Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Uanset hvad får han muligheden for at vise sig frem, hvilket kan gøre et salg lettere til sommer. Håber så sandlige at det sker.


Jeg er ikke just henrykt, især med henblik på de andre klubber han blev rygtet til (Zenit, Tottenham, West Ham) - hvis de fortsætter samme stil, så spiller Hull med sikkerhed Championship til næste sæson, og det skulle overgå min vildeste fantasi hvis Frogly så tager turen med derned.

Men det her er selvfølgelig bedre end at han sidder på vores bænk og skovler en fed løn ind hver måned for at lave nada.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Er aftalen sat sammen, sådan at Hull betaler hele hans løn?

Jeg forstår ikke Frøen. Når man kan vælge mellem West Ham, Spurs, Zenit, Wolfsburg og Hull, så vælger man da ikke den sidste.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Man vælger vel Hull, hvis man vægter spilletid.
I de andre klubber tvivler jeg godt nok på, han ville spille fast.
Skrevet af Stankovic
Præcis. Spilletid er da om noget vigtigt for både at han kommer igang igen og for os i, at vi vil have et produkt der nogenlunde kan sælges. Selvom Hull rykker ned er det jo ikke ensbetydende med, at hans eventuelle præstationer skulle forhindre andre klubber i at være efterfølgende interesseret.
Skrevet af OC
Hvis jeg kender Ranocchia så godt som jeg bilder mig ind jeg gør, så falder hans værdi nogenlunde proportionalt med antallet af minutter han spiller på banen - så for mig havde en aftale der forpligtede den modsatte klub til at købe, været langt at foretrække, om så vi skulle have betalt noget af hans løn.

Ønsketækning, indrømmet - men Zenit var eftersigende klar med 2 mio. for lånet og så en option på 8 mio. Jeg kan ikke end forestille mig, at vi står til at tjene noget tæt på dette beløb via. Hull-aftalen.

Jeg frygter meget, at han vender tilbage til sommer og så er vi tilbage ved square one.

Er aftalen sat sammen, sådan at Hull betaler hele hans løn?


Det vides ikke endnu.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
Jeg skal altså stadig lige vende mig til den praksis med at fremlægge tydelige misforståelser af en anden brugers tekst (her tænker jeg både på OC, Z4L og FD) for så bare at ignorere det efterfølgende når det bliver påpeget i svaret. Men igen det er jo åbenbart bare mig der er nærtagende, eftersom jeg tilsyneladende er den eneste, der finder den kritisabel. Anyway godt ord igen FD:)

Hvad siger jeres mavefornemmelser jer i øvrigt til midtbanekonstellationen mod Juventus? Tror I at Pioli "tør" stille med Gaglia og Brozo som de dybe midtbanespillere, eller tror I han "falder til den italienske pat" og sætter Medel ind foran midterforsvaret? Jeg ser personlig konstellationen af Gaglia og Brozo (læs: konstellationen uden en decideret defensivt indstillet midtbanespiller placeret lige foran forsvaret) som den helt store grund til at vi har vundet vores seneste 7 kampe. Som jeg har været inde på tidligere, kan boldsikkerhed (noget som både Gaglia og Brozo i høj grad har) sagtens bruges som et defensivt redskab (det er Pirlo i Juve det perfekte eksempel på). Og når både Gaglia og Brozo så samtidig også begge har markante styrker som to-vejs-midtbanespillere, ja så giver deres tilstedeværelse en kreativitet som vi ret beset ikke har set i årevis. Og altså også en kreativitet som vi slet ikke har med Medel siddende fast foran 4-back-kæden. Med andre ord: Jeg håber virkelig at konstellationen bliver Gaglia, Brozo, Mario (som jeg mener klart har outperformet Banega på det seneste).
Skrevet af OC
Jeg skal altså stadig lige vende mig til den praksis med at fremlægge tydelige misforståelser af en anden brugers tekst (her tænker jeg både på OC, Z4L og FD) for så bare at ignorere det efterfølgende når det bliver påpeget i svaret.


Hvis du vitterligt vil indgå i en dialog, som i dit spørgsmål der følger overstående, er det nok ikke det smarteste at lægge ud således.

