Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Tak, havde et 1-tal på kampen i Tipstråden, vist nok som den eneste.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jaaaaaa!!! Tillykke drenge - det er en kamp, jeg glæder mig til at se en gentagelse af...

Jeg ELSKER at slå Juventus!!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Aldrig i Mancinis periode, har vi spillet sådan en fin kamp mod et tophold.
Vi pressede højt....wow
Og J. Marios touch på bolden og hans lave tyngdepunkt er da for vildt.
Skrevet af Mumleren
Ja, intet slår at slå Juventus!
Dejlig aften.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Søren F er gud
Synes mere det er måden vi spiller på, der gør mig glad. Om vi så havde tabt, var der bare så meget kvalitet i forhold til tidligere.
Men okay de 3 point er altid det vigtigste
Skrevet af Lothar 89
Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har spillet så godt mod et hold af Juve´s kaliber. Boldomgangen var god og vi fandt så meget plads i Juve´s mellemrum med hhv. Eder, Banega og Joao Mario på skift. Miranda/Mirillo vækkede minder om sidste efterår, bundsolide. Når De Boer har de bedste til rådighed og indstillingen/tændingen er der, så har vi tegningen til noget rigtig godt.
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Icardi shinede virkeligt

og indstillingen var super, men der er jo faktisk plads til masser af forbedring alligevel så det kan faktisk være Inter snart tager et rigtigt fint step op.

Jeg mener Peresic scorer også er han undskyldt men tænk hvordan de kunne spille hvis han overvejede bare lidt mere hvad han laver

Også synes jeg man kan se i perioder at Icardi er så god at han også vil få noget ud af at kunne spille med en makker lidt længere fremme -hvordan det så ellers skal lade sig gøre. Men han presser så godt at der kan opstå målchancer bare på hans erobringer når han koncentrerer sig som i aften.
Skrevet af Interforlivet
Forza Inter!!! Elsker elsker elsker at slå Juventus! Fantastisk kamp!!!
Skrevet af Stankovic
Jeg mener Peresic scorer også er han undskyldt men tænk hvordan de kunne spille hvis han overvejede bare lidt mere hvad han laver

Hvad snakker du om? Perisic gjorde alt rigtigt i dag. Jeg hørte godt at de danske kommentatorer havde travlt med at kritisere ham inden at han var på banen, men samme idiotiske statement skal ikke gengives igen her.

Også synes jeg man kan se i perioder at Icardi er så god at han også vil få noget ud af at kunne spille med en makker lidt længere fremme -hvordan det så ellers skal lade sig gøre.

Eder og Candreva var nu ganske tæt på ham deroppe i kval af deres positioner. Du kan jo ikke spille effektivt med to angribere og to offensive fløje.

Men han presser så godt at der kan opstå målchancer bare på hans erobringer når han koncentrerer sig som i aften.

Enig, dog var Eder og Banega i den grad også en del af det.
Skrevet af Lothar 89
De Boer bekræfter Brozovic-episoden i ugen. "Ingen er større end klubben, og alle har et ansvar overfor klubben, og følger man ikke det, er vi nødt til at manifesticere et eksempel overfor hele truppen. Det er ikke kun min beslutning, men hele klubbens beslutning".
Skrevet af Stankovic
Stærkt og nødvendigt af FdB.
Skrevet af Lentini
Ausilio sagde noget lignende op til kampen.
Skrevet af Mumleren
Flot kamp i går!
Next up: Empoli onsdag.
Må indrømme jeg intet har set med dem i år. Hvad skal man forvente sig af dem?
Umiddelbart ville jeg tro de pakker sig og lurer på kontra, men de er lidt et ubeskrevet blad for mig denne sæson.

Bologna i weekenden skal også tages in mente - den skal vindes, men bliver bestemt ingen walkover. Bredden skal vise sit værd.

+ Vi er uden Banega, og mod en mindre modstander, hvor hans rolle er instrumental - hvem skal tage playmaker rollen? Jovetic? Gabigol? :)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Gabigol løser ikke problemet med Banega, det er ikke lige der hans spidskompetencer ligger og med hele farcen omk. Brozovic så forventer jeg lidt det bliver ham evt. Jovetic, hvilket ikke ligefrem er optimalt.

Der er ganske vist ikke nogen walkover, slet ikke med den form for ustabilitet vi har vist indtil videre.

Med den måde de Boer spiller på, vil de fleste hold tvinges til at pakke sig, det er vel reelt max en håndfuld der ikke vil.
Skrevet af Lentini
Det vil være et selvmål af rang hvis Brozovic starter inde med det samme. Ikke bare skal han naturligvis straffes for at sætte sig højere end holdet. Yderligere har der jo været snak om at han vejer for meget, og det vil alt andet lige være imponerende hvis han smider overvægten i løbet af nogle dage. Så skal han drænes og så er energien påvirket. Jeg tror ikke han er aktuel som starter for jer i næste kamp. Han skal vidst bare koncentrere sig om sin ydmyghed og træning de næste par uger.
Skrevet af Mumleren
Jeg tvivler også stærkt på han kommer i nærheden af holdet i disse to kampe. Han kan håbe på at være i truppen, men vi ved jo stadig ikke hvor væsentlig hans forseelse er.

Rollen kunne kunne også tages af Edér, med Candreva og Perisic på kant. Jeg synes bare Jojo er mere oplagt, med hans evne til at vende med en modstander i ryggen.

Det ville dog være nogle fine kampe at introducere Gabigol på holdet. Hans udfordrende og direkte stil vil passe fint i begge kampe.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lentini
Ham skal i nok få at se. Lige i denne periode med mange kampe er det vigtigt at få anvendt hele truppen, så han skal nok komme i spil på den ene eller anden måde. Hans favoritposition er jo med udgangspunkt i højre og tilbyder derfor en helt anden stilart end hans primære konkurrent, Candreva.

Jeg skal sandelig også love for at Ausilio har opgraderet den højre kant med Candreva og Gabriel efter sidste sæson hvor man så sløjt besat ud på lige netop den position. Ausilio virker god til at adressere hvor der er behov for en opgradering.
Skrevet af jensriis
Man må håbe han får adresseret back-pladserne næste gang. Hvis vi bliver opgraderet her, er det efterhånden et stærkt hold vi står med
Forza Inter
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid

Hvad snakker du om? Perisic gjorde alt rigtigt i dag.


Hans løb er helt åndsvage flere gange i løbet af kampen .. f.eks den skrånende dribling ind i feltet. Den orsøger han et par gange.

Jeg mener i den forbindelse at hvis man ku spille ham som angriber fremme så kunne han fint presse med. Selvom Eder er mere decideret angriber der presser.
Vi så faktisk portugal gøre netop det et par gange til em, altså skifte fra noget 433 over i en 442 der presser i stedet for at positionere sig.

Men ja han gjorde rigtigt godt, det kunne bare forbedres enormt meget med simple små justeringer.
Skrevet af OC
Utroligt ærgerligt, at Great Milan og ham den mærkelige Facebook fyr desværre fik ret.

Vise mænd.
La prende Vecino.
annonce
0