeg ikke rigtig forstå, nu hvor vi har sikret os Banega. Han vil formentlig også være dyrere end nogen af ovennævnte spillere, så kan på ingen måder få det til at hænge sammen. Det kan så godt være de mener vi kan få ham for 30m €, men taget priserne i dette marked i betragtning så ville jeg nok stille alvorlig spørgsmålstegn ved det.

Okay kan se Di Marzio nævner Oscar....
Skrevet af Søren F er gud
Rygte om Cavani til Inter. Lyder meget spændende
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sku ikke for 50m ?! Så er der ingen pointe i at sælge Icardi.

Endnu en hovedløs ide på højde med Candreva, bare gange 2.
Skrevet af Stankovic
Ja, lad os dog igen hente en 29 årig for et højt beløb, som vi ikke kan videreudvikle og tjene penge på når toilettet brænder igen til næste sæson.
Skrevet af Mumleren
Oscar rygtet må være en and, selvom han er god giver det ingen mening at indkøbe på hans position. Selv for os ville det være en ret mærkelig transfer.

Hvis Icardi som det ser ud nu ryger for omkring de 65-70M €, og der skal hentes en "CL-kval værdig" erstatning på spydspidsen, så er Cavani vel et fint bud?
Man er ret sikker på at han slår til, og pengene for Icardi dækker så næsten Cavani+Candreva. På den måde ser regnestykket fint ud - eller hvad?

At det så er en meget kortsigtet plan (imod vores "nye" strategi), det er jeg enig i - og meget imod, som andre også nævner.
Det er for dyrt og han er for gammel, i forhold til at beholde Icardi.
Men ønsket og håbet om CL må stå højere end den langsigtede plan.

Jeg tror personligt desværre at Icardi har lugtet pengene (og samtidig har forbrudt sig for meget mod både anførertjans og klub), og at han er videre uanset hvad.
Så det scenarie har jeg for længst accepteret, selvom han har været god for os.

Men jeg tror ikke vi kan lokke Cavani. Hvorfor skifte til os?
Umiddelbart læser jeg i dette, mere at Icardi handlen er/bliver en realitet, og man er ude og sætte følere på værdige erstatninger...
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af BeppeBaresi
Når i så skriver Icardi-handlen, er det så Napoli der er aftageren? Umiddelbart er det vel kun dem og Arsenal der er på udkig efter angribere, medmindre PSG og Chelsea sælger hhv. Cavani og Costa.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det gik jo fremragende sidst vi havde ovennævnte strategi. Det var ligepræcis den form for kortsigtede tænkning, der fik os ud i økonomisk problemer, så lad os da endelig gentage den.

En klub kan ikke køre efter hvad nu hvis cl penge, gør man det og man ligepludselig står udenfor det gode selskab, falder hele korthuset sammen.

Vi skal break even næste år, der er ingen vej udenom, det gør vi ikke ved at brække banken på en masse dyre 29 årige spillere.

Det er ganske enkelt ikke værd at ofre hele butikken for CL, slet ikke med de halvdårlige odds vi har på hånden.
Skrevet af Mumleren
Ja, Napoli har jo efter sigende allerede forhandlet personlige vilkår med Icardi og hans "agent" (meget offentligt) - og har budt flere gange (som er blevet pure afvist)- rygtet siger senest omkring 50M €.

Thohir udtalte noget i retning af "vi overvejer ikke bud under 60M €", hvilket vel godt kan tolkes som om, at man nærmer sig et acceptabelt bud.

Der spekuleres i, at Napoli vil komme med et forbedret bud omkring de 70M €, og at man seriøst overvejer at acceptere dette. Dog kun hvis man samtidig mener, at man kan nå at finde en rimelig erstatning.

Jeg har kun læst at Arsenal har budt igen på Lacazette for nylig, tror Icardi er blevet for dyr for Wenger.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Mumleren
Jeg er helt enig Z4E, jeg tror bare Icardi gerne selv vil sælges.
Og at han får held til at tvinge sit salg på omkring de 70M € igennem.

Hvis det sker, og man ikke skal forringe sine chancer for CHL skal man straks have en fuldgod erstatning.
Og det er jo kke mange på markedet der har niveauet, og slet ingen jeg kan komme i tanke om der er under 25.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg vælger og forholde mig i ro, Icardi har på intet tidspunkt ytret at han VIL sælges, det er Wanda alene der har gjort det klart at hun syntes hendes mand får for lidt i lønningsposen i forhold til hans markedsværdi og derfor enten vil presse klubben til at give mere og hvis ikke, sælge ham til en klub der vil.

Klubben har dog gjort det klart at man ikke lytter til bud under 60m ?, Napolis seneste og angiveligt sidste er 53m ? plus 7m ? i bonus som vi har 4 dage at tykke på inden det trækkes tilbage. Med andre ord tyder intet på at Napoli vil møde vurderingen på over 60m ?.

Det her er den samme polimik som der har været med Handanovic, han er her som sagt stadig.
annonce
0