Tør øjnene. Offer-rollen ser ud til at passe dig forbløffende let, men den er ikke just videre charmerende.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Ugh... Der er ingen, der har misforstået, hvad du skriver. Det virker omvendt som om, at du meget af tiden misforstår hvad folk skriver, ikke mindst da du læser mellem linjer, der ikke er der. Vores nu afsluttede debat er under alle omstændigheder et eklatant eksempel på, at du enten ikke har forstået eller bare ignorerer pointen. Så drop du bare denne konstante henvisninger til, at vi andre er gale på den, uden at du har nogen form for ansvar, og så skal det hele nok blive godt - ´kay?

Angående dit spørgsmål, så er jeg helt sikker på, at to af Brozovic, Kondogbia eller Gagliardini spiller mod Juventus. Jeg tør faktisk endda næsten garantere, at Brozovic starter, og at der så skal taktiske overvejelser til om det bliver Gagliardini eller Kondogbia. Brozovic har vist sig som den perfekte to-vejs spiller - en veritabel ny Stankovic! - så hans løbepensum, pasningsspil, defensive disciplin og generelle indstilling berettiger ham.

Så skal Pioli spørge sig selv: skal makkeren til Brozovic være én der kan sætte angreb op, uden dog at falde helt igennem rent defensivt (i.e. Gagliardini) eller skal det være én, der er en smule mere defensivt indstillet, dog uden at være helt så statisk som Medel vil være (i.e. Kondogbia). Samtidig er jeg også sikker på, Mario starter ind, men med sikkerhed vil blive trukket en smule tilbage, så at vi, når Juventus har bolden, ligger med en omvendt trekant på midtbanen. Dette tillader enten Brozovic eller Kondogbia/Gagliardini til at tage sig af Dybala, mens de to øvrige så tager sig af Khedira og Pjanic.

Hvis jeg skulle give et bud, så vil jeg tro, det ser sådan her ud:

San; Ansaldi, Murillo, Miranda, Dambro; Brozovic, Kondogbia, Mario; Perisic, Maurito, Candreva

Grunden til, jeg tror, det bliver Kondogbia er, at han har lidt mere pondus og styrke end Gagliardini, og også virker en lille smule hurtigere end italieneren (dog uden jeg kan begrunde dette med andet, end hvad jeg synes at have set). Kondo kan så lægge sig nogenlunde fast på Dybala og genere denne til vanvid, mens Brozovic og Mario tager sig af Khedira og Pjanic (når Juventus har bolden). Så snart vi erobrer bolden, kræver det så et godt stykke disciplin og løbefærdigheder for Mario at flytte sig længere op og agere bindeled - men det har han jo vist sig at have. Her kan Brozovic og Mario i øvrigt aflaste hinanden.

Det kan selvfølgelig også være, at Mario bliver ofret for Medel, og at sidstnævnte bare lægger sig fast på Dybala. Jeg tror dog ikke, at Pioli for det første ikke er interesseret i at smadre vores momentum, mens det samtidig også ville være en enorm hæmsko for vores offensive spil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@OC: Hvis du vitterligt vil indgå i en dialog, som i dit spørgsmål der følger overstående, er det nok ikke det smarteste at lægge ud således.

Tør øjnene. Offer-rollen ser ud til at passe dig forbløffende let, men den er ikke just videre charmerende.


Nu bestemmer jeg jo heldigvis selv hvordan jeg indleder mine indlæg. Jeg synes det var værd at nævne, så derfor nævnte jeg det. På basis af din måde at skrive (og ikke-skrive) på virker du nu heller ikke på mig videre charmerende – så mon ikke vi klarer os begge:)

@FD: Dette var/er lodret forkert og altså dermed en eklatant misforståelse fra din side:

Jeg har altså forstået kernen i din påstand: du tror ikke på, vi fortsætter med at vinde, mens du går ud fra, at Napoli og Roma begge to stopper med at smide point.

Det var det jeg refererede til.

Jeg er personligt ret nervøs for at udsigten til at skulle komme under et massivt pres fra start i Torino, kan få Pioli til at smide Medel ind ved siden af Brozo (som jeg i øvrigt ligesom dig regner med er sikker på at starte). Ellers tror jeg godt du kan have ret i, at Kondo vælges frem for Gaglia, og jeg er helt enig i din analyse af hvorfor dette vil give mening for Pioli. Men hvis det sker, kunne jeg så samtidig sagtens se Pioli spille med Medel ved siden af Miranda. Han lader til at vægte Medels lederegenskaber og rutine ret højt hvorfor jeg altså har en klar fornemmelse af, at Medel kommer til at starte uanset hvad. Jeg håber så bare at det bliver i midterforsvaret.

Jeg tror nok mest på følgende:

Handa
D´am Miranda Murillo Ansaldi
Medel Brozo
Mario
Candreva Icardi Perisic
Skrevet af Flying Dutchman
Så når du skriver:

Du er altså stadig forkert på den her. Jeg opstiller et meget enkelt scenarie (med dine positive briller på endda!) der hedder, at vi henter lige så mange point på Roma og Napoli over de næste 10 kampe, som vi har gjort gennem Piolis første 10 kampe. Gør vi det, vil det unægtelig resultere i at vi stadig ligger bag Roma og Napoli.

og

Og det er det jeg opponerer imod. Gode stimer ender hvilket vil sige, at vi med meget stor sandsynlighed ikke vil opleve samme pointhøst over de næste 7 kampe.

og

Og henter vi henholdsvis 4 point på Roma og 1 på Napoli over de næste 10 kampe (hvilket med stor sandsynlighed vil kræve at vi gør det nærmest umulige og fortsætter vores stime som ubesejret et godt stykke tid endnu) ja så er vi stadig 1 point efter Roma og 2 point efter Napoli med 6 runder igen.

og

Så at antage at de vil miste flere end tilfældet er pt., (læs: end de har gjort de seneste 10 kampe) vil være at antage det usandsynlige.

... så skriver du ikke, at det er umuligt at vi fortsætter vores stime (i.e. fortsætter med at vinde), mens Napoli og Roma stopper med at smide point som de gør nu - hvilket ligesom var pointen i, at jeg udtog netop de syv kampe, en pointe du fuldstændig missede til at begynde med?

Okay... Jamen, kan du så måske i det mindste godt se, hvor misforståelsen i dine kommunikationer opstår? Og at indledningen på dit forrige indlæg måske er endda meget malplaceret, når nu du selv er skyld i de misforståelser, du tilsyneladende finder åh så kritisabelt.

-----------------------------------------------------------------------------------

Angående Medel ved siden af Miranda, så var den eneste grund til, han startede mod Pescara, at Murillo havde været syg i ugen op til kampen. Jeg tror såmænd ikke, Pioli foretrækker den lille terrier, og da især ikke overfor Higuaín.

Eneste taktiske fordel Pioli kan finde i Medel er, at sætte ham til at ride på ryggen af Dybala - hvilket så vil betyde en hæmsko når vi selv skal angribe.

Som jeg ser det, er vi langt fra chanceløse i kampen - som vi aldrig er mod Juventus. Endvidere bliver det en kamp om midtbanen. Kan vi isolere Dybala og Pjanic, er vi et godt stykke hen mod at ødelægge Juventus´ muligheder igennem midten, og tvinge dem ud på kanten og med indlæg. Jf. Stankovic´ fine statistik vedrørende indlæg, samt Miranda og Murillo´s forcer i hovedspillet óg Perisic´ og især Candreva´s defensive disciplin, vil jeg da meget gerne have, at Juventus´ spil kommer til at foregå over kanterne. Kan vi samtidig sørge for, at vores omstillinger sidder i skabet, samt sætte Icardi i scene, så har vi fine muligheder for et positivt resultat.

Dermed ikke skrevet, det bliver let.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jeg tror simpelthen ikke på, at Kondogbia ikke starter ovenpå hans stærke form - at han fik en pause mod Pescara da han var et gult kort fra en karantæne, er kun med til at forstærke det indtryk.

Brozovic har på det seneste været den dårligste af vores (faste) midtbanefolk, så jeg forestiller mig Gagliardini og Kondogbia med Mario foran.

Det er desuden her den store kamp skal stå, og hvis Allegri fortsætter sit kamikaze-angreb (det gør han sandsynligvis ikke), tror jeg Khedira og Pjanic er i overhængende fare for at blive most.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Synes du, Brozovic har været dårligst? Oy, der er jeg godt nok ikke enig - tværtom! Det har måske ikke været så iøjnefaldende, men han har virkelig ydet en stor indsats qua sit løbepensum og sit defensive arbejde foran forsvaret, samt ikke været doven med at komme frem.

I øvrigt havde jeg ikke lige spottet, at Kondo var/er i fare for karantæne, så tak for den info.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Okay... Jamen, kan du så måske i det mindste godt se, hvor misforståelsen i dine kommunikationer opstår? Og at indledningen på dit forrige indlæg måske er endda meget malplaceret, når nu du selv er skyld i de misforståelser, du tilsyneladende finder åh så kritisabelt.

Jo det kan jeg måske godt. Og det vil jeg da også gerne beklage.

Angående Medel ved siden af Miranda, så var den eneste grund til, han startede mod Pescara, at Murillo havde været syg i ugen op til kampen. Jeg tror såmænd ikke, Pioli foretrækker den lille terrier, og da især ikke overfor Higuaín.

Eneste taktiske fordel Pioli kan finde i Medel er, at sætte ham til at ride på ryggen af Dybala - hvilket så vil betyde en hæmsko når vi selv skal angribe.


Ok. Jeg vidste faktisk ikke at Murillo havde været syg.

Som jeg ser det, er vi langt fra chanceløse i kampen - som vi aldrig er mod Juventus. Endvidere bliver det en kamp om midtbanen. Kan vi isolere Dybala og Pjanic, er vi et godt stykke hen mod at ødelægge Juventus´ muligheder igennem midten, og tvinge dem ud på kanten og med indlæg. Jf. Stankovic´ fine statistik vedrørende indlæg, samt Miranda og Murillo´s forcer i hovedspillet óg Perisic´ og især Candreva´s defensive disciplin, vil jeg da meget gerne have, at Juventus´ spil kommer til at foregå over kanterne. Kan vi samtidig sørge for, at vores omstillinger sidder i skabet, samt sætte Icardi i scene, så har vi fine muligheder for et positivt resultat.

Dermed ikke skrevet, det bliver let.


Helt enig. Midtbanen bliver vigtig. Pjanic skal ikke have tid og ro til sætte det offensive spil op, og samtidig skal Dybala og Higuain ikke have plads foran vores forsvar til at støbe bolde til hinanden i dybden.

@OC: Synes du virkelig at Brozo har været vores "dårligste" eller skal vi kalde det "mindst gode midtbanespiller" på det sidste? Jeg synes personligt han var super mod Palermo og også ganske god mod Pescara.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo det kan jeg godt. Og det vil jeg da også gerne beklage.

Der er intet at beklage. Jeg er bare glad for, jeg ikke har set spøgelser :) nå, færdig med den diskussion.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg var faktisk lidt for hurtig ved tasterne, men ja færdig med den diskussion:)
Skrevet af Flying Dutchman
Trent Sainsbury?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Brozo var dårligst mod Pescara - ikke generelt, men hvis vi tager et øjebliksbillede.

Sainsbury? Så kunne man lige så godt have beholdt Ranocchia.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, det er jeg godt nok ikke enig i. Måske af midtbanespillere - og her er så tale om ´mindst god´. Dårligst var KLART Nagatomo.

Jeg forudser ingen minutter til Sainsbury.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jeg forudser ingen minutter til Sainsbury.


Nej præcis. Og vi har allerede Andreolli, og truppen er allerede for stor som den er og eneste fokus burde være på at formindske den...og så sker det her.
Mærkeligt at sådan en ligegyldig handel kan gøre mig vred, men det virker lidt lusket - lidt for meget Pozzo´sk.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, den umiddelbare indflydelse pisser mig ikke så meget af: en spiller, der ingen minutter får, erstatter en spiller der ville have fået få minutter. Truppens størrelse er i skrivende stund heller ikke en bekymring.

Den anden del er jeg dog enig i: jeg kan ikke lide den her fremgangsmåde med, at vi lige pludselig får spillere fra søsterklubben, bare sådan lidt ud af det blå - og så tilmed spillere, der ikke har niveauet til Serie A, lad stå en topklub i selvsamme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0